- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.381
araba dedm carpıodu dedm kmse bsey yazmadı
everythingwillbegreat yok şekerim bence sen yanlış anlamıyosun kasten yapıyodur o cinsten benim de bir arkadaşım var 2,5 yıllık evliyim ve 2 sene hiç bebek düşünmedik etrafımdaki çoğu insanda bunu biliyodu o arkadaşımda tüp bebekle hamile kaldı beni ne zaman açık görse bu gece rüyamda seni gördüm bebeğin olmuyodu tüp yapıyodun doğru söyle tedavi görüyosun di mi falan diye canımı çok sıkıyodu ben kırmamak için hiç ters cevap vermedim sonra hamile kalınca aa hamileymişsin iyi iyi falan dedi bende sinirden evet hemde korunmayı bıraktıkdan bir ay sonra hamile kaldım dedim sustu hiç yazmadı geçenlerde de çok kusuyorum falan diye muhabbet ettik bu seferde diyo senin kesin kız erkek olamaz imkansız ,erkek olduğunu öğrenince de hayret erkek bebektede kusanı ilk kez gördüm dedi uyuzzz hiç bir arkadaşımı sevmiyorum artık gerçek yüzlerini hamileliğimde gördümmm
gecmis olsun cok
verilmis sadakaniz varmis
bana da oldu gecenlerde aynisi
cok kotu
kpiyi siyirdi ucuz atlatik
Selam hatunlarrr farkettım kaç 2gundur gırmıomusum sayfalar birikmiş hepsini okuyamadım yarın sınavım var ona calısıyorum bugunde bıraz daha bakmam lazım eksıklerım var napıcam bılmıyorumdünde görmcemgile gitmştk giremedim... Ayyyy dün bana araba carpıodu az daha aramızda bir adım vardı geri geri gelioms bzde trmnlde askr ylcu edıodk gormedm arabada degl bildgnz otbs cok ktu oldm kızn bırı son anda cekti arda bir adım bile yoktu az daha arkmdan vrcaktı verlmiş sadakam varms eşimde bnden uzakta erkeklen ynna gtmstı ynmda dursa daa ıı olrdu kackre benı brkma dıorm gene gıdıo ynmdan dün gece cok kötydum bana bşy olmzdıda hadi bebişime bişe olsydı Allah korusun
Kendi adım atsın istiyorum oyzden yanasmıyorm bende pek bazn öpüo itesim gelio baznde öpesm gelıo cok garip..Sen kendini cirkin görürsen eşininde öyle görmesini sağlarsınn
Gül gibi karısısınn ve cocukla onore ediyorsun onu önceliklee
Bu şekilde düşün ve eşine nasıl istediğini söyleyemiyorsun canımm
En azından yanaş oda anlar niyeti sanırım :26:
Ben yazdım görmedin sanırım
Allah razı olsn gamzelim cok sağol canımmgeçmiş olsun canım kendine dikkat et biz iki can taşıyoruz..
üzerimizde kara bulutlr gezınıo sanıırmKıyamam yagecmıs olsun canım bende sabah dolmustan dusuyordum :26: dıkkatlı olmamız gerekıyo
teskkr edrm cnmm cok sağol kımlere verebılrm sadakayı ?Allah yardimcin olsun sinavda.gecmis olsun sadaka ver canim Allah daha beterlerinden korusun
Çok geçmiş olsun canımm
Allahtan biri farketmişş verilmiş sadakan varmışş
Eşinede kızma hemen adamcağız nerden bilsin öyle olacağınıı
Kötü bir şey olmamış yaa cok şükürr, sen birine tuz filan ver
teskkr edrm cnmm cok sağol kımlere verebılrm sadakayı ?
Merhaba arkadaşlar
giremedim buraya bir kaçgündür malum eşimle 2 günlüğüne kavuşmuştuk :)
onunla ılgılendım
bebegımızı görmyee gittik çok şükür gördük biriciğimizi herşey i çok şükür maşallah subhanallah iyiiydi.
3 lü testimiz temiz çıktı
eşimide götürmek istememin nedini 4 boyutluda görmesini istememdi
babamızda gördü kızımıızı çok mutlu olduk cok guzeldı
20 haftada tetenozu onerdı yanı 7 aralıktan sonra yaptırabılırsın dedıı
ıkı hafta sonrasına randevu verdı
bız çok iyiyiz şükürler olsun sizler nasılsınız melekleriniz nasıl
kımız ve annesi iyi :)
hmmm gördüm :):) cok teskkr edrm cnm . eşim nie bırakıo kı benı okdr erkek vr termnlde ya bırısı bıse deseydı yanmda dursa arbyıda görrdü hem..hep bole yapıo bıde gıttı baskasını sakınlestırmeye calısıo ynma gelmıo benden hberı bıle yok bana da uzaktan dedıkı ordayken kadına mı carpms dedı... benı sormuoda uyuzz.pislk...2 sayfa geride kalmış
fakir bir aile varsa etrafinda verebilirsin ogrenci olabilir kuran kursuna camiye de verebilirsin
Merhaba arkadaşlar
giremedim buraya bir kaçgündür malum eşimle 2 günlüğüne kavuşmuştuk :)
onunla ılgılendım
bebegımızı görmyee gittik çok şükür gördük biriciğimizi herşey i çok şükür maşallah subhanallah iyiiydi.
3 lü testimiz temiz çıktı
eşimide götürmek istememin nedini 4 boyutluda görmesini istememdi
babamızda gördü kızımıızı çok mutlu olduk cok guzeldı
20 haftada tetenozu onerdı yanı 7 aralıktan sonra yaptırabılırsın dedıı
ıkı hafta sonrasına randevu verdı
bız çok iyiyiz şükürler olsun sizler nasılsınız melekleriniz nasıl
kımız ve annesi iyi :)
inanmiyorum ya hala mi cahiliyye devrindeyiz kiz annesi olunca kendilerini asagi mi goruyorlar yani sacma ya Allah saglikli vermis iste ne guzel iki uc kizin olsa oglun olmazsa insanin icinde kalir belki ama boylesi hos degil [/QUOTE .!.:öyle ama maalesef şükretmek yerine bizi ezerek mutlu olmaya çalışıyolar
bende çok kızım olsun istiyorum ama ne oğlum oldu diye nede kızım oldu diye kimseye nispet yapmam Rabbim bize bi mucize verdi oğlan kız ne fark eder sağlıklı olsunlar da cinsiyetin ne önemi var.
aynen öyle canım ama insanları anlamak gerçekten zor Allah akıl versin ne diyelimm
canim bu bebek konusu cok hassas konu cidden
insanlar bu surecte cok garip davraniyorlar
boyle hamilelimize karisan da cok oluyor, hem boyle garipce takilanlar
huylanmistim o zaman lohusaligina verdim kizin ama sonra dusundukce yaris icindeymis gibi otur bebegin var diye sukret daha benle ne yarisiyorsun dedim kendi kendime kiza
o kendisindeki problemleri hep bastirip baska turlu yansitan biriydi bunda da boyle oldugunu dusunuyorum
aslında böyle olmaları güzel gerçek yüzlerini görmüş oluyoruz ve ondan sonra da tavrımızı daha rahat koyabiliyoruz
Off yaa kocaya surprız yapalım dıyoruz da benım her yanım agrıyortek topuksuz botumun fermuarını bozdum sabah topuklu gıymek zorund akaldım belım kalcam her yanım aggrdıı :26: aglamk ıstıyorum
tek ben mi duyurdum ya facede
Nazardan da cok korkarim ama resim de koyduk kizimizi duyurduk ufff
bende facede oğlum olucak dedim ve annem çok ince bi detayı fark etti çok samimi arkadaşların hiç yorum yapmamış neden acaba dedi sonra bende farkettiim hepsinin kızı var benim oğlum olucak diye hiç bir şey yazmamışlar
Ve üstelik kendi duvarlarına kızı olmayana çok yazık,kız evlat gibisi yok her kadın bizim kadar şanslı değil falan gibi şeyler yazdılar gerçekten üzüldüm kız yada erkek her ikiside evlat,allah eksikliğini vermeden nasip etmiş bundan büyük nimet yok bana göre ama aksini düşünen çok arkadaşım varmış üzüldüm ve de şok olmuş oldummm
kvye bakk
Benim ki hiç anlamaz öyle şeylerii
Görümcemler var fellik fellik facedeler
ağzına lokma atsa küçük görümcem onu paylaşır
ben sakın dedimm ilk 3 ayda nazar değer
şimdi hergün soruyor yenge hadiii paylaşalım hadi yaz bişey ayy hiç heyecanlı değilsin diyee
Doğduktan sonrada eşim karşı nazar değer diye hele 40 çıkmadan şak şak koyuyorlar diyede bi sinirleniyor görme
şu cinsiyet netleşsinde ona göre karar vereceğim artık :44:
cok ilginc grckten
tebrik etmek halini hatrini sormak yerine oyle birsey
cok sasirdim
ben de yanlis mi algiliyorum bilmiyorum ama bir arkadas var sanki yaris icinde benle, surekli darisi basina diyordu, en dusuk yaptim korunuyorum korundugumu biliyor hala darisi basin diyordu.kendisi uzun zaman sonra tup bebek yapti tuttu o ay, dogumunda tebrik ettim, bana surekli darisi basina emeye devam etti, ben de dayanamadim 'zaten 3 aylik hamileyim' dedim o zamanO da sanki bir yaris icinde gibi ikinci cocugumu da soyle boyle.. Diye anlatmaya devam etti. Sukretmesi gerekiyor tabi bebegine kavusmus yilla sonra hani dogal yolla da olmamis ama o dogum olmus 4,5 gun gecmis ikinciyi diye snki yaris icindeymis gibi yazi yaziyor, benim hamileligimi ogrenince. Ben mi yanlis anladim bilmiyorum. Neyse yine yazdi gecende, bu sefer de ' seni merak ettim nasilsin, kac ay oldu, benimki 4 aylik oldu bile, hamilelik nasil gidiyor' yazmis, sanki arada oh ben dogurdum buyuttum bile gibi birsey algiladim, ben mi kotu niyetliyim bilmiyorum. Arada kendinden boyle yazmasi falan :44:ben de ona 'dunyaya gelen buyuyor saglikl buyusun bebisin masallah 'dedim. O da hala 'insanlar neden ikinci cocugu istiyorlar anladim, cok guzel duygu sen de anlarsin zaman cabuk geciyor dogunca' yazmis. Ben de ona ikinci cocuga kisa surede kavusmasini diledim ne diyeyim.
summ geçmiş olsun cnm
içini ferah tut sen cnm
allahın izniyle sen bozma kalbini bişi olmaz
ne fesat insanlar var
evalt bu şükür etmeyi bilmiyolarda ondan
gerçi belkide onlarda başkalarından çok gördükleri
horlandıklarına böyle olmuşlardır
aa benimki pek bi bilik böyle yaymayı
doğrudur cnm yalış anlamıyosundur
insanlar tuhaf artık dost bildiklerin kuyunu kazar oldu
sen yinede boşver allaha havale et ki kendinide üzme
tek ben mi duyurdum ya facede
Nazardan da cok korkarim ama resim de koyduk kizimizi duyurduk ufff
bende facede oğlum olucak dedim ve annem çok ince bi detayı fark etti çok samimi arkadaşların hiç yorum yapmamış neden acaba dedi sonra bende farkettiim hepsinin kızı var benim oğlum olucak diye hiç bir şey yazmamışlar
Ve üstelik kendi duvarlarına kızı olmayana çok yazık,kız evlat gibisi yok her kadın bizim kadar şanslı değil falan gibi şeyler yazdılar gerçekten üzüldüm kız yada erkek her ikiside evlat,allah eksikliğini vermeden nasip etmiş bundan büyük nimet yok bana göre ama aksini düşünen çok arkadaşım varmış üzüldüm ve de şok olmuş oldummm
kvye bakk
Benim ki hiç anlamaz öyle şeylerii
Görümcemler var fellik fellik facedeler
ağzına lokma atsa küçük görümcem onu paylaşır
ben sakın dedimm ilk 3 ayda nazar değer
şimdi hergün soruyor yenge hadiii paylaşalım hadi yaz bişey ayy hiç heyecanlı değilsin diyee
Doğduktan sonrada eşim karşı nazar değer diye hele 40 çıkmadan şak şak koyuyorlar diyede bi sinirleniyor görme
şu cinsiyet netleşsinde ona göre karar vereceğim artık :44:
cok ilginc grckten
tebrik etmek halini hatrini sormak yerine oyle birsey
cok sasirdim
ben de yanlis mi algiliyorum bilmiyorum ama bir arkadas var sanki yaris icinde benle, surekli darisi basina diyordu, en dusuk yaptim korunuyorum korundugumu biliyor hala darisi basin diyordu.kendisi uzun zaman sonra tup bebek yapti tuttu o ay, dogumunda tebrik ettim, bana surekli darisi basina emeye devam etti, ben de dayanamadim 'zaten 3 aylik hamileyim' dedim o zamanO da sanki bir yaris icinde gibi ikinci cocugumu da soyle boyle.. Diye anlatmaya devam etti. Sukretmesi gerekiyor tabi bebegine kavusmus yilla sonra hani dogal yolla da olmamis ama o dogum olmus 4,5 gun gecmis ikinciyi diye snki yaris icindeymis gibi yazi yaziyor, benim hamileligimi ogrenince. Ben mi yanlis anladim bilmiyorum. Neyse yine yazdi gecende, bu sefer de ' seni merak ettim nasilsin, kac ay oldu, benimki 4 aylik oldu bile, hamilelik nasil gidiyor' yazmis, sanki arada oh ben dogurdum buyuttum bile gibi birsey algiladim, ben mi kotu niyetliyim bilmiyorum. Arada kendinden boyle yazmasi falan :44:ben de ona 'dunyaya gelen buyuyor saglikl buyusun bebisin masallah 'dedim. O da hala 'insanlar neden ikinci cocugu istiyorlar anladim, cok guzel duygu sen de anlarsin zaman cabuk geciyor dogunca' yazmis. Ben de ona ikinci cocuga kisa surede kavusmasini diledim ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?