- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.201
sen yine şanslısın canım...ben 6.haftadan beri böleyim..bulantılar beni çok sevdi hiç gitmiyo..keşke benim de bi ara kaybolsa özletse kendini sonra gelse valla ben razıyım...nefes aldırmadı bana..
Summ mecbur anlayacak esın yok anlamıyorsa da allaha emanetsınbenımkı kendı kendıne ıs yapıyor seslenmeme bıle gerek kalmıyo sukur ılk evlendıgımızde de boyleydı canı ısterse bastan asagı temızler evı gecen geldı yanıma karnıma egılmıs oglum bu anan benı kole nıyetıne kullanıyor hep ıs yaptırıyo yemek bıle vermıyo , opeyım dıyorum opturmuyo senı ben mı tasısaydım ne dıyo kol cantamı tutmaktan nefret ederdı sımdı bana ver dıyo ( gercı nasıl becerıyorsam kol cantam hep mınık bır valız agırlıgında oluyor ) demem o kı zorla kabul edecekler ıs yapmayı
sum insallah duzelir anlar karninda onun parcasini tasidigini
illa kucaklarina vermeyi bekliyor, al bebegin diycen o zaman anliycaklar ah bu erkekler
ben de diyorum keske benim de herkes gibi 6. haftada baslasa 13. hafta bitince bitseydi bulantilar diye
umarim senin de bu son haftadir genelde oyle oluyormusumarim hic hic yoklamaz sonra seni
Ayyy maşallahhAllah mutlulugunuzu bozmasın ınsallahh
Benmkı ozmnda anlamaz belkııııofffff poffff pöffff
ah canım inşallah öyle olur umutla bekliyorum...bi de işe başladım eziyet gibi geliyor bana...senin de biter inşallah bulantılaar..
amin canımama ugrastım böyle olması için de hiçbir erkek kendi kendine iş yapayım sevdalısı olmaz ki ,
yavrum ya bende senı merak edyordum başladı mı acaba işe diye :26: allah yardımcın olsun inş öğrencilerin gerekli hassasiyeti gösterirler de yormazlar seni
oh ne guzelmis.. dogum sonrasi kuaforun gelmesi. nerdeydi o hastane. adini soylermisin ilgimi cekti
Kızlar hangi hastane o kuaför getiren çok merak ettim. Ben Aydın medline'a gidiyorum acaba medline'nın böyle bir uygulaması var mı? Keşke olsa
başka aynı olan şey var mı acaba cinsiyet falanbide bebeklerimiz ikizler olacak balık burcunun hiç anlaşamdığı bir burç ama diğer gittiğimize kesin gösteririler inşallah babaları olursa
bunu demen ıyı oldu bende doktorumla konusucam 2 mılyardı dogum en son sıdmı nekadar bakalım bırde bır cok hastane ıle anlasması var
aralarından secıcem boyle paketlerı olcakmı sorayım
amin canımama ugrastım böyle olması için de hiçbir erkek kendi kendine iş yapayım sevdalısı olmaz ki ,
Bende coguna bayıldım babam mobılyacı model begenıp ona yaptıracagım bendegunaydin herkese.....
sdrkyn canim dunku verdigin besik adresine baktim cook guzel modeller vardi ya ama en cok inci kabuguna bayildim ne guzelmis...
Çok sağol canım...4 gündür gidip geliyorum okula ama nasıl gidiyorum bir de bana sor..heran tetikteyim..dersler geçmek bilmiyor..Allahtan öğlenciyim yoksa hiç gidemicektim..öğrencilerim de sağolsunlar hiç üzmüyolar beni..
Sorunumuzun ne oldugunu bılmıyorm gercekten aslnda anlayıslı ılgılı ama bazen cıldırıyorm gunahınıda almayayım ama blmyrm ıste hamılelıktn mı acaba amannn of ya
kizlar iki gundur her ayrintiyi konusmussunuz dogum ve dogum sonrasi hakkinda
benim bilmedigim o kadar sey var ki siz yazdikca goruyorum
biz hic bakmiyoruz esimle birseylerle
cok da konusmuyoruz bunun uzerine aslinda
zaman hizla gecse keske
Bence bıraz hamılelıkten oluyor sna bunlar ya da evdesın bır ugrasın yok takacak seyler arıyorsun bırak kım ne yapıyorsa yapsın ıcındekı mucızeye odaklan bak ınsanlar yıllarrca cocuk sahıbı olmak ıcın cabalıyo rabbım sana 19 yasında nasıp etmıs annelıgının keyfınI cıkar yardım etmıyorlarsa da etmesınler sukur elımız ayagımız tutuyo yavas yavas yaparsın annem bana hamıleyken hem eltısınıın ıılerını hem kendı evını hemde 2 amca 2 dayıya bakmıs
canım nasılsın ? bebeiş nasıl ? karnın belırlemeye başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?