2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mutlu haftasonları kızlar

içinizde öğretmen olanlar varsa tek tek ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZÜ kutlarım iyiki varsınız

ben kışlıklarımı çıkarttım elde yıkama programından geçirmeye başladım kazaklarımı kiii yarım saat sonra nefes nefese kaldım

oksijensiz kalıyorum sanki aldığım nefes yetmiyo, oluyomu sizde de doktorumu aradım kan hacmi arttığı için normaldir dedi

merhaba kizlar doktordan donuyoruz kendimi yordugum icin olmus akinti 4 tane proluton verdi 10 gun rapor sehir disinda aldigim icin sorun olmaz degil mi memur arkadaslar cevap verebilir mi insallah kazasiz belasiz evimize varalim gec kaldik(

oh masallah temiz cikmasina cok sevindim
benim uclu test icin 6 araliktan sonra verdi tarihi doktor daha var benim
bebisini baya net gormussundur 4 boyutluda
evet canm 4 boyutlu mükemmeldi ya ve şansım hep öyle görebileceğim çnkü hastanenın ultrasyon cihazı baya iyi :)

ii maşallah cnm sevindm sonclarınn temz cıkmasını kızınn hayrlı ugrlu olsn sağlkla doğsn ınsallahh [/QUOTE]

amın canım ınsallah hepimizinkiii :)

bana da oluyor cnm dınlene dınlene yapıyorum

merhaba kizlar doktordan donuyoruz kendimi yordugum icin olmus akinti 4 tane proluton verdi 10 gun rapor sehir disinda aldigim icin sorun olmaz degil mi memur arkadaslar cevap verebilir mi insallah kazasiz belasiz evimize varalim gec kaldik(

olmaz canım artık hafta sonları vs şehir dışına çıkmak için izin almamız gerekmediğinden başka şehirlerden aldığın rapor problem olmaz sen dinlenmene bak

çok gecmış olsn cnm

10 kere üst üste hapşurunca şiddetli bir tekme ile yeter artık rahatsız etme beni tepkisi aldım

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda yeniden güzel güzel beslenirsin.

Yaa, sen böyle dedikçe ben çok kıskanıyorum. Annem de beni deli ediyo, hala hissetmiyormusun diye? Bende mi bir tuhaflık var acaba?

Çok teşekkürler tatlım sana ve öğretmenler günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara. Ben de öğretmen olan bütün topic üyelerinin öğretmenler gününü kutluyorum. Ay iyiki arkadaşım tavsiye etmiş kkyi. Ne güzel her şeyi paylaşabiliyoruz burda.

Benim sana tavsiyem, başka bir yerde bi daha yaptır test. Benim bi arkadaşımın başına geldi aynısı, karı koca birbirlerine düştüler amniyosentez yüzünden. Sonra gidip başka bi hastanede daha 2li test yaptırdılar, bu seferde düşük risk çıktı. Arkadaşım çok beddua etti. 2. çocuğum olursa asla 2li test yaptırmıycam diyo.

Canım geçen ay benim de aile hekimimin yaptığı testte kolesterol 216 yani yüksek çıktı. Eşime dikkat etsin falan demiş. Sonra ben kendi kadın doğumcuma sordum, kolesterolüm yüksek çıkmış napiim diye. Doktorum da dediki: Hamilelikte kolesterol ölçülmez! eşim inatla ama yüksek çıkmış falan dedi, Doktorum da ısrarla hamilelikte kolesterol ölçülmez, dikkate almayın dedi.

Y olan yüksek demiş, d de düşükk
Ama ucuk bir fark yokk sanırım
Sen zaten yemene içmene dikkat eden birisinn azcık diyet dicek galiba
İdrarda da herkeste görülebiliyor lokosit ve erotsit bol bol su içeceksin

canım ısın komık yanı gunde enaz 2 lt su ıcıyorum hıc aksatmadan ayranı cayı sutu ayrı 3 lt gecıyor
bu hafta 2 gun sadece balık yagsız tuzsuz ve salata yedım
kızartma yapmam hanı demek bıde boyle beslensem ıkı katı kotu cıkıcak sonuc :)
elımden geldıgnce zatı saglıklı beslenıyorum sastım sonuc boyle cıkınca bakalım doktor ne dıcek

cok gecmıs olsun canım demekkı bundan sonra kendımızı yormak yok :) ıcım rahatladı aklım sendeydı

acaba neden ölçülmez aıle hekımıme butun kan testlerı yaptır dedım oda bunuda katmıs:)
gercı kotu kolesterol temız ıyı cıktı ama doktorum ıcımi rahatlatmadıkca acaba dıcem hep

meraba arkadaslar ben geldim doktordan
allaha cok sukur hersey cok guzel cikti
guatr var ama gebelige bir zarari yokmus insallah
tahliiller hepsi normal seviyeye dustu
hamileligimin basindan beli ilk defa bu kadar kendimi rahat hissediyorum
cunku basindan beli her hafta sorunlar cikiyodu
simdi hersey insallah normal gidiyo
kontrollerimde bundan sonra yirmi gunde bir olacak
cinsiyetide doktor tahmin etti sizce ne soyledi
tahmini olan var mi

alısverısteydık esımle bugun 10 cesıt enaz almak berekettır
sansıma esımın belı tutuldu sankı hamıle o:) mecbur bende aldım yuklerden bıraz tasıdım
normalde asla tasıttırmaz bırazdan ıse gıdıcek bende uzanır dınlenırım yoruldum bayagı ey gıdı ey azcık ıs yorar oldu
bazen guluyorum kendıme :)

cok sevındım cnaım her seyın yolunda gıtmesıne
cınsıyet ısı bılıyorsun pekbıcıvıden sorulur :)
bugune kadar kımseye tahmınde bulunmadım ıcıme dogmuyor nedense .. catlatıcanmı sımdı bızı:)

cok saol canim
evet dogru pekbiciciye sormam lazim
gerci sormustum kiz diye tahmin etmisti bacaklar kapali oldugu icin

e hadi bu sefer tutturdun

Canım OGReTMENLER gunun kutlu olsun ıns hersey gonlunce olur

çok teşekkür ederim canım hatırlanmak çok güzel....

tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun canlar...:80::80::80::80:

teşekkürler canım..senin de öğretmenler günün kutlu olsun...

Selam Kızlarrrrrr
herkese iyi haftasonlarııııı

veee tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsunnnnnn

teşekkürlerrrr...

teşekkürler canımmm

kızlar tekrardan bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunnn...

benim için kötü bir gündü maalesef..en azından sabah kötüydü...bulantılarım azalmıştı ama sabah yine ne yediysem gitti...:26: bulantıları azalıp da sonradan şiddetleen oldu mu aranızda...her seferinde başa dönüyormuş gibi hissediyorum...:2::2::2::2:

benim oyle oluyo iki uc gun hic biseyim olmuyo ama yine midem cok bulaniyo ya
ozellikle erken uyandigimda

Kız mı dedim :44::44:
Erkek ozaman
Ama sende hala kız hissediyorumda bakalım bu sfer ters mi tutacak düz mü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…