- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.881
sağlıklı guzel haberlerını aldın ya yavrunun bu yetıyor annelere :)
hayırlısı canım kız anası olucaksın ne guzel :)
canlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı
ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)
ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü
neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama
sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye
sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde
kuş gibi kanat çırpıyodu
biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi
1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi
ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince
bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi
benden cok usuyen yoktur kesın bıde gebelık eklenınce daha üşür oldum
kalın cok kalın bır hırka arıyorum bulamazsam gıyılebılır battabıye alcam ev için :)
kalın cok kalın bır hırka arıyorum bulamazsam gıyılebılır battabıye alcam ev için :)
sağol canım evet maşallah herşey yolunda ikili test istemedik. usg de herşey yolunda çok şüküreşim erkek olcak diyodu bende kız diyodum çünkü aşılama yaptıktan sonra 10 gün geçti ve ben rüyamda bi kız çocuğunun altını temizliyodum rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah
Teşekkür ederim teşekkür ederim bu günlere gelmemin sebebi sizler ve göbişinizdeki tatlı melekler
Onlar beni hep yanıtmasaydıı ben bu zamana gelmezdim
Şaka bir yana nasıl böylesine tutturuyorum bende anlamadım :44:
eskiden demi öyleydin bende hep çok üşürdüm demir eksikliği fln olabiliyo yada kansızlık bakıldımı canım nası sonuçlar bi sonuç yazmıştın ama ord akan sayımı ve demir eksikliği varmıydı benim bi tanıdığımda vücudu depo etmiyo kaçak varmış mideden o yüzden hep düşük demiri gerçi bende yüksek çıkmasına rağmen hamilelik öncesi kullandığım haptan yinede çok üşüyen bi tipim hala:44:
doğum yapmış arkadaşlarım yanacaksın alevler çıkacak ellerinden ayaklarından diyorlar
4 gözle o günleri bekliyorum
bide bende talasemi var (taşıyıcıyım)
üşümelerim ısınamam ondan da kaynaklanıyor
32. haftada 1 ünite kan alacakmışım
hayırlı uğurlu olsun güzel kızın inş..biz de eşimle çok merak içindeyiz..dün bana 15 aralıka kaç gün kaldı daha çok var mı diyor:)) erkek bebekler sanırım daha iri oluyor..şimdi bir kıyas yapıyorum benimki 12. haftada 6.48cm idi..senin bebiş 14. haftada 7 cm ..kızlar narin oluyor erkekler iri oluyorsa eğer bu zamanlarda acaba benimki erkek mi? tahmin yürütmekten kafayı yiyeceğim
sağol canım sende hayırlısıyla öğrenirsin inşallahmaşallh senin kuzucuğun boyu posu yerinde bende dün övünüyodum kızım uzun diye pek bi narinmiş kuzucuğum belirtilerimi yazıyorum rus ve çin takvimleri kız
diyodu tipik biri kız anası olaraktan ekşiyi çok seviyodumheleki ekşi kısıra bayılırım tatlı olarak bi tek pişmaniye yedim
yüzümü sivilceler bastı
bebeğim sağ taraftaydı ama cinsiyetle alakası yok
hiç bulantı kusma göğüs ağrısı vs olamadı şükürbu arada bebişim 13+3
ben de ekşi seviyorum..çikolata hariç tatlı da seviyorum..ama acı sevmiyorum..bulantım,iştahsızlığım çoktu..yeni yeni kendime geliyorum..benim boy 1.62 ama babamız 1.87 belki babasına benzemiştir..bir öğrensem alışveriş yapmak için acayip sabırsızlanıyorum.
pekbicici beni korkotuyosun
herhalde önümüzdeki randevuda bende cinsiyet değişecek :44:
hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun bebeğinben nisan da alışveriş yapcam inşallah kızım olcağını öğrendiğimde üzüldüğüm 2 nokta var ya düzgün bi evlilik yapamazsa mutsuz olursa diye ve bendeki pko kızımada geçerse diye yoksa çok şükür mutluyum kafayı cozuttum sanırım
doğum yapmış arkadaşlarım yanacaksın alevler çıkacak ellerinden ayaklarından diyorlar
4 gözle o günleri bekliyorum
bide bende talasemi var (taşıyıcıyım)
üşümelerim ısınamam ondan da kaynaklanıyor
32. haftada 1 ünite kan alacakmışım
kizlar ne zaman cikolata atsam agzima benim bebek basliyor deliler gibi tekmelemeye ,niye acaba?
ben eğer erkek olursa şunun için sevineceğim bir daha doğurmakzorunda kalmam..eşim kız olursa bir de oğlum olsun isterim diyor ama erkek olursa illa kız da olsun demiyecek anlaşılan:)
normaldede üşürdüm ama hamılelıgım ılk ayında dısarda gunes varken battanıye altında yatan tek kısı bendım gebleıktle ıkı katına cıktı
test sonuclarını buugn doktora gostercem bakalım ne dıcekdemır eksıklıgımı..
ah bende nasıl beklıyorum o gunlerı bıde bızım ev dogalgazlı degıl yatak odasında ve gunluk oturdugum odamda eletrıklı soba var
kısın malesef odadan cıkınca daha cok usuyorum
cok gecmıs olsun canım senın usumen gayet normal kanı tanıdıgın bırınden alıcaksın dımı ?
merhaba hanımlar nasılsınız
keyifler yerindedir inşallah
bebeğim meleğim artık iyice ben buradayım annecim diyor hergün hissettiriyor o güzel v arlığını (maşallah subhanallah :)
kızlar inanılmaz bir duygu anlatamam hakkaten yaşamak gerekmiş ifade edilemezmiş
içimde bana tık tık seslenıyor hissettiğim an hemen ellerimi karnıma koyuyorm ve 3 4 kez hissediyorum aynı kıpırtıyı ınanılmaz bişi bu yaaa artık elim oramda gezicem utanmasan :)
yasayan arkadaşlar bilir heycanımı yaşamayanlarda bir an önce hissettmelerini diliyorum:)
ben bu anı bekledım hep 3 4 gündür bizde durum bu şekilde bekledin annecim bak hergün artık hissettiriyorum diyor :)
oy nasıl keyifliyim anltamam belirsiz zamanlarda hissetmeye başladım rastgele bişiler yediğimde yada yemediğimde gibi ayrımlara bakaamadım henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?