- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.841
evet bende panço alıyım diyorum bi arkadaşım kullamıştı çok hoşuma gitmişti hiç belli olmuyodu nerdeyse pançoyla... reklam yapıyo gibi oldum ama :) mark spencerda 6-7 çeşit vardı canım henüz bende almadım bilmiyorum ordanmı alırım ama viaportta varmıydı oraya baktınmı yoktu heralde :44:.. bide gebede de vardı oraya da bak bi istersenGünaydınnnn Güzellikleerr
Hasta olanlara çok geçmiş olsun
Geçmişi cok fazla okuyamadım atlaya zıplaya bakındım
Cinsiyeti öğrenenleri tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklarınıza aldırtsınTutturduğum var mı :26:
Hasta olanlara çook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Haftasonuda yorulanlara kolaylıklar diyorumm bende gözlerimi açamıyorumm dün bütün gün dolaştık
Viaporta gittim bir panco bulamadımm bildiğiniz bir site var mı kızlar :44:
Hamile kabanı almak istemiyorum ilerde kullanamıcam cünkü
Normal kabanlarımı giyip, üstüne Polar panco veya örme pancoyla göbişimi koruyayım diyorum
Bulamadım bulamadım
Canımm güle gülee gitt
Sende güzel haberlerini ver mutlaka, habersiz bırakma
Bol bol dinlenn bebişinide güzel güzel besle annesii
canım ya anlatamadım ya anlamadın
evet bıızm gelıne ılk gundenberı sureklı kendı aılesı gıder gelır kalırlar bıle
habersız gıderler bız ayda yılda bır karsı karsıya oturduk o cagırmadan adım atmadım evıne
anneme bazen 10 gunde 1 bazen haftada bır gıder azcık otesınde
ama bundan dolayı evde olay cıkmıyor annem kızmıyor
evet gelınler bencıl olmamalı esını kaynanayla paylasmalı ama kaynana ev karıstıran degıl anne olmalı
ben sahsen öz kaynamam yok uvey kaynana var esımıde sevmıyor konusmuyorlardı evlendıgımde
aralarını ben yaptım kayınpederımın hatrına barıstırdım onları
bıze zerre deger vermez ama paşa paşa gelınlık bekler ..
karsındakı aynı fıkırde olmayınca rabbena hepbana olmuyor evet kendıme ıstedıgım gıbı gelınıme davranıcam
o bunu anlamıyorsa yapacak bısey yok oglumla mutlu olsun derım
gelın ezılcek bır nesne kullanılıcak hakaret gorucek bır varlık degıl
aynı dedıgıne kendı oz kızına nasıl davranılmasını ıstıyorsa kaynanada oyle davranmalı dıyorum bende canım
evet bende panço alıyım diyorum bi arkadaşım kullamıştı çok hoşuma gitmişti hiç belli olmuyodu nerdeyse pançoyla... reklam yapıyo gibi oldum ama :) mark spencerda 6-7 çeşit vardı canım henüz bende almadım bilmiyorum ordanmı alırım ama viaportta varmıydı oraya baktınmı yoktu heralde :44:.. bide gebede de vardı oraya da bak bi istersen
Canım teşekkür ederim oralar aklıma gelmedi benim
Bakayım hemen
Banada panco daha mantıklı ve kullanışlı geliyor, kabanın önünü kapatan üçgen modelden istiyorum
Dün viaportta gezdim dolaştım yok hiç bir yerde yok
Sadece şal tarzında silk cashmerede var oda 270 tl
Eşimde şala 270 tl vermem dedi çıktıı
cumartesi drdaydımşimdi moda oldu kızları çatlatmak bide ben yapayım şunu cinsiyet tahminlerini bekliyorum
cumartesi drdaydımşimdi moda oldu kızları çatlatmak bide ben yapayım şunu cinsiyet tahminlerini bekliyorum
Canım teşekkür ederim oralar aklıma gelmedi benim
Bakayım hemen
Banada panco daha mantıklı ve kullanışlı geliyor, kabanın önünü kapatan üçgen modelden istiyorum
Dün viaportta gezdim dolaştım yok hiç bir yerde yok
Sadece şal tarzında silk cashmerede var oda 270 tl
Eşimde şala 270 tl vermem dedi çıktıı
erkek demişti
maşallahh herseyy yolundayymısss kızın da hayırlı olsunnncanlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı
ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)
ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü
neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama
sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye
sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde
kuş gibi kanat çırpıyodu
biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi
1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi
ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince
bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi
canım hoşgeldin
ben Man-go dan aldım örgü panço 70 TL ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?