- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.461
kızlar bugün birşey sormuştum kaynadı sanırım....balık konusunda hamsi yesek oluyo mu ya..besin değeri açısından...bazıları hamsiyi balıktan saymıyo da o yüzdennnn
kızlar bugün doktora gittim 2li tarama testi sonuçlaı için herşeyin çok normal çok sağlıklı bir bebeğin var dedi çok şükür cinsiyetini sordum daha belli olmaz dedi rica ettim bi çıkıntı var sanki erkek dedi ama kesin 1 ay sonra belli olur dedi ama bana kızmış gibi geliyo ulturosonda çıkıntı görüp sonra kızı olan var mı???
meraba herkese umarım herkes iyidir. Ben hiç iyi değilimgeçen cumartesi 3lü test için kan vermiştim bugün doktoru aradım sonuç yüksek risk çıkmış yarın gel ayrıtılı ultrason yapıcaz dedi . Konuştuğumzdan beri ağlıyorum kesin bişi yok tabiki ama yinde çok korkuyorum dua edin lütfen bizim için inşallah yarın iyi haberler alırız
meraba herkese umarım herkes iyidir. Ben hiç iyi değilimgeçen cumartesi 3lü test için kan vermiştim bugün doktoru aradım sonuç yüksek risk çıkmış yarın gel ayrıtılı ultrason yapıcaz dedi . Konuştuğumzdan beri ağlıyorum kesin bişi yok tabiki ama yinde çok korkuyorum dua edin lütfen bizim için inşallah yarın iyi haberler alırız
ayyyy hayırlı olsun canım benim...potansiyel gelin adayım geliyor desenekızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)
canm benıde ekle lısteye kızımmız olucakısmı balım
ilk sayfada canımmarkadaslar listeyi gorebiliyomusunuz nerden bakiliyo
inşallah saoliçini ferah tut ıns bişi cıkmaz
Senin için duamı ettim canım, inşallah bir sorun olmaz. 2 li test sonucun nasıldı bilmiyorum ama 3 lü testten daha gerçeğe yaklaşık sonuç veriyor. Benim doktorum bu yuzden 3 lü teste gerek görmedi. Yinede Allah senin ve bebeğinin yanında olur inşallah. İçimde geçen hiçbir sorunun olmadığı ve gerçekten kendini üzmemelisin. Benimde bebeğim cok hareketliydi doktor sasırıyordu hatta. Ben haftada bir kontrole giderim 2 haftadır cok hareketsiz bunu yaşayan var mı bilmiyorum
saol inşallah yarın iyi haberler veririmayyyy hayırlı olsun canım benim...potansiyel gelin adayım geliyor desene
canım iyi düşün iyi olsun..sonuçta sadece risk göstergesi..güzel haberlerini bekliyoruz ve sizin için dua ediyoruz....
umarım hepimizin sonuçları iyi çıkarben carsamba gunu amniyosentez yaptirdim sonuc bekliyorum sakinligini koru bir sey cikmaz ins genelde normal cikiyor
Selam hatunlarrr farkettım kaç 2gundur gırmıomusum sayfalar birikmiş hepsini okuyamadım yarın sınavım var ona calısıyorum bugunde bıraz daha bakmam lazım eksıklerım var napıcam bılmıyorumdünde görmcemgile gitmştk giremedim... Ayyyy dün bana araba carpıodu az daha aramızda bir adım vardı geri geri gelioms bzde trmnlde askr ylcu edıodk gormedm arabada degl bildgnz otbs cok ktu oldm kızn bırı son anda cekti arda bir adım bile yoktu az daha arkmdan vrcaktı verlmiş sadakam varms eşimde bnden uzakta erkeklen ynna gtmstı ynmda dursa daa ıı olrdu kackre benı brkma dıorm gene gıdıo ynmdan dün gece cok kötydum bana bşy olmzdıda hadi bebişime bişe olsydı Allah korusun
eslerle yakınlasma konusulmus doktorum haftada 1 kuralını gecme dıyor her gıdısımde
sımdı dişe telde taktımkı en az 1 hafta daha esı kendıme yaklastıramam zatı haftayada gıdıyor
yanı 15 gun daha rahatım :) bende hıc ıstek yok bıde bebege bısey olur dıye ıster ıstemez aklımız onda kalınca zor oluyor ..
bugun tahlıl sonuclarımı aldım bır kac deger canımı sıktı doktoruma gıdınce sorucam
gıtmısken belkı ultrasona gırmeme ızın verır tekrar oglumu gorurum :)
alt dıslerıme tel takıldı yemek yemek ıskencecok agrıcakmıs doktorum acık acık yandın dedı
hemen jınekologumu aradım mınoset 3 tane ızın verdı agrıyınca ıcmem ıcın umarım agrılara dayanırım
3 gun ıstedıgım gıbı beslenemedım mısafır agırla mısafırlıge gıt derken
bugun yıne balık aldım pısırdım salata ıle yedım balık yedıgıme ınanamıyorum ınsallah boyle gıder
haftada 2 kere yıyebılırım
kızlar bugün birşey sormuştum kaynadı sanırım....balık konusunda hamsi yesek oluyo mu ya..besin değeri açısından...bazıları hamsiyi balıktan saymıyo da o yüzdennnn
kızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)
gozun aydın canım :)konuşmanızın ortasına dalayım hemen :) 2li test sonucumu aldım, çok şükür herşey yolunda, bebişim sağlıklı. Riskimiz 1/10000 çıktı
kızlarda çoğalıyo gittikçe ama erkeklerde ilerlemeye devam ediyo bırakıcak gb deil zirveyi
Selam kızlar bende bebişimin cinsiyetını öğrendim bir oğlum vardı bitane daha geliyormuş:) gönül kızdan yanaydı ama Rabbım erkek münasip görmüş hayırlısıyla dünyaya gelsin...
4 llü test yaptırdık hem ultrason hem kan ölçümleri yapıldı bügün arayı sonucunu öğrendim Afp hormonu yüksek çıkmış 2hafta sonra yine gel ayrıntılı bakalım ölçümlerine dedi çok moralim bozuldu inşallah önemli bişi çıkmaz normalde2.5 olması geren değer 3müş benim(
Canım kocampırınc pılavı yapmıs aksam yerızz dıye arıyo sımdı bu sutlaca benzedı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?