- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.141
ben bu sene turkiye'nin her yeri icin ilik guzel gunesli bir kis diliyorum
bizim bebisimle gunese ihtiyacimiz var
temiz havaya ihtiyacimiz var
insallah da oyle ilik ilik tam gezmelik olur
Istanbulda hep yagmur var sanmam kar yagacagını ocak sonuna kadar
ya bu başka topiklerdeki insanlar ne kadar uyuz arkadaş onlardan olmayanı az kalsın kovacaklar birşey soruyorum cevap alamıyorum biz olsak hemen cevaplarız
ya evet oyle oluyor bazilari ,ben hazirana bakmistim galiba birbirlerine girmislerdi onlar(dedikodu oldu biraz:))) )
şuanda tam gezmelik aslında ne çok sıcak nede çok soğuk yağmurda yok henüz gerçi ben bursadayım ama istanbulla hemen hemen aynı oluyor havası bebişlerinizde alın gelin bekletmeyin türkiyeyi
Yok canm özelden yazmadığımız sürece dedikoduya girmiyor sıkma canını
evet gelmek istiyorum bebisim icin
ama esimsiz ne yapicam cok zor olacak
Bende kendi topiğimdeki arkadaşlarıma sorarım o zman
Arkadaşlar aranızda biberon ,süt sağma makinası alan varmı acaba ? Yoksa bile bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi ?
Sizce her ikisi içinde hangi marka ve nasıl olanından almalıyım ?
Ama ailen burda değil mi?
evet ailemle kalicam
sadece esimden uzak olucm birkac ay
:44::44::44: hic bakmiyorum simdi ben o konulara
ama sanirim baska topicte avent marka konusulmustu
bak bu topice sorabilirsin ordkailer cok tecrubeli ve yardim ediyorlar
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...vusmus-arkadaslarim-buyrun-sohbete-18496.html
kizlar
ben birsey sorucam
ben yuzume pudra, fondoten zaten nadir kullanirdim simdi hamileyim diye kullanmiyorum. yuz kremimi de biraktim
ama goz makyajini cok yapiyorum, yapmadan disari cikmiyorum
rimelsiz cok kotu goruyorum kendimi ama rimelin zararli olup olmadigini aklimi kurcaliyor
siz kullaniyor musunuz ?
Ben gıyıyorum ıs cıkısı esıyor hava gercı onu de kapanmıyor ama ıdare edıyoruzinsallah yagmaz kar ,kaban giyilcek kadar soguk mu acaba ?
Belki biraz istanbul birazda ailen koca özlemini bastırmana yeterli olur.En azından hem senin hemde bebeğiniz için hava değişikliği olur canım.
Bende eskisine göre makyaj olayını azzalttım ama yinede allık ve maskara bide ruj kullanırımBu azaltmış halim bu arada.Ama fazlasına kaçılmadığı sürece problem olacağnı sanmıyorum.
evet bebegimin buna ihtiyaci var
temiz hava ve buldukca gunes depolamam lazim
mart nisn aylarinda iyi olabilir ozellikle
ve taze taze guzel yesillikler yemek istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?