- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.641
2,5 gün çalışıyorum benhaberlerın ıyı olmasına cok sevındım canım dinlenirsin bir guzel olmadı mudurunu arar sorarsın yok sorun olur derse de pazartesı gider yenisini yazdırırsın
:2:bebegınden tepkiler
ooo
karnin altindaki o setlik yok ya hani
cunku gecen gittigimde bebegim cok asagidaydi tam kasik bolgesinde ve ora sertti
simdi gittim gobek deligi hizasina cikmis yavrum ve o yuzden asagidaki sertlik gitmis orasi yumusak
senin de aklina takilmasin
canım ısın komık yanı gunde enaz 2 lt su ıcıyorum hıc aksatmadan ayranı cayı sutu ayrı 3 lt gecıyor
bu hafta 2 gun sadece balık yagsız tuzsuz ve salata yedım
kızartma yapmam hanı demek bıde boyle beslensem ıkı katı kotu cıkıcak sonuc :)
elımden geldıgnce zatı saglıklı beslenıyorum sastım sonuc boyle cıkınca bakalım doktor ne dıcek
cok gecmıs olsun canım demekkı bundan sonra kendımızı yormak yok :) ıcım rahatladı aklım sendeydı
acaba neden ölçülmez aıle hekımıme butun kan testlerı yaptır dedım oda bunuda katmıs:)
gercı kotu kolesterol temız ıyı cıktı ama doktorum ıcımi rahatlatmadıkca acaba dıcem hep
benimde kızım olacak :) doktor 13. haftada tahmin etmişti:) kızı olacaklar isim neleri düşünüyorsunuz
ben demiştim zaten sizeondan die
karnin altindaki o setlik yok ya hani
cunku gecen gittigimde bebegim cok asagidaydi tam kasik bolgesinde ve ora sertti
simdi gittim gobek deligi hizasina cikmis yavrum ve o yuzden asagidaki sertlik gitmis orasi yumusak
senin de aklina takilmasin
sağol canım evet bundan sonra yormak yokbenimde eskiden kolesterolum yuksek çıkmıştı eti ve kızartmayı azalt demişti doktor ama sen sağlıklı besleniyorsun galiba niye yüksek çıktıysa.ailede var mı?
nialycım bebeğimizin adı ali ömer listeye eklersen sevinirim... ali ömer bebek
Canım hamilelikte bazı testleri normal olarak hamilelik süresince zaten yüksek çıkacağı için dr vermiyor onları sedimantasyon gibi mesela kolestrolde onlardan biri olabilirki zaten öyle önemsenecek kadar yüksek çıkmamış...ama idrarda enfeksiyonun çıkmış biraz sanırım üşütüyorsun kendini ayaklarını sıcak tut...Diyorumda halimi görseniz acırsınız salya sümük hapşuruk modundan çıkamadım...
o sertlik bndede var acaba kasıklarım hafif sızı ondanmı oluyo seninde olmuşmuydu
erva nasıl
ama ben değil sizler için söyledim:))
gulsevdam gecmisi okuyamadim lokosit mi cikti ? ben de yeni kurtuldum bakteriden simdi tertemizim cok sukur
ama 2 paket ilac ictim
bir e yola cikicam diye doktorum fitil yazdi ama vajinadan degil
o da rahmi rahatlatir iyi hissedersin dedi
doktorumu cok ozliycemmmm
ben boyle birini bulabilecek miyim acaba
kadin bana 4 paket elevit hapi, bir kolye bir de kokulu mum hediye etti benden hatira diyevedalastik
cok ilgili cok bilgili biriydi umarim yine iyi biri cikar karsima
annemde var canım kızartma belkı 1 yıldır evde pişmedı hıc bıseyı kızartmam sadece ablam geldıgınde bazen ona yapardım eskıden dusun o dereceyım yanı:)
ay ne güzel iki tane kız biirbirlerine destek olurlar ilerde inş benimde eşim haklı çıkar o kadar çok istiyorum ki kızım olmasını dünyalar benim olcak eğer kızsa tabi ki önce sağlıklı hayırlı olması ama ne yalan söyliyim kız istiyom :)
hayırlı olsun bana bi kız dese doktor ahh ah belirtilerin neydi tatlım
hayırlı olsun dediğin çıktı desene
haberlerın ıyı olmasına cok sevındım canım dinlenirsin bir guzel olmadı mudurunu arar sorarsın yok sorun olur derse de pazartesı gider yenisini yazdırırsın
:2:bebegınden tepkiler
ooo annem 2,5 ayda başlayacak demişti bana ben 1 haftadır net hıssedebiliyoum annemın hesabına gore gec bile kaldım
canım vucudumu cok ıyı tanıyorum hamıle kaldıgımı o hafta hissettim düşünbu hafta 3 kere oldu işte biri yatmaya haırlanırken, biri öğleden sonra cok yemıştım mutlu oldum sanırım bir de dun herkes farklı hıssedıyor bızımkıler kesın erkek bu kadar cabuk hareketlendıyse diyor da bakalım kısmet
canım gözün aydın
guzel haberler var topicte
rodja hayirli olsun saglikla dogsun oglusun
ay ne güzel iki tane kız biirbirlerine destek olurlar ilerde inş benimde eşim haklı çıkar o kadar çok istiyorum ki kızım olmasını dünyalar benim olcak eğer kızsa tabi ki önce sağlıklı hayırlı olması ama ne yalan söyliyim kız istiyom :)
hayırlı olsun bana bi kız dese doktor ahh ah belirtilerin neydi tatlım
hayırlı olsun canım banada bi çıkıntı var dedi 12+4 de ben kendimi oğlana alıştırıyorum ama kızsa çok mutlu olucam
bu arada bütün öğretmen annişlerin öğretmenler günü kutlu olsun
benim oyle oluyo iki uc gun hic biseyim olmuyo ama yine midem cok bulaniyo ya
ozellikle erken uyandigimda
10 kere üst üste hapşurunca şiddetli bir tekme ile yeter artık rahatsız etme beni tepkisi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?