- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.041
canım hiç stres yapma, benim de ilk hamileliğimde değerim 1/400 gibi birşeydi ve yaşım da 26'ydı. Oğlum çok şükür sağlıklı doğdu ve hiç bir sıkıntımız olmadı. Senin riskin yaşından dolayı yüksek çıkmış olabilir, çünkü bu testte önemli bir faktör. Bence doktorun bir sıkıntı görmediyse sen de nette daha fazla araştırıp aklını bulandırma. İnternetin faydası olduğu kadar böyle konularda zararı da var bence, sen içini ferah tutmaya bak
kizlar selam, cepten baglandim..sabah otobus bizim araca carpti frenleri kitlenmis, 3 kez sarsildik arkadan otobus onden jeep arasinda sıkıstık cok korktum ama iyiyiz bebis de iyi dr. 4 gun yatmami soyledi..hastanede cok para istedi acile gitmemize ragmen sinir ettiler bizi..boyle zor bi gun gecirdim rabbim korudu bizi
çok geçmiş olsun canım:2:kizlar selam, cepten baglandim..sabah otobus bizim araca carpti frenleri kitlenmis, 3 kez sarsildik arkadan otobus onden jeep arasinda sıkıstık cok korktum ama iyiyiz bebis de iyi dr. 4 gun yatmami soyledi..hastanede cok para istedi acile gitmemize ragmen sinir ettiler bizi..boyle zor bi gun gecirdim rabbim korudu bizi
emınonunde ınsallah bulursun cnmcanım fıyatına baktımda 300 tl ustu pahalı benım ıcın bugun esımın ızın gunu bı cıkamadı evden sımdıden on bılgı ıcın emınonune gıdıp park yataklara bakıcaktım
belkı bulurum dıye ama nerde beyfendı tras oluyor banyo vs. aksam yemegıne cıkarız artık
kizlar selam, cepten baglandim..sabah otobus bizim araca carpti frenleri kitlenmis, 3 kez sarsildik arkadan otobus onden jeep arasinda sıkıstık cok korktum ama iyiyiz bebis de iyi dr. 4 gun yatmami soyledi..hastanede cok para istedi acile gitmemize ragmen sinir ettiler bizi..boyle zor bi gun gecirdim rabbim korudu bizi
Bende yanılma payı olmaz ama
Ben sana kız mı demiştim canım :26:
geliyor ozaman pipili
bence de 2li test yeterli.. sonra da ayrıntılı ultrasona gireriz ve biter allahın iziniyle..
canım 12.haftaya kadar erkek demişti benimki için doktor,14.haftada gittim kız,3 defadır da kız diyor,en son 2 gün önce kesin kız dedi..erken dönemde erkek dendiyse değişme ihtimali var,kız bebeklerinde bazen şişme falan oluyor ve pipi gibi gösteriyor..bence 16.haftaya kadar bekle emin olmak için..en son ne dediler cinsiyeti için?
ah bende harıbo cok severım canım okadar yumusak sekerler cekıyorkı elıne alıp dokunup bırakıyorum :)
gunluk sut cam sısıede bıle enfazla 5 gun en kısa 3 gun ömrü bence 2 gunden sonra ıcme canım yada aldıgınız yere sordur
ben hıc almadıgım ıcın kac gun dayanır bılemıcem ama en guzelı o mıs gıbı sut katıksız ..
:)
canım 12.haftaya kadar erkek demişti benimki için doktor,14.haftada gittim kız,3 defadır da kız diyor,en son 2 gün önce kesin kız dedi..erken dönemde erkek dendiyse değişme ihtimali var,kız bebeklerinde bazen şişme falan oluyor ve pipi gibi gösteriyor..bence 16.haftaya kadar bekle emin olmak için..en son ne dediler cinsiyeti için?
Bende yanılma payı olmaz ama
Ben sana kız mı demiştim canım :26:
geliyor ozaman pipili
Benim patron başı ağrıyor diye erken çıktııı bayanlarrr
Her şeyin anahtarı sabırdır...
Sabır sabır ya sabır...
Sabreden derviş muradına ermiş mi? gören var mı
Bu bir kamera şakası dimiii nereye elll sallıyoruzz acaba:44:
cnm çok geçmiş olsun
faturalarını al sağlık bakanlığına gönder
acilden para lınmamsı gerektiği ve iadeleriyle ilgili bi birim oluşturmuşlardı ama tam hatırlamıyorum int ten bulabilirsin
çok geçmiş olsun canım:2:
emınonunde ınsallah bulursun cnm
çok gecmıs olsun cnm dıkat et kendıne yat 4 gun ıyıce dınlen
çok geçmiş olsun, Allah korumuş sizi... iyice dinlen.
Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış... Dikkat et kendine de bebeğine de....
canım cok ama cok gecmıs olsun Rabbım korumus sızı ve begenızı
Çok geçmiş olsun canımm
Rabbim kazalardan belalardan nazarlardan korusun herbirimizi ve bebişlerimizi
Şimdi bol bol dinlen, hangi hastane ise eşinde hemen şikayet etsin sen bunları düşünme şimdii
cok gecmis olsun canim
verilmis sadakaniz varmis
kendine bebisine iyi bak
Kızlar oyle fena uykum geldı kı :26: bıraksam kendımı hemen uyurummm
bir de benim sagda bebegin oldugu yerde baze kalici agri oluyor
hani kas tutulmus gibi
ayagimi havaya kaldirinca, koltuktan kalkarken otururken hissediyorum
tam bebegin oldugu yerde agri
benim de gebelik başından beri solda kasık ağrım oluo iki gündür arttı, doktora sordum normal ded, hangi yumurtalığın aktifse orası ağrırmış.
merhaba PekBiCici fotoraf paylaştım bende yorum istiyorum
Patron adam
merhaba PekBiCici fotoraf paylaştım bende yorum istiyorum
Patron adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?