2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kıslarrrr nasılsınız bugün bende bebişimde iyiyiz çok şükür gece yatarken zorluk çeksemde artık herşey yolunda. sağa dönüyorum yatakda sanki bişey içerden cimcik atıyormuş gibi bir ağrı şekil değiştirince geçiyor çok eyildiğimde ahanda bir cimcik daha benim prenses rahatına çok düşkün galiba

şu çatlak olayı ne olcak bilmiyorum ya lierac aldım ama aldıktan sonra bi arkadaş işe yaramıyor keşke almasaydın dedi boşuna mı gitti mi tonla para şimdi ya :)

bencede yaptirma cooook tanidigim insanlar var ozurlu diyolar ama sonuc dogumdan sonra saglikli cocuklar birde ozurlu olmasi olculere bakiyo makine bu olcumu felan yanlis dogru olabilir. dogru payi zaten %50 bunlarla kafani yorma hamileligin tadini cikar.

doğsunda o cimcikleyen parmaklarını yersin :)) Allah uzun ömürler versin cnm

[sıze=2]herkese selamlar ve hayırlı cumalar

2012 mayıs anelerine çok teşekkür ederim şimdiden alacağım ürünler kafamda belirmeye başladı çok sağolun canlar
[/sıze]

bayanlar doğum hakkında ne düşünüyosunuz?
normal mi,sezeryan mı? (her ikisi de beni çok korkutuyor)

ben sezaryenden korkmuyorum yasadigim icin biliyorum sadece 3-4 gun yatakta kaliyosun ki normal dogum yapan bir kadin da dikislerinden dolayi oturmakta yurumekte zorlanir ama yine en iyisi normal dogum butun icindeki pislikler ve kilolar gidiyo...

Yaa benim diger gogsmde catlamaya baslams ve backlarmdaaaa.. ama gobuste bsy yk henuz. acilen krem almam lazm lierac mi diyodunz iyi mi o hangisindn aliyim. hafta sonu alcm kesn erteleyp durdum hep. dogmdan snraki halim nlcksa (

şu çatlak olayı ne olcak bilmiyorum ya lierac aldım ama aldıktan sonra bi arkadaş işe yaramıyor keşke almasaydın dedi boşuna mı gitti mi tonla para şimdi ya :)

benim bi doktorum sakin catlak kremlerine felan inanma demisti. oyle bir kiremin olmasi imkansiz sirf para kazanmak icin satiliyo alirsan parayi cope atmis say dedi bende almadim

benim de ikizim olacaktı ama kısmet değilmiş...allah nazarlardan korusun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım...

insallah canim cok sagol..hayirlisi olsun elden birsey gelmiyor bende 3 aylikken dusurdum ilk bebegimi rabbim buyuk

insallah kuzeninede ikiz ikiz versin rabbim cok zor biliyorum neler cektigini anliyorum ama rabbim ol derse olur elden gelen birsey yok malesef...evet artik gelir kilolar insallah fazla kilo almam cunku cok zor kilo veriyorum ne yaparim bilmiyorum..

Cok ama cok tesekkur ederım kırmayıp geldıgın için
kıyafet ozellıkle ne alıcaz bunda hep tereddutteyım sayenızde ıse yarar kıyafetler alıcaz :)

canım herkes alısverısı konusuyor kımısı sımdıden basladı almaya
malum yaz annesı olcaz baska yerlerdede duymustum alıp cocuguna gıydıremıyenler yanlıs seyelr aldıgı ıcın
bız boyle seyler yasamıcaz umarım :)

doktoruma bı gıtsem bu konuyu konusucam bakalım ozellıkle bana yakın hatane ıstıyorum ..

3 saat var randevuya :) esım cumadan gelsın gıdıcez oda cok heyecanlı dısarı duygularını bellı etmıyen bırı
ama geceden berı randevuyu sayıklıyor :)
kıyafetler cok pahalı geldı bana alıcagım bı etek 55 tl emınonunu bılen tanıdıklarım var onlara sorucam haftaya belkı cıkarım alısverıse
sımdılık 1 ay daha ıdare ederım kıyafetlerımle ama agırlasmadan alayım

Yaa benim diger gogsmde catlamaya baslams ve backlarmdaaaa.. ama gobuste bsy yk henuz. acilen krem almam lazm lierac mi diyodunz iyi mi o hangisindn aliyim. hafta sonu alcm kesn erteleyp durdum hep. dogmdan snraki halim nlcksa (

ben de kesin çatlıycam cnm ya ben başladım sabahları vazelin akşamları lierac sürüyorum umarım işe yarar,her daim yağlı güreş modundayım :))

kizlar iki gundur her ayrintiyi konusmussunuz dogum ve dogum sonrasi hakkinda
benim bilmedigim o kadar sey var ki siz yazdikca goruyorum
biz hic bakmiyoruz esimle birseylerle
cok da konusmuyoruz bunun uzerine aslinda
zaman hizla gecse keske

işte bana benzeyen bir anne adayı, ben de buradaki diğer anneciklerin hazırlıklarını görünce kendimi kötü hissetmeye başlamıştım, ben 6 aya kadar hiçbir şey almak istemiyorum, odasını da hazırlamayacağım, sadece karın büyüdükçe inşallah kendime rahat bişiler alırım diyorum ama bir yandan da kendime kızıyordum böyle sakin olduğum için ama benim gibiler de varmış demek ki :)

dediğin gibi biz de eşimle bakmıyoruz bir şeylere ve yine dediğin gibi zaman hızlı geçse de karınlar şişse de iyice havaya girebilsem

canım harikasın aklıma takılan herşeyi cevaplamışsın neredeyse çok ama çok işime yarayacak söylediklerin birde hamile kıyafetleri ve yatak yada çocuk mobilyaları ile ilgili deneyimlerini paylaşırsan harika olur

ben de kesin çatlıycam cnm ya ben başladım sabahları vazelin akşamları lierac sürüyorum umarım işe yarar,her daim yağlı güreş modundayım :))

Lierac ise yaryo mu acaba ya kac tlye almstn cnim? insallah az catlarz.ama gogsum krmzi ciziklerle dolu artk kremde fayda etmez kndmi ck ktu hssdyrm

ayy çok güzel canım yaa bende çok istiyordum ama olmadı şükür sağlıklı bir bebeğim var
doğduklarında ne güzel olacaklar kimbilir :16;

bayanlar doğum hakkında ne düşünüyosunuz?
normal mi,sezeryan mı? (her ikisi de beni çok korkutuyor)

bir aksilik çıkmadığı surece kesinlikle normal doğum taraftarıyım çunku tıroıd ameliyatı olmuştum onun dikiş yerleri aylarca ağrıdı hala bili soğuklarda sızlıyor :26:

gunaydın kızlarrrr

geldım ben

sırt agrısı cekıyromusunuz dun 2 saat araba yolculugu yaptuım zor dayandım cok agrıdı sımdı de hafıf hafıf agrıyor

çekmem mi sabah yataktan kalkmadım sanırım yoğurt güzeli olacam

tavsiyeerin için çok çok tşk ederim , inan ki o kadar faydalı şeyler yazıyorsunuz ki, ben bebiş üşür diye uzun kollu alıyordum artık askısıza dönecem

ne güzel işte annesi ben burdayım diyor

bende çok bahsedilmiş diye aldım canım..pahalı evet..ama başka ne yapabilriz ki bence lierac susam yağı kakao yağı ve hakiki zeytinyağı bunları dönüşümlü kullanalım..yine çatlarsak da biz elimizden geleni yaptık deriz napalım..inşallah hiçbirimiz çatlamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…