- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.681
usg de hafta da yazmiyor iste
eski usg oldugundan mi boyle oluyor yaaaa
uf ne guzel iyi olan usglerde kac hafta kac gunluk, kac gr, kac cm ogreniliyor. benim doktorum cok iyi ama boyle sorun vardi iste
neyse takilmiyim di mi yolundandir hersey
bugun plasentayi gosterdi temiz dedi yolunda hersey durusu iyi falan dedi
hersye yolundaysa takmiyim tr'ye gidince iyice ogrenirim zaten
türkiyeye gelince öğrenirsin sende canım zaten problem olsa söyler sana,şimdi öğrensen vesvese yapacaksın bide takılma en iyisi yalnız benim için iyi oldu beslenmeme çeki düzen vermem lazım bunu tabi ben yorumluyorumdoktorlar normal gördüğü ve sürekli değiştiği için önemsemiyor,bak 9 gün önce gittğimde 28 mayıs görünüyordu doğum bugün 1 haziran bebeğimi iyi besleyip geri çekeceğim onu
Allah komsumdan razı olsun butun gun bekledıgım seyı getırmıs
oyle degisiyor mu yaaa
ben de merak ettim
cidden iyi usg si olan doktor onemli mevzu
zaten haftaya doktorda oluruz insallah
netten baska bir sayfadan okudum 18. hafta bilgileride Baş - popo uzunluğu 12,5-14 cm, ağırlığı 220 gr kadardır
belki benim olcum de bas popo uzunlugu
bilmiyorum neyse oncekinde 15, simdi 18 dedi kagitta baska yaziyor bualndirmiyim ben aklimi
fazla tatlı olmus yıyemedım
gulsevdam gecmisi okuyamadim lokosit mi cikti ? ben de yeni kurtuldum bakteriden simdi tertemizim cok sukur
ama 2 paket ilac ictim
bir e yola cikicam diye doktorum fitil yazdi ama vajinadan degil
o da rahmi rahatlatir iyi hissedersin dedi
doktorumu cok ozliycemmmm
ben boyle birini bulabilecek miyim acaba
kadin bana 4 paket elevit hapi, bir kolye bir de kokulu mum hediye etti benden hatira diyevedalastik
cok ilgili cok bilgili biriydi umarim yine iyi biri cikar karsima
o zaman boşver canım ya belki hamilelik hormonları onu da etkiliyordur.zaten doktorun da önemli birşey dememiş
senı okadar ıyı anlıyorumkı son bı hafta delı oldum dakıkalar gecmıyor esım bıle ısyan ettı erkene alaydın randevuyu dıye:)gülsevdam seninle aynı gün görünüyoruz bende haftaya gidicem ama nasıl geççek bi hafta bilmem
al benden de o kadar...sabah kalktığımda her seferinde midem ağzımda...bugün biraz az gibiydi bişiler yiyeyim bastırır belki dedim..hepsi çıktı...bezdim ya...:2::2::2::2::2::2:
sanada yaranamadılar anam:) neyse birazda yesen geçmiştir isteğin, afiyet olsun:)
arkadaşlar bugün doktora gittik çok şükür sonucumuz iyi çıktı :) üçlü testte afp değeri 1/325 yüksek risk çıkmıştı dün akşam çok üzülmüştüm. Bugün ayrıntılı ultrasona girdik ve omurgası gayet iyi hiçbi problem yok dedi doktor. Çok rahatladım :)
15. haftada geçiyor biraz daha sabret benimde çok oldu şu an iyiyim bir haftadır iştahım arttı
mrb canımmm kabızlık bır ara bende de vardı..sabahları ılık su ve gunkurusu kayısı yıyorum cok sukur yok artık tavsıye ederımArkadaşlar nasılsınız? Bayağıdır giremedim.. Öncelikle öğretmen arkadaşlarımızın gününü kutlarım..
sınav haftası, diğer okul işleri derken çok yoğundum .. gerçi yoğunluk pek bitecek gibi değil dönem sonuna kadar.
beslenmeme de ilk zamanlarki kadar dikkat edemiyorum.. bu arada yaklaşık10 gündür çok fena kabızlık sorunu yaşıyorum.. hele dün çok kötüydüm. hamilelikten önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda?
yine hamileliğimin başından bu yana 4-5 kilo almıştım. son 2 haftadır durdu.. kilo almıyrm..
1 hafta sonra doktora gideceğiz. bakalım minnoşumuz nasıl, çok merak ediyorum.. 1 ay olacak gitmeyeli.. cinsiyet de belli olur herhalde..
ekledım cnm alı ömer bebegii:)nialycım bebeğimizin adı ali ömer listeye eklersen sevinirim... ali ömer bebek
gunaydınnn canımmm afıyet bal seker olsunnnkizlar gunaydinevde kahvaltilik kalmamis esimle disari cikip yiyecegiz soyle guzel bir pazar kahvaltisi
iyi pazarlarrr canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?