2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

selam cnm öncelikle bebisin hayirli olsun kacinci haftandasin ve kac haftalikken cinsiyetini ögrenceksin -:)

selam cnm öncelikle bebisin hayirli olsun kacinci haftandasin ve kac haftalikken cinsiyetini ögrenceksin -:)

güzel dileklerin için tşk ederim 13+1 im canım 16. hafta bitimine yakın öğrenicez bizim doktor garantici söylemiyor yanılma payı yüksek olduğundan:44:

benim testim iyi çıktığı için doktorum 3'lü yapmayacağını söyledi, zaten hata oranı yüksek bir test ve çoğu hamile bu yüzden çok üzülüyor. 3'lü yaptırıp hastalık şüphesi ortaya çıkınca 4'lü zaten kaçınılmaz oluyor. 4'lü yapılmayacaksa hemen sonraki haftalarda zaten sıra ayrıntılı ultrasona geliyor. ayrıntlı ultrasonda bebekte bir sorun varsa açıkça görülebiliyormuş. eğer anne adayı bebeğinden vazgeçmeyi düşünmüyorsa ayrıntılı ultrason yeterli ön bilgiyi verecektir. 4'lüyü genellikle 2'li tarama yaptıramayan annelere öneriyorlar veya 2'lide sorun varsa 4'lüye kadar beklemek tavsiye ediliyor. bazı doktorlar standart olarak 2'li ve 4'lü test, bazıları 2'li ve ayrıntılı ultrason yapıyorlar... biraz da doktorun çalışma şekline bağlı galiba. sanırım ben senin gibi 2'liden sonra bekleyeceğim. 20. hafta civarı ayrıntılı görüntüleme yapılıyor bildiğim kadarıyla...

Benden de istemedi canım
Sonucu beğendim bana kalırsa 3lüye gerek yok ama sizin kararınız dedii
Bende yaptırmayacağım

güzel dileklerin için tşk ederim 13+1 im canım 16. hafta bitimine yakın öğrenicez bizim doktor garantici söylemiyor yanılma payı yüksek olduğundan:44:

ANLADIM canim bende 15 haftaligim 10.12 inde doktorumuz var bakalim ögrene bilecekmiyim gec olsunda guc olmasin canim
Allahim saglikli bebisler versin.. InS:....!!!"

ANLADIM canim bende 15 haftaligim 10.12 inde doktorumuz var bakalim ögrene bilecekmiyim gec olsunda guc olmasin canim
Allahim saglikli bebisler versin.. InS:....!!!"

amiiinnn kesinlikle öyle bizim için cinsiyet şu anda hiiiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar inşallah seninki de gösterir

kizlar
farkettim de karnimin altinda sertlik yok
onceden cok sertti elleyince falan semsert elime geliyordu
smdi o bolge yumusak:44:
sizin nasil
bebe yukari dogru mu cikiyor ondan mi acaba ama yukarisi da sert degil

Benim patron başı ağrıyor diye erken çıktııı bayanlarrr

Her şeyin anahtarı sabırdır...
Sabır sabır ya sabır...
Sabreden derviş muradına ermiş mi? gören var mı
Bu bir kamera şakası dimiii nereye elll sallıyoruzz acaba :44:

kizlar
sizin nasil

hmm kacinci haftandasinki cnm sen??? bendede suan sertlik var sanki hem asada hem yukarda sert gibi hafif ben suan 15 haftamdayim.

canım, benim doktor 2li için bile bana sordu yapalımmı diye,ben de yok dedim...3 lü 4 lü de yaptırmayacam..içimde bu kıpır kıpır canlanmış şeyi,kendi parçamı ne olursa olsun içimde taşıamaya devam edicem çünkü..o yüzden gerek yok diye düşündüm,ultrasonda her şey normal gidiyor,,inanır mısınız hamileliğimin başından beri ne kan ne idrar testi bile yaptırmadım,çünkü gerçekten fazlasıyla iyiyim..bir sorun olsa sinyal alırdım diye düşünüyorum..allah bozmaz inşallah

Selamlar kızlar, hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Bol bol limonlu sıcak su için. Bizim de iki gündür felaket başımız ağrıyor. Hayatımda ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum inşallah hemen atlatırım.

Bu arada markafoni de carters markası indirimde. Bloglarda filan çok övülen bir markaydı. Çok da güzel şeyler var ama daha bizim cinsiyetimiz belli olmadığı için birşey alamadım. Cinsiyeti belli olan anneler bi bakın derim.

canım, benim doktor 2li için bile bana sordu yapalımmı diye,ben de yok dedim...3 lü 4 lü de yaptırmayacam..içimde bu kıpır kıpır canlanmış şeyi,kendi parçamı ne olursa olsun içimde taşıamaya devam edicem çünkü..o yüzden gerek yok diye düşündüm,ultrasonda her şey normal gidiyor,,inanır mısınız hamileliğimin başından beri ne kan ne idrar testi bile yaptırmadım,çünkü gerçekten fazlasıyla iyiyim..bir sorun olsa sinyal alırdım diye düşünüyorum..allah bozmaz inşallah

Bende yanılma payı olmaz ama
Ben sana kız mı demiştim canım :26:
geliyor ozaman pipili

Son düzenleme:
kizlar
sizin nasil

hmm kacinci haftandasinki cnm sen??? bendede suan sertlik var sanki hem asada hem yukarda sert gibi hafif ben suan 15 haftamdayim.

bir de benim sagda bebegin oldugu yerde baze kalici agri oluyor
hani kas tutulmus gibi
ayagimi havaya kaldirinca, koltuktan kalkarken otururken hissediyorum
tam bebegin oldugu yerde agri

doktora sorucam da gidemiyoruz simdi esim isini birakamiyor ben de tek gitmek istemiyorum. usg ne zamana erteliycez bilmiyorum her gun isi var esimin

bir de benim sagda bebegin oldugu yerde baze kalici agri oluyor
hani kas tutulmus gibi
ayagimi havaya kaldirinca, koltuktan kalkarken otururken hissediyorum
tam bebegin oldugu yerde agri

doktora sorucam da gidemiyoruz simdi esim isini birakamiyor ben de tek gitmek istemiyorum. usg ne zamana erteliycez bilmiyorum her gun isi var esimin

canım benim dr um 2 li testim iyi çıktığı için 3 lüden hiç bahsetmedi. direkt 20. haftada ayrıntılı ultrason dedi.

pekbicicim sen de elindeki imkanı kullan rapor al yatmasan da evinde oturursun canım yaa

insallah canim bide garip olan burda o kadinin cok hastasi var ve herkes cok memnun doguma giren tek doktormus umarim ders alir

evet ya sagliksiz olmasini gectim bide hinzir jelatini(marsmelow ve haribo larda da varmis cocuklarimizi da alistirmayiz onlara gerci sen saglikli beslenmeye dikkat ediyorsun ama:))
ev yogurdu en iyisi valla oburunu yiyemiyorum artik zaten bu jelatinden sonra bide pastorize sutu burda goremedim ben ya aldigim koy sutunu bir iki gun iciyorum ama sonra jorkuyorum cam kavanozda duruyor kac gune icilir sence bu arada sutum yeni sagilmis sicacik geliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…