- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.801
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inanın aglayarak bunu yazıyorumNeden hersey boyle oluyo neden ben naptım kime naptım ben kötü bi insanmıyım Allah'm yaaa ölmk istiyormm inanın bebeğimi de beni de kimse haketmiyo hiçkimsee haketmıyooo ben ne gunah ısledım yaaa neden böyle dönek bi kocam ve düşüncesiz anlayışsz bi kv var nedn yaa biliyorum hepsi ailemi yuzustu bırakıp kaçp gittigm icn oluyo annemi babamı üzdüğüm yaraladıgım için bu benım cezammış yaaa evt bu dunyadakı imtihanımmış kafaları yıycemmmm ölmk istyrm sadce kimsyi istemiyorm ben annemn evıne gidyrm kızlar bidaha nezmn girebilirm bilmyorm kendinze ii bakn
ben hamile taytı ve 2 tane hamile çorabı aldım şimdilik, elbiselerim oluyor henüz sadece çorap göbeğimi sıkıyor diye pipirikleniyordum. likralı düşük bel bir kotum vardı onu giyiyorum aylardır, beli hamile kalmadan önce dar gelen bi kotum vardı, onu da hamile pantolonu yaptırmaya karar verdim. 10liraya yaparım dedi mahalledeki terzi.kizlar kendime bugun hamilelik aldim cook guzel siz kendinize bisey aldiniz mi
slm kızlarr,, çarşamba günü öğrendik ama daha yeni paylaşıorummm...
OĞLUMUZZZZ geliyorrr çok mutluyuzzz:)))
Gule gule gıy cnm hepsınıııbende bugun aldim.hamilelik almakta ayri bir duygu. bende iki badi ve birde tayt aldim. pantolanda baktim istedigim gibi yoktu eteklerde cok kisaydi esim izin vermedi. ama badim cok guzel. birde kendime kislik spor tarzinda ayakkabi aldim rahat yurumek icin topukluda artik zorlaniyorum.
canım annem netten sıparıs verdı kendınınde satıs yaptıgı bır sıteden aldıHamile eşofmanı, taytı ve body'si günlerdir aradığım şeyler. Nereden buluyorsunuz bunları? :)
saol cnm ekledımmm ısmı bellı olunca onuda soylersınnSnowflaken canım yaşımı sormuşsun listeye eklemek için yaş 27 .sat 17 Ağustos .BDT 24 Mayıs. 11 aylık bir oğlum var şimdide kızım olacak :)
netten baktım dunaksam hamılelıkte anansın faydaları saylmakla bıtmıyor 16 mıneral fln dıyorduananasin hamilelikte tuketimi hakkinda emin degilim canim :44: oluyor muymus?
benim de cozumun sabahlari eksi yesil elma yiyorum zaten bagirsaklari calistiriyor
kayisi kompostom da eksik olmuyor hic
ve kuru meyveler ama o biraz zorluyor yerken tiksinmeden
daha detaylı bı arastırma yapayım hıc duymadım yagunaydin,bu sicak mevsimde bile hasta oldum ya(
kizlar dr um ananasi yasakladi rahim kasilmalarina sebep imis bilginize.
alperen ve ege favorilerim,ama oglum olursa adini emre koyacagim
dr yanlis hesaplamiyor sadece bebegin gelisim hizi fazla suan senin bir daha ki usg de geri veya zamaninda da olabilir endise edecek durum yok canim
oyle dusunme cnm allah yardımcın olsunGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inanın aglayarak bunu yazıyorumNeden hersey boyle oluyo neden ben naptım kime naptım ben kötü bi insanmıyım Allah'm yaaa ölmk istiyormm inanın bebeğimi de beni de kimse haketmiyo hiçkimsee haketmıyooo ben ne gunah ısledım yaaa neden böyle dönek bi kocam ve düşüncesiz anlayışsz bi kv var nedn yaa biliyorum hepsi ailemi yuzustu bırakıp kaçp gittigm icn oluyo annemi babamı üzdüğüm yaraladıgım için bu benım cezammış yaaa evt bu dunyadakı imtihanımmış kafaları yıycemmmm ölmk istyrm sadce kimsyi istemiyorm ben annemn evıne gidyrm kızlar bidaha nezmn girebilirm bilmyorm kendinze ii bakn
günaydın kızlar bu kayınvalidelerden çektiğimiz nedir yaaslında benim ki kötü değildir pek karışmazda ama hamileliğimde kadına bi haller oldu,inşallah oğlumun ismiyle ilgili yorum yapmaz diyodum ama demez mi kayınpederinin adını koysanıza ne güzel olur,bende koyamam başka isim düşünüyoruz dedim 5 görümcem var hepsinin kızı var hamile kalmadan önce inşallah oğlun olur diyip duran kadın cuma günü beni delirttti oğlun olacağına 100 kızın olsun erkekte neymiş benim kızlarımm çok şanslı onların kızı var falan filan,1 görümcemde benden 3 hafta geri hamile cinsiyeti belli değil hepsi bir olmuşlar dua ediyolar inşallah oğlu olur diye bana da erkek çocuklarını kötüyolar anlamıyorum ne yapmak istiyolar ilk başta kayınvalidem sevindi sanmıştım ama yanılmışım,bana diyo komşumuz var o da hamile onun çocuğuna örgü yapıcam seninkine gerek yok hem sen kendin başlasana örgü öğrenmeye çok sinirleniyorum sanki doğacak olan çocuğum onun torunu değil cumadan beri ağlıyorum ama Allah a havale ediyorum,Rabbim herkesin gönlüne göre versin :2:
snowflaken
hersey dogru olmayabilir ama bak ne buldum
Şifalı Bitkilerin Yan Etkileri | Kadın Sitesi - Kadın, moda, diyet, kadın sağlığı
ananasla ilgili olan kisima bak
saol cnm yaa korktum ıyıceee ama bak bende bunu okumustum
.: Salkl ve Doru Beslenme - Gda Sayfas :. .: Gebelikte ananas tketimi :.
evet ona baktim sonra
sanirim normaldir
asiriya kacmadan neden olmasin ki, guzel meyve
kizlar ben gidiyorum aksama
kendinize iyi bakin guzel haberlerle dolsun kocaman olsun bebislerimiz
firsat buldukca girerim ama kv lerden giremezsem de ben snowflakenla telde konusucam firsat bulunca, ondan haberleri alirim kendimden haber veririm. hoscakalin
bebisleri opuyorummm
evet ona baktim sonra
sanirim normaldir
asiriya kacmadan neden olmasin ki, guzel meyve
kizlar ben gidiyorum aksama
kendinize iyi bakin guzel haberlerle dolsun kocaman olsun bebislerimiz
firsat buldukca girerim ama kv lerden giremezsem de ben snowflakenla telde konusucam firsat bulunca, ondan haberleri alirim kendimden haber veririm. hoscakalin
bebisleri opuyorummm
kızlar günaydın :)
kayınvalide konusu geçmiş,bazılarımız şikayetçi ama oğlu olacaklar iyi düşünsün,ilerde onlar da kayınvalide olacaklar ve bizim annemize duyduğumuz sevgi nasılsa eşlerimizin de annelerine duydukları sevgi aynı..eğer kendi annemizi aileden görüp kayınvalideyi dış kapının dış mandalı yapıyorsak şapkayı önümüze koyup düşünmekte fayda var..unutmasın tüm erkek anneleri gelinleriyle aynı şeyi yaşayabilir..
slm millet herkesin günü aydın olsun
perşembe ve cuma akşamalrı misafir ağarladıktan sonra
cumartes isabahı ist e gidebildik :)
en sonunda boyuma göre koyu renk kot aldım c&a dan artık idare ettiriryorum iştede de
ama bu ne soğuk akrdeşim öldüm soğukan bide ben afakanlı insandım ne oldu bana ki anlamadım
öyle işte yorucu bi haftasonunun ardından evimde ve işteyim
ama suan tek istediğim sıcasık bi bahtaniyenin altında tv karşısında sıcak içeceklerle keyif çatmak
kayınvalide konusu geçmiş,bazılarımız şikayetçi ama oğlu olacaklar iyi düşünsün,ilerde onlar da kayınvalide olacaklar ve bizim annemize duyduğumuz sevgi nasılsa eşlerimizin de annelerine duydukları sevgi aynı..eğer kendi annemizi aileden görüp kayınvalideyi dış kapının dış mandalı yapıyorsak şapkayı önümüze koyup düşünmekte fayda var..unutmasın tüm erkek anneleri gelinleriyle aynı şeyi yaşayabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?