- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.601
evet canm 4 boyutlu mükemmeldi ya ve şansım hep öyle görebileceğim çnkü hastanenın ultrasyon cihazı baya iyi :)oh masallahtemiz cikmasina cok sevindim
benim uclu test icin 6 araliktan sonra verdi tarihi doktor daha var benim
bebisini baya net gormussundur 4 boyutluda
Cok sevındım canım her seyın yolunda olmasınamasallah kızına
çok şükür canım teşekkür ederim
kızlaarr sonunda cinsiyetmiz belli oldu:) küçük bi prensesim olucak allhın izniyle :)
Elçinime kız arkadaş geliyor deseene :)
valla erkek bebişlerimiz çok forumda :)
mutlu haftasonları kızlar
içinizde öğretmen olanlar varsa tek tek ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZÜ kutlarım iyiki varsınız
ben kışlıklarımı çıkarttım elde yıkama programından geçirmeye başladım kazaklarımı kiii yarım saat sonra nefes nefese kaldım
oksijensiz kalıyorum sanki aldığım nefes yetmiyo, oluyomu sizde de doktorumu aradım kan hacmi arttığı için normaldir dedi
merhaba kizlar doktordan donuyoruz kendimi yordugum icin olmus akinti 4 tane proluton verdi 10 gun rapor sehir disinda aldigim icin sorun olmaz degil mi memur arkadaslar cevap verebilir mi insallah kazasiz belasiz evimize varalim gec kaldik(
merhaba kizlar doktordan donuyoruz kendimi yordugum icin olmus akinti 4 tane proluton verdi 10 gun rapor sehir disinda aldigim icin sorun olmaz degil mi memur arkadaslar cevap verebilir mi insallah kazasiz belasiz evimize varalim gec kaldik(
eslerle yakınlasma konusulmus doktorum haftada 1 kuralını gecme dıyor her gıdısımde
sımdı dişe telde taktımkı en az 1 hafta daha esı kendıme yaklastıramam zatı haftayada gıdıyor
yanı 15 gun daha rahatım :) bende hıc ıstek yok bıde bebege bısey olur dıye ıster ıstemez aklımız onda kalınca zor oluyor ..
bugun tahlıl sonuclarımı aldım bır kac deger canımı sıktı doktoruma gıdınce sorucam
gıtmısken belkı ultrasona gırmeme ızın verır tekrar oglumu gorurum :)
alt dıslerıme tel takıldı yemek yemek ıskencecok agrıcakmıs doktorum acık acık yandın dedı
hemen jınekologumu aradım mınoset 3 tane ızın verdı agrıyınca ıcmem ıcın umarım agrılara dayanırım
3 gun ıstedıgım gıbı beslenemedım mısafır agırla mısafırlıge gıt derken
bugun yıne balık aldım pısırdım salata ıle yedım balık yedıgıme ınanamıyorum ınsallah boyle gıder
haftada 2 kere yıyebılırım
Amanın bebem kıpırdıotum gun cok yoruldum :26: sandalyede otur otur totom acıdı :26: bebem de sıkılmıstır ıcerde ıkıbuklum :26: yavrum nasıl mutlu olmustur annesı dınlenmeye baslayınca uzanmamla da hareketlenmeye basladı
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
[ı]tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun[/ı]
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
günaydın..
pek gıremıyorum bu aralar hiç keyfımız kalmadı 2 li testımız rısklı çıktı trsomy 1/150 doktor amnıyosentez ıstedısonuçları ankaradakı kardeşime gomderdım hemşireydı ordakı kadın dogumcuya gostermış oda olması şart demış.yıne içime sınmedı henuz 14 haflaık oldugumuz için 2 li testte daha gec sayılmaz tekrar yaptırmaya karar verdık bu sefer unuversıte haztanesınde yaptıracagız pazertsı gun aldık bakalım.ınşallh bu sonuç ıyı çıkar degılse yıne yanı çıkarsa amnıyosentezden başka çare kalmıyo 3 doktorda aynı şeyı demış olacak moralım bozuk.2 çocugumdada hiç boyle şey yaşamamıştım.akraba sulalede boyle bışey yok nerden çıktı şimdi bu.ınşallh guzel sonuçlar alırız .allah hayırlıyla rahatlatma versın hepımıze.sıkıntı yaptık işte.bakalım pazartesı olsun sabah erkenden gıdecegız..usg de naormaldı bebek ense kalanlıgı falan normal çıkmıştı..neyse daha uzatmamayım.sonuçları alınca yıne gelırım allah amanet olun..
kızlar tahlıl sonuclarımdan bazıları benı dusunduruyor dedım ya sızede yazayım doktora gıdene kadar belkı sız ıcımı ferahlatırsınız
hdl kolestrol 99 normalde degerler 35 - 70 arası olmalıymıs yanına *Y* harfı koymus
kolestrol 214 normal degerler 0 - 200 arası yanına *Y* harfı koyulmus
LDL KOLESTROL degerım ıyı onda sorun yok
bıde total demır baglama kapasıtesı 239 degerler 250 - 410 bunun yanınada *D*
ıdrar testımde gecen ay az bakterı 3-4 lökosit demişti
simdiki test her sahada 1-2lökosit 1-2 erotsit hücre görülmüştür dıyo
Y olan yüksek demiş, d de düşükk
Ama ucuk bir fark yokk sanırım
Sen zaten yemene içmene dikkat eden birisinn azcık diyet dicek galiba
İdrarda da herkeste görülebiliyor lokosit ve erotsit bol bol su içeceksin
Canım geçen ay benim de aile hekimimin yaptığı testte kolesterol 216 yani yüksek çıktı. Eşime dikkat etsin falan demiş. Sonra ben kendi kadın doğumcuma sordum, kolesterolüm yüksek çıkmış napiim diye. Doktorum da dediki: Hamilelikte kolesterol ölçülmez! eşim inatla ama yüksek çıkmış falan dedi, Doktorum da ısrarla hamilelikte kolesterol ölçülmez, dikkate almayın dedi.
meraba arkadaslar ben geldim doktordan
allaha cok sukur hersey cok guzel cikti
guatr var ama gebelige bir zarari yokmus insallah
tahliiller hepsi normal seviyeye dustu
hamileligimin basindan beli ilk defa bu kadar kendimi rahat hissediyorum
cunku basindan beli her hafta sorunlar cikiyodu
simdi hersey insallah normal gidiyo
kontrollerimde bundan sonra yirmi gunde bir olacak
cinsiyetide doktor tahmin etti sizce ne soyledi
tahmini olan var mi
cok sevındım cnaım her seyın yolunda gıtmesıne
cınsıyet ısı bılıyorsun pekbıcıvıden sorulur :)
bugune kadar kımseye tahmınde bulunmadım ıcıme dogmuyor nedense .. catlatıcanmı sımdı bızı:)
Canım OGReTMENLER gunun kutlu olsunıns hersey gonlunce olur
tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun canlar...:80::80::80::80:
Selam Kızlarrrrrr
herkese iyi haftasonlarııııı
veee tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsunnnnnn
mutlu haftasonları kızlar
içinizde öğretmen olanlar varsa tek tek ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZÜ kutlarım iyiki varsınız
ben kışlıklarımı çıkarttım elde yıkama programından geçirmeye başladım kazaklarımı kiii yarım saat sonra nefes nefese kaldım
oksijensiz kalıyorum sanki aldığım nefes yetmiyo, oluyomu sizde de doktorumu aradım kan hacmi arttığı için normaldir dedi
kızlar tekrardan bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunnn...
benim için kötü bir gündü maalesef..en azından sabah kötüydü...bulantılarım azalmıştı ama sabah yine ne yediysem gitti...:26: bulantıları azalıp da sonradan şiddetleen oldu mu aranızda...her seferinde başa dönüyormuş gibi hissediyorum...:2::2::2::2:
meraba arkadaslar ben geldim doktordan
allaha cok sukur hersey cok guzel cikti
guatr var ama gebelige bir zarari yokmus insallah
tahliiller hepsi normal seviyeye dustu
hamileligimin basindan beli ilk defa bu kadar kendimi rahat hissediyorum
cunku basindan beli her hafta sorunlar cikiyodu
simdi hersey insallah normal gidiyo
kontrollerimde bundan sonra yirmi gunde bir olacak
cinsiyetide doktor tahmin etti sizce ne soyledi
tahmini olan var mi
Kız mı dedim :44::44:
Erkek ozaman
Ama sende hala kız hissediyorumda bakalım bu sfer ters mi tutacak düz mü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?