- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.721
canım 10 gundur hıssedıyorum balık yuzer ya yuzeye deger onun gıbı ama sureklı degıl mesela 2 gun hıc hareket etmedı :)
bırde sag sol yatarken eger o asagıda ıse hemen baskı yapıyor mecbur dıger tarafa donuyorum :)
erkek canım kız cocukları dahagec hareket eder yengem 5. ayında hıssetmıstı
inşalah hıc olmazsa anne tarafından sanslı olsun yavrum
oh oh sıze ıyı alısverısler canım
bende 3 4 ay daha sabredıcem alısverıs ıcın ama besık ve arabasını
onceden gezıp begenıcem alısverıse cıkıncada alırım sımdıden belırlıyım o gunler gelınce yorulmayayım cok
bıde kendımı kaybedıp bır suru sey almazsam ıyıdır :)
Annecikler günaydınnnnn:))
Ben gribim 2-3 günden beriAma gitgide iyileşiyorum, bebişimide çok merak eediyorum nasıl diye. Kızla bu arada ben doktora en son gittiğimde 16 haftalıktım, doktorum 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı. Size de tavsiye ettilermi, evetse ne zaman gireceksiniz?
Sevgiler...
ne guzel ya balik ve bide kelebege benziyormus hareketler ama yasayip gorecegiz bu da aklimda bulunsun baski yapmasi erkekse acaba baski yapiyor da ben mi farketmiyorum acaba onceden hep oglum olacak gibi gelirdi ama hamileyken hic oyle hissetmedim
sende de uyku hali oluyor mu erkek bebeklerde oluyormus.sansli senin bebegin illa babaanne dededen sansli olacak degil ya anneden babadan sansli yavrun
ikili yi yaptirmayacagim diyordum doktor cok israr etti esim yaptiralim dedi yarin tekrar gidiyoruz 23 yasindayim risk yuksek cikmaz herhalde
melek anneler günaydın..
Son bır haftadır yorgan döşek yatıyorum ya grip öksürük burun akıntısı.İşe gitmedim dinlenip terlersem geçer dedim.Meyve yedim sıcak icecekler içtim kendı kendıme gecırmeye calıstım ama gececek gibi deildi ilaç da içemiyorum bebege sıkıntı olmasın dıye gittikce daha cok sıddetlenmeye başladı doktora gıttım dun gece 2 de bronsit olmuşum dr ıkı şişe serum taktı.bugün daha ıyıyım ama serumun rengı sarıydı.Normalde seffaf su gıbı olması gerekmez mı ?? Aklıma takıldı..Bebege bı zararı olur mu?
gul esım gıder bakarız almam bişey diyo yok ya dedim annem ona da demiş 6 aylık olmadan bişey almayın diye de heves işte ne yapalım marmara foruma gıdıcez tek parca bişiler alırım gene de cok sıkıldım evde bıraz dolanayım diyorum da kesın hemen yorulacam geri geleceğiz eve
Gunaydin hatunlar
benim gene sinirlerim tepemde sabah uyandik guzel bi kahvalti edelim dedik esim markete gittik bi iki bisey almaya Allahim gitti gelmez yarim saatten fazla bekledim bi de baktim ki arabayla gitmis marketten sonra yikamaciya ugramis benim salter atti gene pazar sabahi berbat oldu walla... Ne sorumsuz bi kocam var yaa......
offfffffffffff banyoyu yıkıcam ama çok üşeniyorum... artık yorulmaya başladım ya ağırlaşıyorum sanki bulaşık makinesini bosaltırken bile nefes nefese kalıyorum.. 5.aydan böyle olursam ilerki zamanlarda nasıl olurum bilmiyorum vinç gerekir her halde beni kaldırmak için... çok harekette edemiyorum açılmadan dolayı iyice hantallaştım ben yaaaaaaaaaaaaaaaa önümüxdeki ay eve yardımcı almam lazım yoksa belediyeden çöpçüler gelir:))))
Kizlar iyi aksamlar herkes iyidir umarim
bisey sorcam sizlere doktorum elevit demir hapi ve magnezyum verdi hepsi agir geliyor eleviti 2gunde bir mi icsem diyorum doktor randevumda sorarimda bi size sorayim dedim
melek anneler günaydın..
Son bır haftadır yorgan döşek yatıyorum ya grip öksürük burun akıntısı.İşe gitmedim dinlenip terlersem geçer dedim.Meyve yedim sıcak icecekler içtim kendı kendıme gecırmeye calıstım ama gececek gibi deildi ilaç da içemiyorum bebege sıkıntı olmasın dıye gittikce daha cok sıddetlenmeye başladı doktora gıttım dun gece 2 de bronsit olmuşum dr ıkı şişe serum taktı.bugün daha ıyıyım ama serumun rengı sarıydı.Normalde seffaf su gıbı olması gerekmez mı ?? Aklıma takıldı..Bebege bı zararı olur mu?
Ben de Elevit'i çok zor yutuyordum (gün içinde sıkıntı ve mide bulantısı yapıyor), doktorum ısrar ettiği için değişik yöntemler deneyerek sonunda düzenli alabilmeyi başardım. Akşam yemeğinden sonra ve yarım yutuyorum, eğer geç kalırsam biraz uykuya dalma problemi oluyor, o kadar.
Doktorumun yazdığı yerli demir hapını ise hiç kullanamadım. Ona da alternatif olarak Solgar'ın Gentle Iron'ını (sabah kahvaltılarından sonra) kullanıyorum. Bitkisel ve katkı maddesiz olduğu için en ufak bir rahatsızlık vermiyor. Sadece fiyatı biraz fazla ama içinde 90 tablet var, sanırım öyle düşününce çok da pahalı değil.
Bu dönemde doktoruma güvendiğim ve her dediğini fazla sorgulamadan yaptığım için ilaç kullanmayı kabul etmiş durumdayım. Ama aslında birincisi, kan değerlerine çok detaylı bakılmadan bu takviyelerin verilmemesi gerektiğine, ikincisi de multivitamin hapların yerine sadece eksik olan vitaminlerin ayrı ayrı verilmesi gerektiğine inananlardanım.
doktorun hangı ılacı vermıstı
bende folıkasıtte doktorun verdıgı degıl solgarı kullanmıstım
eger demır ılacımdada alternatıf olucaksa solgar alırım aslında hıc ılac ıcmesem ancak rahat ederım ..
doktoruma sormadan kan tahlılı yaptırdım detaylı sonucları gosterıp ılac konusunu yenıden acıcam yuzde yuz tum dedıklerıne katılıyorum
İlaç ismi yazıp durduğumuz için uyarı alacağız sanırım ama doktorum Ferrum Fort vermişti.
Folik asitte ben de Solgar kullandım, o da mideyi rahatsız etmiyordu hiç.
ilaç tavsıyesı reklamı yasak canım bızımkı gebelıkte kullandıgmız ılac ısımlerını yazmak
benımkı gynoferon eczaneye bı ugrayıp sorayım solgarla aynı denktemı folıkasıtte o benı uyarmıstı solgar almıstım
buda es degerse solgara gecerım elevıtı buyuk gelıyor zor ıcıyordum esım azcık su ıc bogazı ıslat oyle yut dedı bende ıse yarıyor
ama bu vıtamın ılaclarda kg yapar eskıden analarımız ne guzel en dogal seklıyle dogururdu bızlerı ama ozmanda yedıklerı dogaldı
evet bende çok duygulandım.Rabbimin mucizesi dün doktor parmaklarını gözlerini gösterdi çok güzeldi ama inatla bacaklarını açmadı veledim
ah yaramaz kreşe falan gitmiyor mu geç yatıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?