2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ilk kez senden duyuyorum canım.

canim kendine eziyet etme bunlari dusunerek
tabiki batil inanc

takma kafana oyle seyleri gul burundan giriyo bebegin vucuduna nasil leke yapiyo enteresan
inanma batil inanclara

bende ilk kez duyuyorum korkma hiç bişey olmaz.

ben hamile kalmadan önce duymuştum..şimdi okulda bazı öğretmenler de söleyince ne bileyim taktım kafaya...hepinize çok teşekkür ederim kızlar...

daha cok var kizlar yaaa sanki zaman gecmiyor yariladik diyorum ama cizelgeme bakiyorum daha onumde cok zaman var
siz facede falan duyurdunuz mu bir sekilde hamileliginizi, fotoyla yaziyla falan ?

çok batıl canım, rahat ol :)

Kızlar göbişleri doyurduk geldikkk
Yemeğin tadına vara vara yedim vallaa
Neydi o kabus günler offf
Allahım kimseye yaşatmasın hastalıkk
Evlerimizden bizlerden uzak olsun hastalık,bela

Bende o hassaslık hamile olduğumu bilene kadardıı
Sonra kesildiii
Ama bende pembe yalana başvuruyorum
Acıyor acıyor diyorum
Ne yapayım korkuyorum süt gelirde yutar sonrada süt annesi olmayım kocamın :26:

Eşim bana yaşarken öldürüyorsun beni diyordaa bende hala tık yok :26:
Üzgünümm ama benim hormonlar ateşlenmedi daha diyorum

hayranim su dogalligina

aminnnn bol sutumuz olsun bebisimiz mutlu olsun
biz de cok mutluyuz su an normalde kucuktu goguslerim simdi cok iyiler dogumdan sonra da oyle kalsa ve deforme olmsa super olacak

Bende sizlere hayranımm
Gögüsler büyüdü ama gel gör kullanamıyoruzz
Ahh ahhh
Eşimin şuaralar arkamdan söylediği şarkı
Özledimm tenininn kokusunuu özledimm, özledimm sımsıcakk nefesini özledim......
Devamı varda özel biraz :26:

daha cok var kizlar yaaa sanki zaman gecmiyor yariladik diyorum ama cizelgeme bakiyorum daha onumde cok zaman var
siz facede falan duyurdunuz mu bir sekilde hamileliginizi, fotoyla yaziyla falan ?

Yok ben daha duyurmadımm
Aslına bakarsan en son ne zaman face giripte bişey paylaştım hatırlamıyorum bilee
Bende paylaşıp paylaşmamakta kararsızımm :44:

Bende o hassaslık hamile olduğumu bilene kadardıı
Sonra kesildiii
Ama bende pembe yalana başvuruyorum
Acıyor acıyor diyorum
Ne yapayım korkuyorum süt gelirde yutar sonrada süt annesi olmayım kocamın :26:

koptum resmen :)

Son düzenleme:
cicim ya gelir gelmez kopardın beniiiii ay ne güldüm süt annesi muhabbetine

bende hormonlar tepetaklak da adam kaçıyor köşe bucakk yaa göz göze bile gelmiyo benle kendimi panter emel gibi hissediyorum

Yok ben daha duyurmadımm
Aslına bakarsan en son ne zaman face giripte bişey paylaştım hatırlamıyorum bilee
Bende paylaşıp paylaşmamakta kararsızımm :44:

ben paylaşmadım ama kv duramadı duvarıma teşekkür yazısı yazmıştı
genelde ordan öğrenildi, hatta onu farketmeyenler istediğine yazmış gibi bile oldu
amaan artık doğdu diye paylaşırım büyük ihtimal diye düşünüyorum
ama bekli ahmiş halim fotolarıda olabilir
ama gerçekten zaman geçmiyo bu hamilelik süresince

sen cinsitetini ne zaman ogrenecen

12 de ogrenemedim 16 da gidicem insallah uc hafta sonra sen ne zaman gideceksin tekrar

hemen degistirmeseydin tarihini surekli degisiyor o benimde geriydi nornale dondu beslenmene dikkat et

ben doktora sordum gecen cunku benimde kanamam olmamisti ama rahmim altta oldugu icin igne olmustum yasakti kanama oldugu zaman yasakliyoruz dedi

koptum resmen :)

kuzenimin ilk uyarısı amann gögsünden uzak tut, bebeğin süt kardeşi olmasın babası demişti:26:
Ondan beri korkuyorum

Ben de daha duyurmadım, bir sonraki kontrolden sonra bir atraksiyon yapabilirim :)

Bende cinsiyeti bekliyorum
Çünkü şimdi cinsiyeti belli belli mi diye sorup duracaklar :26:

doktor yasaklamadı bizde..sadece kanama olursa 1 hafta erteleyin dedi..ama tekrar kanama olursa yapmayın demişti.
bizde bi sorun yok şimdilik..

Olmaz kı bısıcık
Esım arada heveslenıyo sonra korkuyo ufak yollu bısıler yapalım dıyo sonra ona da ben yanasmıyorum :26: bılmıyorum ne olacak halımız cok da ozledım kocamı :26:

Nazar deger dıye bısı paylasmadım ben :26: ama bılenlerın youmlarını goren olduysa haberlerı vardır dogdugunda resımlerını paylasırım

Ben de cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum açıkçası, yani o nub çıkıntısı pipi ya da kuku halini bi alsın, dünya gözüyle bir göreyim ondan sonra duyurucam:) Garanticiyim galiba :)

yarin gidicez ama gosrerir mi bilmiyorum
kac haftadir gdiyoruz ya doktor anlamiyo
yada bebek bacaklari sikmis gostermiyo
yarin da gostermezse esimi disari cikarcam
onada dedim belki kizdir da senden utaniyo sen disari cikarsan belki bize gosterir
erkek olsa dicek yigidin mali meydanda olur alin bakin
ama kizlar utanir belki benimkide utaniyo

yani ben de daha hormon coşması olmadıından bana uyar olmasa da ama hem doktorum serbest derse hem rahatlarım da artık biraz.

batıl tabi, inanma böyle şeylere. ben de saçımı kestiriken aynı moddaydım ama sonra düşündüm her şey Allah'tan nerde lekesi var, ömrü ne kadar hepsini Allah bilir. miss gibi kokla işte

çok aktif face kullanıcısıyım ama söylemicem, paylaşmıcam. arkadaşlarım buluştukça karnımı görüp şaşırsın istiyorum. bir de ben nazardan çok korkuyorum sanırım en az 6-7 aya kadar sölemem bişi :)

kızlar şu an yaptığım salaklığa inanamazsınız, yarın dr.a gidiyorum ve iki haftadır telime kaydettiğim soruları, okurken sildim. deftere çekecektim. yarın sorcaktım...uff var mı aklınıza gelen soru, sizin sorduklarınız? belki aklıma gelir bişiler

Soru: Hamile olan bir arkadaşım, kocasıyla yakınlık kurunca kocası “Ağzıma süt geldi.” demiş. Arkadaş korkmuş, dini sakıncası var mı diye birisine sormuş. O da “Şüpheli bir durum, kocanla sütkardeş olabilirsiniz.” demiş. Gerçekten böyle bir şey olabilir mi? Karı-koca bundan dolayı sütkardeş olurlar mı?
Cevap:

Eşler arasında bu tür şeylerin meydana gelmesi normaldir. Bundan dolayı aralarında süt hısımlığı doğmaz.

Süt hısımlığının doğması için bir kadının 0-2 yaş arasındaki çocuğu beslemek/doyurmak maksadıyla emzirmesi gerekir. Bir hadiste “Süt hısımlığı ancak iki yaş içinde emzirilen sütle oluşur.” (Buhârî, Nikâh, 21) buyurulur. Dolayısıyla böyle bir durumla karşılaşan karı-koca sütkardeş olmazlar.

Bununla ilgili olarak İmam Malik’in Muvatta’ adlı hadis kitabında şöyle bir rivayet yer almaktadır:

Bir adam, Ebû Musa el-Eşârî’ye “Ben hanımımın göğsünü emdim, karnıma süt gitti (bunun hükmü nedir)?” diye sordu. Ebû Musa “Buna göre o kadın sana haram olmuştur.” deyince Abdullah b. Mesûd, adama “Nasıl fetva verdiğine dikkat et!” dedi. Ebû Musa “Bu hususta sen ne dersin?” deyince İbn Mesûd “(Haramlık doğuracak olan) emme ancak (doğumdan sonraki) iki sene içerisinde olur.” dedi. Bunun üzerine Ebû Mûs⠓Bu büyük âlim aramızda iken bana bir şey sormayınız.” dedi.” (Muvatta, Radâ’, 14.)

Ben de cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum açıkçası, yani o nub çıkıntısı pipi ya da kuku halini bi alsın, dünya gözüyle bir göreyim ondan sonra duyurucam:) Garanticiyim galiba :)

Bende kukuş diye tahmin ediyorumm
Ama doktorunda %lik kısmını bekliyorumm
Sonra güzel bir özlü sözlee yapıştırı vereceğim duvarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…