- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.101
bebeğimin sağa sola kaydığını hissede biliyorum artıköyle değişik bişeyki hafif yan oturdummu hemen otarafa doğru kayıyor darısı tekmelerinde insallah
rahimde kanama olduğu için sık girdim usgye 11 haftalık erkek dedi ikili testte radyoloji uzmanı.. 12 haftada kendi kadın doğumcum kız dedi sonra arkadaşını çağırdı oda kız dedi bende inanmadım başka hastaneye gittim 13 haftada oda yüzde90 kız dedi dün akşam radyoloji erkek demişti tekrar çağırmıştı oda erkek dedi..bende artık 20 haftaya kadar gitmiycem kafam karıştı..artık inanmıyorum herkeste okadar emin konuşuyoki şaşırdım valla..kanamam nasıl olsa düzeldi çok şükür gitmiycem artık :)
bebeğimin sağa sola kaydığını hissede biliyorum artıköyle değişik bişeyki hafif yan oturdummu hemen otarafa doğru kayıyor darısı tekmelerinde insallah
bende nasip olursa erkek bebek bekliyorum canım.aşırı uyku değilde uyku oluyor.yani kafanı bulduğun her yere koyasın geliyor:)ben öğlenleri hiç uyumazdım şimdi çoğ zaman uyuyorum.nedeni erkek bebekmi bilemiyorum tabi.
kızlar pirensesim meleğim yani kızım olcakmış
Selam kızlar. Maşallah döktürmüşsünüz yine. Geçmişi okumaktan işe güce bakamıyorum. Her defasında artık geçmişi okumayacağım diyorum ama çok merak ediyorum gündüz neler konuşulmuş diye. Biraz meraklıyımdır da benÇalışan bayanlar gündüz nasıl rahat girebiliyorsunuz nete? İşyerinde problem olmuyo mu? Ben 10dk tenefüste ancak tuvalet ihtiyacımı karşılayabiliyorum, onun için de gündüz giremiyorum.
onceden de tabı kı sevıyordum ben aama şimdi daha bı kıymetlendıBu arada Kocaların ne kadar çok sevildiğinden bahsedilmiş. E sevmesek neden yanımızda olsunlar neden onlardan çocuk yapalım dimi ama?
Ben de bazen boğazını sıkmak istesem de karşı kanepeden bi öpücük atıyo, beni bitiriyo
İtinayla usgye bakılırr
Tersten tutturulur
bu ne ya soygun resmen acil ya o an kı zor durumundan faydalanıyorlarkizlar cok tesekkur ederim, cok sagolun.
bir kez baska bir sebeple 1200 tlmizi almisti bi hastane acilde..cok ugrastim sikayetler dilekceler en sonunda hastane bir kilifini buldu ve yine odemedi parayi..ugrastigimla kaldim..isin komigi bugun kendi dr.uma gittim kaza old. icin acilde baktilar sonra dr.uma gonderdiler..normalde verdigim ucretin 5 katini istiyolar..ah bu ozeller ahh..acilde sakin ugramayin..
şükür geldim evime
babamız daha piyasada yok:26: yemek yapmaya ne gucum ne de gonlum var sanırım gene kahvaltılık yıyeceğiz işten gelirken resmen yumurta hayali kurdum ( normalde yağlı seylerden nefret ederim de bıraz yaglı omlet cektı canım)
akşama da amcamlar çaya çağırmış
insan farkı ıste diğer amcamlar direk yemege cagırıyo bunlar caya
gerci hiç gidesim yok uyusam evimde daha mutlu olurum
gazzede ateşkes olmuşş ne güzel diyemiyorumm
O ölen onca sabi sübyanın, bebeklerin yüreklerde bıraktığı ateşi kim kesecek pekii....
Yarın çooookk güzel bir güne uyanmak dileğiylee...
Hasta masta, bugünüde yedim çok şükürr...Yarına Allah kerim...Sağlıcakla kalınn
senın kı baya buyumus yaa benım o kadar net hıssedılmıyorarada pıt pıtlıyor
ben de istiyorum ben deeeee :)))
Bu arada Kocaların ne kadar çok sevildiğinden bahsedilmiş. E sevmesek neden yanımızda olsunlar neden onlardan çocuk yapalım dimi ama?
Ben de bazen boğazını sıkmak istesem de karşı kanepeden bi öpücük atıyo, beni bitiriyo
ffee cim daha önce sormuştum ama karar verip almam lazım artık senin kullandığın balık hapının adı neydi bulamadım da
ne guzel soyluyorsunuz ya bende ayniyim:)) Rabbim muhabbetimizi artirsin eslerimizin cennetligi olalim insallah evlatlarimizla beraber
kızlar pirensesim meleğim yani kızım olcakmış
bak bak bulusmayı kım önerdı kım kac kere yazdıbirbirimize yakınız demekki çok sevindimzaten benle senden baska kımsedende ses cıkmamıs olmadı bız gorusuruz
cok sevındım canım prenseslerımız gelsın bakalım
bebeğimin sağa sola kaydığını hissede biliyorum artık öyle değişik bişeyki hafif yan oturdummu hemen otarafa doğru kayıyor darısı tekmelerinde insallah
Bu arada Kocaların ne kadar çok sevildiğinden bahsedilmiş. E sevmesek neden yanımızda olsunlar neden onlardan çocuk yapalım dimi ama?
biz amcaya cay ıcmeye gelıyoruz cok kaynatıpta uyku saatımden etmeyın beni
valla buzamana kadar bişeycikler hisetmemişdim ben yada hisettim ama anlamadımşimdi hisediyorum kaydıığını geceleri uyumak artık zor oluyor bizim kız rahatına düşkün ama hala öyle merakediyorum ki ne yapıyor diye hergün doktora gitsemde baksak ah ahh
bak bak bulusmayı kım önerdı kım kac kere yazdıküstüm işte
bende nerde oldugunu hıssedıyorum kendını oyle bır hıssettırıyorkı :) bıde tekmelerını duysak
valla buzamana kadar bişeycikler hisetmemişdim ben yada hisettim ama anlamadımşimdi hisediyorum kaydıığını geceleri uyumak artık zor oluyor bizim kız rahatına düşkün ama hala öyle merakediyorum ki ne yapıyor diye hergün doktora gitsemde baksak ah ahh
Ben de sürekli görmek istiyorum, napiodur acaba die sorup duruyorum diye eşim eve usg cihazı mı alsak diye dalga geçmeye başladı. alsak o da bayıla bayıla bakacak ya neyse :))
bakmaz mıı bakma sen öle çaktırmıyorlar ama bizden çok heycanlı ve sabırsızlar bende bazen uzanıyorum gözlerimi kapatığ konsantre oluyorum ellerim karnımda acaba tekmeliyormu diye dinliyorum eşim başlıyor rahat bırak kızıda uyusun diye hehehhe
bakmaz mıı bakma sen öle çaktırmıyorlar ama bizden çok heycanlı ve sabırsızlar bende bazen uzanıyorum gözlerimi kapatığ konsantre oluyorum ellerim karnımda acaba tekmeliyormu diye dinliyorum eşim başlıyor rahat bırak kızıda uyusun diye hehehhe
bebekler doğduğunda ışığı bilmediğinden geceyi gündüzü ayırt edemez gündüz uyuyup gece ağlarar ya, bi sebebi de anne karnındayken gündüz biz hareket ederken o sallanmayla uyudukları, gece uzanıp hareketsiz olduğumuzda da hareketlenmeye başladıklarındanmış. sizin minikler daha çok ne zaman hareketleniyor?
Ben de sürekli görmek istiyorum, napiodur acaba die sorup duruyorum diye eşim eve usg cihazı mı alsak diye dalga geçmeye başladı. alsak o da bayıla bayıla bakacak ya neyse :))
dur küsme hemenbuluşalım göbüşlerimize bakalım zaten buluşma yerine hep koca göbekliler gidince etraftakiler ayaklandık sanacaklar o tekmeleri dörtgözle bekliyorum bende eşimde
Selam kızlar. Maşallah döktürmüşsünüz yine. Geçmişi okumaktan işe güce bakamıyorum. Her defasında artık geçmişi okumayacağım diyorum ama çok merak ediyorum gündüz neler konuşulmuş diye. Biraz meraklıyımdır da benÇalışan bayanlar gündüz nasıl rahat girebiliyorsunuz nete? İşyerinde problem olmuyo mu? Ben 10dk tenefüste ancak tuvalet ihtiyacımı karşılayabiliyorum, onun için de gündüz giremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?