- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.441
benimde midem bulanırdı çocukluğumdan beri öle rahat rahat ortaya dökenlere hep sinir olurudm
şimdiden ilk emziriceğim anı düşünüyorum inş kimse olmaz annemden başka hastanede yada dışarı çıkarlar
canm benıde ekle lısteye kızımmız olucakısmı balım
ben hic oyle duusnmemistim
yengem yanimda emzirirken ogluyla arasindaki bagi gorunce icim gider cok hosuma giderdi
yine arkadasim kizini emzirirken kiz annesinin yuzunu seviyor gogsunu elliyor falan o bakismalarina hayranlikla bakardim
o yuzden en cok istedigim seydir bebegimi emzirmek o ani yasamak
super bir bag oluyor anne bebek arasinda ben cok duygulanarak bakiyorm
Selam kızlar bende bebişimin cinsiyetını öğrendim bir oğlum vardı bitane daha geliyormuş:) gönül kızdan yanaydı ama Rabbım erkek münasip görmüş hayırlısıyla dünyaya gelsin...
4 llü test yaptırdık hem ultrason hem kan ölçümleri yapıldı bügün arayı sonucunu öğrendim Afp hormonu yüksek çıkmış 2hafta sonra yine gel ayrıntılı bakalım ölçümlerine dedi çok moralim bozuldu inşallah önemli bişi çıkmaz normalde2.5 olması geren değer 3müş benim(
hayırlı olsun annesi,ismi pek şirin ama herkes balım diyince kıskanırsın sonra karışmam özellikle büyüyünce babası kızar erkekler balım diyince:)
kızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)
konuşmanızın ortasına dalayım hemen :) 2li test sonucumu aldım, çok şükür herşey yolunda, bebişim sağlıklı. Riskimiz 1/10000 çıktı
canm zaten babasyla tartsma ıcerısındeyız oglanlar benm kızıma balım dıecekler olmaz dıor ..zeynep olcak dıor baska bıse demıor ama ben ınanla balım dıorm cok sıtyrm cok guzel dımı ama D:
Selam kızlar bende bebişimin cinsiyetını öğrendim bir oğlum vardı bitane daha geliyormuş:) gönül kızdan yanaydı ama Rabbım erkek münasip görmüş hayırlısıyla dünyaya gelsin...
4 llü test yaptırdık hem ultrason hem kan ölçümleri yapıldı bügün arayı sonucunu öğrendim Afp hormonu yüksek çıkmış 2hafta sonra yine gel ayrıntılı bakalım ölçümlerine dedi çok moralim bozuldu inşallah önemli bişi çıkmaz normalde2.5 olması geren değer 3müş benim(
Canım kocampırınc pılavı yapmıs aksam yerızz dıye arıyo sımdı bu sutlaca benzedı dıye
ben hic oyle duusnmemistim
yengem yanimda emzirirken ogluyla arasindaki bagi gorunce icim gider cok hosuma giderdi
yine arkadasim kizini emzirirken kiz annesinin yuzunu seviyor gogsunu elliyor falan o bakismalarina hayranlikla bakardim
o yuzden en cok istedigim seydir bebegimi emzirmek o ani yasamak
super bir bag oluyor anne bebek arasinda ben cok duygulanarak bakiyorm
ayyy maşallahhh gozun aydınncanm benıde ekle lısteye kızımmız olucakısmı balım
masallah normalde rusyada daha erken yagardi istanbul rusyayi arkada birakti
oglusun hayırlı olsun cnm...inşallah sonuclarında guzel cıkarSelam kızlar bende bebişimin cinsiyetını öğrendim bir oğlum vardı bitane daha geliyormuş:) gönül kızdan yanaydı ama Rabbım erkek münasip görmüş hayırlısıyla dünyaya gelsin...
Canım kocampırınc pılavı yapmıs aksam yerızz dıye arıyo sımdı bu sutlaca benzedı dıye
çok batıl canım, rahat ol :)
canım benimde öyle acayip kanıyo anlatamam hele sabah bi kalkıyorum resmen vampir mideniz bulancak ama gece kan yutmaktan sabah midem çok köü olmuş bi vaziyette misvak iyi geliyomuş dün başladım bakalım faydası olcak mı sende dene misvak.
ben de gül koklamıştım..bugün de unutup öğretmenler günü vesilesi ile karanfil kokladımanı korku bende de var. annem koklama demişti..
Bu arada tüm öğretmenlerin öğretmenler günü şimdiden kutlu olsun..kul aile birliği bugün bize öğle tatilinde süper bir ikram hazırlamış söylemesi ayıp..bebek de ben de bayram ettk:)
kızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?