- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.741
canım 10 gundur hıssedıyorum balık yuzer ya yuzeye deger onun gıbı ama sureklı degıl mesela 2 gun hıc hareket etmedı :)
bırde sag sol yatarken eger o asagıda ıse hemen baskı yapıyor mecbur dıger tarafa donuyorum :)
erkek canım kız cocukları dahagec hareket eder yengem 5. ayında hıssetmıstı
inşalah hıc olmazsa anne tarafından sanslı olsun yavrum
oh oh sıze ıyı alısverısler canım
bende 3 4 ay daha sabredıcem alısverıs ıcın ama besık ve arabasını
onceden gezıp begenıcem alısverıse cıkıncada alırım sımdıden belırlıyım o gunler gelınce yorulmayayım cok
bıde kendımı kaybedıp bır suru sey almazsam ıyıdır :)
melek anneler günaydın..
Son bır haftadır yorgan döşek yatıyorum ya grip öksürük burun akıntısı.İşe gitmedim dinlenip terlersem geçer dedim.Meyve yedim sıcak icecekler içtim kendı kendıme gecırmeye calıstım ama gececek gibi deildi ilaç da içemiyorum bebege sıkıntı olmasın dıye gittikce daha cok sıddetlenmeye başladı doktora gıttım dun gece 2 de bronsit olmuşum dr ıkı şişe serum taktı.bugün daha ıyıyım ama serumun rengı sarıydı.Normalde seffaf su gıbı olması gerekmez mı ?? Aklıma takıldı..Bebege bı zararı olur mu?
Hayır kesinlikle eşdeğer değil, etken maddeleri farklı. Yani demiri daha farklı bir bileşik ile kapsule etmişler. Ben doktoruma sorup olurunu aldım, internette de gebelik anemisi çeken ama ilaç kullanamayan bir sürü hamilenin bunu kullandığını okudum. Ama doktoruna sormadan alma yine de.
Sana verdiği ilaçta folik asit de var, belki gerekli görmüştür diyeceğim ama aslında folik asit gebeliğin ilk üç ayında hayati önem taşıyor sadece. Aslında ona da gerek yokmuş, bu Avrupalı doktorların hassasiyeti, biz bol tahıllı beslenen bir toplumuz ve folik asit eksikliğinin görülmesi de çok nadir.
hamıle kaldıgımdan berı cınsıyet konusnda hep nötr oldum hıc erkek kız odaklanmadım
ama cevrem ve burdakıler saglsun hep kız dıyınce doktor erkek demesıne ınanamadım :)
uyku halı ılk 2 ay aman allahım fecıydı aksma 11 zor edıyordum kı ben uyku sorunu olan bırıyım
tedavıler bıe sonuc vermedı sabah 6 7 de uyurdum 1 yıldır uykumu bıraz duzene sokmustum
sımdıde gece 1 2 gıbı uyuyorum saatı kuruyorm en fazla 8 saat uyuyorum kalkıyorum ama alarm calmasa uyurum :)
Rabbım yavrumun bahtını acık etsın ahlaklı edeplı Allah yolunda olsun cevremdekılere dıyorum boyle dua etmelerı bana aslında en buyuk hedıye ..
buarada esım batman yolcusu hamıle olmasam bende gıdıcektım 5 gun yok ben artık dogum sonrası durumuma gore agustos eylul gıderım
doktorumda ısrar ettı ama yaptırmadım canım bu senın kararın ben cok rahatım aklımda hıc soru ısaretı yok
sende bunlar olucaksa gıt yaptır hayırlı haberle gel inşallah :)
ilaç tavsıyesı reklamı yasak canım bızımkı gebelıkte kullandıgmız ılac ısımlerını yazmak
benımkı gynoferon eczaneye bı ugrayıp sorayım solgarla aynı denktemı folıkasıtte o benı uyarmıstı solgar almıstım
buda es degerse solgara gecerım elevıtı buyuk gelıyor zor ıcıyordum esım azcık su ıc bogazı ıslat oyle yut dedı bende ıse yarıyor
ama bu vıtamın ılaclarda kg yapar eskıden analarımız ne guzel en dogal seklıyle dogururdu bızlerı ama ozmanda yedıklerı dogaldı
varda ben arada goturuyorum
Selam kizlarr Hamileligin kacinci haftasindasiniz
Biz suan 15+7 olduk Sizler neler yasadiniz bu haftalarda..?
benim cok Karnim agriyor ya bu Normalmi kizlar??
Selam kizlarr Hamileligin kacinci haftasindasiniz
Biz suan 15+7 olduk Sizler neler yasadiniz bu haftalarda..?
benim cok Karnim agriyor ya bu Normalmi kizlar??
sevmiyor mu kresi enerjisini atar orda
ben gelmedim o haftaya 14+0um sat a gore hamilelik takvimi eklesene profiline
canım 15 + 7 yoktur eger öyleyse sen 16+0 dır. 15+0 15+1 15+2 15+3 15+4 15+5 15+6 hafta hesabı böyle gider sonra 16+0 başlar doktorun yanlış bılgılendirmış
eeth cnm dogru ben yalnis yazmisim k bakmayin :)) 16 yazmam gerekiyormus..:)
canim benim gecen Sene Hormonlarim alt üst oldugu icin fazla takip edemiyorum anca Dok. gititgimde bana
Söluyor.,
o zaman tahmini 12 mayis yaz dogum tarihine o aralardadir seninki iki hafta var aramizda
surpriz olmasina sebep olmus cevrendekiler ne guzel:)) amin canim bende bebek olmadan allahim senin rizanda yolunda yetistirecegimiz hayirli saglikli evlatlar nasip et derdim cok sukur aratmadi Rabbim.evlenmeden once bir hissin var miydi cinsiyet icin?bide bacaklari acikti degil mi senin bebisin?:))
uykuyu seviyorsun galiba bide evde oluncs calismayinca sinirlamak zor oluyordur eminim yavas yavas oluyor ama ben gecen yil oyle oyle 11 den 7.30 a cektim kpss ye hazirlaniyordum cunku.bebisin de uykuyu severse rahat edersin:))bebekler annenin hamileykenki uyku duzeniyle doguyorlarmis.
esinin ailesi mi batmanda canim sen nerelisin?cok gelismis ya dun diyorum esime batmanin trafigi de mi varmis diye sen burayi cok kucumsuyorsun diyor ilcelerini bilmiyorum ama merkez guzel yollarda bakiyorum ekili alani bile cok
eylulde gelince bebegimizi kontrole getiririz belki karsilasiriz orda:))
ikili test icin rahattim aslinda ama esim dayanamadi doktorun iknasina aklimizda birsey kalmasin dedi zaten ense olcumu0,9du burun kemigi de normaldi kotu birsey cikmaz insallah
sevmiyor mu kresi enerjisini atar orda
ben gelmedim o haftaya 14+0um sat a gore hamilelik takvimi eklesene profiline
bende bekarken hep kız ısterdım ama cıddı cıddı hıc dusunmemıstım ılk cocugum hangısı olur dıye
hamılelıgım ılk haftalarında hep kız kıyafetlerı baktım cok tatlılar
kızım olursa kımse benı tutmasın hepsını alcam :)
bacaklarını actı hatta 4 d goruntuye gecırdı odktor ben ısrarla emınmısınız dıye sorunca:)
kendımı spor yapmıcaksam 7 yapıcaksam 8 saatle sınırlıyorum 1 yıldır
sımdıde gebeyız zorlanmıyalım dıye 8 saat uyuyorum canım ah yavrum umarım annasını yormaz
ılk gebelık korkuyorum nasıl anne olcam annemlere dıyorum bana lıste yapn su saat usnu vercen su saat bunu yapcan dıye
guluyorlar:) ben trabzonluyum canım merkez masallah ıstanbulu gecmıs ama benım ıcın koylerı bı farklı eskı batman oralarda yasatılıyor
bakarsın karsılasırız gıdınce haber edıcem kım yakında varsa goruselım ya su meshur dondurmacıda dondurma yerız :)
kalbını ferah tut canım ınsallah guzel cıkcıak test sonucu mevlam hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze
yanii bebeginin cinsiyeti kız mıııı onu mu demek istedin anlamadımmm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?