2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Benimde inanılmaz canım çektiii
Yapanda yok sanırımm
aMa kase kase paylaşmış herkes facede

ben face'te yemek paylaşımı olayına fena halde gıcık oluyorum. yediğini, yaptığını, canının istediğini hemen koyuyorlar oraya.. yapabilenden çok yapamayan ya da uzakta olup istese de malzemeyi bulamayacaklar var.. sadece hamile olmak gerekmiyor ki, herkesin aklına düşüyordur eminim..

tam tahmın ettiğim gibi yakın arkadasım da orda benım yanlış hatırlamıyorsam 6ay oldu işe başlayalı

evett..daha önce devlet demiryolarında 4 sene calıstım sonra da adalet bakanlıgına gecis yaptım yaklasık 7 aydır bu sektörde calsııyorum....devlet gibisi yokkk.......... =))

Aynen canımm yapanı var yapamayanı var ben gibi canı çekip anlamayanıda :44:
Ayrıca bunu resim olarak paylaşmak değill
Kapı kapı komşu akraba paylaşmak önemliii
Yapabilsem bilsem ki malzemeleri ziyan etmicem hemen oturup yaparım ama hiiç anlamam ki ben
Şu saat oldu gelen gidende yok Kocama söyleyim getirsin bari

Buarada öğretmenlerimizz her birinizinn yanaklarından öpüyorumm iyi ki varsınızz
Kutlu olsun gününüz

everyyy canım gözün aydın bebişini görmüşsünnnn
cinsiyet konusunda kafanı karıştırmış dr anlaşılan götermemeside kötü olmuş bebişin
saglıkla gelsin inşallah ta
bu salı mı geliyorsun tr ye

Selam Kızlarrrrrr
herkese iyi haftasonlarııııı

veee tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsunnnnnn

evet canim sali gunu istanbuldayiz insallah o gun dinlenirim orda sonra yola devam

canim gecen gittigimde 15 cm demisti
bu gittigimde 18 cm dedi
bak buyumus dedi hatta
ama anlamadim simdi mm olarak da oyle yaziyor
neyse canim usg zaten eski
tr de ayrintili ogrenicem insallah gram ve cm olarak sagol soyledigin icin

Canım benimm kurban olurum sana
etraf şuan pek sessiz bakalım ilerleyen saatlerde ne olacakk:18::18:
Demen yeter kuzum getirmiş kadar oldunn
Afiyet bal şeker olsunn lop lopp bebişe sağlık olsunn

canımsın getirmezlerse bil ki yetiştirecek bir arkadaşın var içini ferah tut
bende henüz afiyetlenemedim haber bekliyorum sabırsızlıkla

Sen zaten erkek hissediyorum diyordun dimi canım :44:
PekBiciCi

evet canım erkek hissediyorum ama eşim kız diyo benim kalbim temiz hissediyom ben kız olcak diyo iddaya girdik bakalım:)

Son düzenleme:

Sen zaten erkek hissediyorum diyordun dimi canım :44:
PekBiciCi

evet canım erkek hissediyorum ama eşim kız diyo benim kalbim temiz hissediyom ben kız olcak diyo iddaya girdik bakalım:)

slm canım bende öle hissedıyorum erkke dıyorum eşimde kız dıyo doktora giitm 16 haftalığım eşimin dediği kız ama benım bir kızım var ırde oğlum olmasını çok isterdim ama bacaklar kapalı tammen 2 doktor kız sanki dedi diğeri kız dedi artık busatden sonra pipi çıkmaz dimi kızlar.....bugün hem aşure günü hem öğretmenler günü heriki güzel gününüzüde kutluyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…