2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

geçirmişsin ama çok şükür dün eşime burdan birinin yazısını okudum doktoru 20 haftada kesinleşiyor önce söylemem demiş iyi diyo bizde bir dahakine 2 ay sonra gidelim fazla ultrason bebeğe zarar verirmiş ben görmek istiyorum ama dedim neyse bir ay sonra birşeyi bahane ederim artıknormalmiş kıyafet fiyatları aslında etek pantalon elde bile yapılır bi lastik dikiyorlar alt tarafı ama o kadar becerikli değilim malesef42 beden etek giyerim bende bir süreeminönünde yerini bilirsen daha uygun bulursun gerçekten.benim dün baktıklarımda vardı senin dediğin gibi birşeler kısa kollu önden pileli kazaklar var ya onlar güzel normalden farklı da görünmüyor

merhaba baharcim
iyiyim tesekkurler canim
karnim cikti ya gere gere yuruyorum
belli disaridan hamile gobegi oldu
bebisi de 10 gun sonra gorucem iyidir herhalde dusunmeden edemiyorum

bebiş iyidir eminim :) ay tadını cıkart valla göbişinin :) yazda 8 aylıkken hatta doğuma kadar bikinimi giyip denize girdim ayy valla denızkenarında herkes yardımcı oluyodu ay cok zevklıydı ya tekrar hamıle mı olsam ne :)

ben sende o egilimi gordum baharcim sen kizina kardes istiyorsun evet ya magazalari dolasiyorum falan insanlar bakiyor hosuma gidiyor buyudukce daha da tadini cikaririz herhalde o anlarin daha da keyifli olur. senin cok guzel zamana denk gelmisti haziran temmuz ayi bebis karninda gunes deniz keyfi yapmak harikaa

günaydın kızlaarrr...
oh nihayet kk sitesi açıldı pc de..nerdeyse 2 haftadır açılmıyordu..
24 kasımda doktoruma gidicem cinsiyeti kesinleşir diye ümit ediyorum çok heyecanlıyımm
çarşamba günü de numune hastanesine gittim, ayrıntılı ultrason için şimdiden randevu alayım dedim ama ordaki çok iyi değilmiş ve zeynep kamile gitmemi söylediler, baktım zeynep kamilin ayın sonuna kadar randevuları dolu..tekrar izin almak gerekiyordu, yani yine o işi halledemedim..neyse artık kısmet..sanırım ayrıntılıyı da özelde çektircem mecburen..ordaki doktor üçlü test yaptıracakmısın diye sordu..yaptırayım mı dedim, yani her halükarda gebelik devam edecekse yaptırmanın anlamı yok dedi, ama riskleri bilmek istiyorsan yaptır dedi..kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, sonuçta ayrıntılıda bebeğin hali hareketi belli olmaz mı? bu üçlü test ille gerekli mi? biliyosunuz üçlü test %100 doğru sonuç vermiyor yanılma payı var, sağlıklı bir bebeğe bile riskli diyebiliyorlar..ya ben çok korkuyorum sanırım üçlü test yaptırmıcam..:26:

bana da bugün işyerindeki arkadaşlar diyor ki, "-ya sen ne kadar sakinsin hiç heyecanlı değilsin, ben senin yerinde olsam herkesi etrafıma toplar naz yapardım" gibi şeyler diyolar.. gerçekten sakin miyim acaba..sanırım biraz çekiniyorum hamile olmaktan sanki çaktırmamaya çalışıyorum...bilemedim şimdi iyi mi yapıyorum kötü mü

hanimlar nasilsiniz ben surekli giremiyorum topige ama yazdiklarinizi takip ediyorum bugun doktor kontrolumuz vardi bebeklerimizi gorduk cinsiyetlerini tahmin etti doktorumuz ama kesin diyemem dedi biri kiz biri erkek diye tahmin ediyorum dedi cok sevindik 3 hafta sonraya randevu verdi kesinlestiririz ozaman cinsiyetleri dedi...ultrasona gore biri 12+4 digeri 12+6 gunluk bebislerim... insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz

yok ya onceden gozum takilirdi yolda her gecen hamile esimle bakisirdik bir garip olurduk
simdi rahatm ben hosuma gidiyor oyle gorunmek ama sanirim esim bir cekiniyor mu desem o garip davraniyor da arada sirada
evet tadini cikarmak lazim 9 aylik kisa bir zaman geciyor gidiyor guzel anlar bunlar

bu arada ben de kararsizim uclu test konusunda
ama duyarliligi ikilinin daha iyi olmasi bazen gerek yok diye dusunduruyor bana
bugun doktoruma bir daha sorayim bakalim ne diyor

kızlar, bu alttaki hamilelik takviminde, bi yerde bebek ağırlığı 28 gr daha aşağıda ise 78 gr yazıyo hangisi doğru ki anlayamadım..:44:

Allahın izniyle inşallah kızım olucak :) sağlıklı sıhhatli hepimizin bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı diliyorum cumanız mubarek olsun arkadaşlar

ayyy maaşallah canım ya, ben hep ikizim olsun biri kız biri erkek olsun istemiştim..inşallah dr.un dediği gibidir seninde..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..bu arada hiç kg aldın mı malum iki tane bebiş var..bu arada oku kendini sürekli de nazar değmesin

günaydınnnnnn herkese...

cnm ben de bebeğimden vazgeçmeyi asla düşünmüyorum ama sanırım 3 lü testi yaptırıcam sırf 6 ay merakta kalmayım diye
4 lü olanını yaptırmam sadece 4 lü de amniyosentez var her ne kadar dr riskli değil dese de bana öyle gelmiyo

Canım ben sgklı olarak sorduğumda normal 1000 tl, sezeryan 1600 tl dedi ama fiyatlar ocak ayında da değişebilirmişş
İsteğe bağlı sezeryan istersen 2.300 mü 2.500 mü neydi
Sen doktoru kendin getirceğine göre doktor+hastane ücreti vereceksin ki ozaman daha pahalı oluyor
Doktor tek başına 2000 tl alıyor hastanede 500-800 alsa 2500-3000tlden aşağıya çıkmazsan :44:

Ayy masallah cnmm saglikla kucagna al bebislerni inşallah ckguzl yaa bin kere masallah :)

göbeğin çıktı mı canım, kaç kg aldın ilk hamile kaldığın kilo üzerine? evet eşler de ne yapacağını bilemiyorlar, biz yine bebeği taşıyan kişiyiz, çok şey okuyoruz falan da onlar başlarına ne geleceğini bilemiyorlar :)
bende doktoruma sorucam ve onun yönlendirmesine göre hareket edicem sanırım bilmiyorum..olmassa biraz daha netten araştıralım bakalım neler yazıyor..ama çevremde çok kişi var riskli denip bebeklerinden vazgeçmeyen ve sağlıklı bebek dünyaya getiren...Rabbim bizi imtihan etmesin inşallah..

günaydınlar herkeslere. bugün çok sinirliyim nedendir bilmem. üçlü test konusunda dr um bişey söylemedi bana sadece 20. haftada ayrıntılı ultrason isticem dedi.
çabuk akşam olsun bugün

stres aslinda bu test isleri cidden, insallah hicbir sIkInti cekmeden geciririz bu gunleri
sorayim bugun yazarim ben neler diyorsa doktorum
benim kilom hala ayni ilk hamile oldugum gun gibi
hatta gecen iki uc gun once 1 kg dusmutum bile
ama enteresan sekilde gobek cikiyor beliriyor onu anlamiyorum bir yandan kollarim inceldi, oyle ki spor donemimden kalma kol kaslarim belirdi
belki bir yerlerden gidiyor ama gbek cikarken kgda artis olmuyor bilmiyorum
zaten hamile kaldigimda da gobek vardi simdi bakilinca yukariya cikmaya basladi belli oluyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…