- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.321
ilk kez senden duyuyorum canım.
canim kendine eziyet etme bunlari dusunerek
tabiki batil inanc
takma kafana oyle seyleri gul burundan giriyo bebegin vucuduna nasil leke yapiyo enteresan
inanma batil inanclara
bende ilk kez duyuyorum korkma hiç bişey olmaz.
kızlar..acele bişey danışmam lazım..ben şuan okuldayım teneffüs bitmeden danışayım dedim..malum yarın öğreetmenler günü çocuklarım gül getirmişler ben de kokladım..daha önce de koklamıştım..bu gül koklarsan hamileyken bebekte gül lekesi olur filan diyolar bunlar batıl dimi..çok panik oldum ben ya....:2::2::2:
Bende bendenormalde mınıkler suan cok guzel gorunuyorlar esım hep mı hamıle olsan kı dıye takılıyo ama garıbım daha tam dokunamadı bıle :101: hassaslıgı gectı ama ben soylemedım :26: gecen ay cıglık attıdıgım ıcın her dokundugunda garıbım arada soruyo hala acıyo mu dıye
evet yaa yazın olsa azcık dolgulu sütyenden taştığını görüp mutlu olurduk :))) ben burda birinin göğüslerinden süt geldiğini duymuş biraz panik olmuştum, gelmesin diye korumaya çalıştım. Ama hata yapmışım çünkü eşim bu duruma çok içerledi ve şimdiden benim olan herşeye sahip çıktı bu velet diye yapmadığını yapmaya başladı :)) şimdi hiç sesimi çıkarmıyorum. Allaha şükür şimdilik süt gelmiyor..
hayranim su dogalligina
aminnnn bol sutumuz olsun bebisimiz mutlu olsun
biz de cok mutluyuz su an normalde kucuktu goguslerim simdi cok iyilerdogumdan sonra da oyle kalsa ve deforme olmsa super olacak
daha cok var kizlar yaaa sanki zaman gecmiyoryariladik diyorum ama cizelgeme bakiyorum daha onumde cok zaman var
siz facede falan duyurdunuz mu bir sekilde hamileliginizi, fotoyla yaziyla falan ?
Bende o hassaslık hamile olduğumu bilene kadardıı
Sonra kesildiii
Ama bende pembe yalana başvuruyorum
Acıyor acıyor diyorum
Ne yapayım korkuyorum süt gelirde yutar sonrada süt annesi olmayım kocamın :26:
daha cok var kizlar yaaa sanki zaman gecmiyoryariladik diyorum ama cizelgeme bakiyorum daha onumde cok zaman var
siz facede falan duyurdunuz mu bir sekilde hamileliginizi, fotoyla yaziyla falan ?
Yok ben daha duyurmadımm
Aslına bakarsan en son ne zaman face giripte bişey paylaştım hatırlamıyorum bilee
Bende paylaşıp paylaşmamakta kararsızımm :44:
sen cinsitetini ne zaman ogrenecen
canım benim 31 mayıs olarak değişti cinsyet daha belli değil
canım benimde öyle acayip kanıyo anlatamam hele sabah bi kalkıyorum resmen vampir mideniz bulancak ama gece kan yutmaktan sabah midem çok köü olmuş bi vaziyette misvak iyi geliyomuş dün başladım bakalım faydası olcak mı sende dene misvak.
bende de var canım o ağrı, her hafta 1-2 gün sürüyor, ourup kalkarken filan ama doktorum normal olduğunu söyledi, annem de e neresi ağrıycaktı diyo :) büyüsün, güzelleşsinler de bizim azcık ağrılarımız olsun, dayanırız.
diş konusu cidden sıkıntılı ama diş hassaslıklarına bir anne tarifi sumaklı tuzlu su önerebilirim. bana çok iyi gelio.
kızlar size iki sorum var, birincisi ben normalde çok su tüketirdim yani günde 3 lt rahat içerdim ama 1-2 haftadır su içerken tıkanıyorum hani böyle kana kana içemiyorum, gitmiyo aşağıya. sodafilan içiyorum ama günde bir tane, önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
ikincisini sorarken de utanıyorum ama halimden siz anlarsınız, benim 6. haftada 4 hafta süren kanama, lekelenme şeklinde kötü bişeyler geldi başıma çok şükür geçti ama o sırada tabi ki ilişki yasaktı zaten istemiyordum,içimden de gelmiyodu, eşim daha da korkuyordu, şimdi de çekiniyorum ama bir yandan da eşime üzülüyorum. daha doktora sormadım ve bana kalsa 9 ay böyle geçebilir, eşime de çok güveniyorum ama işte okuduklarımızdan etkileniyorum, bu durumları yaşayanlar vardır? ne yapabilirim,9ay geçer mi böyle?
koptum resmen :)
Ben de daha duyurmadım, bir sonraki kontrolden sonra bir atraksiyon yapabilirim :)
cicim ya gelir gelmez kopardın beniiiii ay ne güldüm süt annesi muhabbetine
bende hormonlar tepetaklak da adam kaçıyor köşe bucakk yaa göz göze bile gelmiyo benle kendimi panter emel gibi hissediyorum
bende de var canım o ağrı, her hafta 1-2 gün sürüyor, ourup kalkarken filan ama doktorum normal olduğunu söyledi, annem de e neresi ağrıycaktı diyo :) büyüsün, güzelleşsinler de bizim azcık ağrılarımız olsun, dayanırız.
diş konusu cidden sıkıntılı ama diş hassaslıklarına bir anne tarifi sumaklı tuzlu su önerebilirim. bana çok iyi gelio.
kızlar size iki sorum var, birincisi ben normalde çok su tüketirdim yani günde 3 lt rahat içerdim ama 1-2 haftadır su içerken tıkanıyorum hani böyle kana kana içemiyorum, gitmiyo aşağıya. sodafilan içiyorum ama günde bir tane, önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
ikincisini sorarken de utanıyorum ama halimden siz anlarsınız, benim 6. haftada 4 hafta süren kanama, lekelenme şeklinde kötü bişeyler geldi başıma çok şükür geçti ama o sırada tabi ki ilişki yasaktı zaten istemiyordum,içimden de gelmiyodu, eşim daha da korkuyordu, şimdi de çekiniyorum ama bir yandan da eşime üzülüyorum. daha doktora sormadım ve bana kalsa 9 ay böyle geçebilir, eşime de çok güveniyorum ama işte okuduklarımızdan etkileniyorum, bu durumları yaşayanlar vardır? ne yapabilirim,9ay geçer mi böyle?
Olmaz kı bısıcıkkızlar..acele bişey danışmam lazım..ben şuan okuldayım teneffüs bitmeden danışayım dedim..malum yarın öğreetmenler günü çocuklarım gül getirmişler ben de kokladım..daha önce de koklamıştım..bu gül koklarsan hamileyken bebekte gül lekesi olur filan diyolar bunlar batıl dimi..çok panik oldum ben ya....:2::2::2:
Esım arada heveslenıyo sonra korkuyo ufak yollu bısıler yapalım dıyo sonra ona da ben yanasmıyorum :26: bılmıyorum ne olacak halımız cok da ozledım kocamı :26:hamile kalmadan once haftada 5 gun duzenli iliskisi olan biz, hamilelkle birlikte aninda biraktik iyi mi.doktor 3 ay yasak demisti 3 ay gecti devami da korkudan gelmedi.birsye olacagindan degil olmaz da zten ama iste :44: haftada bir tatmin ediyoruz bir sekilde birbirimizi ama o boyut yok
kuzenimin ilk uyarısı amann gögsünden uzak tut, bebeğin süt kardeşi olmasın babası demişti:26:
Ondan beri korkuyorum
Bende cinsiyeti bekliyorum
Çünkü şimdi cinsiyeti belli belli mi diye sorup duracaklar :26:
12 de ogrenemedim 16 da gidicem insallah uc hafta sonra sen ne zaman gideceksin tekrar
hemen degistirmeseydin tarihini surekli degisiyor o benimde geriydi nornale dondu beslenmene dikkat et
ben doktora sordum gecen cunku benimde kanamam olmamisti ama rahmim altta oldugu icin igne olmustum yasakti kanama oldugu zaman yasakliyoruz dedi
benimde 7 haftalikken kanamam oldu cok oluyodu allaha sukur durdu
doktor bizede yasaklamisti esimin israriyla en fazla bir ay dayandi sonra haftada bir kere olma sartiyla oluyo
benim dusuk tehlikem hala var her hafta kontrollere gidiyorum doktor hic soylemiyo iliski yasak esimde utaniyo sormaya
zaten tehlikeli olsaydi baslarda oldugu gibi israrla yasaklardi
kızlar..acele bişey danışmam lazım..ben şuan okuldayım teneffüs bitmeden danışayım dedim..malum yarın öğreetmenler günü çocuklarım gül getirmişler ben de kokladım..daha önce de koklamıştım..bu gül koklarsan hamileyken bebekte gül lekesi olur filan diyolar bunlar batıl dimi..çok panik oldum ben ya....:2::2::2:
Ben de cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum açıkçası, yani o nub çıkıntısı pipi ya da kuku halini bi alsın, dünya gözüyle bir göreyim ondan sonra duyurucam:) Garanticiyim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?