- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.121
bebekler doğduğunda ışığı bilmediğinden geceyi gündüzü ayırt edemez gündüz uyuyup gece ağlarar ya, bi sebebi de anne karnındayken gündüz biz hareket ederken o sallanmayla uyudukları, gece uzanıp hareketsiz olduğumuzda da hareketlenmeye başladıklarındanmış. sizin minikler daha çok ne zaman hareketleniyor?
valla tatlım ben gündüz de hisediyorum gecede ama tatlı bişey yedimmi ozaman kesin hisediyorumbizimkinin gecesi gündüzüde yok ben doğurunca hiç uyku uyumucam anlaşılan
ay ay hormonlar insanı nazlı yapıyor demekkibılmem gönlümü almanız lazım naz yapayım azcıkay bızım toplantımız olay olucak garanti :) sana pastalar börekler yaparım ben bencede kesin olay olcak uzun yıllar konuşulcaz galiba
valla ben ilk aylarımda hiççç gözümü açamıyordum şimdide akşamları oturamıyorum olduğum yerde uyuya kalıyorum çok fena zaten şimdi ne uyursak kardır sankibence erkekle kızla hiç ilgisi yok, benim bebeğim büyük ihtimalle kız 4 aydır saat 11 i hiç görmedim :) bazen 9da uyuyorum. ilk aylarda gün içinde de uyuyamasam bile uykulu oluyordum. hem gece uykusuna ihtiyacımız olması çok normal vücudumuz 2 kat efor sarfediyor, kalbimiz hem bizim için hem de miniğimiz için kan pompalıyor. hormonları söylemiyorum bile :)))
Tatlım ya gecen de yazdım gormedın sanırım hemsırelere gece nobet yasak olması lazım ya da ıste gece nobetı bır arastırsanakızlar bende inş. prensimi bekliyorum...bende gece nöbetlerinde cok zorlanmaya basladım önceden sabah 5 e kadar dayanıyordum lakin simdii saat 12-1 gibi gece cok uykum geliyooo acep erkek cocuk mu uyutuyorrr yoksa normaldee uykumun gelmesi normal miii?????12 saatlik gece nöbeti tutmak cok zor geliyo artıkkkkk banaaa.....offff
Tatlım ya gecen de yazdım gormedın sanırım hemsırelere gece nobet yasak olması lazım ya da ıste gece nobetı bır arastırsana
canım ikmyim.. cezaevinde 2 ayrı nöbet var...biri gece-gündüz(12 saat) digeri gündüz nöbeti(sabah 8 aksam 5 ...düz memur gibiii).cezaevinde 25 haftalık oldugunda gece-gündüz nöbetinden alıyorlar....yaniiii 25 hafta oluncaya kadar sabredecemmm........bilmiyorum yaa kameraların gözü önünde rezillik içinde uyuyorum .......basımı duvara koyarakk.....napayımmm???ama gündüz nöbetine talepte bulundum bakalım ne zaman alırlarsa işte o zaman rahatlarımm..cünkü cok zorlanmaya basladımmmm
o soruna cevap yaızldı kı canım okudum hatta gerideki sayflarda olması lazmkızlar nie cevap vermediniz hiç benim soruma pöffff, balık hapı kullanan yokmu hiiiiiiiç
gunaydin kizlar nasilsiniz ?yine bir cuma sabahi ne guzel haftasonu geliyor !kimse kalmaz forumda yine herkes gezmeye gider
gunaydin
ben seni gittin vardin sandim tr'ye
yok nerde :) yilbasindan once gidecegim bakalim kar olacak mi istanbul da?
yok nerde :) yilbasindan once gidecegim bakalim kar olacak mi istanbul da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?