- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.241
o niye oyleymis gercekten
ama 15.haftada 28 grdan fazla olur
yani altta yazan dogruur bence
hatta bebisin daha da agir olabilir yazilandan
ayyy maaşallah canım ya, ben hep ikizim olsun biri kız biri erkek olsun istemiştim..inşallah dr.un dediği gibidir seninde..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..bu arada hiç kg aldın mı malum iki tane bebiş var..bu arada oku kendini sürekli de nazar değmesin
ben sende o egilimi gordum baharcimsen kizina kardes istiyorsun evet ya magazalari dolasiyorum falan insanlar bakiyor hosuma gidiyor buyudukce daha da tadini cikaririz herhalde o anlarin daha da keyifli olur. senin cok guzel zamana denk gelmisti haziran temmuz ayi bebis karninda gunes deniz keyfi yapmak harikaa
bayanlar doğum hakkında ne düşünüyosunuz?
normal mi,sezeryan mı? (her ikisi de beni çok korkutuyor)
ohh iyi sevindim, dedim o kadar hafta geçti daha 28 gr mı :) bende burdan yazanları okuyup ilginç şeyler olunca eşime mesaj atıyorum bugün bu oluyomuş falan diye..o da gelişimden geri kalmasın ama dimi..
ohh iyi sevindim, dedim o kadar hafta geçti daha 28 gr mı :) bende burdan yazanları okuyup ilginç şeyler olunca eşime mesaj atıyorum bugün bu oluyomuş falan diye..o da gelişimden geri kalmasın ama dimi..
Ayy masallah cnmm saglikla kucagna al bebislerni inşallah ckguzl yaa bin kere masallah :)
günaydınlar herkeslere. bugün çok sinirliyim nedendir bilmem. üçlü test konusunda dr um bişey söylemedi bana sadece 20. haftada ayrıntılı ultrason isticem dedi.
çabuk akşam olsun bugün
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar az önce tartıya çıktım ve tam 4.2 kilo almışım allahım moralim nasıl bozuldu ağlıcam şimdi 56.5 kiloydum ne güzel 60 ı geçmişim ne yapcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
hanimlar nasilsiniz ben surekli giremiyorum topige ama yazdiklarinizi takip ediyorum bugun doktor kontrolumuz vardi bebeklerimizi gorduk cinsiyetlerini tahmin etti doktorumuz ama kesin diyemem dedi biri kiz biri erkek diye tahmin ediyorum dedi cok sevindik 3 hafta sonraya randevu verdi kesinlestiririz ozaman cinsiyetleri dedi...ultrasona gore biri 12+4 digeri 12+6 gunluk bebislerim... insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
cok tesekkur ederim canim benim allah razi olsun...rabbim herkesin gonlune gore versin...tup bebek benimkiler ikinci hamileligim bu ilkini dusurdum allah birini aldi iki tane verdi cok sukur rabbim herkese normal yoldan olsunda tek tek versin...
insallah oyledir bir kiz bir erkek olmasini geciriyordum gonlumden zaten...kilo almadim hatta verdim bile 58 ile hamile kaldim suan 56 kiloyum mide bulantim cok yedigim yaramadi sanirim:)
okuyorum tabi okumazmiyim kalbi kotu cok insan var cevremde bilmezler ben ne cektim hamile kalana kadar rabbim kimseye yasatmasin...
allah hepimize saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...
önceliğim normal tabiki ama bir problrm olur sezeryan yapalım derlerse normalde çok ısrarcı olmayı düşünmüyorum her kadının başına geliyor Allah yardım eder ne çekersek çekelim bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık mı herşey geçer
Doktora sordugumda olacak o kadar tum vucut rahım ıcın calısıyor demıstı :26: anneme soruyorum daha fazla agrıyacak zamanların olacak dıyo kendıme soruyorum aklıma hemen ya kalbı durduysa ya dusekse dıye getırıyorumıns bıran once bu korkularımı atlatırım
normal doğum bebek açısından daha riskliymiş diye duydum bu beni tereddütte bırakıyor yoksa değil sezeryan dikiş ve narkoz deyince bile tüylerim ürperiyor da...
stres aslinda bu test isleri cidden, insallah hicbir sIkInti cekmeden geciririz bu gunleri
sorayim bugun yazarim ben neler diyorsa doktorum
benim kilom hala ayni ilk hamile oldugum gun gibi
hatta gecen iki uc gun once 1 kg dusmutum bile
ama enteresan sekilde gobek cikiyor beliriyor onu anlamiyorum bir yandan kollarim inceldi, oyle ki spor donemimden kalma kol kaslarim belirdi
belki bir yerlerden gidiyor ama gbek cikarken kgda artis olmuyor bilmiyorum
zaten hamile kaldigimda da gobek vardi simdi bakilinca yukariya cikmaya basladi belli oluyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?