2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım oğlan olursa belli yusuf gökalp olcak inş.yusuf un anlamı belli zaten gökalp te babasına uygun olsun diye mavi gözlü yiğit demekmiş anlamıda güzel
kız olursa karar vermedim çünkü hiç kız olcakmış gibi gelmiyo ama berra olabilir çok hayır işleyen kadın demekmiş anlamı güzel hesna da olabilir kız olursa olasılık çok

anladığım kadarıyla erkek isimleri birazdaha koly karar verilmiş sanki:) kızlara güzel seçenek çook, bakalım cinsiyetlerimiz belli olunca birazdaha net konuşçaz bu konuları

merhabalar bizde geçen yıl bu heyecanları yaşıyorduk
şimdi kucağımızda kuzumuz çok şükür
6 aylık oldu bile:)
isim konusunda bizde eşimle bir türlü anlaşamıyorduk hamileyken
tek isim istiyorduk,onun istediğini ben istemedim tek başına
o da benim istediğim ismi istemiyordu,
sonra doğum yaptım,yaptıktan sonra isim konusu konuşuldu işte ismi soranlar oldu
eşim hemen iki ismide birleştirip söyledi
ikimizinde gönlü kırılmamış oldu

yaaa kıyamam neden böle bi anlaşma yaptınki cnm yaaa sende kendi kendine iş çıkarmışın doğrusu, neyse dur bakalım vakit var daha iknaya devam et sen, şirinlik yap:)

iştee hamıle kalmadan once oyle emındım kı kızım olacagına ama hamıle kaldıgım gun ddımkı bızım oglumuz olacaksaglıklı olsunlarda tek derdımız ısım olsun

kızlar yazmayı unuttum dun burda pazar vardı
eltımle konusutm oda ıkı cocugnu yazın dogurdu
bana kısın evde kalın xxl pıjama al gıy dedı haklıda bosyer ene masraf derken bı baktım kalın pıjama altlı ustlu 15 tl
sekılsız falan ama ısımı gorur:) besıktaslı vardı onu alcaktım ama esımın hatrına fenerbahcelı aldım yavrumuzu fblı yapcak sımdıden :)

canım aynı sorun bendede var biz 1 ay geriden gidiyoruz.Bizimde planlı gebelik olduğıu için sat 3 temmuz kesinlikle eminim ama normaldede regl dönemim çok düzensiz olduğu için (1.5-2 ayd a bir hastalanıyordum) o yüzden geç döllenme olmuş dediler o yüzden şimdi crl ölçümlerine göre gidiyoruz yani ben bu ölçümlere göre sanki 3 temmuz değilde 3 ağustosta en son adet olmuşum gibi çıkıyor.Doktorumda sen hiç 3 temmuz deyip kafanı karıştırma bundan sonra 3 ağustos de dedi.

berra ısmıde guzel ya bayıldım yengemde sevde koyucak yavrusunun ısmını ah bı dogsa sevsem :)

kızlar akşam konuşurken kafamız karıştı bebek kıyafetlerinde şimdi bi zıbın var eski usül bide çıtçıtlı bodyler var, bebişler hangisini gycek yada ikisnidemi nasıl giydirilcek bilemedik, 2012 mayıs annelerinden yardım isteyelim bize bi anlatırlarmı bu konuyu acaba...

kızlaaaaar biz doktordan geldik şimdi.veeeee oğluşumuz geliyomuş.bir kızımız vardı bir de oğlumuz olcak Allah nasip ederse.yüzde 90 erkek ama daha alışverişe başlamayın sonra kız olursa mavileri giydirmeyelim dedi doktor.içime doğan da erkekti.Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah...

ARKADAŞLAR SİZE BİRŞEY SORACAĞIM E BEBEK TE HOŞGELDN SEPETİ ÜNDÜRÜME GİRMİŞ JOHNSONS BABY NIN PAKETİ 49BUCUKTAN 24 TLYE ONMIS ICINDEKILER
Johnson's® baby İyiki Doğdun Seti 'nde;
Johnson's® baby Şampuan 200 ml,
Johnson's® baby Yenidoğan Saç ve Vücut Şampuanı,
Johnson's® baby Yağ 200 ml,
Johnson's® baby Pişik Önleyici Krem 100 ml
Johnson's® baby Parfümsüz ıslak Mendil 64 'lü..
BUNLAR VAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TEREDDÜTLERİM VAR BİRİNCİSİ ALMAK IICN ERKENMI TARIHI GECER MI IKINCI BU KALITELIMI BEBEKLERIMIZ ICIN IYIMI UCUNCUSU FIYATI SIZCEDE UYGUNMUUU

mayısta esımın kuzenı dogum yaptı babası öldüğü için kız babsının adını da koydu şimdi bizimki de onun seyıne daha bı heveslendı valla aklıma geldikçe dua ediyorum kayınpeder ruyasında görsün isminin konulmaması gerektıgını tek carem o bana kalsa inatlaşacam da annem kızıyo bır ısım ıcın huzurunu bozmaya değmez bir evin bir oğlu tabi koyacak diyo

hayırlı olsun canım

selam güzel anneler... yazdıklarınızı takip ediyorum ama çalıştığım için yazmaya fırsatım pek olmuyor. bakıyorum herkes cinsiyetini öğrenmiş bebişlerinin... bizde 1 aralıkta öğrenicez nasipse... kherkein bebişi hayırlı olsun:) ikinci olunca cinsiyet daha fazla merak uyandırıyor. kızımda bukadar olmamıştı.

kızlar merhaba..
sabah ikili testimizin sonuçları çıkmış..gittik aldık ama doktora gösteremedik sezeryanları filan varmış..sekreteri ben göstereyim dönerim size dedi testi orda bıraktık o da gösterememiş...risk kısmında 1000 de 1 gibi şeyler yazıyodu ve down için bi de başka bi hastalık ismi vardı onda da negative yazıyodu..ama paap değeri mi ne o belirtilen aralığa göre yüksekti galiba...bi fikriniz var mı..

isim konusunda hala net değiliz ve ilk sayfayı inceledimde isim netleştiren nekadar az kişi var sanırım mayıs annelerı olarak yalnız degılım isim konusunda :)

biraz önce telefonla görüştük eşimle

isim konusu geçti yine tartışmıyoruz sakın sakın konustuk
elçin dedi bende nisa dedim birleştirsek aşılamaya çalıştım elçinnisa hoşuma gitti elçin onun istediği nisada kuranda geçiyor söyledi söyledi telafuz ettti sonra yazdı neyse düşündü derken tamam bi düşünelim dedi kapattık telefonu geriliyorum sıkılıyorum bir an önce bu isim işini koyup bitirelim istiyorum karşılıklı gerilmeden saçma sapan bı ısım olmadan.
Normalde esım cabuk kırılıyor begenıyor ben olmaz dıyorum bozuluyor halbukı ben soyleyıncede oda olmaz dıyor ben gulup gecıyorum boyle boyle karar versek zor olmayacak elbette ama o bıraz hassas nazık kırılgan :)
neyse baakalım sımdılık aklına elçin nisayı aşılamaaya çalıştım nedicek bakalım
artık ismiyle hitp etmek istiyorum onunla konuşmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…