2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evercycım hayırlı yolculuklar canım bızı habersız bırakma
kaynanasından muzdarıp olanlar Rabbim sabır versın ..

kıyafet konusu acılmıs benım acıl daha bol ıc camasırlarına ıhtıyacım var sıkmıyorlar ama ıcım rahat degıl
esım 1 hafta yok gıdıp gelsın dıger hafta ızın gununde alısverıse cıkarız umarım guya bu hafta cıkıcaktık uykusundan kalkamıyorkı:)

bizde Allah kısmet ederse bu hafta sonu alışverişe gideceğiz
eminönüne
hem bana iç çamaşırı alıcaz hemde annemle benim tek başımıza taşıyamayacağımız bebek eşyalarını alacağız eşimle
eşim ameliyattan sonra 2 ay koltuk deynekleriyle dolaşacağı için biraz bişeyler halletmemiz gerekiyor
birde taşınacağız kızlar
yandım ben ki ne yandım

ben hamile külotlarına baktım ama en küçük bedenleri bile çok büyüktü, sanırım onları ancak 7. aydan sonra giyebilicem diye yüksek belli kilot arayışına girdim, kompedandan beli çoook yüksek kilotlar aldım, çok rahatlar. Hatta poposu dantelli yüksek belliler bile buldum, kim demiş hamişler anti seksidir diye :))) tavsiye ederim. bir de düşük bel pantolonumla rahat edebilmek için büyük beden çıtçıtlı badilerden aldım, belim açılmayınca giydiklerimle daha mutluyum :)

Son düzenleme:

2 aya kadar bende tasınacagım aklıma geldıkce dertlenıyorum tum o ısı kım yapacak dıye

Günaydın kızlar...iyi haftalar diliyorum...
gece eşim rahatsızlandı pek uyuyamadık erken saatten kalkıp yola koyulduk bakalım...
k.valideleri pek takmayın kim neyi hakediyorsa öle davranın...

Annem bizdeydi cumartesi hepbirlikte Eminönü'ne gittik hava soğuk olmasına rağmen yine de çok kalabalıktı. Havuzlu Han'da bebek ve anne için gereken her şey var ama kalabalaık olduğu için pek birşeye bakamadık sadece kendime bir hamile kilodu aldım daha denemedim ama penyesi filan güzel kutunun içindeydi pek bakamadan denemek için bir tane alayım dedim. Lohusa gecelikleri filan vardı ama genelde pembe ya da mavilerdi biz cinsiyetini henüz öğrenemediğimiz için onlara da öylesine bir bakmış olduk

Allah yardımcın olsun canım sağ salim gelirsin inşallah görüşmek üzere
sanada Allah kolaylık ve hafiflik versin inşallah:18::18:

bu arada arkadaşlar marks&spencer da iç çamaşırları çok çeşitli ve kaliteli şiddetle tavsiye olunur yüksek belli dantelli desenli nasıl isterseniz var

kötü kayınvalide her zaman kötü kayınvalidedir ama şöyle bişey var gelinler kayınvalidesini hiçbir zaman annesi gibi görmez,göremez de zaten.Siz kayınvalidenize nasıl davranıyorsanız ilerde sizin gelininiz de size aynı şekilde davranacak..Çocuğu olacak ama o sizin yerinize annesini yanında isteyecek,gelinin annesi aileden biri siz ise misafir olacaksınız..Bakın şunu demek istemiyorum,her kayınvalide iyidir,iyi davranmak gerekir falan değil,demek istediğim tek şey ayrım yapmamak..o çocuk her iki tarafında torunu..
ben bu konuda böyle düşünüyorum ama dediğim gibi yanlış anlaşılmasın,benim de kayınvalidem var ve ben de yaşadım bazı şeyleri..benim lafım burda kayınvalidesinden dert yanıp her zaman kendini haklı gören gelinlere,tabiki kv oğluma 2.yi alacağım falan gibisinden laflar ediyorsa tartışma konumuz bu değil..o zaten olacak şey değil..
her neyse Siz kayınvalidenize nasıl davranıyorsanız ilerde sizin gelininiz de size aynı şekilde davransın :))

dımı ya :) gule gule gıy canım

of tasınmak cok zor olucak bu donem rabbım yardımcın olsun ..
esınde bıranonce kurtulur ınsallah o degneklerden ..

ah bende bı göz gezdırmeye gıdıcem ne var ne yok fıkır edıneyımde esıme bıdenk getıreblırsem:)
canım ne kadardı ıc camasır ? ya hamılelık dıyınce 5 lıra olan seyı 20 lıra yapıyorlar
eltım de benımle aynı odnem gebelık gecırmıstı dedıgı kendı bedenınden cok buyuk xxl pıjama takımı al kısın gıyersın dedı
bende oyle aldım 15 tl pazardan sonucta bunlar gebelıkte gıyılcek sadece ıccamaırıda daha buyuk bedenler alıcam sımdıkı gıydıgımden oyle dusunuyorum

bu arada kızlar hangı pekmezlerı tuketıyorsunuz ve ne kadar ? kecı boynuzu pekmezı ıle dut pekmezım geldı nıhayet
herkesk ıyafete ben dogalseylere alısverıs yapıyorum gebelıkte:)

cnm bana da artvınden geldı karadut pekmezı sabahları ac karnına 1 kasık yıyorum:)

ben de bikaç yere sordum hamilelik kilodu v atleti gerçekten gereksiz pahalıydı. bir de fazlaca büyüktü.. ben de kompedana sormaya girdim, göbekli hatunların sevdiği yüksek bel kilotları görünce hemen aldım tanesi 3lira falandı, dantelli olanda 3,5 :))

eminönü hafta sonu çok kalabalık oluyor ama benim başka zaman gitme imkanım yok maalesef
eşimle gidersek zaten sabah erkenden kalkıp gidiyoruz genelde 9 gidi orda olup 12 ye kadar işimizi halletmeye çalışıyoruz
evlenirken öyle yapmıştık bebişte'de yaparız

Hamile kilodunu ben 7,5 tlye aldım bir de 13 tlye vardı pamuklu istediğim ve daha önce hiç denemediğim için ucuzunu tercih ettim pijama takımlarının fiyatını bilmiyorum cnm çünkü hiçbir şeyin üzerinde fiyat yok tek tek sormak geliyor o da benim en sinir olduğum şeydir o yüzden ben bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum, gördükçe başka yerlerden alacağım zaten fiyatlar dışarıyla aynı kalabalıktan da doğru düzgün bakamıyorsun ki sanırsın ki bedavaya dağıtıyorlar
Annemlern orada çok büyük bir pazar var ve ürünleri de çok güzel oraya bakarım olmazsa pijama filan

maşallah sen iyi uğraşıyosun :) himalaya tuzu filan ben günlük sütümü içip yumurtamı yersem bide hapımı unutmazsam benden iyisi yok
bizim burda üzüm pekmezi yapılır bende eskiden beri ondan yerim sadece daha çok tahinle ve katmerle yerim kimsenin canı çekmesin

canım ya anlatamadım ya anlamadın
evet bıızm gelıne ılk gundenberı sureklı kendı aılesı gıder gelır kalırlar bıle
habersız gıderler bız ayda yılda bır karsı karsıya oturduk o cagırmadan adım atmadım evıne
anneme bazen 10 gunde 1 bazen haftada bır gıder azcık otesınde
ama bundan dolayı evde olay cıkmıyor annem kızmıyor
evet gelınler bencıl olmamalı esını kaynanayla paylasmalı ama kaynana ev karıstıran degıl anne olmalı
ben sahsen öz kaynamam yok uvey kaynana var esımıde sevmıyor konusmuyorlardı evlendıgımde
aralarını ben yaptım kayınpederımın hatrına barıstırdım onları
bıze zerre deger vermez ama paşa paşa gelınlık bekler ..
karsındakı aynı fıkırde olmayınca rabbena hepbana olmuyor evet kendıme ıstedıgım gıbı gelınıme davranıcam
o bunu anlamıyorsa yapacak bısey yok oglumla mutlu olsun derım
gelın ezılcek bır nesne kullanılıcak hakaret gorucek bır varlık degıl
aynı dedıgıne kendı oz kızına nasıl davranılmasını ıstıyorsa kaynanada oyle davranmalı dıyorum bende canım

Son düzenleme:
Günaydınnnn Güzellikleerr
Geçmişi cok fazla okuyamadım atlaya zıplaya bakındım
Cinsiyeti öğrenenleri tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklarınıza aldırtsın Tutturduğum var mı :26:
Hasta olanlara çook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Haftasonuda yorulanlara kolaylıklar diyorumm bende gözlerimi açamıyorumm dün bütün gün dolaştık
Viaporta gittim bir panco bulamadımm bildiğiniz bir site var mı kızlar :44:
Hamile kabanı almak istemiyorum ilerde kullanamıcam cünkü
Normal kabanlarımı giyip, üstüne Polar panco veya örme pancoyla göbişimi koruyayım diyorum
Bulamadım bulamadım

Canımm güle gülee gitt
Sende güzel haberlerini ver mutlaka, habersiz bırakma
Bol bol dinlenn bebişinide güzel güzel besle annesii

Son düzenleme:
slm arkadaşlar nasılsınız bebeişler nasıl onarda güne merhaba dedimi enkısa zmanada bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim ......

cnm bana da artvınden geldı karadut pekmezı sabahları ac karnına 1 kasık yıyorum:)

kec boynuzu ılk tuketmem lazımmıs omru kısaymıs sonrası dut pekmezıne donucem
sabahları 1 kasık yerım bende

baktım bana yakın subesı yok nettekı alsıverıs sıtesınde 4.5 tl guzel begendım abartmamıslar fıyaatı dantellıyıde merak ettım :):)

esenlerın pazarını cok ovuyorlar her turl usey hem uyguna hem guzel varmıs ablam ara ara gıder ordan ogluna pıjama takımı kıyafet alır
bı gunde o pazarı talan edıcem :) hafta ıcı sabah vakıtlerı buyuk ıhtımal en tenha zamanları olur adı cıkmıs ya herkes oraya gıdıyor cesıt cokmus bıde

sevıyorum saglıklı seylerı alıp tuketmeyı bı donem fıl gıbı sısınce dersımı aldım :)
yumurtayı sagolsun nılay dedı kabızlık yapıyor onu bır gun yyıyıp bır gun yemıyorum
tahın katmermı dıtdıt cız onlar cızzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…