2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sağlıklı guzel haberlerını aldın ya yavrunun bu yetıyor annelere :)
hayırlısı canım kız anası olucaksın ne guzel :)

sağol canım evet maşallah herşey yolunda ikili test istemedik. usg de herşey yolunda çok şükür eşim erkek olcak diyodu bende kız diyodum çünkü aşılama yaptıktan sonra 10 gün geçti ve ben rüyamda bi kız çocuğunun altını temizliyodum rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah

hayırlı uğurlu olsun güzel kızın inş..biz de eşimle çok merak içindeyiz..dün bana 15 aralıka kaç gün kaldı daha çok var mı diyor:)) erkek bebekler sanırım daha iri oluyor..şimdi bir kıyas yapıyorum benimki 12. haftada 6.48cm idi..senin bebiş 14. haftada 7 cm ..kızlar narin oluyor erkekler iri oluyorsa eğer bu zamanlarda acaba benimki erkek mi? tahmin yürütmekten kafayı yiyeceğim

benden cok usuyen yoktur kesın bıde gebelık eklenınce daha üşür oldum
kalın cok kalın bır hırka arıyorum bulamazsam gıyılebılır battabıye alcam ev için :)

eskiden demi öyleydin bende hep çok üşürdüm demir eksikliği fln olabiliyo yada kansızlık bakıldımı canım nası sonuçlar bi sonuç yazmıştın ama ord akan sayımı ve demir eksikliği varmıydı benim bi tanıdığımda vücudu depo etmiyo kaçak varmış mideden o yüzden hep düşük demiri gerçi bende yüksek çıkmasına rağmen hamilelik öncesi kullandığım haptan yinede çok üşüyen bi tipim hala:44:

kalın cok kalın bır hırka arıyorum bulamazsam gıyılebılır battabıye alcam ev için :)

doğum yapmış arkadaşlarım yanacaksın alevler çıkacak ellerinden ayaklarından diyorlar
4 gözle o günleri bekliyorum

bide bende talasemi var (taşıyıcıyım)
üşümelerim ısınamam ondan da kaynaklanıyor
32. haftada 1 ünite kan alacakmışım

ay super bu ya gercı evın ıcınde bununla dolanmam zor olcak ama bayıldım yaa :)

bende doktora gıdene kadar 3 kere ruyamda erkek cocugu gordum burda hıc dıllendırmedım
annelerın ıcıne doguyor galıba yavruların cınsıyetı :)
amin canım saglık sıhhat herseyden önemli ..

pekbicici beni korkotuyosun
herhalde önümüzdeki randevuda bende cinsiyet değişecek :44:

normaldede üşürdüm ama hamılelıgım ılk ayında dısarda gunes varken battanıye altında yatan tek kısı bendım gebleıktle ıkı katına cıktı
test sonuclarını buugn doktora gostercem bakalım ne dıcek demır eksıklıgımı..

ah bende nasıl beklıyorum o gunlerı bıde bızım ev dogalgazlı degıl yatak odasında ve gunluk oturdugum odamda eletrıklı soba var
kısın malesef odadan cıkınca daha cok usuyorum
cok gecmıs olsun canım senın usumen gayet normal kanı tanıdıgın bırınden alıcaksın dımı ?

sağol canım sende hayırlısıyla öğrenirsin inşallah maşallh senin kuzucuğun boyu posu yerinde bende dün övünüyodum kızım uzun diye pek bi narinmiş kuzucuğum belirtilerimi yazıyorum rus ve çin takvimleri kız

diyodu tipik biri kız anası olaraktan ekşiyi çok seviyodum heleki ekşi kısıra bayılırım tatlı olarak bi tek pişmaniye yedim

yüzümü sivilceler bastı

bebeğim sağ taraftaydı ama cinsiyetle alakası yok

hiç bulantı kusma göğüs ağrısı vs olamadı şükür bu arada bebişim 13+3

Son düzenleme:

ben de ekşi seviyorum..çikolata hariç tatlı da seviyorum..ama acı sevmiyorum..bulantım,iştahsızlığım çoktu..yeni yeni kendime geliyorum..benim boy 1.62 ama babamız 1.87 belki babasına benzemiştir..bir öğrensem alışveriş yapmak için acayip sabırsızlanıyorum.

hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun bebeğin ben nisan da alışveriş yapcam inşallah kızım olcağını öğrendiğimde üzüldüğüm 2 nokta var ya düzgün bi evlilik yapamazsa mutsuz olursa diye ve bendeki pko kızımada geçerse diye yoksa çok şükür mutluyumkafayı cozuttum sanırım

ben eğer erkek olursa şunun için sevineceğim bir daha doğurmakzorunda kalmam..eşim kız olursa bir de oğlum olsun isterim diyor ama erkek olursa illa kız da olsun demiyecek anlaşılan:)

giyilebilir battaniyeler haraketi sınırlıyor ama benim chibodan alığım bi peluş sabahlığım var, sıcacık tutuyo, orda her hafta değiştiğinden bulamazsın ama pijama satan yerlerde peluş sabahlık bulabilirsin.

iyi de o yanmalar son haftalarda olursa nisanda mayısta ağustos sıcaklarını yaşarız, kış aylarında yansak ya :))

kizlar ne zaman cikolata atsam agzima benim bebek basliyor deliler gibi tekmelemeye ,niye acaba?

kan şekerini aniden arttıran şeyler bebeğe de daha hızlı ulaştırıyormuş şekeri, enerjik olması ondandır :)) keşke ben de kıpırtılarını hissetsem artık

ben eğer erkek olursa şunun için sevineceğim bir daha doğurmakzorunda kalmam..eşim kız olursa bir de oğlum olsun isterim diyor ama erkek olursa illa kız da olsun demiyecek anlaşılan:)

benim eşim de ilk haftalarda inşallah kız olur da 2.yi 3.yü doğurmak zorunda kalmazsın, kızım olana kadar kurtuluşun yok diyordu :))

buarada kızlar gerçi farklı bi konu olacak ama
süt pompasını medela alacağımı söylemiştim
biberonunuda inceleme fırsatı buldum ve onda da medela diyorum
sizlerinde fikri olsun

CALMA'YI DİĞER BİBERONLARDAN FARKLI KILAN NEDİR?

CALMA VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ:
Calma video
Geleneksel biberon bebekleri doğal emme davranışlarından vazgeçmeye zorlar bu emziklerde süt kendiliğinden akar. Bebek sütün akışını kontrol edemez ve süt biranda bebeğin ağzına dolar. Bu nedenle bebek anne göğsünde uyguladığı beslenme davranışını değiştirmek zorunda kalır. Neredeyse ‘’Tembel Bir Beslenici’’ olur. Oysaki anne göğsünden beslenme sırasında bebeğin öğrendiği doğal beslenme davranışında süt akışının gerçekleşmesi için bebeğin ağzını çalıştırması gerekir. Bebeğin ağzındaki vakum maksimum seviyeye çıktığında süt akışı başlar. Bu dönemde bebeğin dili en alt noktadadır ve anne göğüs ucu bebeğin ağzında en derinlere çekilmiştir. Bu davranış Calma’da da aynıdır bebek vakum yapmak zorundadır. Ayrıca uyguladığı vakum gücünde süt akışı gerçekleşir. Calma’nın anne memesine benzeyen benzersiz tasarımı sayesinde bebekler öğrendikleri doğal beslenme davranışını biberon başlığı üzerinde uygularlar. Bu sayede bebekler anne göğsünü reddetmezler.

CALMA’ NIN FAYDALARI:
ü Bebekler öğrendikleri doğal beslenme davranışını Calma üzerinde uyguladıklarından. Biberon emziğinden anne memesine kolayca dönerler.
ü Sütün akışının bebek kontrol eder. Sütün akışını bebeğin uyguladığı vakum gücü ve süt akış kontrol sistemi belirler.
ü Calma yalnızca tek boyuttur ve bu boyut beslenme süresi için yeterlidir. Ayrıca her yaştan bebeğin kullanımına uygundur.
ü Hava Kontrol Sistemi ve Süt Akış Kontrol Sisteminin birbirinden bağımsız oluşu, bebeklerde kolik(gaz sancısı) oluşumunu önler.

CALMA’NIN TEKNİK ÖZELİKLERİ:

1.Süt Akış Deliği:
Süt akışını bebeğin uyguladığı vakum gücü ve süt akış kontrol sistemi düzenler.
2. Esnek Dengeleyici:
Bebeğin Calma üzerinde anne memesindeki ile aynı pozisyonu almasını sağlar.
3. Hava Kontrol Sistemi:
Calma şişesinin hava almasını sağlar.
4-5. Çoklu Kapak (2 Fonksiyonlu): Şişeyi sıkıca kapatır ve taşıma sırasındaCalma’nın hijyenik olmasını sağlar.
6. Koruyucu kapak: Calma’yı korur.

oy oy canım elektirkli soba yaktığın odalara bir tas su koyuyorsun değil mi
nem açısından?

kan'ı ya kardeşimden ya da eşimden alacağım canım ikisi de muayane edilecek ve kan'ları kontrol edilecek
hangisi daha iyiyse ondan alacağım

merhaba hanımlar nasılsınız
keyifler yerindedir inşallah

bebeğim meleğim artık iyice ben buradayım annecim diyor hergün hissettiriyor o güzel v arlığını (maşallah subhanallah :)

kızlar inanılmaz bir duygu anlatamam hakkaten yaşamak gerekmiş ifade edilemezmiş
içimde bana tık tık seslenıyor hissettiğim an hemen ellerimi karnıma koyuyorm ve 3 4 kez hissediyorum aynı kıpırtıyı ınanılmaz bişi bu yaaa artık elim oramda gezicem utanmasan :)

yasayan arkadaşlar bilir heycanımı yaşamayanlarda bir an önce hissettmelerini diliyorum:)

ben bu anı bekledım hep 3 4 gündür bizde durum bu şekilde bekledin annecim bak hergün artık hissettiriyorum diyor :)

oy nasıl keyifliyim anltamam belirsiz zamanlarda hissetmeye başladım rastgele bişiler yediğimde yada yemediğimde gibi ayrımlara bakaamadım henüz.

selam cnm önceliklew bebegin hayirli olsun ins ben suan 16 ci haftamdayim ve daha birsey hissetmiyorum sen kacinci haftanda hissetin cnm ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…