- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.341
Bende panter emel haline koptumm
Ve çook özendimmm :26:
yarin gidicez ama gosrerir mi bilmiyorum
kac haftadir gdiyoruz ya doktor anlamiyo
yada bebek bacaklari sikmis gostermiyo
yarin da gostermezse esimi disari cikarcam
onada dedim belki kizdir da senden utaniyo sen disari cikarsan belki bize gosterir
erkek olsa dicek yigidin mali meydanda olur alin bakin
ama kizlar utanir belki benimkide utaniyo
kızım olcak goguslerımde koylasma yok ıkı oğlumdada hamılelıgının ılk haftalarından ıtıbaren koyulasmaıstı
özenme hiç böylesi daha fena
adam o halden bu hale nasıl geldi anlamıyorum
korkuyor hemde acaip şekilde bişey olursa kendimden bilirim diyo
nasıl bakıyosam artık gözgöze bile gelmiyo benle
sonra peşimden çok koşar ama alıcak havasını hııh
benimde 7 haftalikken kanamam oldu cok oluyodu allaha sukur durdu
doktor bizede yasaklamisti esimin israriyla en fazla bir ay dayandi sonra haftada bir kere olma sartiyla oluyo
benim dusuk tehlikem hala var her hafta kontrollere gidiyorum doktor hic soylemiyo iliski yasak esimde utaniyo sormaya
zaten tehlikeli olsaydi baslarda oldugu gibi israrla yasaklardi
daha cok var kizlar yaaa sanki zaman gecmiyoryariladik diyorum ama cizelgeme bakiyorum daha onumde cok zaman var
siz facede falan duyurdunuz mu bir sekilde hamileliginizi, fotoyla yaziyla falan ?
haha seninkide tam tersi diyorsun yani ama erkegin de saklayani oluyormus her yigit meydanda olmuyormus:)) saka bir yana 16 da netlesiyormus cinsel organlari cinsiyet icin gideceksen bekle olmazsa
selam arkaşlar bugün 16. haftamı tamamladım hafif kasık ağrılarım oluyo sizdede varmı doktor doğum kanalıma baktı spor yaptığım için gayet iyi dedi istedğin gbi hareket et dedi yüryüş bandında yürüyorum kasık ağrısı yürüyüş yapmama engelmi acaba? hafif hafif ağrıyo arada
daha cok var kizlar yaaa sanki zaman gecmiyoryariladik diyorum ama cizelgeme bakiyorum daha onumde cok zaman var
siz facede falan duyurdunuz mu bir sekilde hamileliginizi, fotoyla yaziyla falan ?
evetttt inşallahhhNe guzel canım bızım dogum gunu hedıyemız dogduktan cok sonra olacak
canım dun sabahtan berı bende de var ozellıkle sabahları doktoruma soracaktım ama bu donemlerde normalmıs yatk yorgan yatıyorumkızlar güneydın hepinize.bana yadımcı olurmusunuz lütfen? sol tarafımda sabah kalktığımdan beri kasılma ve sancı var..gaz gibi değil sanki..yürüdükçe daha batıyor aşağıya doğru..bişey olacak diye korkuyorum..bu şekil olan var mı ?işyerinde çok fazla katılamıyorum aranızada..zor hareket etmeye başladım.acaba bebek büyüdüğünden mi ?
tmm cnm haber verırısınnHayır canım ben branş öğretmeniyim. Tenefüsler hem kısa hem de bitane bilgisayar var öğretmenler odasında ben gelene kadar biri gelip başına oturmuş oluyo zaten. Sen doğuda çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Allah yardımcın olsun tatlım.
Ben kullanıyorum tatlım. Makyaj yapmayı severim ama sadece rimel allık ruj. Bunlar dışında hiçbir şey kullanmam. Rimel ve allık hala kullanıyorum ama ruj sürmüyorum. Ruj yerine dudak koruyucu sürüyorum. Ben de aynen senin gibi rimelsiz hayatta dışarı çıkmam.
SnowflakeNcım ben henüz adımı listeye ekletmedim. Özellikle bekliyorum ki cinsiyet belli olsun hepsini toplu vereyim diye. Haftaya kontrolümüz var, umarım o zaman cinsiyet belli olur, ben de listedeki yerimi alırım.
cnm sınekt6en korkan bırı olarak ben cok etkılendım halıyle gormeye duymaya tahammulum yoktu ama cok arastırdım nasanın acıklamarını fln dınledım esımde cok kzııyordu bana bı eksıktı kafana takmadıgın dıye dun aksam oturdu anlettı bana kıyaetın alametlerını fln bak hıcbırı yok dıye bende ınandımKızlarr günaydınnn nasılsınızzz sızınle paylaşmak ıstedım şu 21 aralık kehanetlerı hakkında ne düşünüyorsunuzz ?? Ben ınanmıyorm ama genede acaba dıyorum
ayyy her denızcı gorenın de aklına ben gelıyorumne bıcım sofor acelen var ha ecelemı goturcen herkesı töbe töbe
ben sadece otobuse bınıyorum durakta durmadan ayaga kalkmıyorum genellıkle ve ınerken hemen bakıyorum saga sola bı yerden motorsıklet cıkmasın
en tehlıkelısı onlarbırkeresınde carpmıstı bana aman dıkkat kızlar...
yengeme bır kucuk suluk bır de buyuk bıberon aldık sadece
yanlıs anlamayın kızlar ama cok abartmaya gerek yok 200 tl az bı para degıl
hem yavrularımız azcık mıkroba bagısıklı olmazsa yegenlerım gıbı olur delı gıbı korundular sımdı herseyde hastalar
ablamın gorumcesının kızı kısın atletle balkondan bakardı hasta olmazdı cok ustune dustukce cocuk hastalıga karsı korunmasını kaybedıyor bence ..
bu arad adun cok guzel denızcı ıslemelı patıkler kıyafetler susler gordum aklıma sen geldın :)
palamut yedım 3 ayın uzerıne oda sıyah yerı varya boy uzatırmıs bu yuzden somondan Rabbımın gucune gıtmesın ama tıksınıyorum
benım 4.ay da baladı cnm suanda koyu kahverengı ve kocaman oldularrrrsizin gogusleriniz kacinci aydan sonra kararmaya basladi
kiz cocuklari erken karariyomus
erkekler biraz daha gec karariyomus
ekeldım cnm cınsıyet kesınlesınce haber verrsıngünaydın cnm
benimde özel msj hakkım yok henüz
sat:13.08.2012
tahmini doğum:21.05.2013
26 yaşındayım
ilk bebişim
cinsiyet dr kız diye tahmin etti ama kesin değil dedi 3 hafta sonra kesin cinsiyeti söyleyecekmiş
ben gebelik testini pozitif gördüm annemlere eşimin ailesine aynı gün verdik müjdeyi
faceyede 1 hafta sonra bizimkilerle görümcelerimin bebişime aldığı hediyeleri koydum nazara bende inanırım ama mutlu şeyleri paylaşmayı çok seviyorum çenemi hiç tutamam cinsiyeti de öğrenir öğrenmez yazdımmm napimmm mutluluk paylaşınca güzel
kızlar..acele bişey danışmam lazım..ben şuan okuldayım teneffüs bitmeden danışayım dedim..malum yarın öğreetmenler günü çocuklarım gül getirmişler ben de kokladım..daha önce de koklamıştım..bu gül koklarsan hamileyken bebekte gül lekesi olur filan diyolar bunlar batıl dimi..çok panik oldum ben ya....:2::2::2:
su batıl ınanclar yuzunden saclarımı kestıremıyorum bı turlu
az bı psıkopatlık var bende gıder keserım
snra vay anam naptım ya oyleyse ya boyleyse dıye yer bıtırırım kendımı
ve sonuc papaz gıbı gezıyorum hala
hamile kalmadan once haftada 5 gun duzenli iliskisi olan biz, hamilelkle birlikte aninda biraktik iyi mi.doktor 3 ay yasak demisti 3 ay gecti devami da korkudan gelmedi.birsye olacagindan degil olmaz da zten ama iste :44: haftada bir tatmin ediyoruz bir sekilde birbirimizi ama o boyut yok
ben de kotu bir tecrubem ar diye 3 ay dolsun diye bekledim
cinsiyeti ogrendigim anda dayanamadim paylastim
ben de sabredemedim
hıc sorma nasıl bı tempodann nereye geldık dımı
tedırgın olunca bı ısteksızlık oluo ztn bnde
ama o zmnkı tad yok tabı
bıze hıc yasaklamamstı dr ama bızım toplasan
2 aydır 3*4 kez oldu ... Gercı aramızda bozuktu baya bılıyosn
bundan snra belkı duzelırız..o da gerek ya ne bılıyım ınsan uzaklasıyo sankı
bende facede oğlum olucak dedim ve annem çok ince bi detayı fark etti çok samimi arkadaşların hiç yorum yapmamış neden acaba dedi sonra bende farkettiim hepsinin kızı var benim oğlum olucak diye hiç bir şey yazmamışlar
ve üstelik kendi duvarlarına kızı olmayana çok yazık,kız evlat gibisi yok her kadın bizim kadar şanslı değil falan gibi şeyler yazdılar gerçekten üzüldüm kız yada erkek her ikiside evlat,Allah eksikliğini vermeden nasip etmiş bundan büyük nimet yok bana göre ama aksini düşünen çok arkadaşım varmış üzüldüm ve de şok olmuş oldummm
Ama bunda itiraf ediyorum kopya çektimm, daha öncesinde doktor demişti çünkü
Sadece yanıltıcı cümlesine düşmedim summın
Biraz uğraştırdı diyince herkes genelde kız düşündü sanırımm :44:
Ama ben erkek dedimm
Bildim mi bildim ama dimii
Zaten bi summ bide kendimde dosdoğru tutturacağım sanırım
summ oğluşun hayırlı olsun sağlıklıca kucağına alırsın inş
kızlar usg fotolarını paylaştım cinsiyet tahmini istiyorum lütfenn:44:
ya ben bayıldım 4 d goruntusune yavrunun cok tatlııııııı
oh yavrum kendını gızlemısmı :) hadı hayırlısı canım oglan sayısını arttırdık yıne :)
ben paylaşmadım ama kv duramadı duvarıma teşekkür yazısı yazmıştı
genelde ordan öğrenildi, hatta onu farketmeyenler istediğine yazmış gibi bile oldu
amaan artık doğdu diye paylaşırım büyük ihtimal diye düşünüyorum
ama bekli ahmiş halim fotolarıda olabilir
ama gerçekten zaman geçmiyo bu hamilelik süresince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?