- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.581
Benimde inanılmaz canım çektiii
Yapanda yok sanırımm
aMa kase kase paylaşmış herkes facede
tam tahmın ettiğim gibi yakın arkadasım da orda benımcanım benn izmir aliaga kadın kapalı cezaevindeyimm
tam tahmın ettiğim gibi yakın arkadasım da orda benımyanlış hatırlamıyorsam 6ay oldu işe başlayalı
ben face'te yemek paylaşımı olayına fena halde gıcık oluyorum. yediğini, yaptığını, canının istediğini hemen koyuyorlar oraya.. yapabilenden çok yapamayan ya da uzakta olup istese de malzemeyi bulamayacaklar var.. sadece hamile olmak gerekmiyor ki, herkesin aklına düşüyordur eminim..
esim bana tam inanmiyor gibiydi vurdukca elini koyuyordu ama koyunca vurmuyor tabi
o anlik birsey
bugun doktor da diyince iyice anladi
bir de ben yerini bile biliyormusum gosterdim bacakalrinin odlugu yer esim de sasirdi
saglikla buyusunler guclu guclu bacakalriyla bize vursun dursunlar ne keyifli olur
Benimde inanılmaz canım çektiii
Yapanda yok sanırımm
aMa kase kase paylaşmış herkes facede
cnm benimetraftan gelmeyecekse arkadaşın annesi yapacakmış sana getirebilirim
evet canim sali gunu istanbuldayiz insallaheveryyy canım gözün aydın bebişini görmüşsünnnn
cinsiyet konusunda kafanı karıştırmış dr anlaşılan götermemeside kötü olmuş bebişin
saglıkla gelsin inşallah ta
bu salı mı geliyorsun tr ye
Canım sevindim kuzucuğuna cinsiyet olayı çok merak ediyoruz ama ilk zamanlar yanılabiliyor doktorlarhayırlısı ve sağlıklısı olsunlarda hepsi başımız gözümüz üstüne... Bu arada bebişin
11.79 yani 12 cm canım tr de sonra 18 cm demezse üzülme diye yazdım anlam kargaşası olmuş gayet iyi ve güzel maşallah
Canım benimm kurban olurum sana
etraf şuan pek sessiz bakalım ilerleyen saatlerde ne olacakk:18::18:
Demen yeter kuzum getirmiş kadar oldunn
Afiyet bal şeker olsunn lop lopp bebişe sağlık olsunn
kızlar tahlıl sonuclarımdan bazıları benı dusunduruyor dedım ya sızede yazayım doktora gıdene kadar belkı sız ıcımı ferahlatırsınız
hdl kolestrol 99 normalde degerler 35 - 70 arası olmalıymıs yanına *Y* harfı koymus
kolestrol 214 normal degerler 0 - 200 arası yanına *Y* harfı koyulmus
LDL KOLESTROL degerım ıyı onda sorun yok
bıde total demır baglama kapasıtesı 239 degerler 250 - 410 bunun yanınada *D*
ıdrar testımde gecen ay az bakterı 3-4 lökosit demişti
simdiki test her sahada 1-2lökosit 1-2 erotsit hücre görülmüştür dıyo
evet canim sali gunu istanbuldayiz insallaho gun dinlenirim orda sonra yola devam
canim gecen gittigimde 15 cm demisti
bu gittigimde 18 cm dedi
bak buyumus dedi hatta
ama anlamadim simdi mm olarak da oyle yaziyor
neyse canim usg zaten eski
tr de ayrintili ogrenicem insallah gram ve cm olaraksagol soyledigin icin
canımsın getirmezlerse bil ki yetiştirecek bir arkadaşın var içini ferah tut
bende henüz afiyetlenemedim haber bekliyorum sabırsızlıkla
Sen zaten erkek hissediyorum diyordun dimi canım :44:
PekBiciCi
evet canım erkek hissediyorum ama eşim kız diyo benim kalbim temiz hissediyom ben kız olcak diyo iddaya girdik bakalım:)
asureden soz edince benimde canim cekti ne yapacam ben simdi yurt disindayim dusunun bakim yabanci komsular kapiyi calip asure getiriyolar
benımde ve sanırım mutfagı toplayınca yatacağımmmerhaba kızlarrrrrr çok uykummmm varrrr
benımde ve sanırım mutfagı toplayınca yatacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?