- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #13.981
ikili testimin kan değeri sonucu
down sendromu 1:16700
sadece yaş 1:1240
trisonomi 1: 99000
allahıma binlerce şükür doktorum çok çok güzel olduğunu söyledi sonucundualarım hepimizin bebişleri için sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyorum
cinsiyet için 3 hafta sonraya randevulaştık bakalım sabırla beklemeye geçtik babamızla
selam cnm öncelikle bebisin hayirli olsun kacinci haftandasin ve kac haftalikken cinsiyetini ögrenceksin -:)
kızla benim doktorum 2li sonucu iyi çıkınca 3lü ve 4lü testi yapmıyor..annem bu yüzden bana biraz kızdı atta atıştıkben sonuç kötü çıksa ne olacak ki kolu bacağı olmuş beği aldıracak halim yok ya dedim..annem sen bilirsin dedi..ben de tabi ben bileceğim dedim öyle kapattık teli..
benimki gibi 3lü ve 4lüyü yapmayan doktor var mı?
kızla benim doktorum 2li sonucu iyi çıkınca 3lü ve 4lü testi yapmıyor..annem bu yüzden bana biraz kızdı atta atıştıkben sonuç kötü çıksa ne olacak ki kolu bacağı olmuş beği aldıracak halim yok ya dedim..annem sen bilirsin dedi..ben de tabi ben bileceğim dedim öyle kapattık teli..
güzel dileklerin için tşk ederim 13+1 im canım 16. hafta bitimine yakın öğrenicez bizim doktor garantici söylemiyor yanılma payı yüksek olduğundan:44:
ANLADIM canim bende 15 haftaligim 10.12 inde doktorumuz var bakalim ögrene bilecekmiyim gec olsunda guc olmasin canim
Allahim saglikli bebisler versin.. InS:....!!!"
amiiinnn kesinlikle öyle bizim için cinsiyet şu anda hiiiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar inşallah seninki de gösterir
kizlar
farkettim de karnimin altinda sertlik yok
onceden cok sertti elleyince falan semsert elime geliyordu
smdi o bolge yumusak:44:
sizin nasil
bebe yukari dogru mu cikiyor ondan mi acaba ama yukarisi da sert degil
güzel dileklerin için tşk ederim 13+1 im canım 16. hafta bitimine yakın öğrenicez bizim doktor garantici söylemiyor yanılma payı yüksek olduğundan:44:
kizlar
farkettim de karnimin altinda sertlik yok
onceden cok sertti elleyince falan semsert elime geliyordu
smdi o bolge yumusak:44:
sizin nasil
bebe yukari dogru mu cikiyor ondan mi acaba ama yukarisi da sert degil
hmm kacinci haftandasinki cnm sen??? bendede suan sertlik var sanki hem asada hem yukarda sert gibi hafif ben suan 15 haftamdayim.
Benim patron başı ağrıyor diye erken çıktııı bayanlarrr
Her şeyin anahtarı sabırdır...
Sabır sabır ya sabır...
Sabreden derviş muradına ermiş mi? gören var mı
Bu bir kamera şakası dimiii nereye elll sallıyoruzz acaba:44:
cok ıyı yaptın canımbaskasıda aynı uzuntuyu yasamasın ders olsun doktor sanan zatı muhtereme!!
aksam yapar sabah yersın canım . burda gıda muhendısı bır arkadas yazmıstı ya ıcınde hınzır jelatını bıle oluyor
zatı ıcım hıc rahat degıldı gunluk sutte suankı en ıyı sut alabılcegım hakıkı koy sutu bulamazsam
oyle yaptım vıcdanım rahat yerken katkısal seyler malesef hayatımızda okadar cok ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?