- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.621
a hadi bu sefer tutturdun ama
tersini
a hadi bu sefer tutturdun ama
tersini
Erkek mii
Yine mi tersss yahuu
ebet zaten sen oyle deyince ben aha dedim kesin erkek olcak
ama yine ben biraz pimpirikliyim
son dakkaya kadar degisir diye erkek diyemiyorum oglumdada oyleydim
hicbirseyi ne mavi nede pembe almadim
acik renk aldim yesil turuncu krem tonlarinda
sadece bebek cantasini dogum icin hazirladim
bazen doktorlarda senin gibi yanila biliyo :)
erkek dımı :) hayırlı olsun canım
kesınlıkle katılıyorum bende almam gereken seylerde mor lıla dusunuyorum hem kıza hem erkege gıder ne olur ne olmaz :)
pekbicici canım senı cıdden tebrık edıyorum her defasında tersını bılmekte bı başarı cidden :)
Sağlıklı olması yeterr pipicanın
Usg gibi hatunum
Namım yürüyee aa dostlarr
sorma yaa doktorlar bile böyle non stop hatasız cinsiyet tahmini yapmamışlardır canım
herseyin hayirlisi seninki ne belli mi
Yok canım
Doktor çıkıntı yok kız olabilir dedii 11. haftada
Bizde bekliyoruz sağlıklı haberlerinii
BAKALım hayırlısı
Sende bana bir tahminde bulun bakalımm
Arkadaşlar nasılsınız? Bayağıdır giremedim.. Öncelikle öğretmen arkadaşlarımızın gününü kutlarım..
sınav haftası, diğer okul işleri derken çok yoğundum .. gerçi yoğunluk pek bitecek gibi değil dönem sonuna kadar.
beslenmeme de ilk zamanlarki kadar dikkat edemiyorum.. bu arada yaklaşık10 gündür çok fena kabızlık sorunu yaşıyorum.. hele dün çok kötüydüm. hamilelikten önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda?
yine hamileliğimin başından bu yana 4-5 kilo almıştım. son 2 haftadır durdu.. kilo almıyrm..
1 hafta sonra doktora gideceğiz. bakalım minnoşumuz nasıl, çok merak ediyorum.. 1 ay olacak gitmeyeli.. cinsiyet de belli olur herhalde..
olmaz canım artık hafta sonları vs şehir dışına çıkmak için izin almamız gerekmediğinden başka şehirlerden aldığın rapor problem olmaz sen dinlenmene bak
10 kere üst üste hapşurunca şiddetli bir tekme ile yeter artık rahatsız etme beni tepkisi aldım
çok gecmış olsn cnm
sağol canım evet bundan sonra yormak yokcanım ısın komık yanı gunde enaz 2 lt su ıcıyorum hıc aksatmadan ayranı cayı sutu ayrı 3 lt gecıyor
bu hafta 2 gun sadece balık yagsız tuzsuz ve salata yedım
kızartma yapmam hanı demek bıde boyle beslensem ıkı katı kotu cıkıcak sonuc :)
elımden geldıgnce zatı saglıklı beslenıyorum sastım sonuc boyle cıkınca bakalım doktor ne dıcek
cok gecmıs olsun canım demekkı bundan sonra kendımızı yormak yok :) ıcım rahatladı aklım sendeydı
merhaba kizlar doktordan donuyoruz kendimi yordugum icin olmus akinti 4 tane proluton verdi 10 gun rapor sehir disinda aldigim icin sorun olmaz degil mi memur arkadaslar cevap verebilir mi insallah kazasiz belasiz evimize varalim gec kaldik(
10 kere üst üste hapşurunca şiddetli bir tekme ile yeter artık rahatsız etme beni tepkisi aldım
Yaa, sen böyle dedikçe ben çok kıskanıyorum. Annem de beni deli ediyo, hala hissetmiyormusun diye? Bende mi bir tuhaflık var acaba?
benim velet kapadı yine bacakları açmadı bağdaş kuruyormuş hanfendi yada beyefendi doktor vurdu vurdu ama inatçı çıktı açmadı
kendinizi yormayın durup dururken 4 iğne yemek zorunda kalırsınız benim gibi
bide kendimde farkettiğim şey:benim bebeğim 6 gün geriden gidiyordu sonra beslenmeme dikkat ettim yumurta ballı süt balık ve yoğurda aradaki fark 2 güne düşmüştü,bunlara dikkat etmedim bu hafta bebeğim yine 6 gün geri,sizde dikkat edin
ikili testi yaptırmayacaktım doktor çok ısrar etti pazartesi yaptıracağız inşallah bir problem çıkmaz ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi zaten
çok dua edelim şu terör belasının hayırlısıyla en kısa zamanda bitmesi için buralar o kadar güzel yerler ki ama hava karardığında şehir dışı yollarda bulunmamak şartıyla(
benim velet kapadı yine bacakları açmadı bağdaş kuruyormuş hanfendi yada beyefendi doktor vurdu vurdu ama inatçı çıktı açmadı
kendinizi yormayın durup dururken 4 iğne yemek zorunda kalırsınız benim gibi
bide kendimde farkettiğim şey:benim bebeğim 6 gün geriden gidiyordu sonra beslenmeme dikkat ettim yumurta ballı süt balık ve yoğurda aradaki fark 2 güne düşmüştü,bunlara dikkat etmedim bu hafta bebeğim yine 6 gün geri,sizde dikkat edin
ikili testi yaptırmayacaktım doktor çok ısrar etti pazartesi yaptıracağız inşallah bir problem çıkmaz ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi zaten
çok dua edelim şu terör belasının hayırlısıyla en kısa zamanda bitmesi için buralar o kadar güzel yerler ki ama hava karardığında şehir dışı yollarda bulunmamak şartıyla(
ay ne güzel iki tane kız biirbirlerine destek olurlar ilerde inş benimde eşim haklı çıkar o kadar çok istiyorum ki kızım olmasını dünyalar benim olcak eğer kızsa tabi ki önce sağlıklı hayırlı olması ama ne yalan söyliyim kız istiyom :)slm canım bende öle hissedıyorum erkke dıyorum eşimde kız dıyo doktora giitm 16 haftalığım eşimin dediği kızama benım bir kızım var ırde oğlum olmasını çok isterdim ama bacaklar kapalı tammen 2 doktor kız sanki dedi diğeri kız dedi artık busatden sonra pipi çıkmaz dimi kızlar.....bugün hem aşure günü hem öğretmenler günü heriki güzel gününüzüde kutluyorum....
hayırlı olsun bana bi kız dese doktor ahh ah belirtilerin neydi tatlımkızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)
hayırlı olsun canım banada bi çıkıntı var dedi 12+4 de ben kendimi oğlana alıştırıyorum ama kızsa çok mutlu olucamebet zaten sen oyle deyince ben aha dedim kesin erkek olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?