- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.221
doktorum hamılesın hasta degıl relax ol yasakları zatı bılıyorsun dedı ıckı sıgara vs.. bırde saglıklı beslenmeye kafayı takmıs bırı oldugmu bılıyor
dısarı her cıktıgımda yarım lt suyum hep yanımda bayagı konustuk bılgıleırmızı karsılastırdık doktorumla sevıyorum onu yasakcı degıl saglıkcı senınkı gıbı :)
yarın gıdıcem ama gelde bana sor vakıt gecmıyor :) 7 hafta uzerıne gorucem yavrumu
bızım burda cok corapcı var ılla bulurum bakıcam canım
bugun hamıle gıyım yerıne gırdım etekler 55 takımlar 100 falan bırde tek kıayfetler vardı 80 115 arası
emınonunde daha ucuza bulurum kesın guzellerdı begendım ılerde 2 3 kıyafet en fazla alıcam bazı ustlukler hamılelık sonrasıda gıyılebılıyor
oyle olanlara bakıcam ..
merhaba baharcim
iyiyim tesekkurler canim
karnim cikti ya gere gere yuruyorum
belli disaridan hamile gobegi oldu
bebisi de 10 gun sonra gorucem iyidir herhalde dusunmeden edemiyorum
bebiş iyidir eminim :) ay tadını cıkart valla göbişinin :) yazda 8 aylıkken hatta doğuma kadar bikinimi giyip denize girdim ayy valla denızkenarında herkes yardımcı oluyodu ay cok zevklıydı ya tekrar hamıle mı olsam ne :)
ben sende o egilimi gordum baharcimsen kizina kardes istiyorsun evet ya magazalari dolasiyorum falan insanlar bakiyor hosuma gidiyor buyudukce daha da tadini cikaririz herhalde o anlarin daha da keyifli olur. senin cok guzel zamana denk gelmisti haziran temmuz ayi bebis karninda gunes deniz keyfi yapmak harikaa
bana da bugün işyerindeki arkadaşlar diyor ki, "-ya sen ne kadar sakinsin hiç heyecanlı değilsin, ben senin yerinde olsam herkesi etrafıma toplar naz yapardım" gibi şeyler diyolar..gerçekten sakin miyim acaba..sanırım biraz çekiniyorum hamile olmaktan sanki çaktırmamaya çalışıyorum...bilemedim şimdi iyi mi yapıyorum kötü mü
hanimlar nasilsiniz ben surekli giremiyorum topige ama yazdiklarinizi takip ediyorum bugun doktor kontrolumuz vardi bebeklerimizi gorduk cinsiyetlerini tahmin etti doktorumuz ama kesin diyemem dedi biri kiz biri erkek diye tahmin ediyorum dedi cok sevindik 3 hafta sonraya randevu verdi kesinlestiririz ozaman cinsiyetleri dedi...ultrasona gore biri 12+4 digeri 12+6 gunluk bebislerim... insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
kızlar, bu alttaki hamilelik takviminde, bi yerde bebek ağırlığı 28 gr daha aşağıda ise 78 gr yazıyo hangisi doğru ki anlayamadım..:44:
günaydın kızlaarrr...
oh nihayet kk sitesi açıldı pc de..nerdeyse 2 haftadır açılmıyordu..
24 kasımda doktoruma gidicem cinsiyeti kesinleşir diye ümit ediyorum çok heyecanlıyımm
çarşamba günü de numune hastanesine gittim, ayrıntılı ultrason için şimdiden randevu alayım dedim ama ordaki çok iyi değilmiş ve zeynep kamile gitmemi söylediler, baktım zeynep kamilin ayın sonuna kadar randevuları dolu..tekrar izin almak gerekiyordu, yani yine o işi halledemedim..neyse artık kısmet..sanırım ayrıntılıyı da özelde çektircem mecburen..ordaki doktor üçlü test yaptıracakmısın diye sordu..yaptırayım mı dedim, yani her halükarda gebelik devam edecekse yaptırmanın anlamı yok dedi, ama riskleri bilmek istiyorsan yaptır dedi..kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, sonuçta ayrıntılıda bebeğin hali hareketi belli olmaz mı? bu üçlü test ille gerekli mi? biliyosunuz üçlü test %100 doğru sonuç vermiyor yanılma payı var, sağlıklı bir bebeğe bile riskli diyebiliyorlar..ya ben çok korkuyorum sanırım üçlü test yaptırmıcam..:26:
@Cici, central hospital'in doğum fiyatlarını biliyormusun canım?
eğer doktorum dışarıda doğuma geliyorsa ben farklı bir hastanede doğum yapmayı düşünüyorum da
central da arkadaşım 2 sene önce sezaryan oldu 2 bin tl miş.
hanimlar nasilsiniz ben surekli giremiyorum topige ama yazdiklarinizi takip ediyorum bugun doktor kontrolumuz vardi bebeklerimizi gorduk cinsiyetlerini tahmin etti doktorumuz ama kesin diyemem dedi biri kiz biri erkek diye tahmin ediyorum dedi cok sevindik 3 hafta sonraya randevu verdi kesinlestiririz ozaman cinsiyetleri dedi...ultrasona gore biri 12+4 digeri 12+6 gunluk bebislerim... insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
yok ya onceden gozum takilirdi yolda her gecen hamile esimle bakisirdik bir garip olurduk
simdi rahatm ben hosuma gidiyor oyle gorunmek ama sanirim esim bir cekiniyor mu desem o garip davraniyor da arada sirada
evet tadini cikarmak lazim 9 aylik kisa bir zaman geciyor gidiyor guzel anlar bunlar
bu arada ben de kararsizim uclu test konusunda
ama duyarliligi ikilinin daha iyi olmasi bazen gerek yok diye dusunduruyor bana
bugun doktoruma bir daha sorayim bakalim ne diyor
hayırlı olsun cnm ekledımcnm merhaba özelden msj atamıyorum benim bebeğimin cisiyeti belli oldu eklermisin
Oğlumuz olacak
bu sorunun cevabını bılmıyorum canım ama tokluk hıssımı kaybettım benKızlar sorum olacak onceden hıc acıkmazdım ama 12 haftalık olduktan sonra sureklı acıkıyorum bu sıpamın artık besıne ıhtıyac duymasında mıdır kıkac ögun yıyorum bılmıyorum acıktıgımda meyve yogurt tuketmeye ozen gosterıyorum ama bu gıdısle halım hıc ıyı olmayacak
canım ben cok ıcerdım hamıle oldugumu ogrendım 1 kere ıctım vıcadnım rahat etmedı hemen bıraktım ama tıksınmedım canım cok ıstıyor sıgara dumanı gelınce bıle bı hos oluyorum tıksınsem ıyıydı:)kızlar hamilelik öncesinde sigara içeniniz var mıydı? ya da şu an doktor izniyle günde birkaç tane içeniniz falan?
ben sıkı bir tiryakiydim..öğretmenim ve hemen her tenefüs yani 40 dakikada bir sigara içerdim..hamile olduğumu öğrendiğimde sigarayla vedalaşacağım için çok üzgündüm..eşim günde 3-4 kez arayıp içmedin değil mi diyip ölümü gör gibi yeminler ettiriyordu..ilk hafta inanılmaz zorlandım..neyse ki ikinci hafta mide bulantılarının başlamasıyla sigara,çay,kahve ve asitli her türlü içecekten tiksindim..o zamandan beri hiçbirini tüketmiyorum..ve sigaranın ne iğrenç koktuğunu fark ettim tekrar başlamayı düşünmüyorum:)
bence kullanıslı bırseye benzemıyor yana savrulsa dusecek gıbı
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2434176
nasıl sızce kızlar hedıye almak ıstıyorum yengeme
chıccoda var cnm 100 kusur almayı dusunuyoruz bizEki Görüntüle 553963
eğer alınmadıysa ana kucağı da alabilirsin, ben yiğenime almıştım çok sevmişti.
evet 6. aydan sonra kullanılabiliyor ama hediye almayı düşünüyormuş gülsevdam.
ben de çok yere sordum ama sadece pentide vardı. orda da 2 renk vardı füme ve kahverengi, bir daha aramayım diye ikisinden de aldım. fiyatı da 7-8 lira falandı.
sandalye üzerine bağlandığında masanın seviyesine geliyordu arkadaşımınki, belki modelden modele değişiyordur ama çok farklı değildi bundan.
bende pendıkte gıdıyorum cnm özelıne yazıcamarkadaşlar doktorunuz kim ? ben doktor ve hastane araştırmaktan gerçekten yoruldum.Birkaç isim tespit ettim ..bir karar verip orda devam etmem gerekiyor..yoruldum düşünmekten..ne olur yardım edin..Pendik teyim ben
maşallahh gozunuz aydınnKızlar hastaneden geliyorum oğlumuz geliyor adı Mehmet göktuğ listeye eklermisiniz özel mesaj yazamıyorum da
Allahın izniyle inşallah kızım olucak :) sağlıklı sıhhatli hepimizin bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı diliyorum cumanız mubarek olsun arkadaşlar
maşallah gozunuz aydın
göbeğin çıktı mı canım, kaç kg aldın ilk hamile kaldığın kilo üzerine? evet eşler de ne yapacağını bilemiyorlar, biz yine bebeği taşıyan kişiyiz, çok şey okuyoruz falan da onlar başlarına ne geleceğini bilemiyorlar :)
bende doktoruma sorucam ve onun yönlendirmesine göre hareket edicem sanırım bilmiyorum..olmassa biraz daha netten araştıralım bakalım neler yazıyor..ama çevremde çok kişi var riskli denip bebeklerinden vazgeçmeyen ve sağlıklı bebek dünyaya getiren...Rabbim bizi imtihan etmesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?