2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aramızda 1 gun var canım doktor rısk yuzde 20 kaldı dedı bana bende hala cok korkuyorum bırsey olacak dıye bıraz daha gecsın daha guzel olacak her sey gobusum cıktı benım alttan cıkıntım var bu yuzden de erkek yorumları alıyorum

heeeyy süper, benimle beraber giden bir arkadaş bulmak iyi oldu, hatta çok iyi oldu. benim de allttan böle portakal kadar minnak bişi fırtlıo ama gaz mı,hamilelik mi bilemedim

o zaman yakın takibindeyim canım. :)

merhaba kızlar nasılsınız.
benım buyuk kız hastaydı gıremedım.bugun ıyı okula gonderdık hem aşı varmış gonderın dedıler ay kotu suprızlde karşıalacak yavrum
bız dun 2 lı testımızı yaptırdık ense kalınlık normal dedı kan sonuçlarımızıda pazartesı alacagız.bızde atrlattık bakalım 2 lı testlerı.ya kızlar bende sızler gıbı olmaya başladım bı haftadır ne ıyıydım ben ama bulantılar gerı geldı 2 gundur felaket bulanıyorum normal yedıgımı bıle yıyemıyorum ne olcak boyle tam gecıyo dıye sevınırken ah ah
ya ben resım ekleyecektım ne olcek şimdi ekleyemedım yıllardır resım eklememışım becerıksız çıktım

benim doktorum bana sadece demir hapı verdi elevite başlamadı napsam unuttumu ki acaba bi daha ki kontrolüm 10 aralıkta içmesem sıkıntı olur mu offf ya

güzel haberlerle gel inşallah cnm benim randevum da yarın,bugün geçmek bilmiyor o yüzden :)
sen bebisini de gorucen di mi
o zaman daha keyiflidir
ben bebisi goremiycem doktorumla genel konusma oyle cagirdi
belki alttan bakacak bir de emin degilim ama
o da iyi olur en azindan doktorum hersey iyi falan derse icim rahatlar
Carsamba gıttıgımde bana da vermıstı ya elevıt konyadakı doktorum beslenmene dıkkat edersen ılac kullanmana gerek yok dedı

benim doktorum da ilactan yana degil
dogal beslen ilaca gerek yok dedi hep
en son ben aradim iki gun once istiyorum dedim ksuuyorum yiyemiyorum diyince tamam o zaman dedi
yoksa benim terihim biraz da
sizlerlerden duydukca ben de kullanmak istedim yoksa doktorum daha baslatmazdi

bızde elevıt ve demır hapı verdı çok kotu kokuyo yaa çok zorlanıyorum bıde bulanınca fena oluyo hiç içesım gelmıyo

benim doktorum bana sadece demir hapı verdi elevite başlamadı napsam unuttumu ki acaba bi daha ki kontrolüm 10 aralıkta içmesem sıkıntı olur mu offf ya

ben de haftaardir bu soruyu soruyorum kendime
herks iciyor ben niye icmiyorum diye
sonunda ikna ettim doktoru
ama doktorum hemoglamin iyiyse bebek kandan zaten besleniyor diye dusunuyor

dün hasta olduğumu yazmıştım arkadaşlar...akşam nasıl sallanıyor vücüdum ateşim 38.en son artık minoset içtim sabah aile hekimine gittim boğazlar kötü penisilin yazmam gerek deyince verseniz de içmem dayanırım dedim.doğal olarak neler yapabilirim tavsiyeleri olan var mı?

4 lüde amniyo sentez yok tatlım, 4lüden sonra allah korusun bir problem çıkarsa amniyosentez yapıolar, 4lüde aynen 2 li gibi sadece kan veriosun ve 3 lüden çok daha iyimiş, doktorum öle söledi

ben de haftaardir bu soruyu soruyorum kendime
herks iciyor ben niye icmiyorum diye
sonunda ikna ettim doktoru
ama doktorum hemoglamin iyiyse bebek kandan zaten besleniyor diye dusunuyor

hemoglamım iyi çok düşük değil demire de başlamadım henüz burda okuyorum herkes çok kötü kokuyo falan diyo cesaret edemedim henüz içmeye ,o zaman 1 daha ki kontrolde sorarım doktora normal beslenmeye başladım 2 güne kadar hiç yiyemiyodum hep bulantı kusma

dün hasta olduğumu yazmıştım arkadaşlar...akşam nasıl sallanıyor vücüdum ateşim 38.en son artık minoset içtim sabah aile hekimine gittim boğazlar kötü penisilin yazmam gerek deyince verseniz de içmem dayanırım dedim.doğal olarak neler yapabilirim tavsiyeleri olan var mı?

demir hapı ile kan hapı aynı şey sanırım ben de 12. haftamdan sonra başladım elevit le birlikte. hiç de öyle kötü kokmuyor. öksürük şurubu gibi. vişne aromalı benim de hemogramım iyiydi ama kansızlığı önlemek için de kullanılıyor bu ilaç. bir çok dr da veriyor hastalarına. en azından ben öyle biliyorum benim arkadaşlarım da kullanıyor çünkü.

4 lüde amniyo sentez yok tatlım, 4lüden sonra allah korusun bir problem çıkarsa amniyosentez yapıolar, 4lüde aynen 2 li gibi sadece kan veriosun ve 3 lüden çok daha iyimiş, doktorum öle söledi

ben de oyle biliyorum sorun cikarsa amiyosentez
aradaslar oyle dediginde aklim karisti
ama madem dedigin gibi 3luyu hic yapmaya gerek yok o zaman
hem sorun cikarabiliyormus
4lu testi yaptiraim ben de oyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…