2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

haklısın, kendimi bulandırdım durdum kaç gün, internete de çok bakmamak lazım katılıyorum. özellikle doğum hikayelerinde rastladığım biri vardı, onun hikayesi beni çok etkiledi. keşke okumasaydım dedim, aslında siz de çok bakmayın nelerle kaşılaşacağımızı bilmiyoruz ve bu dönemde çok etkileniyoruz. ancak şimdi senin yaptığın gibi paylaşımlar da olumlu hissettiriyor :) sağol canım...

cnm çok geçmiş olsun
faturalarını al sağlık bakanlığına gönder
acilden para lınmamsı gerektiği ve iadeleriyle ilgili bi birim oluşturmuşlardı ama tam hatırlamıyorum int ten bulabilirsin

çok geçmiş olsun canım:2:

emınonunde ınsallah bulursun cnm

çok gecmıs olsun cnm dıkat et kendıne yat 4 gun ıyıce dınlen

çok geçmiş olsun, Allah korumuş sizi... iyice dinlen.

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış... Dikkat et kendine de bebeğine de....

canım cok ama cok gecmıs olsun Rabbım korumus sızı ve begenızı

Çok geçmiş olsun canımm
Rabbim kazalardan belalardan nazarlardan korusun herbirimizi ve bebişlerimizi
Şimdi bol bol dinlen, hangi hastane ise eşinde hemen şikayet etsin sen bunları düşünme şimdii

cok gecmis olsun canim
verilmis sadakaniz varmis
kendine bebisine iyi bak

rahimde kanama olduğu için sık girdim usgye 11 haftalık erkek dedi ikili testte radyoloji uzmanı.. 12 haftada kendi kadın doğumcum kız dedi sonra arkadaşını çağırdı oda kız dedi bende inanmadım başka hastaneye gittim 13 haftada oda yüzde90 kız dedi dün akşam radyoloji erkek demişti tekrar çağırmıştı oda erkek dedi..bende artık 20 haftaya kadar gitmiycem kafam karıştı..artık inanmıyorum herkeste okadar emin konuşuyoki şaşırdım valla..kanamam nasıl olsa düzeldi çok şükür gitmiycem artık :)

hadi ya yazik onu da evde yapabilsek keske:))2 gunden sonra icmiyorum bende simdilik hamilelikten once rahat rahat iciyordum ama simdi daha cok dusunuyor insan.evet ya kokulu kokulu uht sut tatsiz gibi oluyor bir sure sonra

Bende yanılma payı olmaz ama
Ben sana kız mı demiştim canım :26:
geliyor ozaman pipili

merhaba PekBiCici fotoraf paylaştım bende yorum istiyorum

Patron adam
Cok gecmıs olsun canım rabbım korusun hepımızı

cnm çok geçmiş olsun
faturalarını al sağlık bakanlığına gönder
acilden para lınmamsı gerektiği ve iadeleriyle ilgili bi birim oluşturmuşlardı ama tam hatırlamıyorum int ten bulabilirsin

çok geçmiş olsun canım:2:

emınonunde ınsallah bulursun cnm

çok gecmıs olsun cnm dıkat et kendıne yat 4 gun ıyıce dınlen

çok geçmiş olsun, Allah korumuş sizi... iyice dinlen.

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış... Dikkat et kendine de bebeğine de....

canım cok ama cok gecmıs olsun Rabbım korumus sızı ve begenızı

Çok geçmiş olsun canımm
Rabbim kazalardan belalardan nazarlardan korusun herbirimizi ve bebişlerimizi
Şimdi bol bol dinlen, hangi hastane ise eşinde hemen şikayet etsin sen bunları düşünme şimdii

cok gecmis olsun canim
verilmis sadakaniz varmis
kendine bebisine iyi bak

kizlar cok tesekkur ederim, cok sagolun.
bir kez baska bir sebeple 1200 tlmizi almisti bi hastane acilde..cok ugrastim sikayetler dilekceler en sonunda hastane bir kilifini buldu ve yine odemedi parayi..ugrastigimla kaldim..isin komigi bugun kendi dr.uma gittim kaza old. icin acilde baktilar sonra dr.uma gonderdiler..normalde verdigim ucretin 5 katini istiyolar.. ah bu ozeller ahh..acilde sakin ugramayin..

Kızlar oyle fena uykum geldı kı :26: bıraksam kendımı hemen uyurummm

her gün 12.30dan sonra bi bastırıo kiii 15 te zor geliyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…