2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evet bende panço alıyım diyorum bi arkadaşım kullamıştı çok hoşuma gitmişti hiç belli olmuyodu nerdeyse pançoyla... reklam yapıyo gibi oldum ama :) mark spencerda 6-7 çeşit vardı canım henüz bende almadım bilmiyorum ordanmı alırım ama viaportta varmıydı oraya baktınmı yoktu heralde :44:.. bide gebede de vardı oraya da bak bi istersen

canım söylediklerin doğru,sizin gelininizin yaptığını yapmasınlar diyorum ben zaten..senin annen iyi bir kv ve öyle kv.lere bile ayrım yapan gelinler var işte..tamam annesi kadar sık gidip gelmez belki ama her zaman kv.nin gönlünü de almayı bilmeli di mi?Allah oğlu olacaklara hayırlı gelinler nasip etsin diyelim :) Bak şimdiden ne konulara girdik,daha bunlar doğacak,büyüyecek,aşık olacak ve evlenecek :)) tekrar dua ediyorum HAYIRLI GELİN ALSINLAR İNŞALLAH

Canım teşekkür ederim oralar aklıma gelmedi benim
Bakayım hemen
Banada panco daha mantıklı ve kullanışlı geliyor, kabanın önünü kapatan üçgen modelden istiyorum
Dün viaportta gezdim dolaştım yok hiç bir yerde yok
Sadece şal tarzında silk cashmerede var oda 270 tl
Eşimde şala 270 tl vermem dedi çıktıı

cumartesi drdaydım şimdi moda oldu kızları çatlatmak bide ben yapayım şunu cinsiyet tahminlerini bekliyorum

evt doğru
yüz civarıydı sanırım oralarda o kadar fazla değildi inşallah istediğimiz gb buluruz
bide fatoş tada olabilir ama ordada fazladır muhtemelen annemin bana evlenmeden önce aldığı bişey vardı bak şimdi hatırladım onu çıkarım bi nası olcak

canım hoşgeldin
ben Man-go dan aldım örgü panço 70 TL ye

canlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı

ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)

ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü

neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama

sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye

sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde

kuş gibi kanat çırpıyodu

biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi

1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi

ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince

bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi

maşallahh herseyy yolundayymısss kızın da hayırlı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…