2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bebeğimin sağa sola kaydığını hissede biliyorum artık öyle değişik bişeyki hafif yan oturdummu hemen otarafa doğru kayıyor darısı tekmelerinde insallah

Amanııınnnn :) ben sabredenlere nasıl duruyorsunuz, gidin başka doktora öğrenin derken seni okuyunca şaştım kaldım valla :)) bana bi doktor büyük ihtimalle kız dedi, diğeri göremedi, şimdi düşünüyorum o da erkek deseydi, çık çıkabilirsen işin içinden :))) Haklısın canım, beklemek en iyisi :))))

bebeğimin sağa sola kaydığını hissede biliyorum artık öyle değişik bişeyki hafif yan oturdummu hemen otarafa doğru kayıyor darısı tekmelerinde insallah

ben de istiyorum ben deeeee :)))

demekki sende tutuyor bu teori gunfuz insanin uykusunun gelmesi de zor olur herhalde.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.belki bebisin de uykuyu sever rahat edersin valla:))

Selam kızlar. Maşallah döktürmüşsünüz yine. Geçmişi okumaktan işe güce bakamıyorum. Her defasında artık geçmişi okumayacağım diyorum ama çok merak ediyorum gündüz neler konuşulmuş diye. Biraz meraklıyımdır da ben Çalışan bayanlar gündüz nasıl rahat girebiliyorsunuz nete? İşyerinde problem olmuyo mu? Ben 10dk tenefüste ancak tuvalet ihtiyacımı karşılayabiliyorum, onun için de gündüz giremiyorum.

Bu arada Kocaların ne kadar çok sevildiğinden bahsedilmiş. E sevmesek neden yanımızda olsunlar neden onlardan çocuk yapalım dimi ama?
Ben de bazen boğazını sıkmak istesem de karşı kanepeden bi öpücük atıyo, beni bitiriyo

teknoloji sağolsun :102: telefondan giriyorum ben bu aralar ıs yerı sakın ondan rahat gırebılıyorum yoksa öncekı yogunluk olsaydı mumkun olmazdı
onceden de tabı kı sevıyordum ben aama şimdi daha bı kıymetlendı

İtinayla usgye bakılırr
Tersten tutturulur

kesınlıkle esıme anlattım senı o bıle guldu :)
kızlar cınsıyet ogrenemıyenler pekbiciciye kesınlıkle danısın
ama dedıgının tersını anlayın

bu ne ya soygun resmen acil ya o an kı zor durumundan faydalanıyorlar

bızıde yengem caya cagırır yada yemek dıye gıderız bı bakarım cay yapmıs aynen sınır olurum :)

ah gazze .. gece ruyamda oraya gıtmısım onlara destek ıcın oyle gordum ruyamda gonlum ruhum dualarım tum zulum goren kardeslerımde
oyle resımler varkı 1 yasında cocuk annesı ölmüş o hala elını tutuyor
cocuk ablası ölmus bılmıyor elınden cekıstırıyor Allahım dayanma gucu versın kardeslerımıze
onlara bunu yapan pıslıkler ıcın YASASIN CEHENNEM .....

[

senın kı baya buyumus yaa benım o kadar net hıssedılmıyor arada pıt pıtlıyor

ben de istiyorum ben deeeee :)))

valla buzamana kadar bişeycikler hisetmemişdim ben yada hisettim ama anlamadım şimdi hisediyorum kaydıığını geceleri uyumak artık zor oluyor bizim kız rahatına düşkün ama hala öyle merakediyorum ki ne yapıyor diye hergün doktora gitsemde baksak ah ahh

demek kocaların genelinde var o geçen kanlı bıçaklı kavga ettik baya küstük yani çekyatta uyuya kalmışım gelmiş yanıma sarılmış öpüyo karnımı seviyor eşek öle yapınca dayanamıyom bende afediyom hemen

ne guzel soyluyorsunuz ya bende ayniyim:)) Rabbim muhabbetimizi artirsin eslerimizin cennetligi olalim insallah evlatlarimizla beraber

ne guzel bır dua eslerımızın cennetlıgı olalım inşallah

kızlar pirensesim meleğim yani kızım olcakmış

gözun aydın cınsıyet bellı olmus hayırlı olsun canım

birbirimize yakınız demekki çok sevindim zaten benle senden baska kımsedende ses cıkmamıs olmadı bız gorusuruz

cok sevındım canım prenseslerımız gelsın bakalım
bak bak bulusmayı kım önerdı kım kac kere yazdı küstüm işte

bende nerde oldugunu hıssedıyorum kendını oyle bır hıssettırıyorkı :) bıde tekmelerını duysak

once boğ sonra sev :)

biz amcaya cay ıcmeye gelıyoruz cok kaynatıpta uyku saatımden etmeyın beni

yokya ben yokken sız kaynatırken ıyıydı bazen 10 20 sayfa okudugum oluyor:)

Son düzenleme:

Ben de sürekli görmek istiyorum, napiodur acaba die sorup duruyorum diye eşim eve usg cihazı mı alsak diye dalga geçmeye başladı. alsak o da bayıla bayıla bakacak ya neyse :))

Son düzenleme:
bak bak bulusmayı kım önerdı kım kac kere yazdı küstüm işte

bende nerde oldugunu hıssedıyorum kendını oyle bır hıssettırıyorkı :) bıde tekmelerını duysak

dur küsme hemen buluşalım göbüşlerimize bakalım zaten buluşma yerine hep koca göbekliler gidince etraftakiler ayaklandık sanacaklar o tekmeleri dörtgözle bekliyorum bende eşimde

Ben de sürekli görmek istiyorum, napiodur acaba die sorup duruyorum diye eşim eve usg cihazı mı alsak diye dalga geçmeye başladı. alsak o da bayıla bayıla bakacak ya neyse :))

doktoruma dedım eve alsam bundan ne olur dıye
aa yavrunu sureklı ses dalgasındamı buyutuceksın sonra nasıl basa cıkarsın dedı :)

dur küsme hemen buluşalım göbüşlerimize bakalım zaten buluşma yerine hep koca göbekliler gidince etraftakiler ayaklandık sanacaklar o tekmeleri dörtgözle bekliyorum bende eşimde

bılmem gönlümü almanız lazım naz yapayım azcık ay bızım toplantımız olay olucak garanti :)

ben de aksamlari giriyorum bazen 70 sayfa ilerledigi oluyor okuyamiyorum sonra:)) okulda gireyim diyorum bos derslerimde cekmiyor malesef koy oldugu icin( 2,5 gun gidiyorum zatrn diger gunler ara ara giriyorum sen sinif ogretmeni miydin canim?

kızlar bende inş. prensimi bekliyorum...bende gece nöbetlerinde cok zorlanmaya basladım önceden sabah 5 e kadar dayanıyordum lakin simdii saat 12-1 gibi gece cok uykum geliyooo acep erkek cocuk mu uyutuyorrr yoksa normaldee uykumun gelmesi normal miii?????12 saatlik gece nöbeti tutmak cok zor geliyo artıkkkkk banaaa.....offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…