2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
elımlede hıssetmek ıstıyorum attıgı tekme ben emınım muhtesem bırsey yaaa helekı uzanınca durmuyoo benım oglum cok yaramaz olack kesın

oyyy masallahtam yemeliktir simdi onun ayaklari bacaklari
benimki sanirim senin dedigin kadar guclu degil, kiz bebek daha narin vuruyor belki insallah iyice hissederim ben de guclu guclu tekmeler

kizlar bu arada biz kizimla gunde 1 saat falan klasik muzik dinliyoruz
zeka gelisiminde ve sakin olmasinda olumlu etkisi varmis
is yaparken de aciyorum klasik muzik radyoyu

ay bırsey kalmadı:))esımın hıssetmesını cok ısıtyorm
oyyy masallahtam yemeliktir simdi onun ayaklari bacaklari
benimki sanirim senin dedigin kadar guclu degil, kiz bebek daha narin vuruyor belki insallah iyice hissederim ben de guclu guclu tekmeler

oylee yaaa gecen aksam esım farketmıs bızımkı yıne tekmeledımı dedı nerden bılıyorsun dedım e yzuun guluyo o zmn dediben hıc farkında bıle degılım

selam kızlar cinsiyetleri erken öğrenipte değişen varmı? benim her doktor farklı söyledi biri diyor yüzde 90 kız biri diyor yüzde doksan erkek 13 haftalığım şuan kafam karıştı :)

ben de hemen kizimmmm diye sesleniyorum cok mutlu oluyorum o an ne guzel bir sey hamiellik

selam kızlar cinsiyetleri erken öğrenipte değişen varmı? benim her doktor farklı söyledi biri diyor yüzde 90 kız biri diyor yüzde doksan erkek 13 haftalığım şuan kafam karıştı :)
ne kafa bulandıurıcı olay bende bır kere baska doktora gıt o ne dıyorsa odur:)
ben de hemen kizimmmm diye sesleniyorum cok mutlu oluyorum o an ne guzel bir sey hamiellik

hemde nasıll cok sukur nasıp oldu bızede bu duyguu

ne kafa bulandıurıcı olay bende bır kere baska doktora gıt o ne dıyorsa odur:)

hemde nasıll cok sukur nasıp oldu bızede bu duyguu

BEBBISIN hayirli olsun cnm kac haftalikken ögrendin cinsiyetini benim dok anca 20ci haftada söyleye bilirim diyor
biz suan 15ci haftadayiz Allahim saglikli kucagimiza almayi nasip etin hepimize ins, ..

canım 12.haftaya kadar erkek demişti benimki için doktor,14.haftada gittim kız,3 defadır da kız diyor,en son 2 gün önce kesin kız dedi..erken dönemde erkek dendiyse değişme ihtimali var,kız bebeklerinde bazen şişme falan oluyor ve pipi gibi gösteriyor..bence 16.haftaya kadar bekle emin olmak için..en son ne dediler cinsiyeti için?

ah bende harıbo cok severım canım okadar yumusak sekerler cekıyorkı elıne alıp dokunup bırakıyorum :)
gunluk sut cam sısıede bıle enfazla 5 gun en kısa 3 gun ömrü bence 2 gunden sonra ıcme canım yada aldıgınız yere sordur
ben hıc almadıgım ıcın kac gun dayanır bılemıcem ama en guzelı o mıs gıbı sut katıksız ..

canım senden ve arkadaslardan bı rıcam olucak
park yatak yada besık bakarken en 50 boy 90 cm gecmıcek sekılde bulursanız haber verebılırmısınız
hep baktıklarım en 60 yada 70 cm yatak odama 50 cm 1 cm dahı fazlası olmuyor
bu arada hayırlı olsun besıgı sımdıden :)

*Ütü yaparken masaya alüminyum folya serin. Ütüleme süresi yarıya inecektir. (Denemek lazım :44:)
*Halıdaki sigara yanıklarından,*yanık* y*er*ler üzerinde zımpara kağıdı ile dairesel hareketler yaparak kurtulabilirsiniz (Tabii içmediğimiz için olmıcak birşey ama aklımızda olsun)
*Satın aldığınız ayakkabılar ayağınızı sıkıyor ise onları bir kaç dakika buhara tutun. (İlk kez duydumm ayaklar şiştikce basarım buharı genişletirim artık ayakkabıyı )
*İnce belli çay bardaklarına 'Ajda' bardak denmesinin nedeni Ajda Pekkan'ın 1965'te açıklanan 99 63 101 vücut hatlarıdır. (yıl 2012 hala 63 sanırım )
*Sabah uyandiginizda kirpiklerinizde capak olusmussa, bu gece ruyanizda agladinizi gosterir. (Enterasan :44:)
*El parmaklarınızda kas lifleri yoktur.
*Dünya'da şuana kadar kaydedilmiş en yüksek IQ'lu 2 insanda kadındı. (Başka türlü olabilirmiydi )
*Mide yanmasina kesin cozumlerden biride beyaz dondurma yemektir. (Lazım olacak sanırım iler ki aylarda .)
*Istakoz, 1970'lere kadar kölelerin sıklıkla yediği en ucuz deniz ürünlerinden biriydi. Şimdi ise kilosu en pahalı deniz böceğidir. (600 TL)
*Yunanistan'da pis koktuğunuz için tutuklanabilirsiniz. (Bazen örnek alınabilecek şeyler olmalı )
*Hindistan'da, bıyık bırakan polislere % 8 daha yüksek maaş ödenmektedir. (kadınlarda da mı acaba )
*Her Şeyi Yak (1991) şarkısının orjinali Yunanca "Mia Pista Apo Fosforo" (1990) şarkısıdır. (Sende mi minik serçe )
*Gelmiş geçmiş en büyük uyuşturucu imparatorluğunun elebaşı ''El Salvadore'' Pablo Escobar yasarken ne alkol ne de sigara kullanmıştır. (Nasıl yaa :44:)
*Türkiye'de resmi olarak çalışan 12 tane kadın sünnetçi vardır. (Hatta cem yılmazın sünnetciside kadınmışş, İnsan bindiği dalı keser mi diyede esprisi vardır )
*Ünlü şarkıcı Akon'ın gerçek adı; Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam'dır. ( çöööşş )
*Lady Gaga, siparişle yaptırdığı kan ve sperm kokusu içeren özel bir parfüm kullanmaktadır. (Azcıkta beyin koysalar o parfümede belki bulaşır şu kadına )
*Sadece viski icerek yasamak mumkundur. Viskide yasamanizi devam ettirecek bir cok mineral bulunmaktadir.( Boşuna ozaman tonlarca para sebze meyveye veriyoruzz vur kadehi usta yapalım bundan sonra )
*'Haydi gel benimle ol, oturup yildizlardan, bakalim Dunya'daki resmimize'' degil, '' ...,bakalim Dunyadaki neslimize''dir. (Ben hep öyle derdim ama )
*Forbes'un haberine gore en guclu ulke Isvicredir. Cunku Isvicre'nin bankalarini kapatmasi durumunda Dunya ekonomisinin cokmesi soz konusudur (Hahahaha fıkra gibi )

-alıntıdır-
Devamı ilerliyen zamanlarda olabilir

ya bu nasıl oluyor ben anlamıyorum ben uzman tvde falan izledim karıştırılması imkansız diyo sadece tecrübesiz doktorlar kordonu pipi zannedebilir diyo bu cinsiyet konusu çok karışık etrafımızda var 7 aya kadar erkek deyip sonra kızı olanlar çok ilginç

BEBBISIN hayirli olsun cnm kac haftalikken ögrendin cinsiyetini benim dok anca 20ci haftada söyleye bilirim diyor
biz suan 15ci haftadayiz Allahim saglikli kucagimiza almayi nasip etin hepimize ins, ..
saol cnm benım 11+5 te ogrendık

cnm o zmn sen benım aldıgım varya ondan bakacaksın cunku benım baktıklarımın cogu 70X110

canım hiç stres yapma, benim de ilk hamileliğimde değerim 1/400 gibi birşeydi ve yaşım da 26'ydı. Oğlum çok şükür sağlıklı doğdu ve hiç bir sıkıntımız olmadı. Senin riskin yaşından dolayı yüksek çıkmış olabilir, çünkü bu testte önemli bir faktör. Bence doktorun bir sıkıntı görmediyse sen de nette daha fazla araştırıp aklını bulandırma. İnternetin faydası olduğu kadar böyle konularda zararı da var bence, sen içini ferah tutmaya bak

saol cnm benım 11+5 te ogrendık

cnm o zmn sen benım aldıgım varya ondan bakacaksın cunku benım baktıklarımın cogu 70X110

canım fıyatına baktımda 300 tl ustu pahalı benım ıcın bugun esımın ızın gunu bı cıkamadı evden sımdıden on bılgı ıcın emınonune gıdıp park yataklara bakıcaktım
belkı bulurum dıye ama nerde beyfendı tras oluyor banyo vs. aksam yemegıne cıkarız artık

kizlar selam, cepten baglandim..sabah otobus bizim araca carpti frenleri kitlenmis, 3 kez sarsildik arkadan otobus onden jeep arasinda sıkıstık cok korktum ama iyiyiz bebis de iyi dr. 4 gun yatmami soyledi..hastanede cok para istedi acile gitmemize ragmen sinir ettiler bizi.. boyle zor bi gun gecirdim rabbim korudu bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…