2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben geçenlerde rüyamda gördüm.doğum yapmışım ve 1 gün geçmiş.bebeği emzirmemişim. ''bebeğim 1 gündür aç diyorum ve 2 göğsümden de emziriyorum.sütler fışkırıyor resmen.. hayır olsun..

Selam kızlar bende bebişimin cinsiyetını öğrendim bir oğlum vardı bitane daha geliyormuş:) gönül kızdan yanaydı ama Rabbım erkek münasip görmüş hayırlısıyla dünyaya gelsin...

4 llü test yaptırdık hem ultrason hem kan ölçümleri yapıldı bügün arayı sonucunu öğrendim Afp hormonu yüksek çıkmış 2hafta sonra yine gel ayrıntılı bakalım ölçümlerine dedi çok moralim bozuldu inşallah önemli bişi çıkmaz normalde2.5 olması geren değer 3müş benim(

evt ben de katılıyorum söylediklerine anneyle bebeğin bağını kuvvetlendirr.dediğin gibi ellerini annelerinn yüzünde gezindirmeleri falan acayip güzel ben bu emzirmeden bahsetmiyorum canım dediğimi görsen sen de sevmezsin:)hani bebek iyice büyüyo böyle 2 yaşında ve iri de olunca hoş gelmiyo.hele de apaçık emziriliyosa o zmn duygusallık sıfıra iniyo bence.bazıları da bebişleri büyüyünce oyuncak ettiriyo.aman neyse şimdi bile sinir oldm aklıma biri geldi de

hayırlı olsun oğluşun.inş önemli bşy çıkmaz canım Allah sağlık sıhhat versn bebişlerimize

hayırlı olsun annesi,ismi pek şirin ama herkes balım diyince kıskanırsın sonra karışmam özellikle büyüyünce babası kızar erkekler balım diyince:)

canm zaten babasyla tartsma ıcerısındeyız oglanlar benm kızıma balım dıecekler olmaz dıor ..zeynep olcak dıor baska bıse demıor ama ben ınanla balım dıorm cok sıtyrm cok guzel dımı ama D:

canm zaten babasyla tartsma ıcerısındeyız oglanlar benm kızıma balım dıecekler olmaz dıor ..zeynep olcak dıor baska bıse demıor ama ben ınanla balım dıorm cok sıtyrm cok guzel dımı ama D:

tam adamına sordun ben acayip kıskancım kesinlikle balım diyemez kızıma erkekler eşine katılıyorum.bence sen balım de ama nüfusta zeynep olsun .evt çok güzel bi hitap ama herkes Balım demesin bizim kızımıza

Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz inşAllahh
Sağlıkla al kucağına 2. meleğini

hayirli olsun iyi dusun iyi olsun insallah birsey yoktur

Mayısta dogum yapan arkadasım anlatıyo oglu emerken tek elını kızın kalbıne koyuyormus azıcık emıp anneye bakıp gulucuklerr atıp kafayı gosgune sokup duryormus bır sure sonra tekrar emmeye devam edıyormus o anlattıkca nasıl ımrenıytorum en sevdıgı sey banyoymus bız sıpayı yıkaya calsıoz o ellerını suya vurup cıkan sese mutlu oluyo bagrııo dıyo ayyy olsa da sevsem :26:

canm benıde ekle lısteye kızımmız olucak ısmı balım
ayyy maşallahhh gozun aydınn
masallah normalde rusyada daha erken yagardi istanbul rusyayi arkada birakti

oglusun hayırlı olsun cnm...inşallah sonuclarında guzel cıkar
Canım kocam pırınc pılavı yapmıs aksam yerızz dıye arıyo sımdı bu sutlaca benzedı dıye

dusunmuss yapmısss öve öve yap ki:)hep yapsın

çok batıl canım, rahat ol :)

çok teşekkür ederim canım...

bende misvak alıyım o zaman bakalım iyi gelcek mi???

bende şöyle biliyorum.eger bi yerden çalarsan gülü yada karanfili kulagına takarsan değdiği yer yani yanakta izi çıkar..karabiber de çalarsan ben olur...

bu da ilginçmiş...neyse ki çalmadım :))))

bende kestirmiyorum saçlarımı ve kestirmicemde batıl olsa da riske giremem.. [/QUOTE]

senin de öğretmenler günün kutlu olsun canım....bizim de pazartesi yemeğimiz var ama ben gidebilir miyim bilmiyorum...bulantılardannn(((

kızlar bugün birşey sormuştum kaynadı sanırım....balık konusunda hamsi yesek oluyo mu ya..besin değeri açısından...bazıları hamsiyi balıktan saymıyo da o yüzdennnn

meraba herkese umarım herkes iyidir. Ben hiç iyi değilim geçen cumartesi 3lü test için kan vermiştim bugün doktoru aradım sonuç yüksek risk çıkmış yarın gel ayrıtılı ultrason yapıcaz dedi . Konuştuğumzdan beri ağlıyorum kesin bişi yok tabiki ama yinde çok korkuyorum dua edin lütfen bizim için inşallah yarın iyi haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…