2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gözün aydın canım..seni iyi anlıyorum,heyecanını da..senin de oğluşun benimki gibi kız abisi olacak..sağlıkla büyütürsün inşallah

hic cekecegini dusunmedigimden rahatca yazdim icinde tavuk var ya uzuldum ama smdi

olsun canım benim, benim canım herşeyi çekiyo zaten...ama ben yapamadığımda bir türlü o canımın çektiği şey karşıma çıkıyor..sadece bir şey var canım çekiyo o çıkmadı karşıma ama hala aklımda, bi tarafım da şişmedi bir gün bulup yerim diye düşünüyorum..bu arada bak şimdi yine bi arkadaş ay ben hamile olsam nazdan ölürdüm heralde falan dedi..ama dedi galiba senin yaptığın gibi olmak lazım falan dedi...şüphelenmeye başladım kendimi naza mı çeksem acaba işyerinde..

büyük an geldı ben doktora gıdıyorum kızlar dualarınızı bızden esırgemeyın
saglıklı oldugunu duyayım ve cınsıyetini öğreneyim inşallah 7 haftadır gormedım kuzumu
hehecan tavan durumda:) akşama gorusurz

Maalesef benımde 2 dolgum oynamıs sıvı bırsey kactı mı ya da uzerıne bastırdım mı canım cok yanıyor :2: dıscım ankarada oraya gıdene kadar bekleyecem artık yengem 7 aylık hamıeykken dısını cektırdı. Bıseyde olmadı

kızlar elevit e gecen varmı bnm dr.um bana elevıt yazmış folık asıtı bırak dedı :)
ben 15 gündür kullanıyorum doktorum hamilelik öğrenildiğinde folik asiti bıraktırıyorum dedi elevit verdi önce 1 tane iç dedi sonra yarım da olur dedi kötü kokmuyor bir taneyi içtim mide ağrısı ishalbende yarıma geçtim problem yok

karnım birazcık büyüdü galiba pantalon ve eteklerim olmamaya başladı ama testtürlüyüm bol giyinince dışarıdan belli olmuyor tabi
kadınların yatkınlığı var böyle şeylere bende doğduktan sonra öyle olurum herhalde Allaha sığın tam ve güzel dua et bol bol vesvesemi al diye inşirah suresini okuyabilirsin içini ferahlatır

hamile kadına penisilin mi verilirmiş yamandalina elma ye salata ye bol bol salata ye bir tane nar yiyebilirsin bide bulursan tane kuşburnu alıp iç fazla kaçırmadan Rabbim acil şifalar versin

ay çok heyec
anlı kocaman oldu artıkkocaman oldu artıkçok güzelmiş eşinin sayıklaması ya,doğunca doğuma gidince düşünemiyorum ne olur
55 güzel birşeyse çok pahalı değil aslında ama düz eteğin üstüne penye dikiyorlarsa fazla tabiki inşallah gönlüne göre bulursun bende iki eteğimle idare ediyorum şimdilik

ah canım çok geçmiş olsun..benimde dişlerde ve diş etleriyle başım dertte..en baştan beri ağrıyan dişim var..arasına yemek kaçtıkça ağrım oluyo ve diş etim şişiyor..bende diş ipiyle falan temizleyip duruyorum, paradontax diş macunu aldım onu falan kullanıyorum hep idare ediyorum bakalım..çünkü benimki röntgen çekilmeden anlaşılmayacak ne olduğu...doktorum da dayanabildiğin kadar dayan eğer dayanamayacak gibi olursan işte o zaman gerekli işlemleri yaptırırsın dedi..bir önceki doktorum da röntgen çektirebilirsin o kadar radyasyondan birşey olmaz demişti.

kızlar ya bişey soracağım bu akaşam eşimin bir arkadaşı ve eşi bize gelecekler akşam oturmasına dün akşam limonlu kek ve poaça yaptım peynirli. Eve gidincede kısır yapım diyorum başka ne yapsam pratik bişi fazla vaktim olmayacak cünkü

kızlar ya bişey soracağım bu akaşam eşimin bir arkadaşı ve eşi bize gelecekler akşam oturmasına dün akşam limonlu kek ve poaça yaptım peynirli. Eve gidincede kısır yapım diyorum başka ne yapsam pratik bişi fazla vaktim olmayacak cünkü

merhaba güzel anneler , cumanız mübarek olsun nasılsınız bugün
benim bulantılarım zaten çok azdı maşallah diyim kendime :)
sanırım bitti gibi, karnım çıkmaya başladı ama hamile kaldığım kilodan 1 kg vermişim.
akşamları karnım öyle bir şişiyorki gören 8 kilo almışsın der. acaba gaz mı şişiriyor , onun için bi çare varmıdır kızlar.
bebeğimizin hareketlerini ne zaman hissedeceğiz , çok merak ediyorum nasıl bir duygu daha görmeme 3 hafta var pöfff

ay ne güzel benim tek hayalim buydu biri kız biri erkek ikiz annesi olmak çok sanslısın

güzel haberlerini bekliyoruz canım, akşam okuyamazsam da yarın sabah mutlaka okuyacağım

gule gule gıt canım.hayırlı haberlerle gel..

bakalim gidicem iki saa sonra doktora
muhtemelen bana da elevit verecek
folik asidi ben cokan biraktim 12.haftamda

benim doktorum decavit yazdı haftada 2 gün iç yeterli dedi fazlası kilo yapar dedi.zaten bir kutu bitirmiştim.
folik asiti bbırakalı baya oluyo bu vitamin hapının içinde varmış.
elevit neden yazmıyorsunuz herkes ondan kullanıyor dedim , decavitin tadı güzel değil midemi bulandırıyor dedim.
elevit için tadı daha kötü daha çok bulantı yapar decavit daha iyi dedi.
sizde bir sorun dr nuza kızlar.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır niye farketmedim bu formu? ne güzel burada benim gibi mayıs anne adayları varmış inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız ben 14. haftamdayım 23 mayısta doğum tarihimiz olacak inşallah. Geçen hafta ikili taramam vardı ense kalınlığı burnu normal maşallah sonuçlar 2 gün sonra belli olacak. Doktorum %80 kız geliyor dedi. Ailecek çok sevindik çünkü 3 yaşında bir oğlum var şimdi de prensesimiiz geliyor.

Toplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 7 ziyaretçi)maşallah bugün pek bi kalabalığız

bende biraz önce buzdolabına el attım içler acısıydı 3 aydır eşim bakıyodu bu işlere ne bulmuşsa tıkmış bi ton yiyecek attımbiraz ferahladım hareket etmek banada iyi geldi

canım akşama hayırlı haberlerini bekliyoruz herşey gönlüünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…