- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.361
kızlar ya bişey soracağım bu akaşam eşimin bir arkadaşı ve eşi bize gelecekler akşam oturmasına dün akşam limonlu kek ve poaça yaptım peynirli. Eve gidincede kısır yapım diyorum başka ne yapsam pratik bişi fazla vaktim olmayacak cünkü
kızlar bebeğinin ense kalınlığı 1.5mm-2mm civarı olan var mı?
kızlar ya bişey soracağım bu akaşam eşimin bir arkadaşı ve eşi bize gelecekler akşam oturmasına dün akşam limonlu kek ve poaça yaptım peynirli. Eve gidincede kısır yapım diyorum başka ne yapsam pratik bişi fazla vaktim olmayacak cünkü
büyük an geldı ben doktora gıdıyorum kızlar dualarınızı bızden esırgemeyın
saglıklı oldugunu duyayım ve cınsıyetini öğreneyim inşallah 7 haftadır gormedım kuzumu
hehecan tavan durumda:) akşama gorusurz
merhaba güzel anneler , cumanız mübarek olsun nasılsınız bugün
benim bulantılarım zaten çok azdı maşallah diyim kendime :)
sanırım bitti gibi, karnım çıkmaya başladı ama hamile kaldığım kilodan 1 kg vermişim.
akşamları karnım öyle bir şişiyorki gören 8 kilo almışsın der. acaba gaz mı şişiriyor , onun için bi çare varmıdır kızlar.
bebeğimizin hareketlerini ne zaman hissedeceğiz , çok merak ediyorum nasıl bir duygu daha görmeme 3 hafta var pöfff
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır niye farketmedim bu formu? ne güzel burada benim gibi mayıs anne adayları varmış inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırızben 14. haftamdayım 23 mayısta doğum tarihimiz olacak inşallah. Geçen hafta ikili taramam vardı ense kalınlığı burnu normal maşallah sonuçlar 2 gün sonra belli olacak. Doktorum %80 kız geliyor dedi. Ailecek çok sevindik çünkü 3 yaşında bir oğlum var şimdi de prensesimiiz geliyor.
Karın agrım hala gecmedı :26: nıye agrıyor onu da anlamıs degılım bu sıpa ıcerde kazı yapıyor gıbıme gelıyor
merhabaaaa :)
bugün kontrolmz vardı, bir de 2li testimiz. ense kalınlığımız iyi çıktı (1.2 mm) ve burun kemiğimiz oluşmuş, herşey yolunda görünüyor. ikili test sonuçlarımızı da haftaya alıcaz,umarım iyi çıkar. Bir de doktor teyzemiz çok çok çok büyük ihtimalle KIZ dedi :) Bi oğlumuz vardı, hayırlısıyla bir de kızımız olacak :)
Karın agrım hala gecmedı :26: nıye agrıyor onu da anlamıs degılım bu sıpa ıcerde kazı yapıyor gıbıme gelıyor
hepimizin derdi ayrı ayrı demi:)birimiz bulanıom yiyemedim, birimiz karnım, birimiz kasığım, yok misafir gelcek... çok komiğiz yav:)
ama canım şimdide limonlu kek çekti
ama canım şimdide limonlu kek çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?