2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün birşey sormuştum kaynadı sanırım....balık konusunda hamsi yesek oluyo mu ya..besin değeri açısından...bazıları hamsiyi balıktan saymıyo da o yüzdennnn

tabıkı yenır doktorum balıkları sayarken hamsıyıde ye dedı
ama pısırme cok onemlı bugun palamut aldım 4 parca kestırdım karadenızlıyım balık bızde cok yenır
ben harıc:) mısır ununa buladım cok azcık tuzla ve enazla 1.5 yemek kasıgı ya tavaya koydum
balık tavam ozel sadece ona kullanırım cok guzel pıstı yedım hamsııyde guzelce dızer azcık yagda pısırırım yapınca
kaynanamı balık pısırırken gordum bı gun sok oldum bıldıgın kzıartma gıbı 1 kg yag ıcınde beyaz unla bulayıp pısırıyordu
hemen mutfaga gırıp ben pısırdım kayınpeder bayıldı bundan boyle aynen boyle pısıcek bu balık dedı
ay gevezelıgım yıne ustumde nerden nereye atladım :) velhasıl pısırmesını fırında yada az yagla yapınca her balık afıyetle yenır bebıslerımız ıcın :)

hayırlısı canım net olana kadar etrafa soyleme ıstersen bana doktor net demesıne ragmen gelecek aykı muayeneye kadar rahat olamıcam:)

ayyyy hayırlı olsun canım benim...potansiyel gelin adayım geliyor desene

nerden balım sneın gelın adayın oluyor hopp burda bızde varız begenırsem ben ogluma alırım :)

ay ya gıt esıne sarıl ellerıne saglık de canım ne guzel dusunmus senı
benımkıde sagolsun pazara gıttık sadece gobek kıvırcık onları tasıttı tum posetlerı o aldı hep boyle yapıyor artık
yemek yıyınce sofrayı kaldırdı guzelce ay hamılelıgı sevmeye basladım ben yaa :)

Canım allah yardımcın olsun ıns bıran once tellere alısıp yemek yemeye devam edersın ve ıns agrın cok olmaz

amin canım yemekten gectım agrısına dayanayım yeterkı suan hafıf hafıf zorluyor sokup atasım var..

canım uzme dıcem kendını ama elınde degıl o test sonucları kesın degıl bılıyorsun dımı canım
bugun ve yarın cok mubarek gun asure gunu bugunlerın hatrına Rabbım yavrunu saglıkla kucagına almanı nasıp etsın
ozel dua edıcem sana ne olur ağlama canım bak hamılelerın duası kabuldur hepımız yanındayız

selam kızlar bende 16 haftalığım doğumum mayısın 5 ile 8 arası gözüküyo bu ikinci bebeğim bi kızızm var bide oğlum olmasını çok isterim bebğim bacakları kapalı ama kız dedi doktorar 3 doktora giitm ikiis kız dedi biirde kız ama emın değilim dedi soru işareti koydular kime inanıcam bebeğim başağı duuruyo çok hareketli ama bacaklar kapal kordonbağıda ordaan geçiyo tabiki sağlıkı olması önmeli ama rabbim inşalah kalbimden geçen sağlıklı hayırlı bi oğlan olur ...aranızda kız dednip erkek olan varmı?

kızlar benden de kahverengi kırmızımsı bir akıntı geldi peçeteye,yarın doktora gideceğiz dua edin inşallah birşey çıkmaz başına gelenler ne yaptınız(

slm benımde ikinci bebeğimm muhtemeln doğum haftam 5 ila 8 arası 16 +3 günlük gbeyim allah herkeze gönlündeki duasını kabul etsin aranızda kız denılıp erkke olan varmı ya ....

kızlar benden de kahverengi kırmızımsı bir akıntı geldi peçeteye,yarın doktora gideceğiz dua edin inşallah birşey çıkmaz başına gelenler ne yaptınız(

canım doktoruna bilgi ver öncelikle, yarına kadar huzursuz olma. bende bildiğin kahverengi olmuştu, neredeyse regl olmuş gibi çoktu. 3 hafta önce başıma geldi, doktorumun asistanıyla görüşebilmiştim normal dedi. sanırım plasenta oluşumu sırasında oluyor... doktorum da sonradan normal dedi, kontrolüm iyi geçti. sen de iyisindir, ama doktoruna bildirebilirsen iyi olur. dinlen mutlaka, kendini zorlama iş güç için, ayaklarını uzat ve yat. geçmiş olsun...

amanın hemen yatıyorsun ve dınlenıyorsn sakın agır bırsey kaldırma ve doktora gidene kadar da yatmaya dikkat et ve dua bebege bişey olmaz endişelenme sakın ama ısını sağlama al

Son düzenleme:

allah razı olsun canım çok sağol. ilk duyduğumda fena oldum ama şimdi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum okudum falan internette genelde yanlış oluyomuş. inşallah yarın iyi haberler alırız

amanın hemen yatıyorsun ve dınlenıyorsn sakın agır bırsey kaldırma ve doktora gidene kadar da yatmaya dikkat et ve dua bebege bişey olmaz endişelenme sakın ama ısını sağlama al

insan vesvese yapıyor yinede(doktoruma bildirmedim ama hemen randevu aldım hastaneye başka doktor varmış yarın ona gideceğiz iki gündür evi süpürdüm sildim ondan oldu galiba duştan sonra oldu bide,inşallah kötü birşey yoktur,iğneleri yerim yine.öğlene alabildik o zamana kadar sabredeceğim artık

hamside olur neden olmasın ama pişirme şeklin önemli kızartınca bi özelliği kalmaz fırında yada ızgarada yaparsın afiyet olsun yarasın bebişe

ya işte pişirme olayı nasıl olcak ki..ben burda bi yerden alıyordum hamsi tava...evde pişiremiyorum çok kokuyor..hiç mi yemesem yaa

Canım ıcını ferah tut sen bende cok ıs yaptıgım gun akıntım oyle bır artıyorkı yorgunlugun sıddetıne gore de renkelnı sen yorma kendını allahın ıznıyle bısı olmaz

Amanın bebem kıpırdıo tum gun cok yoruldum :26: sandalyede otur otur totom acıdı :26: bebem de sıkılmıstır ıcerde ıkıbuklum :26: yavrum nasıl mutlu olmustur annesı dınlenmeye baslayınca uzanmamla da hareketlenmeye basladı

Kızlar iyi akşamlarr,
Ben çok fena şifayı kaptım( Boğazım feci ağrıyo, ve burnum da akıyo( Son yıllarda hiç böyle bşr boğaz ağrısı yaşamadım. Başına gelenler var mı? Ne yaptınız kızlar?

Selam kızlar, iş yerimdeki ayarlardanmıdır bilmem alıntıyla cevap yazmaya kalkınca genelde sorun oluyor sayfa kapanıyor filan, sadece beğen yapanbiliyorum...Hastalar kervanına bende katıldım, heryerim ağrıyor, acayip geniz ve burun akıntım var belimdeki problemde iyice arttı zor basıyorum acaba vücut dengesi değiştiği için mi bu kadar zorluyor acaba...off hasta olan herkese acil şifalar

Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.. Bende geçen haftadan beri hastayım.. biraz iyilştim gerçi.

Ballı zencefilli ıhlamurun bir zararı yok içebilirsiniz..limonda sıkın.

Ben de kuru öksürük de var geceleri uyuyamıyorum öksürük krizinden ve doktorum benical kullanabileceğimi söyledi.

Canım ıcını ferah tut sen bende cok ıs yaptıgım gun akıntım oyle bır artıyorkı yorgunlugun sıddetıne gore de renkelnı sen yorma kendını allahın ıznıyle bısı olmaz

ben onceden de is yapiyordum ama olmamisti hic,insallah bende iyi dusunmeye calisiyorum gelsin proluton depotlar ama bebegim saglikli olsun

inşallah sorun yoktur.. mutlaka görün tabiiki...Bir risk durum var ise önlemi alınır en azından.
Duş alırken çok sıcak duş almayın....sıcak su kasları gevşetiyor biliyorsunuz ki..

ben onceden de is yapiyordum ama olmamisti hic,insallah bende iyi dusunmeye calisiyorum gelsin proluton depotlar ama bebegim saglikli olsun

canım valla ben 5.haftadan beri haftada 1 proluton depot vuruluyorum.500 mg.lıktan.. 11.yi vuruldum Çarşamba günü..İlk hamileliğimde de vurulmuştum 9 hafta boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…