- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.361
bende facede oğlum olucak dedim ve annem çok ince bi detayı fark etti çok samimi arkadaşların hiç yorum yapmamış neden acaba dedi sonra bende farkettiim hepsinin kızı var benim oğlum olucak diye hiç bir şey yazmamışlar
ve üstelik kendi duvarlarına kızı olmayana çok yazık,kız evlat gibisi yok her kadın bizim kadar şanslı değil falan gibi şeyler yazdılar gerçekten üzüldüm kız yada erkek her ikiside evlat,Allah eksikliğini vermeden nasip etmiş bundan büyük nimet yok bana göre ama aksini düşünen çok arkadaşım varmış üzüldüm ve de şok olmuş oldummm
evetttt inşallahhh
canım dun sabahtan berı bende de var ozellıkle sabahları doktoruma soracaktım ama bu donemlerde normalmıs yatk yorgan yatıyorum
tmm cnm haber verırısınn
cnm sınekt6en korkan bırı olarak ben cok etkılendım halıyle gormeye duymaya tahammulum yoktu ama cok arastırdım nasanın acıklamarını fln dınledım esımde cok kzııyordu bana bı eksıktı kafana takmadıgın dıye dun aksam oturdu anlettı bana kıyaetın alametlerını fln bak hıcbırı yok dıye bende ınandımallah korusun yaa
ayyy her denızcı gorenın de aklına ben gelıyorum
benım 4.ay da baladı cnm suanda koyu kahverengı ve kocaman oldularrrr
ekeldım cnm cınsıyet kesınlesınce haber verrsın
yarıladık yaa bırsey kalmadıgunler kısa zmana cbk geçer bizler ıcın ınsallah
benı kardesım vekuzenım duvarımda ılan etmıslerdı zaten
canım benimde öyle acayip kanıyo anlatamam hele sabah bi kalkıyorum resmen vampir mideniz bulancak ama gece kan yutmaktan sabah midem çok köü olmuş bi vaziyette misvak iyi geliyomuş dün başladım bakalım faydası olcak mı sende dene misvak.
bende facede oğlum olucak dedim ve annem çok ince bi detayı fark etti çok samimi arkadaşların hiç yorum yapmamış neden acaba dedi sonra bende farkettiim hepsinin kızı var benim oğlum olucak diye hiç bir şey yazmamışlar
ve üstelik kendi duvarlarına kızı olmayana çok yazık,kız evlat gibisi yok her kadın bizim kadar şanslı değil falan gibi şeyler yazdılar gerçekten üzüldüm kız yada erkek her ikiside evlat,Allah eksikliğini vermeden nasip etmiş bundan büyük nimet yok bana göre ama aksini düşünen çok arkadaşım varmış üzüldüm ve de şok olmuş oldummm
Kızlar göbişleri doyurduk geldikkk
Yemeğin tadına vara vara yedim vallaa
Neydi o kabus günler offf
Allahım kimseye yaşatmasın hastalıkk
Evlerimizden bizlerden uzak olsun hastalık,bela
Bende o hassaslık hamile olduğumu bilene kadardıı
Sonra kesildiii
Ama bende pembe yalana başvuruyorum
Acıyor acıyor diyorum
Ne yapayım korkuyorum süt gelirde yutar sonrada süt annesi olmayım kocamın :26:
Eşim bana yaşarken öldürüyorsun beni diyordaa bende hala tık yok :26:
Üzgünümm ama benim hormonlar ateşlenmedi daha diyorum
Bende sizlere hayranımm
Gögüsler büyüdü ama gel gör kullanamıyoruzz
Ahh ahhh
Eşimin şuaralar arkamdan söylediği şarkı
Özledimm tenininn kokusunuu özledimm, özledimm sımsıcakk nefesini özledim......
Devamı varda özel biraz :26:
Sen cok yaşa emi.... Koptum resmen
hamile kalmadan once haftada 5 gun duzenli iliskisi olan biz, hamilelkle birlikte aninda biraktik iyi mi.doktor 3 ay yasak demisti 3 ay gecti devami da korkudan gelmedi.birsye olacagindan degil olmaz da zten ama iste :44: haftada bir tatmin ediyoruz bir sekilde birbirimizi ama o boyut yok
özenme hiç böylesi daha fena
adam o halden bu hale nasıl geldi anlamıyorum
korkuyor hemde acaip şekilde bişey olursa kendimden bilirim diyo
nasıl bakıyosam artık gözgöze bile gelmiyo benle
sonra peşimden çok koşar ama alıcak havasını hııh
Selam hatunlarrr farkettım kaç 2gundur gırmıomusum sayfalar birikmiş hepsini okuyamadım yarın sınavım var ona calısıyorum bugunde bıraz daha bakmam lazım eksıklerım var napıcam bılmıyorumdünde görmcemgile gitmştk giremedim... Ayyyy dün bana araba carpıodu az daha aramızda bir adım vardı geri geri gelioms bzde trmnlde askr ylcu edıodk gormedm arabada degl bildgnz otbs cok ktu oldm kızn bırı son anda cekti arda bir adım bile yoktu az daha arkmdan vrcaktı verlmiş sadakam varms eşimde bnden uzakta erkeklen ynna gtmstı ynmda dursa daa ıı olrdu kackre benı brkma dıorm gene gıdıo ynmdan dün gece cok kötydum bana bşy olmzdıda hadi bebişime bişe olsydı Allah korusun
kizlar esim gecikecek bugun de cnim sIkkin
su son gunlerimiz cok yogun geciyor onun icin
yarin doktor gitmemiz lazim ne zaman gidicez belli degil esime gore ayarliyoruz hep en yogun gunlerden biri olacak
doktorum da yarin calismiyormus bizim icin gidecek, sat maat belli degil ama artik bebegimi gormek istiyorum
her gun hevesleniyoruz olmuyor
bugun gdiecektik esim uygundu ogleden sonra doktor telini acmadi simdi aradi is isten gecince
yarin umarim sgalikla goruruz bebisimi
Cok nadırde olsa ıstıyorum benama esım olmaz dıyo ama bugun bır guzellık yapam lazım adama 2ay olacak yazık guunah
Canım lireac krem kullananlar var, zeytinyağ kullananlar, bebek yağı kullananlar var. benim yaptığım gibi aktardan çatlak yağı diye yağ karışımı alıp kullanan var. bir de o içeriğindeki yağları kendi alıp karıştırıp kullananlar var. karışım yapmayı düşünürsen kullanan arkadaşlar neler kattıklarını yazar sanırım..
işte bu tip insanlar yüzünden ben paylaşmıycam paylaşma taraftarı değilim bilmesi gerekenler biliyo zaten
nazara çok inanıyorum çok fesat insanlar var sevincimi paylaşmadıktan sonra bilmelerinin pek öenmi kalmıyor
cok ilginc grckten
tebrik etmek halini hatrini sormak yerine oyle birsey
cok sasirdim
ben de yanlis mi algiliyorum bilmiyorum ama bir arkadas var sanki yaris icinde benle, surekli darisi basina diyordu, en dusuk yaptim korunuyorum korundugumu biliyor hala darisi basin diyordu.kendisi uzun zaman sonra tup bebek yapti tuttu o ay, dogumunda tebrik ettim, bana surekli darisi basina emeye devam etti, ben de dayanamadim 'zaten 3 aylik hamileyim' dedim o zamano da sanki bir yaris icinde gibi ikinci cocugumu da soyle boyle.. diye anlatmaya devam etti. sukretmesi gerekiyor tabi bebegine kavusmus yilla sonra hani dogal yolla da olmamis ama o dogum olmus 4,5 gun gecmis ikinciyi diye snki yaris icindeymis gibi yazi yaziyor, benim hamileligimi ogrenince. ben mi yanlis anladim bilmiyorum. neyse yine yazdi gecende, bu sefer de ' seni merak ettim nasilsin, kac ay oldu, benimki 4 aylik oldu bile, hamilelik nasil gidiyor' yazmis, sanki arada oh ben dogurdum buyuttum bile gibi birsey algiladim, ben mi kotu niyetliyim bilmiyorum. arada kendinden boyle yazmasi falan :44:ben de ona 'dunyaya gelen buyuyor saglikl buyusun bebisin masallah 'dedim. o da hala 'insanlar neden ikinci cocugu istiyorlar anladim, cok guzel duygu sen de anlarsin zaman cabuk geciyor dogunca' yazmis. ben de ona ikinci cocuga kisa surede kavusmasini diledim ne diyeyim.
ben de cok istiyordum
hele 3. ay dolunca hormonlar cosmustu
ama esim durdu birsye olursa kendimi affedemem falan
sonra oyle devam etti
araba dedm carpıodu dedm kmse bsey yazmadı
Aaaa neler konusmussunuz oyle sızzzBnm kocamda hıc yanasmıyo bana buaralar hormonlar tepede bendede istiyorum ama sölemiyorum adam yanaşmayınca napıyımm.. haftanın 5gunu olan varmıs oncden biz haftada 1yada 2 bazn bu yaşta boyle olmaması lazm ama bilemiyorum suanda 2hafta fln oldu yaklasmıo bana zaten kendımı ıgrenc hıssedıyorm gögslermn kalcmn catlakları yuznden kendımı hıc gzl bulmuyorum bigün süprz yapıym diyorm ama yok yapamıyorm
benim bebek rahime tam yapismamis rahimin yaninda bosluk var
o boslugun icindede kan gorunuyo
zaten baslarda cok kanamam oldu doktor tehlikesi var diye her hafta cagiriyo gidiyoruz
ha bide diyolar hamileyken kanaman varsa erkek
yoksa kiz erkekte azda olsa kan gelirmis
benim oglumdada olmustu kanamam herkes kesin buda erkek diyo
bende buda erkek olursa esime kari olur ama ben kendime ilerde bana arkadas olacak bir kiz evlat istoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?