2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bende panter emel haline koptumm
Ve çook özendimmm :26:

özenme hiç böylesi daha fena

adam o halden bu hale nasıl geldi anlamıyorum

korkuyor hemde acaip şekilde bişey olursa kendimden bilirim diyo

nasıl bakıyosam artık gözgöze bile gelmiyo benle

sonra peşimden çok koşar ama alıcak havasını hııh

Bu sene erkek senesi mi erkek çoğunlukta ankette hayırlı evlat olsunlar inşallah bende çok merak ediyorum bi öğrenebilseydik

haha seninkide tam tersi diyorsun yani ama erkegin de saklayani oluyormus her yigit meydanda olmuyormus:)) saka bir yana 16 da netlesiyormus cinsel organlari cinsiyet icin gideceksen bekle olmazsa

Benim kocam seni bir daha hamile düşünemiyorumm
Doğumdan sonra ben korunacağım diyorr
Ne biçim hormonların var senin diyor
Ama hala istemiyorum istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Offf offff
Halbu kii aşıkım ben herifimee
Bende Bi doğurayım ozaman alacağım ben havasını

ya ben 9 ay da kalırım gibi böyle belki de şu anda hormonlarım coşmadıından böyle sallıyorumdur ama en azından serbest dese ve yapmak istemesem de riskin geçtiğini düşünüp rahatlarım diye düşünüyorum.

daha cok var kizlar yaaa sanki zaman gecmiyor yariladik diyorum ama cizelgeme bakiyorum daha onumde cok zaman var
siz facede falan duyurdunuz mu bir sekilde hamileliginizi, fotoyla yaziyla falan ?

ben face delisi olduğum halde söylemiyorum hiçbir şey, bilenler de sağolsun renk vermiyorlar, arkadaşlarıma buluştukça sürpriz yapayım istiyorum :) bir de nazardan çok korkuyorum ben, en az 6-7 aya kadar çıt yok :)

kızlar şu an öyle bir salaklık yaptım ki inanamazsını, yarın dr. randevum var ve 2 haftadır her aklıma geleni telefona yazıyorum ve an itibariyle o mesajı yanlışlıkla sildim tam da deftere çekecektim, aklınıza gelen sizin sorduğunuz sorular var mı?belki ben de hatırlarım bişiler. ufff ya

haha seninkide tam tersi diyorsun yani ama erkegin de saklayani oluyormus her yigit meydanda olmuyormus:)) saka bir yana 16 da netlesiyormus cinsel organlari cinsiyet icin gideceksen bekle olmazsa

benim bebek rahime tam yapismamis rahimin yaninda bosluk var
o boslugun icindede kan gorunuyo
zaten baslarda cok kanamam oldu doktor tehlikesi var diye her hafta cagiriyo gidiyoruz
ha bide diyolar hamileyken kanaman varsa erkek
yoksa kiz erkekte azda olsa kan gelirmis
benim oglumdada olmustu kanamam herkes kesin buda erkek diyo
bende buda erkek olursa esime kari olur ama ben kendime ilerde bana arkadas olacak bir kiz evlat istoyorum

umarım mesajımı gorursun canım bende kosu bandında yuruyus yapıcam dısarı cıkamadıgım donemler
sureklı kostugum ıcın sımdı yuruyus yapmak tuhaf gelıyor:) egımde olmasın dedı doktor
kac dk nekadar ve ne hızla yuruyorsun merak ettım

daha cok var kizlar yaaa sanki zaman gecmiyor yariladik diyorum ama cizelgeme bakiyorum daha onumde cok zaman var
siz facede falan duyurdunuz mu bir sekilde hamileliginizi, fotoyla yaziyla falan ?

ben gebelik testini pozitif gördüm annemlere eşimin ailesine aynı gün verdik müjdeyi
faceyede 1 hafta sonra bizimkilerle görümcelerimin bebişime aldığı hediyeleri koydum nazara bende inanırım ama mutlu şeyleri paylaşmayı çok seviyorum çenemi hiç tutamam cinsiyeti de öğrenir öğrenmez yazdımmm napimmm mutluluk paylaşınca güzel

Ne guzel canım bızım dogum gunu hedıyemız dogduktan cok sonra olacak
evetttt inşallahhh
canım dun sabahtan berı bende de var ozellıkle sabahları doktoruma soracaktım ama bu donemlerde normalmıs yatk yorgan yatıyorum
tmm cnm haber verırısınn
Kızlarr günaydınnn nasılsınızzz sızınle paylaşmak ıstedım şu 21 aralık kehanetlerı hakkında ne düşünüyorsunuzz ?? Ben ınanmıyorm ama genede acaba dıyorum
cnm sınekt6en korkan bırı olarak ben cok etkılendım halıyle gormeye duymaya tahammulum yoktu ama cok arastırdım nasanın acıklamarını fln dınledım esımde cok kzııyordu bana bı eksıktı kafana takmadıgın dıye dun aksam oturdu anlettı bana kıyaetın alametlerını fln bak hıcbırı yok dıye bende ınandımallah korusun yaa
ayyy her denızcı gorenın de aklına ben gelıyorum
sizin gogusleriniz kacinci aydan sonra kararmaya basladi
kiz cocuklari erken karariyomus
erkekler biraz daha gec karariyomus
benım 4.ay da baladı cnm suanda koyu kahverengı ve kocaman oldularrrr
ekeldım cnm cınsıyet kesınlesınce haber verrsın

yarıladık yaa bırsey kalmadıgunler kısa zmana cbk geçer bizler ıcın ınsallah

benı kardesım vekuzenım duvarımda ılan etmıslerdı zaten

ben de kotu bir tecrubem ar diye 3 ay dolsun diye bekledim
cinsiyeti ogrendigim anda dayanamadim paylastim
ben de sabredemedim

canım benimde öyle acayip kanıyo anlatamam hele sabah bi kalkıyorum resmen vampir mideniz bulancak ama gece kan yutmaktan sabah midem çok köü olmuş bi vaziyette misvak iyi geliyomuş dün başladım bakalım faydası olcak mı sende dene misvak.
[/QUOTE]

bende misvak alıyım o zaman bakalım iyi gelcek mi???

bende şöyle biliyorum.eger bi yerden çalarsan gülü yada karanfili kulagına takarsan değdiği yer yani yanakta izi çıkar..karabiber de çalarsan ben olur...

bende kestirmiyorum saçlarımı ve kestirmicemde batıl olsa da riske giremem..

hıc sorma nasıl bı tempodann nereye geldık dımı
tedırgın olunca bı ısteksızlık oluo ztn bnde
ama o zmnkı tad yok tabı
bıze hıc yasaklamamstı dr ama bızım toplasan
2 aydır 3*4 kez oldu ... Gercı aramızda bozuktu baya bılıyosn
bundan snra belkı duzelırız..o da gerek ya ne bılıyım ınsan uzaklasıyo sankı

ben de kotu bir tecrubem ar diye 3 ay dolsun diye bekledim
cinsiyeti ogrendigim anda dayanamadim paylastim
ben de sabredemedim

bende facede oğlum olucak dedim ve annem çok ince bi detayı fark etti çok samimi arkadaşların hiç yorum yapmamış neden acaba dedi sonra bende farkettiim hepsinin kızı var benim oğlum olucak diye hiç bir şey yazmamışlar
ve üstelik kendi duvarlarına kızı olmayana çok yazık,kız evlat gibisi yok her kadın bizim kadar şanslı değil falan gibi şeyler yazdılar gerçekten üzüldüm kız yada erkek her ikiside evlat,Allah eksikliğini vermeden nasip etmiş bundan büyük nimet yok bana göre ama aksini düşünen çok arkadaşım varmış üzüldüm ve de şok olmuş oldummm

yok ya onca zaman oldu uzaklasmadik
aksine daha bir bag oldu
tabiki olsa daha iyi ama iste :44: baska turlu idare ediyoruz simdi
sonra zaten ayri kalicaz:44:
dedigin gibi korkudn eger bir sekilde sogukluk olursa istedigim gibi olmazs korkusu da var tabi, bilmiyorum umarim dogumdan sonra hersey eskisi gibi olur

işte bu tip insanlar yüzünden ben paylaşmıycam paylaşma taraftarı değilim bilmesi gerekenler biliyo zaten

nazara çok inanıyorum çok fesat insanlar var sevincimi paylaşmadıktan sonra bilmelerinin pek öenmi kalmıyor

ben henüz paylaşmadım teyzemlerin öğrenmesini istemiyorum (kuzenler facede ekli)
sahte ilgilerini sergilemelerini istemiyorum bilmesi gerekenleri arayıp müjdeledim

Senii sEniiiii Çok uyanıksınn

summ oğluşun hayırlı olsun sağlıklıca kucağına alırsın inş

kızlar usg fotolarını paylaştım cinsiyet tahmini istiyorum lütfenn
:44:

Teskkr ederm cnmm cok sağoll :):)

ya ben bayıldım 4 d goruntusune yavrunun cok tatlııııııı

oh yavrum kendını gızlemısmı :) hadı hayırlısı canım oglan sayısını arttırdık yıne :)

Sağol cok teskkr ederm gulsevdmm :):) hâla oğluşumn o hallerini düşünüyormm :):):)

Kvye bakk
Benim ki hiç anlamaz öyle şeylerii
Görümcemler var fellik fellik facedeler
Ağzına lokma atsa küçük görümcem onu paylaşır
Ben sakın dedimm ilk 3 ayda nazar değer
Şimdi hergün soruyor yenge hadiii paylaşalım hadi yaz bişey ayy hiç heyecanlı değilsin diyee
Doğduktan sonrada eşim karşı nazar değer diye hele 40 çıkmadan şak şak koyuyorlar diyede bi sinirleniyor görme
Şu cinsiyet netleşsinde ona göre karar vereceğim artık :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…