2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ay ben annemden de çekinirim tuhaf gelir.emzirme önlüğü hazırlamalı hastaneye götürmeli.
ben de sinir olurum bazıları abartıyo hele de bebek iyice büyüyünce çok sevimsiz görünüyolar birlikte.

konuşmanızın ortasına dalayım hemen :) 2li test sonucumu aldım, çok şükür herşey yolunda, bebişim sağlıklı. Riskimiz 1/10000 çıktı

ay ben annemden de çekinirim tuhaf gelir.emzirme önlüğü hazırlamalı hastaneye götürmeli.
ben de sinir olurum bazıları abartıyo hele de bebek iyice büyüyünce çok sevimsiz görünüyolar birlikte.

ben hic oyle duusnmemistim
yengem yanimda emzirirken ogluyla arasindaki bagi gorunce icim gider cok hosuma giderdi
yine arkadasim kizini emzirirken kiz annesinin yuzunu seviyor gogsunu elliyor falan o bakismalarina hayranlikla bakardim
o yuzden en cok istedigim seydir bebegimi emzirmek o ani yasamak
super bir bag oluyor anne bebek arasinda ben cok duygulanarak bakiyorm

ya öylede bizde çok acemi olucaz inşallah Rabbim o günleri göstersin hayırlısıyla yani en yakın anne kim olucak başka kimseyi düşünemiyorum herks te hemen damlıyoya haklılar tabii ama şimdiden onun derdindeyim bende:18:

yaa o tabiki öle canım benim gittiğim hastanede bi resim var tutmuş annesini bebek ordan anneye bakıyo o kadar tatlıki oo çok farklı bişey olsa gerek inşallah yaşarız
ama ben öyle açık görmekten hoşlanmıyorum yani özel bi şey özel kalmalı bence yani ben kendim asla öyle rahat edemiyceğim için belkide

bence biraz daha bekle ayrıntılı ultrasona gir canım..herşeyi daha net görürsün.diğer testlere gerek yok..hele amniyosentezi hiç yaptırma

konuşmanızın ortasına dalayım hemen :) 2li test sonucumu aldım, çok şükür herşey yolunda, bebişim sağlıklı. Riskimiz 1/10000 çıktı

Şükürler olsun
Bundan sonrada sağlıkla kucağına almak nasip olsun

kızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)

Rabbim sağlıkla kucağınada aldırmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…