2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ne guzel ıste babalarına benzıcekler

cınsıyet bellı olmusmuydu cnm senın?erkek bebek uyuturmus:)

hadi ya hic duymadim cinsiyeti belli olan arkadaslar cevap versin bizde cinsiyeti belli olmayanlar yorum yapalim:)) herkes hamileligin belirtisi olarak asiri uyku bulanti der bende ikisi de yok cok sukur zaten haftanin uc gunu 07.30 iki gunu 8.30 da kalkiyorum(

ne guzel soyluyorsunuz ya bende ayniyim:)) Rabbim muhabbetimizi artirsin eslerimizin cennetligi olalim insallah evlatlarimizla beraber

bende nasip olursa erkek bebek bekliyorum canım.aşırı uyku değilde uyku oluyor.yani kafanı bulduğun her yere koyasın geliyor:)ben öğlenleri hiç uyumazdım şimdi çoğ zaman uyuyorum.nedeni erkek bebekmi bilemiyorum tabi.

yemeğimizi yedik çileğimizi mandalinamızı da yedik...ohh özlemişim bişiler yiyebilmeyiii

çilekmi :)nerden buldun kız çileği.ben marketlere baktım biryerde vardı ama aşırı hormonluydu almadım bende.sera çıktı falan dediler.konya ya gelmedi yada ben bulamıyorum neyse afiyet olsun sana ve bebişine.

antalyadayım canım ben...burda çilek bulmak daha kolay ama marketten almadım ben anamurdan özel geldi bana..tamamen organik..canın çektiyse kusura bakma özür dilerim:26:

Tatlım belkıde maddı konulardan dolayı soylemıstır :26: bılıyorsun nıhayetınde pahalı seyler ve cogu kısı ne gerek var baskasından alır kullanır gerı verırız dıyorlar

yok canım ya Allaha şükür kötü değil maddi durumumuz odun kocam şu an onları fuzuli ihtiyaç görüyor...Daha algılayamadı bence ben yaparım yinede çocuğuma en iyisini inşallah...

yok canım ya Allaha şükür kötü değil maddi durumumuz odun kocam şu an onları fuzuli ihtiyaç görüyor...Daha algılayamadı bence ben yaparım yinede çocuğuma en iyisini inşallah...

herkes bır olmuyor ıste zamanla emınım o da heveslenır karnın ıyıce bır buyusun gor bak

Ben ANNE OLUYORUM adlı bir günlük satın aldım 6. haftamda. İçinde hafta hafta bilgiler ve defter bölümleri, fotoğraf bölümleri var. bzen içimden gelenleri yazıyorum. Ama aksatmadan doktor randevularımızda doktorumuzdan öğrendiğimiz boyunu kilosunu, tarihi not ediyorum. bazen duygularımı bazen de kilomu ekliyorum :) Eğer doktorun tahmin ettiği gibi kız olursa hoşuna gideceğini düşünüyorum :)

kızlar kordon kanı hakkında ne düşünüyorsunuz??

valla cnm istiyorum ama ücretleri çok yüksekti önce bi araştırmam gerekli

ben de araştırmak istiyorum ama sürekli erteliyorum.. araştırıp burda paylaşalım ki, kıyaslayabilelim.

Bu kadarı belki birazcık bir konu üzerinden rant sağlamak gibi olmuş ama ben de isimlerin insanalr üzerindeki etkisine inanıyorum. Kuzenim hatta geçende uyardı beni, anlamına dikkat etmeden isim koyma bebeğine, beni kimse uyarmadı, bilsem asla sarp koymazdım adını, her şeyi sorun her zaman yokuş bu çocuk diye dert yandı. Ben de yıllarca hep birilerini özledim, ya ben uzaktaydım ailemden sevdiklerimden ya da sevdiğim benden uzak ülkelerdeydi, hep adım yüzünden olduğuna inandım.

benim doktorum da aynı açıklamayı yaptı ve 3lüyü önermiyorum ama istersen 4lüyü yaptırabilirsin dedi.

kizlar
farkettim de karnimin altinda sertlik yok
onceden cok sertti elleyince falan semsert elime geliyordu
smdi o bolge yumusak:44:
sizin nasil
bebe yukari dogru mu cikiyor ondan mi acaba ama yukarisi da sert degil

benim bebeğim 16+1 bugün ama karnım hala sert, hatta dün akşam taş gibi sertti, eşim bebeğimi öpeyim diye kanıma eğildi ve ne kadar sert olduğunu görünce çok şaşırdı.
Öyle durumlarda bi sebebi olmalı diye düşünüp bana bakıyor ama benim vücudum olabilir ama ben de ilk kez hamileyim bilmiyorum her şeyin sebebini diyorum :))

Korkmakta haklısın canım, sanırım ben de aynı tepkiyi verirdim ve düşündüm de sanırım aynı senin eşin gibi benimki de araştırması gerekeni araştırır ve olabildiğince ben konunun dışında bırakmak için çaba harcardı. Sakince düşünüce ben hep şükrediyorum aramızdaki bu farklılığa, ya o da sana benzeseydi, yana yakıla internet başında kötü senerylar üretseydiniz!! bunun bebeğinize de size de hiç faydası olmaz eminim.. Ben bir doktora daha sonucumu yorumlatırdım diye düşündüm okurken. Ama eminim eşin hemşire arkadaşın aracılığıyla onu da yapmıştır :) için rahat olsun, sağlıklı olacak inşallah miniklerimiz :)

BEBBISIN hayirli olsun cnm kac haftalikken ögrendin cinsiyetini benim dok anca 20ci haftada söyleye bilirim diyor
biz suan 15ci haftadayiz Allahim saglikli kucagimiza almayi nasip etin hepimize ins, ..

Ben hayatta bekleyemezdim sanırım :)) bekleyebilenlere hayranlık duysam da nasıl başka bir doktora gitmediğinizi gerçekten merak ediyorum :)) ben 12+4te büyük ihtimalle kız olduğunu öğrendim, 16 oldu hala kesin değil diye karın ağrıları içinde doktor araştırıyorum :))

bugün haberlerde izledim ben de bu video yu:) çok tatlılar yaa, o yumuk hallerine bile bayılıyorummm...

YOĞURT ALIRKEN DİKKAT!

Yoğurt alırken artık markaya göre değil, kullandığı plastiğe göre de tercihinizi yapın.Maalesef aynı firma, farklı marketlere, farklı pl
astik kaplarda ambalajlanmış yoğurtlar gönderebiliyor. Daha ucuz marketlere yoğurtları adi plastik ambalajlarda, lüks semtlerdeki marketlere ise daha kaliteli plastik ambalajlarda gönderiyor. Yani ayırım yapıyor.Şimdi plastik yoğurt kaplarında, bazı firmalar artık polipropilen kullanmaya başladı.

Nasıl anlıyoruz?
Kabın altına veya yanına baktınız zaman bir üçgen göreceksiniz. Üç oktan oluşanbir üçgen. Bu geri dönüşüm işaretidir. O üçgenin içinde bir sayı yazar. Benim yoğurt kabımda üçgen içinde 5 rakkamı vardı. 5 numara “polipropilen”dir, altında da zaten "PP" yazar.

DİKKAT! 3, 6 ve 7 yazanları almayın, “5” yazmalı...

Plastikte kanser tehlikesi... Hangi plastikler zararlı?
Plastikler türlerine göre sınıflandırılıyor. Bu türler 1’den 7’ye kadar numaralandırılıyor.Özellikle 3, 6 ve 7 no’lu plastiklerden uzak durmak şart! O halde hangi plastik türünün zararlı olduğunu anlamak için öncelikle numarasına bakmak gerekiyor. Herhangi bir plastik ürün alırken ilk işiniz altında bulunan numarayı kontrol etmek olmalı. Ya bağımsız, ya da etrafında oklar olan bir üçgen içinde bu numarayı görebilirsiniz. Eğer ürünün altında hiçbir rakam yoksa aman dikkat! Türkiye'de özellikle semt pazarlarında satılan ürünlerde yok! Numara varsa işiniz daha kolay.

Peki hangi numara, hangi üründe kullanılıyor? Hangileri zararlı, hangileri değil? İşte evde kullanılan plastikleri ayırmanız için üçgen içindeki numaralar hakkında bilmeniz gerekenler:

1. PET veya PETE Polietilen: Genelde su, iki litrelik alkolsüz içecekler ve yağların konduğu pet şişelerde kullanılır. Cam gibi şeffaftır. Zararsızdır.

2. HDPE Yüksek yoğunluklu polietilen: Deterjan ambalajları ve pet süt şişesinde bulunur. Zararsızdır.

3. PVC Polivinil klorid: Streç folyo, dış mekanda kullanılan eşyalar, plastik pipo, zemin malzemesi, duş perdeleri, şeffaf ve kabartmalı plastik ambalajlarda kullanılır. Zararlıdır!

4. LDPE Az yoğunluklu polietilen: Kuru temizleme ve çöp torbaları, yemek saklama kaplarında bulunur. Zararsızdır.

5. PP Poliproplen: Şişe kapakları, içecek kamışları, biberon, yoğurt kaplarında vardır. Zararsızdır.

6. PS Polistiren: Yemiş paketleri, plastik bardak-tabak, markette etin satıldığı köpük tabak, hazır paket fast food ürünlerdedir. Zararlıdır.

7. DİĞER: Bunlar birden altıya kadar kullanılan plastiklerin dışında kalanlardır. Yemek saklama kapları ve bazı pet şişelerde bulunur. Zararlıdır.

3, 6 ve 7 numaralı plastik kaplar içinde ambalajlanmış gıdalardan uzak duralım!..

Benimde ne zamandır aklıma geliyor ama size sormayı unutuyorum.. Bununla ilgili hastane dr vs araştırmak lazım galiba varmı fikriniz?

canım bu konuyu ben araştormıştım daha önce fakat türkiyede çok vermli görünmüyor belli illerde bankalar var ve sadce 8-10 yıl saklanabiliyor, yıllık euro üzerinden kiraları var, bence yıl olareak az saklanıo türkiyede ,Allah korusun muhtaç etmesin iişaşalh

arkadaşlar bende artık kesin balık yağı hapı almaya karar verdim ama kararsızım marincap ve seven seas plus arasında kaldım bunlardan kullanan varmı aranızda?marincap üretimi türkiye olduğu için içime sinmio türkiyede hepsi karaciğerden yapılılıo diolar ama sitesinde fish body oil yazıyor, seven seas plusta fish oil yazıo bide ayrıca o markada cod liver var yani karaciğer yağı die ayırmışlar ve ithal eczanede bunu tavsiye edio sizce ne alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…