2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Erkek mii
Yine mi tersss yahuu

ebet zaten sen oyle deyince ben aha dedim kesin erkek olcak
ama yine ben biraz pimpirikliyim
son dakkaya kadar degisir diye erkek diyemiyorum oglumdada oyleydim
hicbirseyi ne mavi nede pembe almadim
acik renk aldim yesil turuncu krem tonlarinda
sadece bebek cantasini dogum icin hazirladim
bazen doktorlarda senin gibi yanila biliyo :)

kesınlıkle katılıyorum bende almam gereken seylerde mor lıla dusunuyorum hem kıza hem erkege gıder ne olur ne olmaz :)
pekbicici canım senı cıdden tebrık edıyorum her defasında tersını bılmekte bı başarı cidden :)

Sağlıklı olması yeterr pipicanın
Usg gibi hatunum
Namım yürüyee aa dostlarr

sorma yaa doktorlar bile böyle non stop hatasız cinsiyet tahmini yapmamışlardır canım

Yok canım
Doktor çıkıntı yok kız olabilir dedii 11. haftada
Bizde bekliyoruz sağlıklı haberlerinii
BAKALım hayırlısı

Sende bana bir tahminde bulun bakalımm

ben simdiye kadar cevremdeki 2-3 kisinin tahminlerini yaptim
ki onlarinda neyi sevdiklerini ve hareketlerinden anliyodum oyle cikariyodum
seninkini bilemiycem ama yinede bi tahmin edeyim
%40 kiz % 60 erkek bence ama yine bilmiyorum

Arkadaşlar nasılsınız? Bayağıdır giremedim.. Öncelikle öğretmen arkadaşlarımızın gününü kutlarım..
sınav haftası, diğer okul işleri derken çok yoğundum .. gerçi yoğunluk pek bitecek gibi değil dönem sonuna kadar.
beslenmeme de ilk zamanlarki kadar dikkat edemiyorum.. bu arada yaklaşık10 gündür çok fena kabızlık sorunu yaşıyorum.. hele dün çok kötüydüm. hamilelikten önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda?
yine hamileliğimin başından bu yana 4-5 kilo almıştım. son 2 haftadır durdu.. kilo almıyrm..
1 hafta sonra doktora gideceğiz. bakalım minnoşumuz nasıl, çok merak ediyorum.. 1 ay olacak gitmeyeli.. cinsiyet de belli olur herhalde..

hosgeldın canım
kabızlık bendede var hergun yedıklerımı saydıgımda buna ragmen kabızlık cekmeme sastı doktor bende hıc kabızlık yasamamıstım bugune kadar
her sabah ıkı ıncır ve ıkı kayısı kurutulmus olanlarından yıyıp ustune ılık su yarım lt ıcıyorum faydasını gordum 2 3 gunde bır olsada wc cıkabılıyorum
cınsıyetı bence ogrenırsın yavrun bacaklarını kapamazsa :) aramızda 1 gun var ben gecen hafta ogrenmıstım
sımdı bır hafta say dur gecermı :)

olmaz canım artık hafta sonları vs şehir dışına çıkmak için izin almamız gerekmediğinden başka şehirlerden aldığın rapor problem olmaz sen dinlenmene bak

sağol canım geçen müdür yardımcısı diyordu birşeyler hafta içi alınamıyormuş galiba emin olamadım,stajyerim bide sorun olmaz inşallah

10 kere üst üste hapşurunca şiddetli bir tekme ile yeter artık rahatsız etme beni tepkisi aldım

bilmiş seniii rahatını da bozmaşmış

çok gecmış olsn cnm

teşekkürler

sağol canım evet bundan sonra yormak yokbenimde eskiden kolesterolum yuksek çıkmıştı eti ve kızartmayı azalt demişti doktor ama sen sağlıklı besleniyorsun galiba niye yüksek çıktıysa.ailede var mı?

Benim en sevdiğim arkadaşlarım sezgilerine dayanarak başından beri hep kız diyorlardı. Ben de hamile kalmadan önce bile kız olacağını düşünüyordum. Hatta erkek olduğunu öğrenirsem sanki kendi bebeğim gitmiş yerine başka bebek koymuşlar gibi olacaktı. Sonunda öğrendik ki kızmış. Çok mutluyum :)

hayırlı olsun dediğin çıktı desene

benim velet kapadı yine bacakları açmadı bağdaş kuruyormuş hanfendi yada beyefendi doktor vurdu vurdu ama inatçı çıktı açmadı
kendinizi yormayın durup dururken 4 iğne yemek zorunda kalırsınız benim gibi
bide kendimde farkettiğim şey:benim bebeğim 6 gün geriden gidiyordu sonra beslenmeme dikkat ettim yumurta ballı süt balık ve yoğurda aradaki fark 2 güne düşmüştü,bunlara dikkat etmedim bu hafta bebeğim yine 6 gün geri,sizde dikkat edin
ikili testi yaptırmayacaktım doktor çok ısrar etti pazartesi yaptıracağız inşallah bir problem çıkmaz ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi zaten
çok dua edelim şu terör belasının hayırlısıyla en kısa zamanda bitmesi için buralar o kadar güzel yerler ki ama hava karardığında şehir dışı yollarda bulunmamak şartıyla(

merhaba kizlar doktordan donuyoruz kendimi yordugum icin olmus akinti 4 tane proluton verdi 10 gun rapor sehir disinda aldigim icin sorun olmaz degil mi memur arkadaslar cevap verebilir mi insallah kazasiz belasiz evimize varalim gec kaldik(

haberlerın ıyı olmasına cok sevındım canım dinlenirsin bir guzel olmadı mudurunu arar sorarsın yok sorun olur derse de pazartesı gider yenisini yazdırırsın

10 kere üst üste hapşurunca şiddetli bir tekme ile yeter artık rahatsız etme beni tepkisi aldım

:2: bebegınden tepkiler

Yaa, sen böyle dedikçe ben çok kıskanıyorum. Annem de beni deli ediyo, hala hissetmiyormusun diye? Bende mi bir tuhaflık var acaba?

ooo annem 2,5 ayda başlayacak demişti bana ben 1 haftadır net hıssedebiliyoum annemın hesabına gore gec bile kaldım
canım vucudumu cok ıyı tanıyorum hamıle kaldıgımı o hafta hissettim düşün bu hafta 3 kere oldu işte biri yatmaya haırlanırken, biri öğleden sonra cok yemıştım mutlu oldum sanırım bir de dun herkes farklı hıssedıyor bızımkıler kesın erkek bu kadar cabuk hareketlendıyse diyor da bakalım kısmet

canım gözün aydın

zehrah yasadıgın yer bursa gornuyo kuzum nerdesın sen?
o dikkat etmeyle hakıkaten cabuk buyuyo ben konyadayken yıyıp içip yattım bebem 5 gunluk atar yaptı dusuk tehlıkesı oldugu halde

zehrah yasadıgın yer bursa gornuyo kuzum nerdesın sen?
o dikkat etmeyle hakıkaten cabuk buyuyo ben konyadayken yıyıp içip yattım bebem 5 gunluk atar yaptı dusuk tehlıkesı oldugu halde

ay ne güzel iki tane kız biirbirlerine destek olurlar ilerde inş benimde eşim haklı çıkar o kadar çok istiyorum ki kızım olmasını dünyalar benim olcak eğer kızsa tabi ki önce sağlıklı hayırlı olması ama ne yalan söyliyim kız istiyom :)
kızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)
hayırlı olsun bana bi kız dese doktor ahh ah belirtilerin neydi tatlım
hayırlı olsun canım banada bi çıkıntı var dedi 12+4 de ben kendimi oğlana alıştırıyorum ama kızsa çok mutlu olucam

bu arada bütün öğretmen annişlerin öğretmenler günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…