2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

türkiyeye gelince öğrenirsin sende canım zaten problem olsa söyler sana,şimdi öğrensen vesvese yapacaksın bide takılma en iyisi yalnız benim için iyi oldu beslenmeme çeki düzen vermem lazım bunu tabi ben yorumluyorumdoktorlar normal gördüğü ve sürekli değiştiği için önemsemiyor,bak 9 gün önce gittğimde 28 mayıs görünüyordu doğum bugün 1 haziran bebeğimi iyi besleyip geri çekeceğim onu

oyle degisiyor mu yaaa
ben de merak ettim
cidden iyi usg si olan doktor onemli mevzu
zaten haftaya doktorda oluruz insallah

netten baska bir sayfadan okudum 18. hafta bilgileride Baş - popo uzunluğu 12,5-14 cm, ağırlığı 220 gr kadardır
belki benim olcum de bas popo uzunlugu
bilmiyorum neyse oncekinde 15, simdi 18 dedi kagitta baska yaziyor bualndirmiyim ben aklimi

olabilir canım ayaklarını bükmüş oluyorlar bide bebekler benim önceki doktor sat ı sormadı usg ye göre 28 i dedi bugünkü sat a göre dedi.sende sat ı baz al kafanı karıştırmayayım şimdi türkiyeye gelince usg kağıdına bakıp söylersin bize

gecen seferkı tahlıldede vardı bu sefer ddaha az ılac vermemıstı doktor bu seferde vermez inşallah ..
sende hayırlısıyla turkıyeye gel canım gorusmusuz kadar sevınıcem :)
ciğ kofte yersın bol bol :)
tabı etsiz:)

o zaman boşver canım ya belki hamilelik hormonları onu da etkiliyordur.zaten doktorun da önemli birşey dememiş

daha gıtmedım canım dıslerım cok fena agrısı pazartesı yada salı gıdıcem gıtmısken belkı bıdaha yavrumu gorurum :) doktor ızın verırse

gülsevdam seninle aynı gün görünüyoruz bende haftaya gidicem ama nasıl geççek bi hafta bilmem
senı okadar ıyı anlıyorumkı son bı hafta delı oldum dakıkalar gecmıyor esım bıle ısyan ettı erkene alaydın randevuyu dıye:)

Kizlar iyi aksamlar herkes iyidir umarim
bisey sorcam sizlere doktorum elevit demir hapi ve magnezyum verdi hepsi agir geliyor eleviti 2gunde bir mi icsem diyorum doktor randevumda sorarimda bi size sorayim dedim

Kızlar akşam oldu ben hepten perişan haldeyim başım filanda ağrıyor bu mübarek günde hepimiz birbirimize şifa dileyelim. İyi geceler hepinize...

arkadaşlar bugün doktora gittik çok şükür sonucumuz iyi çıktı :) üçlü testte afp değeri 1/325 yüksek risk çıkmıştı dün akşam çok üzülmüştüm. Bugün ayrıntılı ultrasona girdik ve omurgası gayet iyi hiçbi problem yok dedi doktor. Çok rahatladım :)

al benden de o kadar...sabah kalktığımda her seferinde midem ağzımda...bugün biraz az gibiydi bişiler yiyeyim bastırır belki dedim..hepsi çıktı...bezdim ya...:2::2::2::2::2::2:

15. haftada geçiyor biraz daha sabret benimde çok oldu şu an iyiyim bir haftadır iştahım arttı

gözün aydın canım

mrb canımmm kabızlık bır ara bende de vardı..sabahları ılık su ve gunkurusu kayısı yıyorum cok sukur yok artık tavsıye ederım
nialycım bebeğimizin adı ali ömer listeye eklersen sevinirim... ali ömer bebek
ekledım cnm alı ömer bebegii:)
kizlar gunaydin evde kahvaltilik kalmamis esimle disari cikip yiyecegiz soyle guzel bir pazar kahvaltisi
gunaydınnn canımmm afıyet bal seker olsunnn
iyi pazarlarrr canımmmmmm

Günaydın sevgili anneler nasılsınız

Gözünüz aydın canımmm

arkadasım ben elevıt ve demır hapı içiyorum ikisi rahatsız etmiyor omega agır bı ılacmı

3 ncu girince devreye fark edermi acaba
ama
doktorun söylemedimi sana verirken kişiden kişiyede etkisi fark edebilir bence bi danış telefonla istersen gitcegın zamana daha varsa bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…