2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun ilk alışverişin cnm
iyi günelrde huzurla kullanın inş

şu an masa başındayım bacak bacak üstüne atmış ve öne doğru eğilmiş durumdayım bir taraftan yazılı okuyor bir taraftan size laf yetiştiriyorum:) bu arada fark ettim ki 10 dakikadır sol tarafımda bir şey kıpır kıpır:)) acaba oturuşumdan dolayı sıkıştı da kendine yer mi açıyor:) daha önce bu kadar net fark etmemiştim kıpırdadığını..

kızlar bizim bugün dr. amcamızla randevumuz var bize şans dileyin....bakalım bebişim size slm söyleyecek mi ama önce kardiyolojiye bi gideyim diyorum..benim çarpıntılarım geçmedi hala çünkü..sizden de aynı durumda olan var mı?

selam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru

sende sagol cnm :)) evet cnm saglikli olsunlarda sen bu haftalarda birseyler hissediyormusun cnm ?? cinSiyetini felan ögrene bildinizmi??

arada ufak şeylerde olsa hissediyorum cinsiyetimiz henüz kesinleşmedi doktorumuz büyük bi ihtimal kız dedi ama bende ne erkek ne kız hiç bi belirti yok yani o yüzden nötrüm....
sende durum nasıl...

Cuma akşamından beri gribim iyice cozuttu dün gece işe gideyimmi gitmeyeyimmi şefime ne diyecem diye düşünürken stress olup uyuyamadım İşe gittim baktım şef yok oğlu rahatsızmış... izin aldım bugün 8-12 mesaisi yaptım :) 1-2 günde rapor almayı düşünüyorum bebişim yazık yeterince benim yüzümden uykusuz kaldı sürekli uyanıp haraket edip habire hapşurmamdan :2:

Everycim iyi yolculuklar kendine dikkat et...

Mec_ cnm hastaymışsın sende çok geçmiş olsun, umarım şimdi iyisindir..Tüm hastalara acil şifalar.

hangi hızda yürüyorsun 5 kmyi yürümek için 70 dk da yine hızlı yürümen gerekmiyor sanırım ben karın ağrılarından korktuğum için anca 3.5 ile yürüyorum

35mdk sabah 35 dk aksam olucak sekılde ayarladım her zamanda boyle yuruyemem bugun doktora gıdıcem yurucem bolbol
bu yuzden aksam 2.5 km yururum
3 ıle baslıyorum 4 ıle devam edıp 5 dk ara ıle 5 km cıkıyorum 1 dk oyle yuruyorum ortalara dogru 4.5 ıle yuruyorum sona dogru yavaslıyıp duruyorum
ne nefes hızlanıyor nede terlıyorum 3 yıldır hergun sabah aksam max hızda 10 15 km arası kosuyordum ben bu yuzdne asırı yavas gelıyor yuruyus bana

arada ufak şeylerde olsa hissediyorum cinsiyetimiz henüz kesinleşmedi doktorumuz büyük bi ihtimal kız dedi ama bende ne erkek ne kız hiç bi belirti yok yani o yüzden nötrüm....
sende durum nasıl...

bnde 3 hafta önce dok gittigimde bebis uyuyordu bilmiyorum birseyler hissetmiyorum pek uyuyor sanirim hep:)
10.12 tekrAR gidecegim belki o zaman ögrene bilirim birazda Süpriz olsun istiyorum ne gibi seyler hissediyorsun cnm sen dün sol yumurtaligim cok hafif agridi
neden diye merak ettim. bazen damar attginda bebis zanediyorum ama suan kendisni hic hissetirmiyor:)) bilmem hayirlisi olsn cnm

selam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru

cnm bnm gelmiş geçmiş olsun
ama sen yinede hiçbir bahaneyle kontrollerini aksatma
gözünüz aydın olsun

off ya dogum hıkayelerıne baktım burda aglamaktan bı hal oldum :)
ne hıkmetse hepsı sezeryan normal yapan okumadım daha
cok korkuyorum sezeryandan İnşallah normal dogum yaparım..
hepınızı opup ben cıkıyorum doktora tahlıllerı gosterıp gelıcem opuldunuz

kizlar ne zaman cikolata atsam agzima benim bebek basliyor deliler gibi tekmelemeye ,niye acaba?

eee annesi cikolatayi her cocuk sever
enerji doluyor bebisin

kizlar alinti yapamadim tek tek tesekkur ederim ben dinlenicem simdi arkadasim geldi vedalasik oturduk baya
yol gozumde cok buyuyor cok yoruluyorum
korkuyorum, umarim hersey yolunda gider rahatca geliriz
bebis neyseki artik guclu tekmeliyor icim rahatlar tekme yedikce insallah

Canım gözün aydın temiz çıkmış sonuçları ne güzel... doğumdan sonrada Allah yardımcın olur inşallah...

bebegin hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
rus takvimi nasil oluyo

ayakta çok kaldı mı yoruldum mu ağrım fazla oluyor... ama bebeğin hareketlerini pek hissedemedim diyebilirim... benim önümüzdeki hafta 3 lü tarama testimiz var herhalde o zamana cinsiyet netleşir...

çok tatlı, incelemek istedim ama bulamadım hangi markanın bu?

allah yardimcin olsun insallah rahat bir sekilde gidersin yolculugun rahat gecer simdi moskovada misin

rus takvimini hiç anlamıyorum, rus takvimini de ben yapmadan bi arkadaş yapmıştı bana kız demişti ben bakıyorum erkek görüyorum herhalde ya ben ya bakan arkadaş yanlış baktık... çin takviminde doğum yapacağımız yılın yaşına göre bakıyoruz değilmi???

hayırlı olsun ilk alışverişin cnm
iyi günelrde huzurla kullanın inş

Kızlar teşekkür ederimm inşAllah sağlıkla sıhatle kullanırız
11 Kg kadar taşıyormuş bu demek oluyor ki 8-10 aylığa kadar kısmetse kullanabiliyor
Bide hafif ve cok yer kaplayan cinsden olmaması annenin salladığı tarzda sallamasııı beni cezbetti acıkcası
Ve tabii fiyatı
Gelince bi bebek yatırır yorumları alır ve sizle paylaşırım canlarım

Canım cok geçmiş olsunn,Rabbim acil şifalar versinnn
Çok şükür temiz cıkmışş

anaam biz 8 aralıka kadar çatlarız heralde seninde dediğin gibi sağlıklı ve en önemlisi hayırlı evlat olsunlar

Eşime diyorum kii biz kısmetse sağlıklı haberini öğrenip cinsiyetide öğrenirsek
Ogün telefonları kapayalım Yılbaşında söyleyelim herkese diyorumm
Çok sadistsin diyor eşimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…