- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.421
ruslar nasillar bu konuda
oturuyoruz havaalaninda kadin cikariyor gogsu herkesin onunde emziriyor
ilk zamanlar cok yadirgiyordum sonra alistim
ruslar nasillar bu konuda
oturuyoruz havaalaninda kadin cikariyor gogsu herkesin onunde emziriyor
ilk zamanlar cok yadirgiyordum sonra alistim
benimde midem bulanırdı çocukluğumdan beri öle rahat rahat ortaya dökenlere hep sinir olurudm
şimdiden ilk emziriceğim anı düşünüyorum inş kimse olmaz annemden başka hastanede yada dışarı çıkarlar
konuşmanızın ortasına dalayım hemen :) 2li test sonucumu aldım, çok şükür herşey yolunda, bebişim sağlıklı. Riskimiz 1/10000 çıktı
nasıl yani:44:istanbul da kar yagmaya baslamis,som agizliyim desenize bugun konustuk bol bol
kızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)
ay ben annemden de çekinirim tuhaf gelir.emzirme önlüğü hazırlamalı hastaneye götürmeli.
ben de sinir olurum bazıları abartıyo hele de bebek iyice büyüyünce çok sevimsiz görünüyolar birlikte.
ay ben annemden de çekinirim tuhaf gelir.emzirme önlüğü hazırlamalı hastaneye götürmeli.
ben de sinir olurum bazıları abartıyo hele de bebek iyice büyüyünce çok sevimsiz görünüyolar birlikte.
ben hic oyle duusnmemistim
yengem yanimda emzirirken ogluyla arasindaki bagi gorunce icim gider cok hosuma giderdi
yine arkadasim kizini emzirirken kiz annesinin yuzunu seviyor gogsunu elliyor falan o bakismalarina hayranlikla bakardim
o yuzden en cok istedigim seydir bebegimi emzirmek o ani yasamak
super bir bag oluyor anne bebek arasinda ben cok duygulanarak bakiyorm
merhabalar aranızda 2'li test yaptıran vardır.bende yaptırdım ve %90 sonuç veriyomuş.sonuç olumlu.fakat 35 imi geçtiğim için %100 sonuç almak istiyosam amniyosentezi önerdiler.bende onun tehlikeli olduğunu duydum.şimdi 3'lü testi yaptırmakta kararsızım.oda %60 sonuç veriyomuş.sizler naptınız merak ettim?
hayırlı olsun prensesın
konuşmanızın ortasına dalayım hemen :) 2li test sonucumu aldım, çok şükür herşey yolunda, bebişim sağlıklı. Riskimiz 1/10000 çıktı
kızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)
nasıl yani:44:
hangi ilçesine yağıyor ki?
Bulundugum yerde kar yokavrupa yakasındayım
burda yağmur bile yok. anadolu yakasındayım ben deBulundugum yerde kar yokavrupa yakasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?