2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, inşallah hallolur da kendini de bebeğini de daha fazla üzmezsin..

kizlar kendime bugun hamilelik aldim cook guzel siz kendinize bisey aldiniz mi
ben hamile taytı ve 2 tane hamile çorabı aldım şimdilik, elbiselerim oluyor henüz sadece çorap göbeğimi sıkıyor diye pipirikleniyordum. likralı düşük bel bir kotum vardı onu giyiyorum aylardır, beli hamile kalmadan önce dar gelen bi kotum vardı, onu da hamile pantolonu yaptırmaya karar verdim. 10liraya yaparım dedi mahalledeki terzi.
Ben kendime birşey alamaya hiç özenmiyorum da, o minicik bebek kıyafetlerini görünce dayanamıyorum :))
Haftasonu bebeğime aldığım tüm eşyaları paketlerinden çıkarıp katladım, nişanda kv demin aldığı küçük bi sandık vardı, ona yerleştirdim, eşime de kızmın çeyizini hazırladım dedim, çok hoşuna gitti, içinde badileri, teyzelerinin hediyeleri, emziği, tarağı, patikleri öyle tatlı oldular kii :)))

slm kızlarr,, çarşamba günü öğrendik ama daha yeni paylaşıorummm...
OĞLUMUZZZZ geliyorrr çok mutluyuzzz:)))

gözünüz aydın cnm, sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah...

günaydın kızlar bu kayınvalidelerden çektiğimiz nedir ya aslında benim ki kötü değildir pek karışmazda ama hamileliğimde kadına bi haller oldu,inşallah oğlumun ismiyle ilgili yorum yapmaz diyodum ama demez mi kayınpederinin adını koysanıza ne güzel olur,bende koyamam başka isim düşünüyoruz dedim 5 görümcem var hepsinin kızı var hamile kalmadan önce inşallah oğlun olur diyip duran kadın cuma günü beni delirttti oğlun olacağına 100 kızın olsun erkekte neymiş benim kızlarımm çok şanslı onların kızı var falan filan,1 görümcemde benden 3 hafta geri hamile cinsiyeti belli değil hepsi bir olmuşlar dua ediyolar inşallah oğlu olur diye bana da erkek çocuklarını kötüyolar anlamıyorum ne yapmak istiyolar ilk başta kayınvalidem sevindi sanmıştım ama yanılmışım,bana diyo komşumuz var o da hamile onun çocuğuna örgü yapıcam seninkine gerek yok hem sen kendin başlasana örgü öğrenmeye çok sinirleniyorum sanki doğacak olan çocuğum onun torunu değil cumadan beri ağlıyorum ama Allah a havale ediyorum,Rabbim herkesin gönlüne göre versin :2:

günaydın canlarım.. hepinize çok çook güzel bir hafta diliyorum
hafta sonu pek katılamadım aranıza c.tesi günü genel temizlik vardı.
gerçi yardımcı ablamız yaptı ama etrafında dolanmaktan ben daha çok yoruldum sanki bel ve kalça agrısından uyuyamadım :)
pazar günü de eşimin arkadaşlarını ağırladık öyle yoğun geçti yani..
hepiniz iyisinizdir umarım.
bişey sorucam aslında size. şuan 18 haftanın içinde olmamıza ragmen ben halen oğlumun hareketlerini hissetmiyorum.
sizin aranızda da varmı bu durumda olan?
gerçi dün kayınvalidem babası da öyleydi çok sakin bir bebekti dedi ama.
yine de aklıma takıldı.
öpüyorum hepinizi..

slm millet herkesin günü aydın olsun
perşembe ve cuma akşamalrı misafir ağarladıktan sonra
cumartes isabahı ist e gidebildik :)
en sonunda boyuma göre koyu renk kot aldım c&a dan artık idare ettiriryorum iştede de
ama bu ne soğuk akrdeşim öldüm soğukan bide ben afakanlı insandım ne oldu bana ki anlamadım

öyle işte yorucu bi haftasonunun ardından evimde ve işteyim
ama suan tek istediğim sıcasık bi bahtaniyenin altında tv karşısında sıcak içeceklerle keyif çatmak

Gule gule gıy cnm hepsınııı
Hamile eşofmanı, taytı ve body'si günlerdir aradığım şeyler. Nereden buluyorsunuz bunları? :)
canım annem netten sıparıs verdı kendınınde satıs yaptıgı bır sıteden aldı
Snowflaken canım yaşımı sormuşsun listeye eklemek için yaş 27 .sat 17 Ağustos .BDT 24 Mayıs. 11 aylık bir oğlum var şimdide kızım olacak :)
saol cnm ekledımmm ısmı bellı olunca onuda soylersınn
netten baktım dunaksam hamılelıkte anansın faydaları saylmakla bıtmıyor 16 mıneral fln dıyordu
daha detaylı bı arastırma yapayım hıc duymadım ya
oyle dusunme cnm allah yardımcın olsun

hay allahımmm kıskanıyorlar senı bes bellı bırak ormesın orersede begenmekotulukse kotulukkayy ne fenayımm

evet ona baktim sonra
sanirim normaldir
asiriya kacmadan neden olmasin ki, guzel meyve

kizlar ben gidiyorum aksama
kendinize iyi bakin guzel haberlerle dolsun kocaman olsun bebislerimiz
firsat buldukca girerim ama kv lerden giremezsem de ben snowflakenla telde konusucam firsat bulunca, ondan haberleri alirim kendimden haber veririm. hoscakalin
bebisleri opuyorummm

günaydınlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım
çok kötü hasta olmuştum, çarşamba perşembe cuma sırf yattım
faranjit ve grip bir araya geldi beni buldu

doktorum 3 gün rapor yazdı evde baya toparlandım

Allah'a dua ettim sürekli bebişime bişey olmasın benim öksürmemden hapşurmamdan korkmasın etkilenmesin diye
nasıl bir suçluluk duygusu taşıyorum anlatamam size

işler epeyce birikmiş, sayfa açık kalacak gözüm üzerinizde olacak

yınede en guzelı doktora danısmak bence neye ınanacagını sasırıyor ınsan

ıyı yolculuklar kendıne ve kızımıza cok ıyı bak

guzel haberlerını beklıyoruzz

Günaydın kızlar hastalara acil şifalar diliyorum kayınvalide mağdurlarına da allah sabır versin diyorum benimkide öyleydi ama son bir yıldır yaşadıklarımdan dolayı ben de psikolojim bozuldu ayağına baya bi hallettim çok şükür hamile kaldıktan sonra da eşim zaten tamamen benim üstüme düştü annesini haftada bir felan görüyoruz ben geçen yıl van erciş te çalışıyodum depremde birçok arkadaşımı kaybettim kendim de ölümden döndüm o yüzden şu anda kayınvalide meselesi bana pek zor gelmiyo kızlar sizlere de tavsiyem kesinlikle onlar için huzurunuzu bozmayın onlar sizin ailenizin dışında artık onlara dışardan insanlar olduklarını ve ailenizi ilgilendirmediklerini hissttirin benden nacizane tavsiye canlarım bu arada 7 yıllık evliyim ve ilk kez bu yıl bu kadar rahatım...

every'cim
sanırım bişeyler kaçırdım
nereye gidiyorsun bilmiyorum ama Inşallah güzel vakit geçirirsin
iyi yolculuklar canım, dikkat edin kendinize

kızlar günaydın :)
kayınvalide konusu geçmiş,bazılarımız şikayetçi ama oğlu olacaklar iyi düşünsün,ilerde onlar da kayınvalide olacaklar ve bizim annemize duyduğumuz sevgi nasılsa eşlerimizin de annelerine duydukları sevgi aynı..eğer kendi annemizi aileden görüp kayınvalideyi dış kapının dış mandalı yapıyorsak şapkayı önümüze koyup düşünmekte fayda var..unutmasın tüm erkek anneleri gelinleriyle aynı şeyi yaşayabilir..

everythingwillbegreat kullanıcısından alıntı

evet ona baktim sonra
sanirim normaldir
asiriya kacmadan neden olmasin ki, guzel meyve

kizlar ben gidiyorum aksama
kendinize iyi bakin guzel haberlerle dolsun kocaman olsun bebislerimiz
firsat buldukca girerim ama kv lerden giremezsem de ben snowflakenla telde konusucam firsat bulunca, ondan haberleri alirim kendimden haber veririm. hoscakalin
bebisleri opuyorummm

cnm bnm umarım herşey yolunda geçer senin için
ii yolculuklar bizi habersi bırakma
canının istediği herşeyide bol bol ye
öpüyorum çok

hep dıyorum nasıl gelınsem benımde gelınım oyle olsun:)kaynanamın bana yaptıklarına karsı az bıle ona olan duygularım

Gunaydın bende eve gıtmek ıstıyorum

bu dediğin annem gıbı kayınvalıdeler için gecerlı bazen annemı denerdım yengem ıcın bakım nasıl tepkı verıcek
sıze nasıl davranılmasını ıstıyorsanız kaynanalarınız onada oyle davranmalıyım o dısardan geldı daha alıngan olabılır der
bırcok seyını gormezden gelıyor annem yengeme cok guzel jestlerı var evıne karısmaz kı onlara ev aldı verdı herseyı o yaptı
yetmedı evlendıktensonrada kelepce sevıyor dıye ayrıyyeten kelepce altın yaptı vs... annem gıbı kaynana bas ustune
burda kızların sıkayetı anlayıssızlıklarına bende kayınvalıde olucam Rabbım nasıp ederse ama gelınını ezenden degıl
gelın saygısını koruyup kaynanada ona evlat gıbı bakarsa bundan guzel bırsey varmı
hep boyle bır anne babanın hayalını kurdum ama nerde
kımı kaynana sevgı ısını okadar abartıyorkı gelınını kıskanıyor ablamın kayınvalıdesı evlendıgınden berı kı aynı eve gelın gıtmıstı
ogluna gonderelım bunu yenısını alalım ? sımdı sapka onuna kım koyması gerekıyor sence ? boyle ınsanların bu dunyada dıger dunyada yerı yok ...

Son düzenleme:
Bel agrım yuzunden gec sık sık uyandım sabahta cok zor kalktım sımdı de zor yuruyorum sanırım bu bel agrısı benı cok zorlayacak :26:

gelin kaynana ilişkisinde herşey karşılıklı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…