2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bence erkekle kızla hiç ilgisi yok, benim bebeğim büyük ihtimalle kız 4 aydır saat 11 i hiç görmedim :) bazen 9da uyuyorum. ilk aylarda gün içinde de uyuyamasam bile uykulu oluyordum. hem gece uykusuna ihtiyacımız olması çok normal vücudumuz 2 kat efor sarfediyor, kalbimiz hem bizim için hem de miniğimiz için kan pompalıyor. hormonları söylemiyorum bile :)))

Tatlım ya gecen de yazdım gormedın sanırım hemsırelere gece nobet yasak olması lazım ya da ıste gece nobetı bır arastırsana

Tatlım ya gecen de yazdım gormedın sanırım hemsırelere gece nobet yasak olması lazım ya da ıste gece nobetı bır arastırsana

canım ikmyim.. cezaevinde 2 ayrı nöbet var...biri gece-gündüz(12 saat) digeri gündüz nöbeti(sabah 8 aksam 5 ...düz memur gibiii).cezaevinde 25 haftalık oldugunda gece-gündüz nöbetinden alıyorlar....yaniiii 25 hafta oluncaya kadar sabredecemmm........bilmiyorum yaa kameraların gözü önünde rezillik içinde uyuyorum .......basımı duvara koyarakk.....napayımmm???ama gündüz nöbetine talepte bulundum bakalım ne zaman alırlarsa işte o zaman rahatlarımm..cünkü cok zorlanmaya basladımmmm

Benım bıldıgım hamıleler agır ıste calıstırlamaz gece nobetı tutamaz dıye ıns ınsafa gelırler benım arkadsara ızmırde gece nobetını cok sevıyo 1.5 gun evde kalıyor

misafirim vardı herkese çooooook teşekkür ediyorum darısı sizlerin başına bide belirtileri sormuşsunuz size şunu söyliyim canm tatlı hiç çekmiyodu baklavadan tiksinmiştim bile ekşi ve tuzlu çok seviyorum limon özellikle çok yiyorum resmen suyunu sıkıp içiyorum bide rüyamda gördüm kızmın olacağını allahım hayırlısıyla bide kucağıma alsam sağlılklı olduğunu görsen dahada bişey istemem

iyi aksamlar kizlar iyisiniz insallah iki gundur girmiyorum. simdiye kadar hic uykum yoktu. simdi sersem gibiyim iki gundur. kendimi okadar yorgun hissediyorum ki mesajlara bile bakamiyorum cok useniyorum ne oldu bana ya 3.5 aydir kendimi ilk defa boyle yorgun hissediyorum gozlerim surekli uykuda, elimi bile kaldirsam yorulacak duruma geliyorum. 14 haftalikken boyle olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…