- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.821
kıyafet konusu acılmıs benım acıl daha bol ıc camasırlarına ıhtıyacım var sıkmıyorlar ama ıcım rahat degıl
esım 1 hafta yok gıdıp gelsın dıger hafta ızın gununde alısverıse cıkarız umarım guya bu hafta cıkıcaktık uykusundan kalkamıyorkı:)
bizde Allah kısmet ederse bu hafta sonu alışverişe gideceğiz
eminönüne
hem bana iç çamaşırı alıcaz hemde annemle benim tek başımıza taşıyamayacağımız bebek eşyalarını alacağız eşimle
eşim ameliyattan sonra 2 ay koltuk deynekleriyle dolaşacağı için biraz bişeyler halletmemiz gerekiyor
birde taşınacağız kızlar
yandım ben ki ne yandım
2 aya kadar bende tasınacagım aklıma geldıkce dertlenıyorum tum o ısı kım yapacak dıye
2 aya kadar bende tasınacagım aklıma geldıkce dertlenıyorum tum o ısı kım yapacak dıye
eminönüne
hem bana iç çamaşırı alıcaz hemde annemle benim tek başımıza taşıyamayacağımız bebek eşyalarını alacağız eşimle
eşim ameliyattan sonra 2 ay koltuk deynekleriyle dolaşacağı için biraz bişeyler halletmemiz gerekiyor
birde taşınacağız kızlar
yandım ben ki ne yandım
evet ona baktim sonra
sanirim normaldir
asiriya kacmadan neden olmasin ki, guzel meyve
kizlar ben gidiyorum aksama
kendinize iyi bakin guzel haberlerle dolsun kocaman olsun bebislerimiz
firsat buldukca girerim ama kv lerden giremezsem de ben snowflakenla telde konusucam firsat bulunca, ondan haberleri alirim kendimden haber veririm. hoscakalin
bebisleri opuyorummm
sanada Allah kolaylık ve hafiflik versin inşallah:18::18:bizde Allah kısmet ederse bu hafta sonu alışverişe gideceğiz
eminönüne
birde taşınacağız kızlar
yandım ben ki ne yandım
ben hamile külotlarına baktım ama en küçük bedenleri bile çok büyüktü, sanırım onları ancak 7. aydan sonra giyebilicem diye yüksek belli kilot arayışına girdim, kompedandan beli çoook yüksek kilotlar aldım, çok rahatlar. Hatta poposu dantelli yüksek belliler bile buldum, kim demiş hamişler anti seksidir diye :))) tavsiye ederim. bir de düşük bel pantolonumla rahat edebilmek için büyük beden çıtçıtlı badilerden aldım, belim açılmayınca giydiklerimle daha mutluyum :)
ben hamile külotlarına baktım ama en küçük bedenleri bile çok büyüktü, sanırım onları ancak 7. aydan sonra giyebilicem diye yüksek belli kilot arayışına girdim, kompedandan beli çoook yüksek kilotlar aldım, çok rahatlar. Hatta poposu dantelli yüksek belliler bile buldum, kim demiş hamişler anti seksidir diye :))) tavsiye ederim. bir de düşük bel pantolonumla rahat edebilmek için büyük beden çıtçıtlı badilerden aldım, belim açılmayınca giydiklerimle daha mutluyum :)
eminönüne
birde taşınacağız kızlar
yandım ben ki ne yandım
Annem bizdeydi cumartesi hepbirlikte Eminönü'ne gittik hava soğuk olmasına rağmen yine de çok kalabalıktı. Havuzlu Han'da bebek ve anne için gereken her şey var ama kalabalaık olduğu için pek birşeye bakamadık sadece kendime bir hamile kilodu aldım daha denemedim ama penyesi filan güzel kutunun içindeydi pek bakamadan denemek için bir tane alayım dedim. Lohusa gecelikleri filan vardı ama genelde pembe ya da mavilerdi biz cinsiyetini henüz öğrenemediğimiz için onlara da öylesine bir bakmış olduk
dımı ya :) gule gule gıy canım
of tasınmak cok zor olucak bu donem rabbım yardımcın olsun ..
esınde bıranonce kurtulur ınsallah o degneklerden ..
ah bende bı göz gezdırmeye gıdıcem ne var ne yok fıkır edıneyımde esıme bıdenk getıreblırsem:)
canım ne kadardı ıc camasır ? ya hamılelık dıyınce 5 lıra olan seyı 20 lıra yapıyorlar
eltım de benımle aynı odnem gebelık gecırmıstı dedıgı kendı bedenınden cok buyuk xxl pıjama takımı al kısın gıyersın dedı
bende oyle aldım 15 tl pazardan sonucta bunlar gebelıkte gıyılcek sadece ıccamaırıda daha buyuk bedenler alıcam sımdıkı gıydıgımden oyle dusunuyorum
bu arada kızlar hangı pekmezlerı tuketıyorsunuz ve ne kadar ? kecı boynuzu pekmezı ıle dut pekmezım geldı nıhayet
herkesk ıyafete ben dogalseylere alısverıs yapıyorum gebelıkte:)
ah bende bı göz gezdırmeye gıdıcem ne var ne yok fıkır edıneyımde esıme bıdenk getıreblırsem:)
canım ne kadardı ıc camasır ? ya hamılelık dıyınce 5 lıra olan seyı 20 lıra yapıyorlar
eltım de benımle aynı odnem gebelık gecırmıstı dedıgı kendı bedenınden cok buyuk xxl pıjama takımı al kısın gıyersın dedı
bende oyle aldım 15 tl pazardan sonucta bunlar gebelıkte gıyılcek sadece ıccamaırıda daha buyuk bedenler alıcam sımdıkı gıydıgımden oyle dusunuyorum
bu arada kızlar hangı pekmezlerı tuketıyorsunuz ve ne kadar ? kecı boynuzu pekmezı ıle dut pekmezım geldı nıhayet
Annem bizdeydi cumartesi hepbirlikte Eminönü'ne gittik hava soğuk olmasına rağmen yine de çok kalabalıktı. Havuzlu Han'da bebek ve anne için gereken her şey var ama kalabalaık olduğu için pek birşeye bakamadık sadece kendime bir hamile kilodu aldım daha denemedim ama penyesi filan güzel kutunun içindeydi pek bakamadan denemek için bir tane alayım dedim. Lohusa gecelikleri filan vardı ama genelde pembe ya da mavilerdi biz cinsiyetini henüz öğrenemediğimiz için onlara da öylesine bir bakmış olduk
kötü kayınvalide her zaman kötü kayınvalidedir ama şöyle bişey var gelinler kayınvalidesini hiçbir zaman annesi gibi görmez,göremez de zaten.Siz kayınvalidenize nasıl davranıyorsanız ilerde sizin gelininiz de size aynı şekilde davranacak..Çocuğu olacak ama o sizin yerinize annesini yanında isteyecek,gelinin annesi aileden biri siz ise misafir olacaksınız..Bakın şunu demek istemiyorum,her kayınvalide iyidir,iyi davranmak gerekir falan değil,demek istediğim tek şey ayrım yapmamak..o çocuk her iki tarafında torunu..
ben bu konuda böyle düşünüyorum ama dediğim gibi yanlış anlaşılmasın,benim de kayınvalidem var ve ben de yaşadım bazı şeyleri..benim lafım burda kayınvalidesinden dert yanıp her zaman kendini haklı gören gelinlere,tabiki kv oğluma 2.yi alacağım falan gibisinden laflar ediyorsa tartışma konumuz bu değil..o zaten olacak şey değil..
her neyse Siz kayınvalidenize nasıl davranıyorsanız ilerde sizin gelininiz de size aynı şekilde davransın :))
evet ona baktim sonra
sanirim normaldir
asiriya kacmadan neden olmasin ki, guzel meyve
kizlar ben gidiyorum aksama
kendinize iyi bakin guzel haberlerle dolsun kocaman olsun bebislerimiz
firsat buldukca girerim ama kv lerden giremezsem de ben snowflakenla telde konusucam firsat bulunca, ondan haberleri alirim kendimden haber veririm. hoscakalin
bebisleri opuyorummm
cnm bana da artvınden geldı karadut pekmezı sabahları ac karnına 1 kasık yıyorum:)
baktım bana yakın subesı yok nettekı alsıverıs sıtesınde 4.5 tl guzel begendım abartmamıslar fıyaatı dantellıyıde merak ettım :):)ben de bikaç yere sordum hamilelik kilodu v atleti gerçekten gereksiz pahalıydı. bir de fazlaca büyüktü.. ben de kompedana sormaya girdim, göbekli hatunların sevdiği yüksek bel kilotları görünce hemen aldım tanesi 3lira falandı, dantelli olanda 3,5 :))
esenlerın pazarını cok ovuyorlar her turl usey hem uyguna hem guzel varmıs ablam ara ara gıder ordan ogluna pıjama takımı kıyafet alırHamile kilodunu ben 7,5 tlye aldım bir de 13 tlye vardı pamuklu istediğim ve daha önce hiç denemediğim için ucuzunu tercih ettim pijama takımlarının fiyatını bilmiyorum cnm çünkü hiçbir şeyin üzerinde fiyat yok tek tek sormak geliyor o da benim en sinir olduğum şeydir o yüzden ben bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum, gördükçe başka yerlerden alacağım zaten fiyatlar dışarıyla aynı kalabalıktan da doğru düzgün bakamıyorsun ki sanırsın ki bedavaya dağıtıyorlar
Annemlern orada çok büyük bir pazar var ve ürünleri de çok güzel oraya bakarım olmazsa pijama filan
maşallah sen iyi uğraşıyosun :) himalaya tuzu filanben günlük sütümü içip yumurtamı yersem bide hapımı unutmazsam benden iyisi yok
bizim burda üzüm pekmezi yapılır bende eskiden beri ondan yerim sadecedaha çok tahinle ve katmerle yerim kimsenin canı çekmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?