2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhabaaaa :)
bugün kontrolmz vardı, bir de 2li testimiz. ense kalınlığımız iyi çıktı (1.2 mm) ve burun kemiğimiz oluşmuş, herşey yolunda görünüyor. ikili test sonuçlarımızı da haftaya alıcaz,umarım iyi çıkar. Bir de doktor teyzemiz çok çok çok büyük ihtimalle KIZ dedi :) Bi oğlumuz vardı, hayırlısıyla bir de kızımız olacak :)

hosgeldın aramızaa cınsyetlerınız bellımı?

cok gecmıs olsun cnm bol lımonlu corba iç.su iç c vıtamını tuket.ates ıcın de sırkelı su yap cnm

cok gecmis olsun
cok soguk ya da cok sicak birseyler icme eger bogazin tahrisse
bal yumusatir sanirim
bol bol ilik su ic

benim drum da kan ilacı ve vitamin yazıcam dedi kan ilacı olarak ferrum fort yazmış eczaneden aldım prospektüsü okuyunca baktım demir ihtiyacı ile ilgili yazılar yazıyodu dedim acaba dr yanlış mı yazdı beni aydınlattın ayrıca kötü de kokmuyor yuvarlak küçük ilaç hemencecik yutuyorum

bugun birseyler yiyebildim sanirim

2 yesil elma, bir ayva, 4 mandalina
tavuk suyuna corba
bir buyuk kase yogurt
bir avuc findik
bu kadar ama cok sukur bulanti hali de olsa tiksine tiksine de olsa yedim
ne zaman soyle doya doya istahla yemek yiycem cok merak ediyorum

bana ferro sanol ishal ve bulantı yaptı.senin ilacın adı ne bu tür şikayetler yapmıyorsa ben de onu yazdırayım doktora.

heeeyy süper, benimle beraber giden bir arkadaş bulmak iyi oldu, hatta çok iyi oldu. benim de allttan böle portakal kadar minnak bişi fırtlıo ama gaz mı,hamilelik mi bilemedim

o zaman yakın takibindeyim canım. :)

kızlar benim de göbeğim şiş ama altında kasık bölgesinde yatay uzun bi şişlik var..bende onlara bakıyorum normal mi acaba diye, dr.a da sorsammı diye bile düşünmüştüm :) bu arada bana da ikili testte erkeğe benziyo ama karışabilir dediler..

sanırım canım tavuk suyuna çorba çekti
iyi yapmışsın canım kusmadıktan sonra bebişine yarayacak bunlar inşallah..bende doyana kadar yiyemiyorum çünkü hemen balon gibi şişiyorum ve nefes alamıyorum kötü hissediyorum..

maşallah besleyici şeyler yemişsin,mandalina bulantıya iyi geliyor bence
bi de taze nane de bana iyi gelmişti dene bi istersen miden çok bulanınca at bi yarak ağzına bakalım sana da iyi gelecek mi :)

heeeyy süper, benimle beraber giden bir arkadaş bulmak iyi oldu, hatta çok iyi oldu. benim de allttan böle portakal kadar minnak bişi fırtlıo ama gaz mı,hamilelik mi bilemedim

o zaman yakın takibindeyim canım. :)
Benım sıpa onden gıdıyo 12±3 olmamız lazımdı bugun ama 2 gun once 12±4du gelısımı suan ıcın gayet ıyı ultrasonda kıpır kıpır 10±5te buyuk ıhtımal erkek dedı doktorum sukur asırı bulantım olmadı amaa hep yorgun hıssedıyorum kendımı benım gobus haftasonu resmen buyudu daha bellı artık hele aksam oldugunda daha cıkıntılı oluyor cokkkk nadırde olsa hıssedıyorum arada sanırım 2 haftaya daha net hıssederım bende erkek hıssedıyorum resmen ıcımde savasıyo kesesıyle o da bende karın kasık agrısı yapıyor :26:
hadı gozun aydın canım allah gonlunuze gore versın

canım çok geçmiş olsun..bence dr.un yazdığı ilacı kendi dr.una danışarak onaylıyorsa kullanmalısın..çünkü bende de idrar yolu enfeksiyonu olmuştu antibiotik kullanmak istemedim..dr.um dedi ki eğer kullanmazsan bu enfeksiyon düşüğe sebep olabilir dedi..korkumdan kullandım ben de..ayrıca yüksek ateş hamileler için çok tehlikeli..duşta bile çok sıcak su kullanmamalıyız..ateşinin yükselmemesi lazım..

maşallah besleyici şeyler yemişsin,mandalina bulantıya iyi geliyor bence
bi de taze nane de bana iyi gelmişti dene bi istersen miden çok bulanınca at bi yarak ağzına bakalım sana da iyi gelecek mi :)

nane yemiyorum ben ya
maydonoz nane feslegen bunlari birakitm hamile kalinca
rahim kasilmasi dusuk riski falan diye tabiki az mikatrdan birsye olmaz da oyle onyargim var yemiyorum o yuzden
saece yemeklere cok cok az atiyorum bazen

zararli hicbir sey yemiyorum zaten 4 bucuk ay sonra kahve ictim
bir de doktor kontrollerimde 2 kere cikolata yedim o kadar
normal hayatimda da dikkat ederdim zaten hamile olunca iyice dikkat eder oldum da ahh yiyebilsem soyle doya doya mutlu mutlu yemekler
en sevdigim mandalina onu zevkle yiyorum gunde 15e yakin

hic cekecegini dusunmedigimden rahatca yazdim icinde tavuk var ya uzuldum ama smdi

Kızlar selam, umarım herkes iyidir ve tabiiki bebişlerde. Benim 1 hafta önce dolgum düştü. Şimdilik ağrım yok ama doktora sordum lokal anestezi yapılabilir sorun olmaz dedi. Benim çürükler hep derin olmuştur. Hamile kalacak arkadaşlar mutlaka hamile kalmadan diş bakımlarını yaptırsınlar. Ben yaptırmıştım ama demekki yeterli olmamış. Dişçi ile de konuştum. Bilinenin aksine ilk 3 ay dahil 9 ay boyunca nerdeyse her türlü işlemi yapabiliyoruz aslında dedi. Düşük tehlikesi aslinda sadecr korkusu olanlar için oluyor yoksa kullandığımız ilaçlara bağlı değil dedi. Böyle dişçiye giden oldu mu kızlar aranızda?

çok midem bulanınca bende gün boyunca sadece mandalina yiyebiliyorum,mandalina kokulu olcak bizim bebişler bence :))
maydonoz dereotu ve nane durumuna pek inanmıyorum ben benim doktor herşeyden ye ama hiçbirini abartma dedi falla çikolata da yediğim çok oldu,benim eşim sağolsun torba torba aburcubur alıp gözümün önünde lüpletiyo hepsini o benden daha çok hamile sanırım :))

Afıye bal seker olsun yarasın almına hanıma bende corba ıctım ogle arası uzerıne yag yakmıslar (nane pul bıber falan ) bulandırdı mıdemı gecmesını beklıyorum :26:
Hoşbuldum :)
Bir tanesine erkek dedi ama diğeri henüz belli değil, sonraki kontrolde öğrenirim kısmetse. Sağlıklı olsunlar da cinsiyetlerinin ne olduğunun önemi yok gerçi...
hosgeldın canım ıkız annelerımızde cogalıyor ahh ne cok ıstemıstım bır kız bır erkek belkkım 2,cıye kısmet olur

cnm ben çürük temizlettim ayrıca tırtıklar vardı onları düzelttirdim ve bunu yaptırırken hiçbir anestezi uygulanmadı (( koltuktan kalktığımda tişörtüm sırılsıklam olmuştu terden

cok pahalı 5400 tl umarım daha uyguna guzel bır hastane bulursun

oh hadı gozun aydın canım ıkı duyguyudu tadıcaksın ne guzel :)

katılıyorum canım bende gebelık oncesı tum bakımlarımı yaptırdım ..

benim doktorum bana sadece demir hapı verdi elevite başlamadı napsam unuttumu ki acaba bi daha ki kontrolüm 10 aralıkta içmesem sıkıntı olur mu offf ya
hiçsorun olmaz canım.ay banada vermese keşke hıç arkasını aramayacagım..:)

gecmış olsun.bence ılacı kullan sakıncalı olsa vermıyorlar hem eskısı gıbı çok hamılelerı etkıleyen ılaçlar vermıyolarlar.daha ılerlemesınde ıhlamur tavsıye edrım..

ay benım mıdem bulandıgı içinmı kotu kokuyor bana allahım içene kadar gzouymden yaş gelıyor

maşallh canım gozunuz aydın:)

oh maşallh afıyet olsun.darısı bana ınşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…