- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.581
kkizlar aslinda bunu doktora sormaliyim biliyorum ama once size sorayim dedim bebegim usg de 2 hafta daha kucuk gorunuyor ornegin 11 haftalikken gittim 9 hasfta dedi doktor gec yumurtlama olabilir dedi bu durumda ben tetkikleri falan usg verisine gore mi yoksa kendi hesabima gore mi yaptiracagim planli gebelik oldugu icin not etmistim kesinlikle yanilma yok 28 agustos son adet tarihim mesela suan 12 haftaligiz ama gitsem 10 hafta diyecek ben 12 haftalik mi 10 haftalik mi gebe olarak hareket edecegim anlamadim ki
canım normalde benim sat ım 23 temmuz ama geç döllenme olduğu için dr um 5 ağustos olarak yazdı bilgilerime. ve bebeğe göre gidicez dedi. bütün tetkikleri de ona göre yapıyor.kkizlar aslinda bunu doktora sormaliyim biliyorum ama once size sorayim dedim bebegim usg de 2 hafta daha kucuk gorunuyor ornegin 11 haftalikken gittim 9 hasfta dedi doktor gec yumurtlama olabilir dedi bu durumda ben tetkikleri falan usg verisine gore mi yoksa kendi hesabima gore mi yaptiracagim planli gebelik oldugu icin not etmistim kesinlikle yanilma yok 28 agustos son adet tarihim mesela suan 12 haftaligiz ama gitsem 10 hafta diyecek ben 12 haftalik mi 10 haftalik mi gebe olarak hareket edecegim anlamadim ki
aklımda bir sürü isim var benımde ama şuan ıcın değişmezse ahmet yiğit olacak (oglum olursa ya mehmet ya ahmet koyarım diyordum mehmet kendı adı oldugu ıcın ıstemıyo eşim bende peygamberımızın en sevdıgım ısmı olan ahmetı on ad olarak ıstıyrum yanına da yıgıt dusunuyorum şimdilik arada eren de diyorum ama bakalım daha 6 ay var)
kkizlar aslinda bunu doktora sormaliyim biliyorum ama once size sorayim dedim bebegim usg de 2 hafta daha kucuk gorunuyor ornegin 11 haftalikken gittim 9 hasfta dedi doktor gec yumurtlama olabilir dedi bu durumda ben tetkikleri falan usg verisine gore mi yoksa kendi hesabima gore mi yaptiracagim planli gebelik oldugu icin not etmistim kesinlikle yanilma yok 28 agustos son adet tarihim mesela suan 12 haftaligiz ama gitsem 10 hafta diyecek ben 12 haftalik mi 10 haftalik mi gebe olarak hareket edecegim anlamadim ki
isim konusu bizde karmancorman
ismi eşim koyacak
o buluyor ben kusur buluyorum hevesı kırılıyor sılbastan
aslında kusur bulmamın sebebı anlamı ve kuranda gecmesı hassas oldugum konu bu benm
bende aslında kendınse dıyorumkı ıkı ısım olsun bırısı ıstedıgın olsun dıgerı sıradan olsun ama kesın ve net kuranda gecsın ama oda tek ısım olsun ve tek kullanılsın ıkı ısım olmasın ıstıyor en son buglemı bulmus ve cok begenmıstı sonra anlamının cok kotu oldugun ogrendık ve vazgecırdık kendısını ıcımde kalıcak uzulucem desede artık yapacak bısı yoktu vıcdanına raht etmedı sımdı hala beklemedyız jkonusmadıkda bu konuyuuu
ismi eşim koyacak
aslında kusur bulmamın sebebı anlamı ve kuranda gecmesı hassas oldugum konu bu benm
bende aslında kendınse dıyorumkı ıkı ısım olsun bırısı ıstedıgın olsun dıgerı sıradan olsun ama kesın ve net kuranda gecsın ama oda tek ısım olsun ve tek kullanılsın ıkı ısım olmasın ıstıyor en son buglemı bulmus ve cok begenmıstı sonra anlamının cok kotu oldugun ogrendık ve vazgecırdık kendısını ıcımde kalıcak uzulucem desede artık yapacak bısı yoktu vıcdanına raht etmedı sımdı hala beklemedyız jkonusmadıkda bu konuyuuu
isim konusu bizde her acıldıgında kavga sebebi
kayınpeder ısrarla ısmını ıstıyor bir de tek koyun dıyor (imdat adı) başka isim koyarsanız benım ismimle kimse cagırmaz diyo
2 isim koyacam dedim ne gerek var benim ismim yeter diyoşuan ki planım nufusta da calıştıgım ıcın yiğit ahmetimdat koymak ama işte bilmiyorum bakalım ne olcak
böle direten insanlara deli oluyorum ne ki yani aynı isim çokmu memnunmuş isminden sorsaydınız bi:) eşin ne dio bu konuya
çok seviyo canım ismini ne var kı benım ismimde diyor eşim bende biliyorum güzel olmadıgını ismin ama babamı kıramam , tek erkek cocugum hem yemın ettırdı diyo
heyy allahım yaaa diyorum her seferinde
Günaydınn canlaaarr
Baya konuşulmul yine
Haftasonu keyifler nasıl?
eşime ceza verdim ev süpürüyogene aklıma geldi isim konusu
evet benim bildigim de orda normal dogum olunca bir hafta yatiyorsun ve esin ne seni ne bebegini gorebiliyor
arkadasim camdan gosteriyordum esime bebegimizi demisti
esin gelemiycekse tabi zor, benim esim de tam aksi cocuk dusunmeden once bile muhabbeti acilinca kesinlikle turkiyede dogum yap diyordu
ben de ayni fikirdeyim
bol sanslar hepimize
bekledimmm,, bekledim,,, ne arayan oldu nede soran...=))
yeni bişi çıkarayım ortaya isim düşünen varmı aranızda kızlarr, erkek ismi bizim için bellide, kız ismi konusunda çook karasızım, zormuş valla, bakmaya başladımki ben 9. aya anca karar veririm, şu olsun diorum sonra anlamı güzel başka bişi denk gelio hoop değiştiriom, sizler ne alemdesiniz?
ismi eşim koyacak
bızım esımle maalesef bı anlasmamız vardı ve bu anlasmayı slaak ben cıkardım ortayakız olursa ben erkek olursa sen koyacaksın demıstım hamıle kalmadan once demez olaydım nerden bıleyım esımle bu konuda tarısacagımızı bı ara cıddı cıddı tartıyorduk cunku ben benım cıkarttıgım anlasmaya uymuyordum esımde cıddı olarak kızıyordu neyseki cok içime sınmesede melih isminde anlastık..cunku esımın buldugu ısmlerdekı en ıyısıydı:)ama benım aklım fıkrım doruk ta eşimde hıc begenmıyor doruk ısmını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?