- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.601
yeni bişi çıkarayım ortaya isim düşünen varmı aranızda kızlarr, erkek ismi bizim için bellide, kız ismi konusunda çook karasızım, zormuş valla, bakmaya başladımki ben 9. aya anca karar veririm, şu olsun diorum sonra anlamı güzel başka bişi denk gelio hoop değiştiriom, sizler ne alemdesiniz?
aaaa evet doruk ismini bende çok seviyorum, sende ekliyver melihin yanına olmazmııı
canım oğlan olursa belli yusuf gökalp olcak inş.yusuf un anlamı belli zaten gökalp te babasına uygun olsun diye mavi gözlü yiğit demekmiş anlamıda güzel
kız olursa karar vermedim çünkü hiç kız olcakmış gibi gelmiyo ama berra olabilir çok hayır işleyen kadın demekmiş anlamı güzel hesna da olabilir kız olursa olasılık çok
yok canım maalesef melıhın yanına baska ısım olacak:)ama tek doruk olsun cok ısterdım
yaaa kıyamam neden böle bi anlaşma yaptınki cnm yaaa sende kendi kendine iş çıkarmışın doğrusu, neyse dur bakalım vakit var daha iknaya devam et sen, şirinlik yap:)
kkizlar aslinda bunu doktora sormaliyim biliyorum ama once size sorayim dedim bebegim usg de 2 hafta daha kucuk gorunuyor ornegin 11 haftalikken gittim 9 hasfta dedi doktor gec yumurtlama olabilir dedi bu durumda ben tetkikleri falan usg verisine gore mi yoksa kendi hesabima gore mi yaptiracagim planli gebelik oldugu icin not etmistim kesinlikle yanilma yok 28 agustos son adet tarihim mesela suan 12 haftaligiz ama gitsem 10 hafta diyecek ben 12 haftalik mi 10 haftalik mi gebe olarak hareket edecegim anlamadim ki
canım oğlan olursa belli yusuf gökalp olcak inş.yusuf un anlamı belli zaten gökalp te babasına uygun olsun diye mavi gözlü yiğit demekmiş anlamıda güzel
kız olursa karar vermedim çünkü hiç kız olcakmış gibi gelmiyo ama berra olabilir çok hayır işleyen kadın demekmiş anlamı güzel hesna da olabilir kız olursa olasılık çok
yazık eşinde arada kalmış, ne gerek var böle şeylere, isim hakkının annede olduğunu gönlü olmassa ne kadar günah olduğunu bilmiolar galiba,neyse sende istediğin ismin sonuna ekliyverrsin sölemezsin nolur biter:)ama emin ol onlar öle sslencek çocuğa kuzenmden biliorum:)
hayırlı olsun canımkızlaaaaar biz doktordan geldik şimdi.veeeee oğluşumuz geliyomuş.bir kızımız vardı bir de oğlumuz olcak Allah nasip ederse.yüzde 90 erkek ama daha alışverişe başlamayın sonra kız olursa mavileri giydirmeyelim dedi doktor.içime doğan da erkekti.Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah...
mayısta esımın kuzenı dogum yaptı babası öldüğü için kız babsının adını da koydu şimdi bizimki de onun seyıne daha bı heveslendı valla aklıma geldikçe dua ediyorum kayınpeder ruyasında görsün isminin konulmaması gerektıgını tek carem obana kalsa inatlaşacam da annem kızıyo bır ısım ıcın huzurunu bozmaya değmez bir evin bir oğlu tabi koyacak diyo
ozman hepbirlkte dua edelim vazgeçsin die cnm:)
mayısta esımın kuzenı dogum yaptı babası öldüğü için kız babsının adını da koydu şimdi bizimki de onun seyıne daha bı heveslendı valla aklıma geldikçe dua ediyorum kayınpeder ruyasında görsün isminin konulmaması gerektıgını tek carem obana kalsa inatlaşacam da annem kızıyo bır ısım ıcın huzurunu bozmaya değmez bir evin bir oğlu tabi koyacak diyo
ozman hepbirlkte dua edelim vazgeçsin die cnm:)
amin canımmm ama bir de şu var şimdi koymazsam ilerde oğlum olursa gene aynı muhabbet olacak oyuzden ıyısı mı şimdi koyalım kapansın konu diyorum da işte gönlüm razı gelmio ilerde yavrumla çok dalga gecerler :18:
amin canımmm ama bir de şu var şimdi koymazsam ilerde oğlum olursa gene aynı muhabbet olacak oyuzden ıyısı mı şimdi koyalım kapansın konu diyorum da işte gönlüm razı gelmio ilerde yavrumla çok dalga gecerler :18:
oyüzden ikinci isim şart cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?