- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.701
hayırlı sabahlar anneciklerrrrr var mı benim gibi 9 da kalktım fazla uyudum diye başı ağrıyan(
bende gec uyandigim zaman cok sinirli huysuz oluyorum basimin agrisindan. erken uyanincada uykusuz kalip gozum yatakta oluyo
kizlar gunaydinevde kahvaltilik kalmamis esimle disari cikip yiyecegiz soyle guzel bir pazar kahvaltisi
ben 8-9 saat uyuyorum her gece,zaten basimi yastiga koydum mu tamam.uyku sorunum yok cok sukur,nasilsa 5 ay sonra olacak bebek yuzunden :)
sinir pek olmuyor da erken kalkınca akşam uykum erken geliyor o kadar,çok uykun oluyor mu hamilelikte
bu son gunlerde evet ben hayatta 11e kadar uyumazken simdi
1-2 oluyo uyanmam ama esim ise gittikten sonra onu yolculayip biraz nette takilip uyuyorum
erkek bebeklerde annenin çok uykusu oluyormuş sende de tutuyor demekki çocuğun ne yapıyor o sırada?
4. Ay:
Anneciğim biliyor muydun ufacık kalbim günde 30 litre kan pompalıyor. Artık emme, yutma ve göz kırpma harreketlerimi çok rahat bir şekilde yapabbiliyorum. Bu aydan itibaren kemikl
lerim hızla kalsiyum depolamaya da başladı. Bu nedenle kalsiyum içeren gıdaları bolca tüketmen çok önemli. Çünkü ben asla kalsiyumsuz kalmam, ancak sen yeterince kalsiyum alamazssan kemiklerin zayıflayabilir anne hareketlerimi hissediyor musun? Baş ya da kol ve bacaklarımla geriniyorum ya da vücudumla dönüyyorum ya da tekmeliyorum. Saatte 8 ile 40 arasında hareket yapıyorum. Annecciğim inşallah canın çok yanmıyordur. Bazen uyuyorum, bazen uyanıyorum. Bazen 20 dakika kadar kısa 2 saat kadar uzun süre uyuyabiliyorum.
gözlerim dolducanım kuzucum benim
oda gec uyudugu icin 12 de uyaniyo kalktigi gibi oyuncaklara kosuyo
yumurcak tv izliyo bende o sirada uyaniyorum
dün gece 12 gibi annem aradı eşim gececı evde yalnıızm bılıyor
tvde bebeklerı gorunce torununu ozlemıs:) napıyor dedı o anda yavrum hareket etti :)
doktordan geldıgmden berı snakı balık yuzer gıbı haffı seyler hıssedıyorum
konu konuyu actı yengem bebek arabasını almamıs sen bakarken banada bak dedı benımde aklıma kardesler bırlesıp bız alalım geldı
bunu anneme derken ıkı torunumada ben alcam dedı sen bak begen cok mutlu oldum canım annem
yengemın kaynanası ona alırken bılıyor benım esımın aılesı bır corap dahı almıcak o yoklugu hıssettırmemek ıstıyor cok duygulandım
bırsey alınması degıl dusunulmesı benı mutlu edıyor esım bıle cok mutlu oldu ama almasına gerek yok dedı
ama ablalarım annem bılıyorum yavrumu hedıyeye bogucaklar:)
maşallah bebeğinin ilk hareketini mi hissettin sen şimdi erkekti bide seninki değil mi? bende merak ediyorum o hissi yavruma iyi bakayım da büyüsün hareketlerini hissedeyimne güzel ya daha neler almak ister anneciğin düşünmesi bile yeter şansli bebek olacak
gunaydın ve iyi pazarlar kızlar
şükür bugun gec kalktım kahvaltı banyo faslından sonra eşimle gezmeye gidicez ve inş bebeğime bişiler alacam
öptüm hepinizi aksama gorusuruzz
ne guzel ya balik ve bide kelebege benziyormus hareketler ama yasayip gorecegiz bu da aklimda bulunsun baski yapmasi erkekse acaba baski yapiyor da ben mi farketmiyorum acaba onceden hep oglum olacak gibi gelirdi ama hamileyken hic oyle hissetmedimcanım 10 gundur hıssedıyorum balık yuzer ya yuzeye deger onun gıbı ama sureklı degıl mesela 2 gun hıc hareket etmedı :)
bırde sag sol yatarken eger o asagıda ıse hemen baskı yapıyor mecbur dıger tarafa donuyorum :)
erkek canım kız cocukları dahagec hareket eder yengem 5. ayında hıssetmıstı
inşalah hıc olmazsa anne tarafından sanslı olsun yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?