- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.001
bir de benim sagda bebegin oldugu yerde baze kalici agri oluyor
hani kas tutulmus gibi
ayagimi havaya kaldirinca, koltuktan kalkarken otururken hissediyorum
tam bebegin oldugu yerde agri
doktora sorucam da gidemiyoruz simdi esim isini birakamiyorben de tek gitmek istemiyorum. usg ne zamana erteliycez bilmiyorum her gun isi var esimin
kizlar
farkettim de karnimin altinda sertlik yok
onceden cok sertti elleyince falan semsert elime geliyordu
smdi o bolge yumusak:44:
sizin nasil
bebe yukari dogru mu cikiyor ondan mi acaba ama yukarisi da sert degil
Benim patron başı ağrıyor diye erken çıktııı bayanlarrr
Her şeyin anahtarı sabırdır...
Sabır sabır ya sabır...
Sabreden derviş muradına ermiş mi? gören var mı
Bu bir kamera şakası dimiii nereye elll sallıyoruzz acaba:44:
bir de benim sagda bebegin oldugu yerde baze kalici agri oluyor
hani kas tutulmus gibi
ayagimi havaya kaldirinca, koltuktan kalkarken otururken hissediyorum
tam bebegin oldugu yerde agri
doktora sorucam da gidemiyoruz simdi esim isini birakamiyorben de tek gitmek istemiyorum. usg ne zamana erteliycez bilmiyorum her gun isi var esimin
Bende de var o ağırlıkk
Sanki bir kütle var ve kalkarken zorluyor beniii
Ama sadece ayağa kalkarken oluyorr
Ve dediğin gibi bende de sertlik kayboldu hem üstte hem altta :44:
pekbicicim sen de elindeki imkanı kullan rapor al yatmasan da evinde oturursun canım yaa
ben deeeeeeİçimdeki mandalina canavarına dur demem lazım artık :)
Deli gibi mandalina yiyorum
canim sen ayrintili ultrasonu nerde yaptiracaksin burda her yerde yokmus haberin olsun gelmeden bir arastir olmazsa
evet oyleymıss bugunyıne başladı cok sukur sımdı kıpır kıpır yawrum oturdum onuheklıyorum tam elımı goturyorum karnıma yapmıyor(ben doktoruma oyle dedigimde daha kucuk oldugundan bazen gozden kaciriyorsun
20.haftadan once olur oyle diyor, her zaman anlayamayabilirsin diyor
çok gecmıs olsun canımmm napıcaksın opatron olmak bole bısı maalesefGünaydın Hanımlar;
Hastalık bugün tavan yapmış durumda
Ağzım burnum akıyor, başım zonkluyor, her yerim ağrıyor, sesim çıkmıyoor
Bir Allahın kuluda dönüp kızım sen iki canlısın kalkta git demiyor bu kadar mı vicdansız oldu bu patron kısmı yaa
Git demeyi geçtim bir geçmiş olsun diyen yokk artı doktora gittim geldim büyük patron diyor kii herşey yolunda dimii hastalanmak yok dimi diyor ibişşş
Allaha havale ediyorum hepsinii
Canım bence midene dokunmuştur
Bide uzun süredir yemiyorsun ağır gelmiştir
Kötü düşünme sen doktorunda varmış oda yemiş hemm
Midelerimiz şu dönem hassas yaa her yediğimiz dokunuyor
Boğazında artık kusmalardan tariş olmuş buna bağlı kandır diye düşündüm
Ama bir doktorunlada konuş çünkü toxoplazma negatifti sende, gerçi doktorun biliyor elbet ama yinede hatırlat
Çok geçmiş olsunn
gecmıs olsuncnm bol lımonlu ıhlamur tuketkızlar 4.ayımın içindeyim ve çok kötü grip oldum aynı zamandada çalışıyorum ne yapmam lazım
canım benım eşimde tam tersi kesınlıkle bırı bırsey alsın ıstemıyor herseyını bız begenelımıstıyor kuzenım bebek arabasını verıcektı yurtdısıdan getırtmıstı yepyenı ıstemedı ben alırım dedı herseyı yenı olsu ıstıyorAh bu kocam öldürecek beni, millet ne heveslerle birşeyler alıyor bebişlerine ben dün biraz çocuk arabası fiyatlarından bahsettim oda yakın çevremizden isteyeceğini ima etti nasıl zoruma gitti...ilk çocuk bide niye benim bebeğim başkalarının eskilerini kullansın dedim. Hani tamam bazı şeyler vardır çocuk eşyası eskimez zaten verirler kullanılırda ama ben gidip hayatta istemem yakın bile olsalar ya hiç mi hevesi yok bu adamın bebeğime herşeyin iyisini yenisini alayım diye yaaa...tavrıda sinir etti beni odun odun kesinlikle..
canım tabıkı degısıttıım keske herkez senın gıbı haber verse zorlanıyorum lıstede wallahıbiliyorum cok oldum ama bizim lıstede yerımızı degstrrmısın sana zatmet :) bu dr. umuz net doğum tarıhımızı eskısı gıbı yaptıda :) yanı satımız 14 agustos ılk hamılelk vede bebışım erkek ısmıde bellı ayaz
gozunaydın cnmmikili testimin kan değeri sonucu
down sendromu 1:16700
sadece yaş 1:1240
trisonomi 1: 99000
allahıma binlerce şükür doktorum çok çok güzel olduğunu söyledi sonucundualarım hepimizin bebişleri için sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyorum
cinsiyet için 3 hafta sonraya randevulaştık bakalım sabırla beklemeye geçtik babamızla
bendeeeeeeeeeeeee allahtan saglıklı bırseyİçimdeki mandalina canavarına dur demem lazım artık :)
Deli gibi mandalina yiyorum
ben deeeeee
tabi bguun agzima suremiyorum ama gunde 1 bucuk kilo
benim gitmeyi dusundugum ama emin olamadim! sadece 4 boyutlu usg si icin ona gitmek istedigim bir doktor var
ona gidersem o yapar
ama iste kararsizim
usg si iyi bir doktor mu
yoksa kendimi rahat hissedecegim bir doktor mu
bakicaz gorucez
benim testim iyi çıktığı için doktorum 3'lü yapmayacağını söyledi, zaten hata oranı yüksek bir test ve çoğu hamile bu yüzden çok üzülüyor. 3'lü yaptırıp hastalık şüphesi ortaya çıkınca 4'lü zaten kaçınılmaz oluyor. 4'lü yapılmayacaksa hemen sonraki haftalarda zaten sıra ayrıntılı ultrasona geliyor. ayrıntlı ultrasonda bebekte bir sorun varsa açıkça görülebiliyormuş. eğer anne adayı bebeğinden vazgeçmeyi düşünmüyorsa ayrıntılı ultrason yeterli ön bilgiyi verecektir. 4'lüyü genellikle 2'li tarama yaptıramayan annelere öneriyorlar veya 2'lide sorun varsa 4'lüye kadar beklemek tavsiye ediliyor. bazı doktorlar standart olarak 2'li ve 4'lü test, bazıları 2'li ve ayrıntılı ultrason yapıyorlar... biraz da doktorun çalışma şekline bağlı galiba. sanırım ben senin gibi 2'liden sonra bekleyeceğim. 20. hafta civarı ayrıntılı görüntüleme yapılıyor bildiğim kadarıyla...
hamiledir belki adam hı,iyi tarafından bakalım :)
benim de yumusacik ya
cok sasirdim kontrol ediyorum bildigin alt ust yumusak
o dedigin gibi kutle seklinde aynen agirligi hissediyorum bacagimi kaldirirken adim atarken ara ara oluyor
Bacağımı kaldırmadım oyüzden ağırlık hissetmedim
Ama kütle hissii sandalyeden kalkarken daha yoğun şekilde hissediyorum
Yumuşaklığı doktora gidince sorsana canımm
Benim daha 16 günüm var doktora gitmeme :44:
benim de elimi karnima goturdugum her hangi bir sey olmuyor
bazen gece uzanir birsye izleken bir hareket oluyor esime diyorum mutlu sekilde esim de elini koyuyor ama yok
elımlede hıssetmek ıstıyorum attıgı tekme ben emınım muhtesem bırsey yaaa helekı uzanınca durmuyoo benım oglum cok yaramaz olack kesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?