- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.481
kızlar bugün birşey sormuştum kaynadı sanırım....balık konusunda hamsi yesek oluyo mu ya..besin değeri açısından...bazıları hamsiyi balıktan saymıyo da o yüzdennnn
kızlar bugün doktora gittim 2li tarama testi sonuçlaı için herşeyin çok normal çok sağlıklı bir bebeğin var dedi çok şükür cinsiyetini sordum daha belli olmaz dedi rica ettim bi çıkıntı var sanki erkek dedi ama kesin 1 ay sonra belli olur dedi ama bana kızmış gibi geliyo ulturosonda çıkıntı görüp sonra kızı olan var mı???
ayyyy hayırlı olsun canım benim...potansiyel gelin adayım geliyor desene
amanın koştura koştura geldim pek kimse yok
benım bey uyuyakaldı pilavı yenmeyınce kustu sanırım akıllı kocam pılav tenceresının kapagını değilde başka bir kapak ortmuş (3 boy buyuk gelir) ee halıyle o da dırı olmuş kıtır kıtır
Canım allah yardımcın olsun ıns bıran once tellere alısıp yemek yemeye devam edersın ve ıns agrın cok olmaz
meraba herkese umarım herkes iyidir. Ben hiç iyi değilimgeçen cumartesi 3lü test için kan vermiştim bugün doktoru aradım sonuç yüksek risk çıkmış yarın gel ayrıtılı ultrason yapıcaz dedi . Konuştuğumzdan beri ağlıyorum kesin bişi yok tabiki ama yinde çok korkuyorum dua edin lütfen bizim için inşallah yarın iyi haberler alırız
heeyyy kızlarrr kızlarrr benim dedikodumu mu yaptınız sizzz
nilaycım mesajını okudum fakat yakın zamanda sana yardımcı olucam
bu aralar meşgulüm ama en yakın zamanda yardım edicem canım hatta ediyorum şu an
[table="width: 500, class: outer_border, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]snowflaken[/td]
[td]20ağustos[/td]
[td]7mayıs[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlar benden de kahverengi kırmızımsı bir akıntı geldi peçeteye,yarın doktora gideceğiz dua edin inşallah birşey çıkmaz başına gelenler ne yaptınız(
kızlar benden de kahverengi kırmızımsı bir akıntı geldi peçeteye,yarın doktora gideceğiz dua edin inşallah birşey çıkmaz başına gelenler ne yaptınız(
canım uzme dıcem kendını ama elınde degılo test sonucları kesın degıl bılıyorsun dımı canım
bugun ve yarın cok mubarek gun asure gunu bugunlerın hatrına Rabbım yavrunu saglıkla kucagına almanı nasıp etsın
ozel dua edıcem sana ne olur ağlama canım bak hamılelerın duası kabuldur hepımız yanındayız
canım doktoruna bilgi ver öncelikle, yarına kadar huzursuz olma. bende bildiğin kahverengi olmuştu, neredeyse regl olmuş gibi çoktu. 3 hafta önce başıma geldi, doktorumun asistanıyla görüşebilmiştim normal dedi. sanırım plasenta oluşumu sırasında oluyor... doktorum da sonradan normal dedi, kontrolüm iyi geçti. sen de iyisindir, ama doktoruna bildirebilirsen iyi olur. dinlen mutlaka, kendini zorlama iş güç için, ayaklarını uzat ve yat. geçmiş olsun...
amanın hemen yatıyorsun ve dınlenıyorsn sakın agır bırsey kaldırma ve doktora gidene kadar da yatmaya dikkat et ve duabebege bişey olmaz endişelenme sakın ama ısını sağlama al
hamside olur neden olmasın ama pişirme şeklin önemli kızartınca bi özelliği kalmaz fırında yada ızgarada yaparsın afiyet olsun yarasın bebişe
a kiiiz hamsiye bayiliyorum hamileligimiin basindan beli canim o kadar cok istediki malesef burada hamsi hic gormedim
ama surekli kokusu burnumdan cikmiyo ben hicbirseyi asermem hatta hamilelikten sonra baliktan tiksindim
ama hamsiye bayiliyorum
turkiyeye gidersem ilk yiycegim seylerden biride muhakkak hamsi olcak insallah..
tabıkı yenır doktorum balıkları sayarken hamsıyıde ye dedı
ama pısırme cok onemlı bugun palamut aldım 4 parca kestırdım karadenızlıyım balık bızde cok yenır
ben harıc:) mısır ununa buladım cok azcık tuzla ve enazla 1.5 yemek kasıgı ya tavaya koydum
balık tavam ozel sadece ona kullanırım cok guzel pıstı yedım hamsııyde guzelce dızer azcık yagda pısırırım yapınca
kaynanamı balık pısırırken gordum bı gun sok oldum bıldıgın kzıartma gıbı 1 kg yag ıcınde beyaz unla bulayıp pısırıyordu
hemen mutfaga gırıp ben pısırdım kayınpeder bayıldı bundan boyle aynen boyle pısıcek bu balık dedı
ay gevezelıgım yıne ustumde nerden nereye atladım :) velhasıl pısırmesını fırında yada az yagla yapınca her balık afıyetle yenır bebıslerımız ıcın :)
hayırlısı canım net olana kadar etrafa soyleme ıstersen bana doktor net demesıne ragmen gelecek aykı muayeneye kadar rahat olamıcam:)
nerden balım sneın gelın adayın oluyor hopp burda bızde varızbegenırsem ben ogluma alırım :)
ay ya gıt esıne sarıl ellerıne saglık de canım ne guzel dusunmus senı
benımkıde sagolsun pazara gıttık sadece gobek kıvırcık onları tasıttı tum posetlerı o aldı hep boyle yapıyor artık
yemek yıyınce sofrayı kaldırdı guzelce ay hamılelıgı sevmeye basladım ben yaa :)
amin canım yemekten gectım agrısına dayanayım yeterkı suan hafıf hafıf zorluyor sokup atasım var..
Canım ıcını ferah tut sen bende cok ıs yaptıgım gun akıntım oyle bır artıyorkı yorgunlugun sıddetıne gore de renkelnıinsan vesvese yapıyor yinede(doktoruma bildirmedim ama hemen randevu aldım hastaneye başka doktor varmış yarın ona gideceğiz iki gündür evi süpürdüm sildim ondan oldu galiba duştan sonra oldu bide,inşallah kötü birşey yoktur,iğneleri yerim yine.öğlene alabildik o zamana kadar sabredeceğim artık
Canım ıcını ferah tut sen bende cok ıs yaptıgım gun akıntım oyle bır artıyorkı yorgunlugun sıddetıne gore de renkelnısen yorma kendını allahın ıznıyle bısı olmaz
ben onceden de is yapiyordum ama olmamisti hic,insallah bende iyi dusunmeye calisiyorum gelsin proluton depotlar ama bebegim saglikli olsun
bi yarin olsada bebegimi gorsem onu cok ozledim
sizler nasil dayaniyosunuz 1-2 ay gormeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?