- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.781
Snowflaken canım yaşımı sormuşsun listeye eklemek için yaş 27 .sat 17 Ağustos .BDT 24 Mayıs. 11 aylık bir oğlum var şimdide kızım olacak :)
kabızlıga kuru uzum ve ananas ıyı gelyormus haberınız olsun
kizlar dr um ananasi yasakladi rahim kasilmalarina sebep imis bilginize.kabızlıga kuru uzum ve ananas ıyı gelyormus haberınız olsun
alperen ve ege favorilerim,ama oglum olursa adini emre koyacagimarkadaslar bu isimlere bir goz atin
2012-2013 POPULER ERKEK ISIMLERI
aybars cagan
ayaz berksan
bulut alperen
altug ata
ataner bartu
ayber daghan
baris ruzgar
barkin deniz
barlas evran
emir canpolat
ege ayberk
aykut bugra
akif atakan
canberk batu
boran arin
gokalp doruk
yigit yekta
tuna uchan
dr yanlis hesaplamiyor sadece bebegin gelisim hizi fazla suan senin bir daha ki usg de geri veya zamaninda da olabilir endise edecek durum yok canimBişey sorucam... İmza alanındaki hamilelik takvimine göre 14+2 gözüküyorum daha 2 gün oldu 15 haftadasınız yazıyor. Ama doktorumun son usg kontrolüne göre ben şuan 15+2 yim. Bir hafta ileriden fark olurmu. Yoksa doktormu yanlış hesaplıyor...
dr um bebegin boyuna bakmadi son usg de bas ,karin capina ,bacak ve kol uzunluguna bakip haftasini soyledi sizde de oylemi dir?
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inanın aglayarak bunu yazıyorumNeden hersey boyle oluyo neden ben naptım kime naptım ben kötü bi insanmıyım Allah'm yaaa ölmk istiyormm inanın bebeğimi de beni de kimse haketmiyo hiçkimsee haketmıyooo ben ne gunah ısledım yaaa neden böyle dönek bi kocam ve düşüncesiz anlayışsz bi kv var nedn yaa biliyorum hepsi ailemi yuzustu bırakıp kaçp gittigm icn oluyo annemi babamı üzdüğüm yaraladıgım için bu benım cezammış yaaa evt bu dunyadakı imtihanımmış kafaları yıycemmmm ölmk istyrm sadce kimsyi istemiyorm ben annemn evıne gidyrm kızlar bidaha nezmn girebilirm bilmyorm kendinze ii bakn
inanın aglayarak bunu yazıyorumNeden hersey boyle oluyo neden ben naptım kime naptım ben kötü bi insanmıyım Allah'm yaaa ölmk istiyormm inanın bebeğimi de beni de kimse haketmiyo hiçkimsee haketmıyooo ben ne gunah ısledım yaaa neden böyle dönek bi kocam ve düşüncesiz anlayışsz bi kv var nedn yaa biliyorum hepsi ailemi yuzustu bırakıp kaçp gittigm icn oluyo annemi babamı üzdüğüm yaraladıgım için bu benım cezammış yaaa evt bu dunyadakı imtihanımmış kafaları yıycemmmm ölmk istyrm sadce kimsyi istemiyorm ben annemn evıne gidyrm kızlar bidaha nezmn girebilirm bilmyorm kendinze ii bakn
Tatlim ya benim kv de her ota boka karisiyor artik dun tartistim esimle neyse nasil mutlu olacaksan oyle davran biraz da onlar dusunsunGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Guzel haberler ver insallahgecmis olsun canim
sicak gunde dedin sasirdim
bizde baya bir soguk da ama kurtuluyorum nasilsa bugun
benimki hicbir sey soylemiyor
son usg de iste sadece o mm yazisi vardi 117.9 mm mi neydi
ck merak ediyorum ayrintili olarak gelisimi iyi mi
boyu kisa gibi geldi haftasina aklima taktim:44:
bakalim detayli usg de gorucez insallah iyi haberler veririm
nerye gidiyorm biliomusunuz? Güneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gezmeye
ordanda anneme gdicm kmse ksra bakmasn.. Eşmle gçn gun konsdm guzl guzel tmm gitme hayatm dedi ben seninle millete hizmet et die evlenmedm dedi şimdiii dönüyo dönek kocam döndüüü şimdi lafndan anneside sabah dıokı bız 9bçkta cıkarz evden.. Bak bak sormak ble yok gelirmisn kızım istrmsn berber gidekmi demek yokkk.. Napım ben ya napımmm napmmmm smdide arams summ gitmesn dio odan napm oglm soruolr nerde dıe dıo sorarlarsa sorsnlar onlara göremi yasıcam ya ben anne olcm ben ya benı kımse yonledıremz artk buna bı dur dmeelıyım.. Sorsa gelrmsn dese gene lafm yok gitcmm ama ytrrrrrrrrrrrrrr
canını sıkma canım adımız gelin işte ah bu kaynanalar ah
günaydınlar bu arada nasılsınız
gecen netten bahçıvan aldım
40-42 bedeni bana uydu lacivert kot
çok tatlı oldum içine çiçekli bir gömlek giydim :)
hafta sonuda eşimle pijamalarımı falan aldık
böyle ufak ufak alacağım çalışmadığım için son dakikaya koyamayacağım
bir saten , bir pamuklu, birde eşofman takım ve spor ayakkabısı aldım
1 tane daha pamuklu pijamalardam alacağım :)
sonra onlar uygun nevresim takımı saten olarak istiyorum
bana 2 emzirme sütyeni 2 atlet
tamamdır
doğum yaklaşıncada
çocuga 2 tane hastane çıkışı bitti doğduktan sonra herşeyini alırım annannesi alacak :)
Gunaydın kızlar
günaydın kızlar
ne güzel alışveriş yapıyorsunuz....ben daha bulantılardan başımı alıp çıkamadım..hamilelikle ilgili sadece hamile çorabım var :2: onu da eşim aldı..kilo verdiğim ve daha alamadığım için pantolonlarım oluyo..hatta önce olmayanlar bile şimdi oluyor...
rabbime çok şükür binlerce kez şükür zaten hep rahat bir hamilelik diye dua ederdim rahat geçiyor
ben çalışmadığım için alayım dedim ufak ufak :)
hamile pantolonlarıma annemle kendimiz yaptık :) şort bile yaptık :)
çok birşey alamadım bebeğede dogmaya yakın alacam ama
sende en kısa zamanda düzelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?