2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
peki bunun herhangi bir satış noktası,bayi falan var mı, yoksa internet üzerinden mi alınıyor?

canım benimmm inşallah bizde kayınvalide olucaz gelinlerimiz olucak ben Allah a çok dua ettim kayınvalidem iyi olsun onu annem gibi sevicem diye,sevmeye çalıştımda ama baktım ki o beni kızı gibi sevmiyo ben çalışıyorum haftada bir kere anneme bir k.v. ye gidiyorum annem hiç şikayet etmez bana daha çok gelin diye ama k.v. sürekli söylenir daha çok gelsenize diye komşuları sorunca diyomuş ne gelmesi haftada bir kere geliyolar o da maç izlemek için ben sinirlendim gittim eve dijitürk aldım hayatta almam diyodum bu gelme gitme konusu kapandı mevzular hiç bitmiyo 5 tane de görümce olunca birinin ağzı kapansa öteki başlıyo ben çok cevap vermem zaten o yüzden yapıyolar bunu eve gider ağlarım saatlerce ,annem evlenirken demişti kocanla ömrün boyunca hiç sıkıntın olmayacak ama 3.kişiler hayatınıza hep müdahale edecek gerçektende öyle oldu 2,5 yıldır hep onlar yüzünden tartışırız böyle işte çok doluyum galiba Allah ıslah etsin ne diyim ben kesinlikle iyi bi gelinim ve umarımda kendim gibi bir gelinim olur

evet canım su bulunuruyorum 1 seneye kadar kendı evıme cıkma ıhtımalım olmasa hemen tasınırdım sabır sabır :)
kanı aılenden almana sevındım canım :29.

araştırma için teşekkürler canım, mantıklı görünüyor biberonun emzik yapısı falan.. Ben de denemek için bi tane bundan alabilirim, anne sütü konusunda takıntılıyım, inşallah emer yavrucum..

Oyyy nasıl güzel bir duygudur kimbilir, ben de sabırsızlıkla bekliyorum..

benimde yüzüm çok sivilcelendi,elim durmuyor oynuyorum iyice çoğaldı bide hep leke oldu yüzüm

kayınvalidelerimiz kardeş mi diye düşündüm bir an
bizde sizin gibi yapıyoruz haftanın bir günü benim anne bir günü kayınvalide
anneme gidince haftalık yemeklerim elim kolum eve dönüyorum kayınvalideme gidince hep bir laf yiyerek
oğlunu haftada bir gün görme hakkı vermişim ben ona, ama ben akıllıymışım onun gibi saf değilmişim

ama ben hiç cevap vermiyorum, eşim hallediyor
senden pireler uçarken o kalkıp işe gidiyor bütün gün evde oturmuyoruz bizim de evimiz var diyor
eşimin öyle cevap vermesinin kabahatini de bende buluyor fakat ona aldırış eden kim?
hayatımın tamamen dışında bıraktım ben onu
kocam için gidip geliyorum saygısılık etmiyorum artık söylediği hiçbir laf'ı önemsemiyorum

sende hayatında o kadına yer verme bence, eşinin annesi çocuğunun babaannesi olarak gör

evet canım su bulunuruyorum 1 seneye kadar kendı evıme cıkma ıhtımalım olmasa hemen tasınırdım sabır sabır :)
kanı aılenden almana sevındım canım :29.

biz de ev bakıyoruz, hafta sonu baktık 2 tane evi beğendik bakalım babam ve eniştem yarın adamlarla pazarlık yapacaklar
Inşallah gönlümüze göre evler buluruz, huzurlu mutlu bir şekilde oturabileceğimiz evimiz olsun Inşallah

hıh işte aynı ben hele şu yüzümü sivilce basması yok mu ben o zaman kendimi kızıma iyice alıştırayım...

sanırım k.v ile problem yaşayıp yaşamama konusunda önemli bir etken de evlendiğiniz yaş..örneğin sumnn bildiğim kadarıyla henüz 19 yaşında daha çok genç.benim ondan 1 yaş küçük öğrencierim var..kendisi henüz çocuk yaşta olduğu için k.v de çocuk muamelesi yapıyor diye düşünüyorum..o da oturup bu duruma her seferinde için için sinirlenip ağlıyor..ben bunu tamamen onun yaşına veriyorum..ben de onun yaşında olsam belki ayı durumları yaşardım..ama 32 yaşında evlendim, hatta eşimden 4 yaş büyüğüm, 12 yıldır ailemden ayrı son 7 yıldır da tek yaşıyordm..çalışıyorum kendime göre bir dünya görüşüm ve prensiplerim var..iki kızı var ve mutlaka her gün en az bir kere konuşuyorlar ilk başlarda benden de aynısını bekledi..aramıyorsun özlüyorum falan dedi..ama ben oralı olmadım..şimdi haftada bir konuşuyoruz genelde de o arıyor..ben tavrımı bu şekilde koyunca belki kızdılar ama alıştırlar şimdi..ben annemle bile o kadar sık konuşmazken k.v ile konuşsam zaten yapmacık olurdu..

Selam cnm bebegin hayirli olsun aramizda sadece birgun var:))) Benim dogum gunude 26 mayis :)))

Sağol canım... seninde hayırlı olsun bebişin.... ben imkanım olsa biraz daha doğumu geç olsun isterim bikaç gün yeter çünkü benim doğum tarihim 27 si öyle olmasını çok isterim ama bebeğin sağlığı daha önemli benim için...

sende sagol cnm :)) evet cnm saglikli olsunlarda sen bu haftalarda birseyler hissediyormusun cnm ?? cinSiyetini felan ögrene bildinizmi??

ben eğer erkek olursa şunun için sevineceğim bir daha doğurmakzorunda kalmam..eşim kız olursa bir de oğlum olsun isterim diyor ama erkek olursa illa kız da olsun demiyecek anlaşılan:)

kız olsun erkek olsun biz 3 çocuk istediğimiz için problem yok eşim hep iki sevincide yaşamak istiyorum der

Kızlar 5-6 aya kadar bişey almayacağım dedim ama bugün unnadodaki ana kucağına dayanamadım
Çünkü aynısını biz e-bebekte görmüştük ve cok beğenmiştikk ozaman 279 tl demişlerdii bide indirimli fiyatı öyleymiş
Aynı ürün aynı marka ana kucağı bugün unnadoda vardı ve eşime söyledim al kaçırmayalım dedii
Sonucta alacağım birşeydii ilk siftahımızı yapmış olduk vatana millete hayırlı olsun

Son düzenleme:
kızlar eğer anlıyosanız bebişimin fotosunu ekledim diğer topiğebi bakın isterseniz şahsen ben hiç anlamam ama size fikir olur

güle güle kullanın hayırlı olsun senin cinsiyet tam olarak bellimiydiki:44:

hangi hızda yürüyorsun 5 kmyi yürümek için 70 dk da yine hızlı yürümen gerekiyor sanırım ben karın ağrılarından korktuğum için anca 3.5 ile yürüyorum

Son düzenleme:

güle güle sağlıkla sıhatle yatsın şu 150 lira olanımı aldın canım bayağı güzele benziyor gelince bizede fikri yaz olurmu

acaba kaç aylık olana kadar yatar biraz küçük duruyor

pardon canım resmi görmemişim evet çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…