2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kkizlar aslinda bunu doktora sormaliyim biliyorum ama once size sorayim dedim bebegim usg de 2 hafta daha kucuk gorunuyor ornegin 11 haftalikken gittim 9 hasfta dedi doktor gec yumurtlama olabilir dedi bu durumda ben tetkikleri falan usg verisine gore mi yoksa kendi hesabima gore mi yaptiracagim planli gebelik oldugu icin not etmistim kesinlikle yanilma yok 28 agustos son adet tarihim mesela suan 12 haftaligiz ama gitsem 10 hafta diyecek ben 12 haftalik mi 10 haftalik mi gebe olarak hareket edecegim anlamadim ki

benımde planlı gebelık yumurtlama gunlerıme goreydı hersey
banadadoktor 1.5 hafta gerıde demıstı daha oncekı usg goruntusunde
sımdıde onde cıktı bende senın gıbı dusunerek 14. haftamın sonunda gıttım
12 haftalıktır daha ve cınsıyetıde anca ogrenırım dıye ama ıyıkıde boyle yapmısım hersey net goruldu net cısnıyet cevabı verdı

canım normalde benim sat ım 23 temmuz ama geç döllenme olduğu için dr um 5 ağustos olarak yazdı bilgilerime. ve bebeğe göre gidicez dedi. bütün tetkikleri de ona göre yapıyor.

güzel isimler cnm tabi dediğin gibi daha 6 ay var:) bizim cinsiyetimiz belli olmadığı için şu diemiorum daha, bakalım 3 aralıkta gtcez iişalah ozman söler doktorumuz(bence kız) ozman dahada yoğunlaşırım, isim seçmek zormuş yaa özellikle kız ismi...[/QUOTE]
kızım olsaydı aklımda ısımler vardı
almına ya da almira, zeynep, ada, elif bunlardan 2si olacaktı gerçi daha cinsiyet kesin değil 16. haftada gene gidecem bakalım o zman ne diyecek

canım ilk haftalarda bebek cogu kez geriden geliyor ama haftalar ilerledikçe yetişiyor sen normal zamanında gıt o zaman kesinleşir kaç haftalık oldugunu

isim konusu bizde karmancorman

ismi eşim koyacak
o buluyor ben kusur buluyorum hevesı kırılıyor sılbastan
aslında kusur bulmamın sebebı anlamı ve kuranda gecmesı hassas oldugum konu bu benm
bende aslında kendınse dıyorumkı ıkı ısım olsun bırısı ıstedıgın olsun dıgerı sıradan olsun ama kesın ve net kuranda gecsın ama oda tek ısım olsun ve tek kullanılsın ıkı ısım olmasın ıstıyor en son buglemı bulmus ve cok begenmıstı sonra anlamının cok kotu oldugun ogrendık ve vazgecırdık kendısını ıcımde kalıcak uzulucem desede artık yapacak bısı yoktu vıcdanına raht etmedı sımdı hala beklemedyız jkonusmadıkda bu konuyuuu

isim konusu bizde her acıldıgında kavga sebebi
kayınpeder ısrarla ısmını ıstıyor bir de tek koyun dıyor (imdat adı) başka isim koyarsanız benım ismimle kimse cagırmaz diyo
2 isim koyacam dedim ne gerek var benim ismim yeter diyo şuan ki planım nufusta da calıştıgım ıcın yiğit ahmetimdat koymak ama işte bilmiyorum bakalım ne olcak

aaa buğlem benmde listemde vardı ve anlamını cenneti müjdeleyen melek die not etmişim, siz nasıl duydunuz acaba kötü neymişki anlamı

böle direten insanlara deli oluyorum ne ki yani aynı isim çokmu memnunmuş isminden sorsaydınız bi:) eşin ne dio bu konuya

böle direten insanlara deli oluyorum ne ki yani aynı isim çokmu memnunmuş isminden sorsaydınız bi:) eşin ne dio bu konuya

çok seviyo canım ismini ne var kı benım ismimde diyor eşim bende biliyorum güzel olmadıgını ismin ama babamı kıramam , tek erkek cocugum hem yemın ettırdı diyo
heyy allahım yaaa diyorum her seferinde

çok seviyo canım ismini ne var kı benım ismimde diyor eşim bende biliyorum güzel olmadıgını ismin ama babamı kıramam , tek erkek cocugum hem yemın ettırdı diyo
heyy allahım yaaa diyorum her seferinde

yazık eşinde arada kalmış, ne gerek var böle şeylere, isim hakkının annede olduğunu gönlü olmassa ne kadar günah olduğunu bilmiolar galiba,neyse sende istediğin ismin sonuna ekliyverrsin sölemezsin nolur biter:)ama emin ol onlar öle sslencek çocuğa kuzenmden biliorum:)

ben burada bir kere dogum yaptim ayni seyleri bende yasadim. bende esimi ve oglumu ancak camdan gorebiliyodum. cok yalnizlik cektim. zaten bebekte olu dogdu. cok aci cektim allaha sukur simdi herseye alistim. zor olmaz ama yinede ben istanbulda dogum yapmak isterim esim yaninda olmamizi istiyo ben istanbulada gelsem birdaha donus olmaz kararsizim. senin bir bilgin var mi, moskovadan turkiyeye kac haftaya kadar hamile kadinlari aliyolar....

bekledimmm,, bekledim,,, ne arayan oldu nede soran...=))

Sorma canımm
Eşim arıyordu yaa sen eve gidene kadar konuşalım bugün yoksun dediii
Kapamadıı
En sonunda kapat midem bulandı dedimm kii midem cok fena bulanmıştıı
Otobüs mahvetti benii
İnince ararım dedim ama küçük teyzemin dükkanına ugradım ordan toparlan cık derken oldu mu 9
Aşk ol hep konuşuruz artık bizz canım benim

bızım esımle maalesef bı anlasmamız vardı ve bu anlasmayı slaak ben cıkardım ortaya kız olursa ben erkek olursa sen koyacaksın demıstım hamıle kalmadan oncedemez olaydım nerden bıleyım esımle bu konuda tarısacagımızı bı ara cıddı cıddı tartıyorduk cunku ben benım cıkarttıgım anlasmaya uymuyordum esımde cıddı olarak kızıyorduneyseki cok içime sınmesede melih isminde anlastık..cunku esımın buldugu ısmlerdekı en ıyısıydı:)ama benım aklım fıkrım doruk ta eşimde hıc begenmıyor doruk ısmını

canım bende ısım konusunda hassasım anne baba uzerınde cocugun hakkı bu
anlamını tasır bu yuzden anlamı guzel olan ısım konulmalı
ama yanılan bı sey var kuranda peygamberlerımızın ısmı ıle hz. meryem ısmı gecer
kezban gecıyor rahman suresınde herkes yavrusuna kezban kyodu anlamı oysakı yalancı demek

bızde cınsıyet bellı olsun netlestırcektık ısmı daha once sıtedıgm ısımler vardı kaynım ınatmı yaptı bılmıyorum o ısmı kendı ogluna koydu
yenıden arastırıyoruz kız olsa berıl serra olcaktı
erkek ısmı dunden berı bera ve berat ısmı kulagımda cınlıyor esımde cok begendı ama arastırmaya devam:)

aaaa evet doruk ismini bende çok seviyorum, sende ekliyver melihin yanına olmazmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…