- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.341
merhabaaaa :)
bugün kontrolmz vardı, bir de 2li testimiz. ense kalınlığımız iyi çıktı (1.2 mm) ve burun kemiğimiz oluşmuş, herşey yolunda görünüyor. ikili test sonuçlarımızı da haftaya alıcaz,umarım iyi çıkar. Bir de doktor teyzemiz çok çok çok büyük ihtimalle KIZ dedi :) Bi oğlumuz vardı, hayırlısıyla bir de kızımız olacak :)
hosgeldın canım ıkız annelerımızde cogalıyor ahh ne cok ıstemıstım bır kız bır erkek belkkım 2,cıye kısmet olur
hic cekecegini dusunmedigimden rahatca yazdim icinde tavuk var yauzuldum ama smdi
Kızlar selam, umarım herkes iyidir ve tabiiki bebişlerde. Benim 1 hafta önce dolgum düştü. Şimdilik ağrım yok ama doktora sordum lokal anestezi yapılabilir sorun olmaz dedi. Benim çürükler hep derin olmuştur. Hamile kalacak arkadaşlar mutlaka hamile kalmadan diş bakımlarını yaptırsınlar. Ben yaptırmıştım ama demekki yeterli olmamış. Dişçi ile de konuştum. Bilinenin aksine ilk 3 ay dahil 9 ay boyunca nerdeyse her türlü işlemi yapabiliyoruz aslında dedi. Düşük tehlikesi aslinda sadecr korkusu olanlar için oluyor yoksa kullandığımız ilaçlara bağlı değil dedi. Böyle dişçiye giden oldu mu kızlar aranızda?
ben 15 gündür kullanıyorum doktorum hamilelik öğrenildiğinde folik asiti bıraktırıyorum dedi elevit verdi önce 1 tane iç dedi sonra yarım da olur dedi kötü kokmuyor bir taneyi içtim mide ağrısı ishalkızlar elevit e gecen varmı bnm dr.um bana elevıt yazmış folık asıtı bırak dedı :)
kızlar kızlar, yine ben.
şimdi dediğim gibi ben hazırlık filan yapmıyorum bebişkoma, daha havasına giremedim tam. bir de kötü bir dönem atlattım onun etkilerini atmaya çalışıyorum üstümden. kanamam filan olmuştu, neyse kötü şeyler konuşmak yok.
şimdi ben bugün 12+2 yim. bazı sorularım var size, karın ne zaman belirginleşti sizde? çatlamalar ne zaman başladı? bir de tabi ki her şey Allah'tan ama ne zaman rahatlayabilirim? 20 gündür iyiyim çok şükür, bebişkomda iyi Allah'a şükür ama rahatlatamıyorum kendimi. arabada giderken çukura girince bile içim gidiyor, evde hiç bir iş yapmıyorum 2 aydır evden çıkmıyorum dün ilk kez çıktım. beni aydınlatabilir misiniz? ne zaman, nasıl rahatlarım sizce?
Mayıs 2012 anneleri sizler de mükemmelsiniz, Allah size ve çocuklarınıza sağlık versin, darısı da başımıza olsun biz de 2014 mayıslara yardımcı oluruz belki :)
dün hasta olduğumu yazmıştım arkadaşlar...akşam nasıl sallanıyor vücüdum ateşim 38.en son artık minoset içtim sabah aile hekimine gittim boğazlar kötü penisilin yazmam gerek deyince verseniz de içmem dayanırım dedim.doğal olarak neler yapabilirim tavsiyeleri olan var mı?
3 saat var randevuya :) esım cumadan gelsın gıdıcez oda cok heyecanlı dısarı duygularını bellı etmıyen bırı
ama geceden berı randevuyu sayıklıyor :)
kıyafetler cok pahalı geldı bana alıcagım bı etek 55 tl emınonunu bılen tanıdıklarım var onlara sorucam haftaya belkı cıkarım alısverıse
sımdılık 1 ay daha ıdare ederım kıyafetlerımle ama agırlasmadan alayım
Kızlar selam, umarım herkes iyidir ve tabiiki bebişlerde. Benim 1 hafta önce dolgum düştü. Şimdilik ağrım yok ama doktora sordum lokal anestezi yapılabilir sorun olmaz dedi. Benim çürükler hep derin olmuştur. Hamile kalacak arkadaşlar mutlaka hamile kalmadan diş bakımlarını yaptırsınlar. Ben yaptırmıştım ama demekki yeterli olmamış. Dişçi ile de konuştum. Bilinenin aksine ilk 3 ay dahil 9 ay boyunca nerdeyse her türlü işlemi yapabiliyoruz aslında dedi. Düşük tehlikesi aslinda sadecr korkusu olanlar için oluyor yoksa kullandığımız ilaçlara bağlı değil dedi. Böyle dişçiye giden oldu mu kızlar aranızda?
bana ferro sanol ishal ve bulantı yaptı.senin ilacın adı ne bu tür şikayetler yapmıyorsa ben de onu yazdırayım doktora.
bana ferro sanol ishal ve bulantı yaptı.senin ilacın adı ne bu tür şikayetler yapmıyorsa ben de onu yazdırayım doktora.
hanimlar nasilsiniz ben surekli giremiyorum topige ama yazdiklarinizi takip ediyorum bugun doktor kontrolumuz vardi bebeklerimizi gorduk cinsiyetlerini tahmin etti doktorumuz ama kesin diyemem dedi biri kiz biri erkek diye tahmin ediyorum dedi cok sevindik 3 hafta sonraya randevu verdi kesinlestiririz ozaman cinsiyetleri dedi...ultrasona gore biri 12+4 digeri 12+6 gunluk bebislerim... insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
büyük an geldı ben doktora gıdıyorum kızlar dualarınızı bızden esırgemeyın
saglıklı oldugunu duyayım ve cınsıyetini öğreneyim inşallah 7 haftadır gormedım kuzumu
hehecan tavan durumda:) akşama gorusurz
saglıklı oldugunu duyayım ve cınsıyetini öğreneyim inşallah 7 haftadır gormedım kuzumu
bakalim gidicem iki saa sonra doktora
muhtemelen bana da elevit verecek
folik asidi ben cokan biraktim 12.haftamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?