- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.321
hosgeldın aramızaa cınsyetlerınız bellımı?Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, ikiz bebek bekliyorum, şu an yaklaşık 16. haftalıklar... Allah, hepimize tamamına ermeyi nasip eder inşallah. Paylaşımlarımızla birbirimize faydalı olmak dileğiyle...
dün hasta olduğumu yazmıştım arkadaşlar...akşam nasıl sallanıyor vücüdum ateşim 38.en son artık minoset içtim sabah aile hekimine gittim boğazlar kötü penisilin yazmam gerek deyince verseniz de içmem dayanırım dedim.doğal olarak neler yapabilirim tavsiyeleri olan var mı?
dün hasta olduğumu yazmıştım arkadaşlar...akşam nasıl sallanıyor vücüdum ateşim 38.en son artık minoset içtim sabah aile hekimine gittim boğazlar kötü penisilin yazmam gerek deyince verseniz de içmem dayanırım dedim.doğal olarak neler yapabilirim tavsiyeleri olan var mı?
demir hapı ile kan hapı aynı şey sanırım ben de 12. haftamdan sonra başladım elevit le birlikte. hiç de öyle kötü kokmuyor. öksürük şurubu gibi. vişne aromalıbenim de hemogramım iyiydi ama kansızlığı önlemek için de kullanılıyor bu ilaç. bir çok dr da veriyor hastalarına. en azından ben öyle biliyorum benim arkadaşlarım da kullanıyor çünkü.
demir hapı ile kan hapı aynı şey sanırım ben de 12. haftamdan sonra başladım elevit le birlikte. hiç de öyle kötü kokmuyor. öksürük şurubu gibi. vişne aromalıbenim de hemogramım iyiydi ama kansızlığı önlemek için de kullanılıyor bu ilaç. bir çok dr da veriyor hastalarına. en azından ben öyle biliyorum benim arkadaşlarım da kullanıyor çünkü.
heeeyy süper, benimle beraber giden bir arkadaş bulmak iyi oldu, hatta çok iyi oldu. benim de allttan böle portakal kadar minnak bişi fırtlıo ama gaz mı,hamilelik mi bilemedim
o zaman yakın takibindeyim canım. :)
bugun birseyler yiyebildim sanirim
2 yesil elma, bir ayva, 4 mandalina
tavuk suyuna corba
bir buyuk kase yogurt
bir avuc findik
bu kadar ama cok sukur bulanti hali de olsa tiksine tiksine de olsa yedim
ne zaman soyle doya doya istahla yemek yiycem cok merak ediyorum
tavuk suyuna corba
bir buyuk kase yogurt
bir avuc findik
Benım sıpa onden gıdıyo 12±3 olmamız lazımdı bugun ama 2 gun once 12±4du gelısımı suan ıcın gayet ıyıheeeyy süper, benimle beraber giden bir arkadaş bulmak iyi oldu, hatta çok iyi oldu. benim de allttan böle portakal kadar minnak bişi fırtlıo ama gaz mı,hamilelik mi bilemedim
o zaman yakın takibindeyim canım. :)
merhabaaaa :)
bugün kontrolmz vardı, bir de 2li testimiz. ense kalınlığımız iyi çıktı (1.2 mm) ve burun kemiğimiz oluşmuş, herşey yolunda görünüyor. ikili test sonuçlarımızı da haftaya alıcaz,umarım iyi çıkar. Bir de doktor teyzemiz çok çok çok büyük ihtimalle KIZ dedi :) Bi oğlumuz vardı, hayırlısıyla bir de kızımız olacak :)
hosgeldın aramızaa cınsyetlerınız bellımı?
maşallah besleyici şeyler yemişsin,mandalina bulantıya iyi geliyor bence
bi de taze nane de bana iyi gelmişti dene bi istersen miden çok bulanınca at bi yarak ağzına bakalım sana da iyi gelecek mi :)
sanırım canım tavuk suyuna çorba çekti
iyi yapmışsın canım kusmadıktan sonra bebişine yarayacak bunlar inşallah..bende doyana kadar yiyemiyorum çünkü hemen balon gibi şişiyorum ve nefes alamıyorum kötü hissediyorum..
nane yemiyorum ben ya
maydonoz nane feslegen bunlari birakitm hamile kalinca
rahim kasilmasi dusuk riski falan diye tabiki az mikatrdan birsye olmaz da oyle onyargim var yemiyorum o yuzden
saece yemeklere cok cok az atiyorum bazen
zararli hicbir sey yemiyorum zaten 4 bucuk ay sonra kahve ictim
bir de doktor kontrollerimde 2 kere cikolata yedim o kadar
normal hayatimda da dikkat ederdim zaten hamile olunca iyice dikkat eder oldum da ahh yiyebilsem soyle doya doya mutlu mutlu yemekler
en sevdigim mandalina onu zevkle yiyorum gunde 15e yakin
Afıye bal seker olsunbugun birseyler yiyebildim sanirim
tavuk suyuna corba
bir buyuk kase yogurt
bir avuc findik
Hoşbuldum :)
Bir tanesine erkek dedi ama diğeri henüz belli değil, sonraki kontrolde öğrenirim kısmetse. Sağlıklı olsunlar da cinsiyetlerinin ne olduğunun önemi yok gerçi...
Kızlar selam, umarım herkes iyidir ve tabiiki bebişlerde. Benim 1 hafta önce dolgum düştü. Şimdilik ağrım yok ama doktora sordum lokal anestezi yapılabilir sorun olmaz dedi. Benim çürükler hep derin olmuştur. Hamile kalacak arkadaşlar mutlaka hamile kalmadan diş bakımlarını yaptırsınlar. Ben yaptırmıştım ama demekki yeterli olmamış. Dişçi ile de konuştum. Bilinenin aksine ilk 3 ay dahil 9 ay boyunca nerdeyse her türlü işlemi yapabiliyoruz aslında dedi. Düşük tehlikesi aslinda sadecr korkusu olanlar için oluyor yoksa kullandığımız ilaçlara bağlı değil dedi. Böyle dişçiye giden oldu mu kızlar aranızda?
teşekkür ederim canım,
benim özel sağlık sigortam var ama %100 kapsamlı değil yani doğumun 2600 tlsini kapsıyor
şimdiki gittiğim hastanede 5400 sezaryan ile doğum ki ben mecburum sezaryana çünkü malum geçen sene ameliyat oldum
benimki mecburi sezaryana mı girer önce onu bir araştırayım
sonra üzerine fazla para ödemeyeceğim düzgün bir hastane bulmalıyım
merhabaaaa :)
bugün kontrolmz vardı, bir de 2li testimiz. ense kalınlığımız iyi çıktı (1.2 mm) ve burun kemiğimiz oluşmuş, herşey yolunda görünüyor. ikili test sonuçlarımızı da haftaya alıcaz,umarım iyi çıkar. Bir de doktor teyzemiz çok çok çok büyük ihtimalle KIZ dedi :) Bi oğlumuz vardı, hayırlısıyla bir de kızımız olacak :)
katılıyorum canım bende gebelık oncesı tum bakımlarımı yaptırdım ..Kızlar selam, umarım herkes iyidir ve tabiiki bebişlerde. Benim 1 hafta önce dolgum düştü. Şimdilik ağrım yok ama doktora sordum lokal anestezi yapılabilir sorun olmaz dedi. Benim çürükler hep derin olmuştur. Hamile kalacak arkadaşlar mutlaka hamile kalmadan diş bakımlarını yaptırsınlar. Ben yaptırmıştım ama demekki yeterli olmamış. Dişçi ile de konuştum. Bilinenin aksine ilk 3 ay dahil 9 ay boyunca nerdeyse her türlü işlemi yapabiliyoruz aslında dedi. Düşük tehlikesi aslinda sadecr korkusu olanlar için oluyor yoksa kullandığımız ilaçlara bağlı değil dedi. Böyle dişçiye giden oldu mu kızlar aranızda?
hiçsorun olmaz canım.ay banada vermese keşke hıç arkasını aramayacagım..:)benim doktorum bana sadece demir hapı verdi elevite başlamadı napsam unuttumu ki acaba bi daha ki kontrolüm 10 aralıkta içmesem sıkıntı olur mu offf ya
gecmış olsun.bence ılacı kullan sakıncalı olsa vermıyorlar hem eskısı gıbı çok hamılelerı etkıleyen ılaçlar vermıyolarlar.daha ılerlemesınde ıhlamur tavsıye edrım..dün hasta olduğumu yazmıştım arkadaşlar...akşam nasıl sallanıyor vücüdum ateşim 38.en son artık minoset içtim sabah aile hekimine gittim boğazlar kötü penisilin yazmam gerek deyince verseniz de içmem dayanırım dedim.doğal olarak neler yapabilirim tavsiyeleri olan var mı?
ay benım mıdem bulandıgı içinmı kotu kokuyor bana allahım içene kadar gzouymden yaş gelıyordemir hapı ile kan hapı aynı şey sanırım ben de 12. haftamdan sonra başladım elevit le birlikte. hiç de öyle kötü kokmuyor. öksürük şurubu gibi. vişne aromalıbenim de hemogramım iyiydi ama kansızlığı önlemek için de kullanılıyor bu ilaç. bir çok dr da veriyor hastalarına. en azından ben öyle biliyorum benim arkadaşlarım da kullanıyor çünkü.
maşallh canım gozunuz aydın:)merhabaaaa :)
tavuk suyuna corba
bir buyuk kase yogurt
bir avuc findik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?