2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
karnin altindaki o setlik yok ya hani
cunku gecen gittigimde bebegim cok asagidaydi tam kasik bolgesinde ve ora sertti
simdi gittim gobek deligi hizasina cikmis yavrum ve o yuzden asagidaki sertlik gitmis orasi yumusak
senin de aklina takilmasin

2,5 gün çalışıyorum ben ama doktor 10 gün rapor verdi ben istemedenkendimi pek kötü hissetmiyordum ama dinlenip bebeğimi besleyeceğim zayıfladım kilo alacağım

nialycım bebeğimizin adı ali ömer listeye eklersen sevinirim... ali ömer bebek

Son düzenleme:

Canım hamilelikte bazı testleri normal olarak hamilelik süresince zaten yüksek çıkacağı için dr vermiyor onları sedimantasyon gibi mesela kolestrolde onlardan biri olabilirki zaten öyle önemsenecek kadar yüksek çıkmamış...ama idrarda enfeksiyonun çıkmış biraz sanırım üşütüyorsun kendini ayaklarını sıcak tut...Diyorumda halimi görseniz acırsınız salya sümük hapşuruk modundan çıkamadım...

karnin altindaki o setlik yok ya hani
cunku gecen gittigimde bebegim cok asagidaydi tam kasik bolgesinde ve ora sertti
simdi gittim gobek deligi hizasina cikmis yavrum ve o yuzden asagidaki sertlik gitmis orasi yumusak
senin de aklina takilmasin

o sertlik bndede var acaba kasıklarım hafif sızı ondanmı oluyo seninde olmuşmuydu

annemde var canım kızartma belkı 1 yıldır evde pişmedı hıc bıseyı kızartmam sadece ablam geldıgınde bazen ona yapardım eskıden dusun o dereceyım yanı:)

nialycım bebeğimizin adı ali ömer listeye eklersen sevinirim... ali ömer bebek

ömerler anneye cok cektırır kardesımden bılıyorum :) cok cabbarlar hz .ömer gıbı :) ısmı hayırlı olsun oğlunun canım

benımde aklıma hamılelıkte testlerın yuksek cıkabılıcegı geldı
idrar testı daha once 3 - 4 ıken sımdı 1- 2 ozman bıle hamılelerde olur demıstı doktor
yazın bıle terlıksız yere basmam kıs geldımı hırka corap eksık olmaz zatı usuyorum :)
acaba cok dıkkat etmekte zararlımı dıye dusunuyorum artık :)
inşallah ben hasta olmam hastalıgımda tuhaf 1gun ıyı dopıng almıs gıbı dıger gun fecı yatarım
doktor bıle sasırmıstı bıkeresınde halıme kısı hayırlısıyla en az hasarla atlatalım ınsallah yaza yavrularımızsa saglıkla gırelım

gulsevdam gecmisi okuyamadim lokosit mi cikti ? ben de yeni kurtuldum bakteriden simdi tertemizim cok sukur
ama 2 paket ilac ictim

bir e yola cikicam diye doktorum fitil yazdi ama vajinadan degil
o da rahmi rahatlatir iyi hissedersin dedi
doktorumu cok ozliycemmmm
ben boyle birini bulabilecek miyim acaba
kadin bana 4 paket elevit hapi, bir kolye bir de kokulu mum hediye etti benden hatira diye vedalastik
cok ilgili cok bilgili biriydi umarim yine iyi biri cikar karsima

Ins canım TRde de bulursun gonlune doktor

annemde var canım kızartma belkı 1 yıldır evde pişmedı hıc bıseyı kızartmam sadece ablam geldıgınde bazen ona yapardım eskıden dusun o dereceyım yanı:)

o zaman boşver canım ya belki hamilelik hormonları onu da etkiliyordur.zaten doktorun da önemli birşey dememiş

benimkide kız 13. haftada tahmin etti doktor kasık bölgesi aşagı dogru oluşmuş falan dedi o zaman kız oluyormuş. benim belirti olarak mide bulantılarım çoktu başka pek bir şey hissetmedim.

hayırlı olsun dediğin çıktı desene

guzel haberler var topicte
rodja hayirli olsun saglikla dogsun oglusun

cooooookk saolun arkadaslar daha anneme bile soylemeden size yazdim
sizinle paylasmak istedim mutlulugumu rabbim hepinizin gonlune gore verir insallah
hamileligimin basindan beli doktordan bu sozleri duymak istiyordum
allaha cok sukur simdi hersey normal
allahim hepimizin bebeklerine saglik versin ve kazasiz belasiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

benim oyle oluyo iki uc gun hic biseyim olmuyo ama yine midem cok bulaniyo ya
ozellikle erken uyandigimda

al benden de o kadar...sabah kalktığımda her seferinde midem ağzımda...bugün biraz az gibiydi bişiler yiyeyim bastırır belki dedim..hepsi çıktı...bezdim ya...:2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…