2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet dogru soyluyosun ben iki gebeligimdede erken hissettm
doktorlar her nekadar erkendir desede bence cocugun hareketi hissedilir
ben kendim gaz ve hareketleri hissedebilecegimi dusunuyorum
zaten gaz sanki bir ay boyunca ayni yerde mi oluyo
o zaman orada bi problem var demekki
bence bebegin hareketleri hissedilir

cook gecmis olsun canim allah sifa versin
korkma zararli bise olsa bebege verirlermi sanki serum

doktorum aslında ılac yanlısı degıl hamılelıgım ılk aylarında folık asıt kullanmasna bıle olur demıstı
annelerımız kullanıyormuydu bunu der hep
ama sımdı bu ılacı yazması tahlıl sonucu gormeden
gercı kalca agrımdan bahsetmıstım belkı ondan dolayı yazdı
tahlıllerı gostermeye gıdınce konusup ona gore solgarı alcam
tam bugday unu ve ekmegını tuketıyorum folık asıt pancarda cok bulunur yesıl sebzelerde onlarıda tuketıyorum
buna ragmen folık asıt ıcerıklı cemır hapı yazması kafamı karıstırdı bır gıdıp goruseyımde ıcım rahat etsın:)

kızlar bana musade kosu bandımla aylardır ayrıyız azcık hasret gıdereym
esım basımın etını yıyor kosma dıye tabıkı kosmıcam :)

surpriz olmasina sebep olmus cevrendekiler ne guzel:)) amin canim bende bebek olmadan allahim senin rizanda yolunda yetistirecegimiz hayirli saglikli evlatlar nasip et derdim cok sukur aratmadi Rabbim.evlenmeden once bir hissin var miydi cinsiyet icin?bide bacaklari acikti degil mi senin bebisin?:))
uykuyu seviyorsun galiba bide evde oluncs calismayinca sinirlamak zor oluyordur eminim yavas yavas oluyor ama ben gecen yil oyle oyle 11 den 7.30 a cektim kpss ye hazirlaniyordum cunku.bebisin de uykuyu severse rahat edersin:))bebekler annenin hamileykenki uyku duzeniyle doguyorlarmis.
esinin ailesi mi batmanda canim sen nerelisin?cok gelismis ya dun diyorum esime batmanin trafigi de mi varmis diye sen burayi cok kucumsuyorsun diyor ilcelerini bilmiyorum ama merkez guzel yollarda bakiyorum ekili alani bile cok
eylulde gelince bebegimizi kontrole getiririz belki karsilasiriz orda:))
ikili test icin rahattim aslinda ama esim dayanamadi doktorun iknasina aklimizda birsey kalmasin dedi zaten ense olcumu0,9du burun kemigi de normaldi kotu birsey cikmaz insallah

Selam kizlarr Hamileligin kacinci haftasindasiniz

Biz suan 15+7 olduk Sizler neler yasadiniz bu haftalarda..?

benim cok Karnim agriyor ya bu Normalmi kizlar??

benimde hgb 1,5 ay once 14 cikmisti ama bakmadan bana da demir hapi verdi ferrum fort kilo aldiriyordu o hap bide gynoferonla ayni ama onunda icinde folik asit varmis

Selam kizlarr Hamileligin kacinci haftasindasiniz

Biz suan 15+7 olduk Sizler neler yasadiniz bu haftalarda..?

benim cok Karnim agriyor ya bu Normalmi kizlar??

canım 15 + 7 yoktur eger öyleyse sen 16+0 dır. 15+0 15+1 15+2 15+3 15+4 15+5 15+6 hafta hesabı böyle gider sonra 16+0 başlar doktorun yanlış bılgılendirmış

eeth cnm dogru ben yalnis yazmisim k bakmayin :)) 16 yazmam gerekiyormus..:)

:) bir günde birgündür bak bebeğin kocaman oldu :)) valla canım karın ağrın için doktora git derim çünkü 15 haftadayken benımde agrılarım başaldı ılk umursamadım hani rahim büyüyor falan sonra dayanılmaz hale geldi bi gittim meğersem 3cm açılmış bebeğim düşecekmiş ondan sonra sürekli yatıyorum o yüzden korkarım ben ağrıdan ağrım var diyen herkesede söylüyorum gidin doktora diye.. belki de çok önemsizdir ama bunun kararını doktor versin.. kanamam yada lekenmem yoktu ama açılma varmış sadece eger farketmeseydik kanama da başlarmış öyle demişti doktorum

merhabalar güzel anneler...sıkıcı geçen bir pazar günü eskileri okumayı yeni bitirdim .gördüğüm kadarıyla forum bu gün sakin....

bende bekarken hep kız ısterdım ama cıddı cıddı hıc dusunmemıstım ılk cocugum hangısı olur dıye
hamılelıgım ılk haftalarında hep kız kıyafetlerı baktım cok tatlılar
kızım olursa kımse benı tutmasın hepsını alcam :)
bacaklarını actı hatta 4 d goruntuye gecırdı odktor ben ısrarla emınmısınız dıye sorunca:)
kendımı spor yapmıcaksam 7 yapıcaksam 8 saatle sınırlıyorum 1 yıldır
sımdıde gebeyız zorlanmıyalım dıye 8 saat uyuyorum canım ah yavrum umarım annasını yormaz
ılk gebelık korkuyorum nasıl anne olcam annemlere dıyorum bana lıste yapn su saat usnu vercen su saat bunu yapcan dıye
guluyorlar:) ben trabzonluyum canım merkez masallah ıstanbulu gecmıs ama benım ıcın koylerı bı farklı eskı batman oralarda yasatılıyor
bakarsın karsılasırız gıdınce haber edıcem kım yakında varsa goruselım ya su meshur dondurmacıda dondurma yerız :)
kalbını ferah tut canım ınsallah guzel cıkcıak test sonucu mevlam hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze

sevmiyor mu kresi enerjisini atar orda

ben gelmedim o haftaya 14+0um sat a gore hamilelik takvimi eklesene profiline

cok seviyorda dillerini anlamadigi icin cok cekiniyo
bende hep yaninda kaliyorum bana kiziyo diyorum oglum oyna
bu kizlari cikar onlar oynamasini bilmiyo
ben erkek arkadas istiyorum diyo

kızlar bir haftadır iyi gibiydim bu hafta sonu hiçbişiy yiyemedim nerdeyse...yediklerimi de çıkardım...normal kusmalardır demi bu..yani bi hastalık belirtisi filan değildir demi..

yanii bebeginin cinsiyeti kız mıııı onu mu demek istedin anlamadımmm:44:

selam arkadaşlar nasılsılsınız bende 16+5 günlüğüm benımde kramplarım oluyo bazen korkuyorum ama alh hepimze sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlrımızı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…