2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canim bu bebek konusu cok hassas konu cidden
insanlar bu surecte cok garip davraniyorlar
boyle hamilelimize karisan da cok oluyor, hem boyle garipce takilanlar
huylanmistim o zaman lohusaligina verdim kizin ama sonra dusundukce yaris icindeymis gibi otur bebegin var diye sukret daha benle ne yarisiyorsun dedim kendi kendime kiza
o kendisindeki problemleri hep bastirip baska turlu yansitan biriydi bunda da boyle oldugunu dusunuyorum

Allah yardimcin olsun sinavda.gecmis olsun sadaka ver canim Allah daha beterlerinden korusun

Kendi adım atsın istiyorum oyzden yanasmıyorm bende pek bazn öpüo itesim gelio baznde öpesm gelıo cok garip..
hayır görmedmki kör de olmusum ben evet ben artk görememısım yazılanları hemde cirkkinm hemde gozm bozk zaten gozluk takıorm artık :44:

geçmiş olsun canım kendine dikkat et biz iki can taşıyoruz..
Allah razı olsn gamzelim cok sağol canımm

Kıyamam ya gecmıs olsun canım bende sabah dolmustan dusuyordum :26: dıkkatlı olmamız gerekıyo
üzerimizde kara bulutlr gezınıo sanıırm herkese bıısler oluo Allah korums genede hepmzı goruomsnzz :44::44:

Allah yardimcin olsun sinavda.gecmis olsun sadaka ver canim Allah daha beterlerinden korusun
teskkr edrm cnmm cok sağol kımlere verebılrm sadakayı ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
giremedim buraya bir kaçgündür malum eşimle 2 günlüğüne kavuşmuştuk :)
onunla ılgılendım

bebegımızı görmyee gittik çok şükür gördük biriciğimizi herşey i çok şükür maşallah subhanallah iyiiydi.
3 lü testimiz temiz çıktı
eşimide götürmek istememin nedini 4 boyutluda görmesini istememdi
babamızda gördü kızımıızı çok mutlu olduk cok guzeldı
20 haftada tetenozu onerdı yanı 7 aralıktan sonra yaptırabılırsın dedıı
ıkı hafta sonrasına randevu verdı
bız çok iyiyiz şükürler olsun sizler nasılsınız melekleriniz nasıl
kımız ve annesi iyi :)

Yaaa bıde dun gıttıgımz yerde bısuru ınsan vardı halıyle askr yolcu etmeye gldı herkes kmse farketmedı hamıle olduumu nedense görümcelermde erkek dedık dıye bıdaha bıdaha optuler benı kız olsa opmucekler sankı hemn hasnmz gelıo dedıler belkı koymuycaktık hasn demii yanııı ne dıe atlıolar hasnımz gelıo dıee koymuycaksakta mecbr bırakır gbıı sınr oldm bı kadında abuk subk konstu agzımı acıp laf saycakdm tutttum kendımı uyuz ınsanlr ama görmcelermi sevrm Allah var ama o kadını paralıycaktım orda luzumsz gözü kaldı bende durdu pis

oh masallah temiz cikmasina cok sevindim
benim uclu test icin 6 araliktan sonra verdi tarihi doktor daha var benim
bebisini baya net gormussundur 4 boyutluda

2 sayfa geride kalmış
hmmm gördüm :):) cok teskkr edrm cnm . eşim nie bırakıo kı benı okdr erkek vr termnlde ya bırısı bıse deseydı yanmda dursa arbyıda görrdü hem..hep bole yapıo bıde gıttı baskasını sakınlestırmeye calısıo ynma gelmıo benden hberı bıle yok bana da uzaktan dedıkı ordayken kadına mı carpms dedı... benı sormuoda uyuzz.pislk...

fakir bir aile varsa etrafinda verebilirsin ogrenci olabilir kuran kursuna camiye de verebilirsin

sağol cnm aklımda bulnsunda vereyımm

ii maşallah cnm sevindm sonclarınn temz cıkmasını kızınn hayrlı ugrlu olsn sağlkla doğsn ınsallahh

Off yaa kocaya surprız yapalım dıyoruz da benım her yanım agrıyor tek topuksuz botumun fermuarını bozdum sabah topuklu gıymek zorund akaldım belım kalcam her yanım aggrdıı :26: aglamk ıstıyorum

Off yaa kocaya surprız yapalım dıyoruz da benım her yanım agrıyor tek topuksuz botumun fermuarını bozdum sabah topuklu gıymek zorund akaldım belım kalcam her yanım aggrdıı :26: aglamk ıstıyorum

aksilik ya ayakkabici bir gunde yapar idare edersin sivri topuk mu digeri bende giyiyorum ama dolgu topuk tabani kaymiyor hic rahatsiz etmiyor beni

summ geçmiş olsun cnm

tek ben mi duyurdum ya facede
Nazardan da cok korkarim ama resim de koyduk kizimizi duyurduk ufff

içini ferah tut sen cnm
allahın izniyle sen bozma kalbini bişi olmaz

ne fesat insanlar var
evalt bu şükür etmeyi bilmiyolarda ondan

gerçi belkide onlarda başkalarından çok gördükleri
horlandıklarına böyle olmuşlardır

aa benimki pek bi bilik böyle yaymayı

doğrudur cnm yalış anlamıyosundur
insanlar tuhaf artık dost bildiklerin kuyunu kazar oldu
sen yinede boşver allaha havale et ki kendinide üzme

Anneler benm cıkmam lazm ders calsmm lazm erknde yatmm lazm 9bçkta sınavm var bugn giremem bida sanırım kendinze ii bakınn be bebişlerinizede :):)

Kızlar benimde yakın arkadaşlarımdan birinin kızı var ,herkez kızın olcak diyodu bu arkadaşımda ,cinsiyeti öğrendiğimizde aradım oğlumuz olacakmış dedim bizimkide olsun boşver napcan hayırlısı olsun dedi , iyi niyetli bende anlamadım ne demek istediğini şimdi siz konuşurken yaşadıklarınızı yazınca anlıyorumki içindeki kıskançlıkmış bunu söyleten , yani ben olsam kız erkek ayy çok sevindim maşallah Allah nazardan saklasın ne güzel diyorum Rabbim olmayana da versin diyorum , demekki herkes ben değil , en yakınımdakiler bile olsa.
biz açıkçası kız bekliyoduk aklımızın ucundan erkek geçmedi , ama Rabbim böyle uygun görmüş , hayırlısı ne ise o olsun dedik.hiç önemli değilki karnınızdaki canın cinsiyeti ne olursa olsun ikinizin aşkının parçası değilmi.şimdi de erkeğe o kadar alıştımki , ayyy çok değişik bi duyguymuş , farkındamısınız biyerden geçerken karnımızı tutup geçiyoruz daha aşağıda olmasına rağmen bişi olcakmış gibi :)))
yaradılışımızda var merhamet sahiplenme , Rabbim hayırlısıyla doğduğunda büyütmemizi hayırlı evlatlat olmasını nasip etsin inşallahh Amin.

oyle cnim
ben yazmayi biraktim ona
huzursuz oluyordum
beni huzursuz eden kisiyle baglanti kurmama ne gerek var dedim
merak etmis baya zaman sonra yazdi iste kendi
yine ayni tarz seyler yazdi etti
ama ben de ona dilegimde bulundum anlamistir anliycagini zaten

summ geçmiş olsun cnm

tek ben mi duyurdum ya facede
Nazardan da cok korkarim ama resim de koyduk kizimizi duyurduk ufff

içini ferah tut sen cnm
allahın izniyle sen bozma kalbini bişi olmaz

ne fesat insanlar var
evalt bu şükür etmeyi bilmiyolarda ondan

gerçi belkide onlarda başkalarından çok gördükleri
horlandıklarına böyle olmuşlardır

aa benimki pek bi bilik böyle yaymayı

doğrudur cnm yalış anlamıyosundur
insanlar tuhaf artık dost bildiklerin kuyunu kazar oldu
sen yinede boşver allaha havale et ki kendinide üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…