2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Lierac ise yaryo mu acaba ya kac tlye almstn cnim? insallah az catlarz.ama gogsum krmzi ciziklerle dolu artk kremde fayda etmez kndmi ck ktu hssdyrm

cnm enteresandır ama internette her fiyattan var ama eczanelerde 80-85 TL ben de eczaneden aldım arada biraz fazla fark vardı internete güvenemedim

evet cnm haklısın

ben 9 ay boyunca sadece hastane cikisi kendime lohusalik bebek cantasi bez felan anlayacagin cantanin icine hastanede lazim olacaklari koymustum ani sancim olursa diye hepsini hazirlamistim ama oglum iki gun gec geldi. besigini ve diger esyalarinida dogumdan sonra almistik. ben cok korkuyodum her ihtimale karsi almamistim

Buarada hayırlı ve bol dualı cumalar kızlar
Babycentera üye olan var mı? Bana haftalık geliyor
bu hafta bebişim limon boyutunda olmuş
Bide limon resmi koymuşlarr

Kendi adıma çok teşekkür ederimm hem sana hemde gelip uzun uzun ayrıntılı anlatan 2012 mayıs annelerine
Bizde 2014 mayıs annelerine yardımcı olabileceğiz mi acaba ayy hayali bile nasıll mutlu ediyor benii
Şimdi çıktı alacağım ve üstlerini çizeceğimm
Hem aynı doğum ayı olmamızda avantajlı en azından uzun kollu ne kadar alacağıma dair fikr sahibi olabileceğim
Hemde gebelik öncesi durumlardan haberdar oluyoruzz
Sevdim ben bu durumu

Sen bugun doktora mı gideceksinn
Allahım nasıl büyümüştür senin sıpaa
Hadii güzel güzel haberlerle gel canım
Cinsiyette belli olmuştur artık inşallahh

ben de almıyorum..bakıyorum araştırıyorum ama almıyorum çünkü korkuyorum bişey olursa sonradan aldıklarıma bakıp bakıp çok üzülürüm..o yüzden 6-7 aylık olana kadar bekleyeceğim

Cok pahalymş ya ise yaramysa bosuna almk istemem.ama mcburm almya sanrm.d Denemeden bilemeyiz.

bişey diyemem cnm seninle aynı düşüncedeyim ben de denemeden göremem dedim ve aldım düşünce gücüyle işe yarıyor diye düşünüp işe yaramasını sağlayabilirim belki :))

Cok pahalymş ya ise yaramysa bosuna almk istemem.ama mcburm almya sanrm.d Denemeden bilemeyiz.

bişey diyemem cnm seninle aynı düşüncedeyim ben de denemeden göremem dedim ve aldım düşünce gücüyle işe yarıyor diye düşünüp işe yaramasını sağlayabilirim belki :))

aa bana yakın gelıcen zeynepkamıle bende testler ıcın ılerde gıtmem gerekıyor ama umran dıspanserı doktorumun sonuclarına guvendıgı yer orasıda uygun yapıyormus testlerı ılerde olaraya gıderım ınsallah cınsıyetınıde ogrenırsın :)

ne guzel hem kız hem erkek ıkı duyguyu tadıcaksın ınsallah umarım doktor dogru tahmın etmıstır:)

bayanlar doğum hakkında ne düşünüyosunuz?
normal mi,sezeryan mı? (her ikisi de beni çok korkutuyor)

korkak bırı olsamda kesınlıkle normal dogum ve duurma gore epudıral yaptırırm ..

esım hergun soruyor bugun ne var ımzanda yavrumuz ne yapıyormus dıye:)

encokda bu bılgı yardımcı olucak bıze cok ama cok sagol hepınızın dedıklerını not aldım alısverıse cıkınca bunlara gore yapıcam

bızde ılerkı yıllara yardım ederız:)
ay hıc sorma nasıl heeycanlıyım umarım cınsıyetını goruruz sırf bu yuzden dayanabıldıgım kadar dayanıp gec randevu aldım yoksa 10 gun once gıtmem gerekıyordu :)
saglıklı oldugunu duyunca bı oh cekıcem en basta tabıkı :)

ben netten kargo dahil 43 tl ye aldım..eczane ürünü ile aynı mı bilemiyorum ama aynıdır diye düşünüyorum olmassa bi gün eczaneye gider sorarım tester'ı varsa ordan anlarım aynı mı değil mi :)

kızlar kızlar, yine ben.
şimdi dediğim gibi ben hazırlık filan yapmıyorum bebişkoma, daha havasına giremedim tam. bir de kötü bir dönem atlattım onun etkilerini atmaya çalışıyorum üstümden. kanamam filan olmuştu, neyse kötü şeyler konuşmak yok.

şimdi ben bugün 12+2 yim. bazı sorularım var size, karın ne zaman belirginleşti sizde? çatlamalar ne zaman başladı? bir de tabi ki her şey Allah'tan ama ne zaman rahatlayabilirim? 20 gündür iyiyim çok şükür, bebişkomda iyi Allah'a şükür ama rahatlatamıyorum kendimi. arabada giderken çukura girince bile içim gidiyor, evde hiç bir iş yapmıyorum 2 aydır evden çıkmıyorum dün ilk kez çıktım. beni aydınlatabilir misiniz? ne zaman, nasıl rahatlarım sizce?

Mayıs 2012 anneleri sizler de mükemmelsiniz, Allah size ve çocuklarınıza sağlık versin, darısı da başımıza olsun biz de 2014 mayıslara yardımcı oluruz belki :)

cnm doktorlar riskli dönemin ilk trimestr olduğunu söylüyolar o da zaten geçmiş sende (ilk 12 hafta)
doktorun ne dedi bilmiyorum düşük riskin vardı sanırım kanama falan dediğine göre
bence artık daha rahat olabilirsin ama yine de ağır iş falan yapma ya da kendini çok yorma
çok geçmiş olsun,bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Oh be azmettim en sonunda bitirdim geçmişi okumayı, herkese güzel bir gün diliyorum kontrole gidecek olanlar da güzel haberlerle gelsin.
Şimdi imzaya bakma sırası bakalım bugün neler oluyormuş

merhaba tatlım ben bugün 16+2 yim çatlaklarım olmadı çok şükür umarım olmazda karnım 3 aya girdiğimde hafifden belirinleşmişdi bile şimdi kocamanım birden değişiyorsun anlayamıyorsun bile. minibüse bindiğimde yada araba bir çukura girdiğinde ben hala korkuyorum aklım çıkıyor biyere uzanmıyorum bişey kaldırmıyorum yalandan evi süpürüyorum o yani. bana 3 ayı atlatınca bebek sana tutunur yerleşir tehlike geçer demişlerdi bana. bukadar korkma hamileliğinin tadını çıkar bence rabbim korusun yavrularımızı. bol bol dinlen bence arada yürümeye çık kafa dağıt

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, ikiz bebek bekliyorum, şu an yaklaşık 16. haftalıklar... Allah, hepimize tamamına ermeyi nasip eder inşallah. Paylaşımlarımızla birbirimize faydalı olmak dileğiyle...

teşekkür ederim canım,
benim özel sağlık sigortam var ama %100 kapsamlı değil yani doğumun 2600 tlsini kapsıyor
şimdiki gittiğim hastanede 5400 sezaryan ile doğum ki ben mecburum sezaryana çünkü malum geçen sene ameliyat oldum
benimki mecburi sezaryana mı girer önce onu bir araştırayım
sonra üzerine fazla para ödemeyeceğim düzgün bir hastane bulmalıyım

çooook sağolun kızlar, dediğiniz gibi inşallah 13. hafta itibariyle daha da rahatlıycam Allah'ım nasip ederse zaten 16 ya da 20 hafta da hayırlı bir şeyler yapacağım, Allah'ım kabul ederse.

inşallah ben de koca karınlı bir hamile olurum, çatlakları da korktuğumdan değil, hani hamileliğin belirtisi diye istiyorum :)

yine dertleşir, görüşürüz bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…