- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.301
kızlar elevit e gecen varmı bnm dr.um bana elevıt yazmış folık asıtı bırak dedı :)
kızlar kızlar, yine ben.
şimdi dediğim gibi ben hazırlık filan yapmıyorum bebişkoma, daha havasına giremedim tam. bir de kötü bir dönem atlattım onun etkilerini atmaya çalışıyorum üstümden. kanamam filan olmuştu, neyse kötü şeyler konuşmak yok.
şimdi ben bugün 12+2 yim. bazı sorularım var size, karın ne zaman belirginleşti sizde? çatlamalar ne zaman başladı? bir de tabi ki her şey Allah'tan ama ne zaman rahatlayabilirim? 20 gündür iyiyim çok şükür, bebişkomda iyi Allah'a şükür ama rahatlatamıyorum kendimi. arabada giderken çukura girince bile içim gidiyor, evde hiç bir iş yapmıyorum 2 aydır evden çıkmıyorum dün ilk kez çıktım. beni aydınlatabilir misiniz? ne zaman, nasıl rahatlarım sizce?
Mayıs 2012 anneleri sizler de mükemmelsiniz, Allah size ve çocuklarınıza sağlık versin, darısı da başımıza olsun biz de 2014 mayıslara yardımcı oluruz belki :)
kızlar elevit e gecen varmı bnm dr.um bana elevıt yazmış folık asıtı bırak dedı :)
bakalim gidicem iki saa sonra doktora
muhtemelen bana da elevit verecek
folik asidi ben cokan biraktim 12.haftamda
Aramızda 1 gun var canımdoktor rısk yuzde 20 kaldı dedı bana bende hala cok korkuyorum bırsey olacak dıye bıraz daha gecsın daha guzel olacak her sey gobusum cıktı benım alttan cıkıntım var bu yuzden de erkek yorumları alıyorum
sen bebisini de gorucen di migüzel haberlerle gel inşallah cnm benim randevum da yarın,bugün geçmek bilmiyor o yüzden :)
Carsamba gıttıgımde bana da vermıstı ya elevıt konyadakı doktorum beslenmene dıkkat edersen ılac kullanmana gerek yok dedı
benim doktorum bana sadece demir hapı verdi elevite başlamadı napsam unuttumu ki acaba bi daha ki kontrolüm 10 aralıkta içmesem sıkıntı olur mu offf ya
günaydınnnnnn herkese...
cnm ben de bebeğimden vazgeçmeyi asla düşünmüyorum ama sanırım 3 lü testi yaptırıcam sırf 6 ay merakta kalmayım diye
4 lü olanını yaptırmam sadece 4 lü de amniyosentez var her ne kadar dr riskli değil dese de bana öyle gelmiyo
ben de haftaardir bu soruyu soruyorum kendime
herks iciyor ben niye icmiyorum diye
sonunda ikna ettim doktoru
ama doktorum hemoglamin iyiyse bebek kandan zaten besleniyor diye dusunuyor
hemoglamım iyi çok düşük değil demire de başlamadım henüz burda okuyorum herkes çok kötü kokuyo falan diyo cesaret edemedim henüz içmeye,o zaman 1 daha ki kontrolde sorarım doktora normal beslenmeye başladım 2 güne kadar hiç yiyemiyodum hep bulantı kusma
sen bebisini de gorucen di mi
o zaman daha keyiflidir
ben bebisi goremiycem doktorumla genel konusma oyle cagirdi
belki alttan bakacak bir de emin degilim ama
o da iyi olur en azindan doktorum hersey iyi falan derse icim rahatlar
evet cnm inşallah cinsiyetini de gösterir diye baya heyecanlıyım :))
dün hasta olduğumu yazmıştım arkadaşlar...akşam nasıl sallanıyor vücüdum ateşim 38.en son artık minoset içtim sabah aile hekimine gittim boğazlar kötü penisilin yazmam gerek deyince verseniz de içmem dayanırım dedim.doğal olarak neler yapabilirim tavsiyeleri olan var mı?
cnm nane limon ya da ıhlamur içebilirsin c vitaminli pastil de çiğneyebilirsin benim de 8. haftamda başıma gelmişti ilaç alamayınca zor geçiyo biraz ama geçiyo dinlen bol bol cnm
geçmiş olsun
4 lüde amniyo sentez yok tatlım, 4lüden sonra allah korusun bir problem çıkarsa amniyosentez yapıolar, 4lüde aynen 2 li gibi sadece kan veriosun ve 3 lüden çok daha iyimiş, doktorum öle söledi
teşekkür ederim tatlım o zaman 4 lüde de sıkıntı yok demektir zaten
4 lüde amniyo sentez yok tatlım, 4lüden sonra allah korusun bir problem çıkarsa amniyosentez yapıolar, 4lüde aynen 2 li gibi sadece kan veriosun ve 3 lüden çok daha iyimiş, doktorum öle söledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?