2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sen yine şanslısın canım...ben 6.haftadan beri böleyim..bulantılar beni çok sevdi hiç gitmiyo..keşke benim de bi ara kaybolsa özletse kendini sonra gelse valla ben razıyım...nefes aldırmadı bana..

ben de diyorum keske benim de herkes gibi 6. haftada baslasa 13. hafta bitince bitseydi bulantilar diye
umarim senin de bu son haftadir genelde oyle oluyormus umarim hic hic yoklamaz sonra seni

Ayyy maşallahh Allah mutlulugunuzu bozmasın ınsallahh

sum insallah duzelir anlar karninda onun parcasini tasidigini
illa kucaklarina vermeyi bekliyor, al bebegin diycen o zaman anliycaklar ah bu erkekler

Benmkı ozmnda anlamaz belkıııı offfff poffff pöffff

Son düzenleme:
ben de diyorum keske benim de herkes gibi 6. haftada baslasa 13. hafta bitince bitseydi bulantilar diye
umarim senin de bu son haftadir genelde oyle oluyormus umarim hic hic yoklamaz sonra seni

ah canım inşallah öyle olur umutla bekliyorum...bi de işe başladım eziyet gibi geliyor bana...senin de biter inşallah bulantılaar..

gunaydin herkese.....

sdrkyn canim dunku verdigin besik adresine baktim cook guzel modeller vardi ya ama en cok inci kabuguna bayildim ne guzelmis...

Günaydın kızçeler :)
haftanın bu son günü umarım çoook hızlı ve iyi geçer..haftasonlarını iple çekiyorum,uyumak istiyorum 8'e 9'a kadar :) oğlumcuğum izin verirse tabe

Ayyy maşallahh Allah mutlulugunuzu bozmasın ınsallahh

Benmkı ozmnda anlamaz belkıııı offfff poffff pöffff

amin canım ama ugrastım böyle olması için de hiçbir erkek kendi kendine iş yapayım sevdalısı olmaz ki ,

ah canım inşallah öyle olur umutla bekliyorum...bi de işe başladım eziyet gibi geliyor bana...senin de biter inşallah bulantılaar..

yavrum ya bende senı merak edyordum başladı mı acaba işe diye :26: allah yardımcın olsun inş öğrencilerin gerekli hassasiyeti gösterirler de yormazlar seni

günaydın anneler keyifler nasıl benim sabah bulantıları hala devam ediyor ya

hayırlı cumalar herkese

[h=5]GÜNAYDIN; Bugün AŞKLA yaşamak için Harika BiR gün..

Güne iyi başlayın
Üzgün olmayın
Nefret etmeyin
Aşkı yaşayın
Yaşamı sevin
Dünü unutun
Işığınızı yansıtın
NE OLURSA OLSUN GÜLMEYİ UNUTMAYIN..
Sağlıklı olun, Mutlu olun
Günaydın ve Hayırlı Cumalar

[/h]
ve içimizdeki mucizelere dua edelim

bende yavastan yavastan işe gideyim mudure 1 saat sonra işteyim demiştimm keşke 2 saat falan diyeydim ya

Çok sağol canım...4 gündür gidip geliyorum okula ama nasıl gidiyorum bir de bana sor..heran tetikteyim..dersler geçmek bilmiyor..Allahtan öğlenciyim yoksa hiç gidemicektim..öğrencilerim de sağolsunlar hiç üzmüyolar beni..

Günaydınn güzell anneler
Kızlarrr geçmişi okuya okuya geldimm
Maşallahınız var valla
gulsevdam ne güzel düşünmüşün 2012 mayıs annelerini davet etmişinn
Yazılarını okuyunca aaa bak ben bunu yapmayı düşündüm iyi yapmayım dedim bikaç nokta oldu şimdiden

oh ne guzelmis.. dogum sonrasi kuaforun gelmesi. nerdeydi o hastane. adini soylermisin ilgimi cekti
Kızlar hangi hastane o kuaför getiren çok merak ettim. Ben Aydın medline'a gidiyorum acaba medline'nın böyle bir uygulaması var mı? Keşke olsa

Central Hospital canım hastane
E-5 bostancı köprüsünün orda

başka aynı olan şey var mı acaba cinsiyet falanbide bebeklerimiz ikizler olacak balık burcunun hiç anlaşamdığı bir burç ama diğer gittiğimize kesin gösteririler inşallah babaları olursa

Cinsiyet olarakta tutarmı bilmiyorum ama Benim pıtırcan boğa olacak kısmetse canım
Tahmini doğum 17 mayıs-19 mayıs diyor doktor

bunu demen ıyı oldu bende doktorumla konusucam 2 mılyardı dogum en son sıdmı nekadar bakalım bırde bır cok hastane ıle anlasması var
aralarından secıcem boyle paketlerı olcakmı sorayım

Central dışardan doktorda kabul ediyor
Ozaman fiyat biraz daha düşüyor, sadece hastaneyi kullanacağın için
Hastanenin sitesinde var neler olduğu zaten ve unutmuşum yenidoğan ev ziyaretide yapıyorlar
Doğum Yapan Annelere Özel Hizmetlerimiz Lohusa Şerbeti, Anne Güzellik Saati, YeniDoğan Ev Ziyareti(Banyo ve kelebek masajı, beslenme hemşire tarafından gösteriliyormuş)
Ben cok beğeniyorum ve en önemlisi sağlık bakanlığınca (who ve unicefin onayıyla) bebek dostu hastanesi olması canım

Son düzenleme:
amin canım ama ugrastım böyle olması için de hiçbir erkek kendi kendine iş yapayım sevdalısı olmaz ki ,

Sorunumuzun ne oldugunu bılmıyorm gercekten aslnda anlayıslı ılgılı ama bazen cıldırıyorm gunahınıda almayayım ama blmyrm ıste hamılelıktn mı acaba amannn of ya

gunaydin herkese.....

sdrkyn canim dunku verdigin besik adresine baktim cook guzel modeller vardi ya ama en cok inci kabuguna bayildim ne guzelmis...
Bende coguna bayıldım babam mobılyacı model begenıp ona yaptıracagım bende gercı gıder hazır alırya neyse terzı kendı sokugunu dıkemez oluyo bızım aılede

Iyı barım anlayıslılarmıs sen gene de yorma kendını ıns bır sure sonra daha rahat olacaksın

Sorunumuzun ne oldugunu bılmıyorm gercekten aslnda anlayıslı ılgılı ama bazen cıldırıyorm gunahınıda almayayım ama blmyrm ıste hamılelıktn mı acaba amannn of ya

Bence bıraz hamılelıkten oluyor sna bunlar ya da evdesın bır ugrasın yok takacak seyler arıyorsun bırak kım ne yapıyorsa yapsın ıcındekı mucızeye odaklan bak ınsanlar yıllarrca cocuk sahıbı olmak ıcın cabalıyo rabbım sana 19 yasında nasıp etmıs annelıgının keyfınI cıkar yardım etmıyorlarsa da etmesınler sukur elımız ayagımız tutuyo yavas yavas yaparsın annem bana hamıleyken hem eltısınıın ıılerını hem kendı evını hemde 2 amca 2 dayıya bakmıs

günaydınlar, hayırlı cumalar herkese

koca göbüşümle geldik sonunda
sabah eşimle geldik iş yerine yakın bir yerde kahvaltımızı yaptık
sohbet ede ede o kadar iyi geldi ki
kocama sevgim çok değişti benim kızlar bilmem sizde de öyle oldu mu
annemi artık daha iyi anlıyorum ama kocamı eskisinden daha çok seviyorum sanki

yarın doktora gideceğim için o kadar heyecanlıyım ki gece boyunca uyanıp uyanıp saate baktım biran önce sabah olsun da gün hemen başlayıp bitsin istedim

@Cici, central hospital'in doğum fiyatlarını biliyormusun canım?
eğer doktorum dışarıda doğuma geliyorsa ben farklı bir hastanede doğum yapmayı düşünüyorum da
central da arkadaşım 2 sene önce sezaryan oldu 2 bin tl miş.

kizlar iki gundur her ayrintiyi konusmussunuz dogum ve dogum sonrasi hakkinda
benim bilmedigim o kadar sey var ki siz yazdikca goruyorum
biz hic bakmiyoruz esimle birseylerle
cok da konusmuyoruz bunun uzerine aslinda
zaman hizla gecse keske

kizlar iki gundur her ayrintiyi konusmussunuz dogum ve dogum sonrasi hakkinda
benim bilmedigim o kadar sey var ki siz yazdikca goruyorum
biz hic bakmiyoruz esimle birseylerle
cok da konusmuyoruz bunun uzerine aslinda
zaman hizla gecse keske

canım nasılsın ? bebeiş nasıl ? karnın belırlemeye başladı mı?

Haklısın canım çoook haklısınnnnn :26:

günaydın kızlar gebeliğimin 5.haftasından beri eziyet olan hayatım 2 gündür çook güzel bulantılarım yok denecek kadar azaldı kusmalarım günde bire düştü ilk kez dün dışarda tıka basa yemek yedim eve geldim 1 tencerede patlamış mısırı tek başıma mideye indirdim hiç kilo almadım şuana kadar,yemek yemeyi özlemiştim 4 aydır kendime hiç bakamadım kuaföre gitmedim ama bugün bi gidip eski güzelliğime geri döneyim Allah'a çok şükür sonunda bende normal gebelik yaşayabilicemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…