- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.921
Kızlar 5-6 aya kadar bişey almayacağım dedim ama bugün unnadodaki ana kucağına dayanamadım
Çünkü aynısını biz e-bebekte görmüştük ve cok beğenmiştikk ozaman 279 tl demişlerdii bide indirimli fiyatı öyleymiş
Aynı ürün aynı marka ana kucağı bugün unnadoda vardı ve eşime söyledim al kaçırmayalım dedii
Sonucta alacağım birşeydii ilk siftahımızı yapmış olduk vatana millete hayırlı olsun
Eki Görüntüle 561049
sende sagol cnm :)) evet cnm saglikli olsunlarda sen bu haftalarda birseyler hissediyormusun cnm ?? cinSiyetini felan ögrene bildinizmi??
Yokk canım yaa benim için büyük gün 8 Aralık
Öncelikle sağlıklı sıhatli olsun meleğimmama kız olabilir dedi doktor
hangi hızda yürüyorsun 5 kmyi yürümek için 70 dk da yine hızlı yürümen gerekmiyor sanırım ben karın ağrılarından korktuğum için anca 3.5 ile yürüyorum
arada ufak şeylerde olsa hissediyorum cinsiyetimiz henüz kesinleşmedi doktorumuz büyük bi ihtimal kız dedi ama bende ne erkek ne kız hiç bi belirti yok yani o yüzden nötrüm....
sende durum nasıl...
selam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru
kizlar ne zaman cikolata atsam agzima benim bebek basliyor deliler gibi tekmelemeye ,niye acaba?
selam kızlar patoloji sonucum geldiii temiz çıkmış ama kontrol altında olacakmışım suanlık bebeğe zarar verecek durumda değilmiş emzirmeyi bıraktıktan sonra da alacakmışlar gögsümdeki tümoru
sağol canım sende hayırlısıyla öğrenirsin inşallahmaşallh senin kuzucuğun boyu posu yerinde bende dün övünüyodum kızım uzun diye pek bi narinmiş kuzucuğum belirtilerimi yazıyorum rus ve çin takvimleri kız
diyodu tipik biri kız anası olaraktan ekşiyi çok seviyodumheleki ekşi kısıra bayılırım tatlı olarak bi tek pişmaniye yedim
yüzümü sivilceler bastı
bebeğim sağ taraftaydı ama cinsiyetle alakası yok
hiç bulantı kusma göğüs ağrısı vs olamadı şükürbu arada bebişim 13+3
bnde 3 hafta önce dok gittigimde bebis uyuyordubilmiyorum birseyler hissetmiyorum pek uyuyor sanirim hep:)
10.12 tekrAR gidecegim belki o zaman ögrene bilirim birazda Süpriz olsun istiyorum ne gibi seyler hissediyorsun cnm sen dün sol yumurtaligim cok hafif agridi
neden diye merak ettim. bazen damar attginda bebis zanediyorum ama suan kendisni hic hissetirmiyor:)) bilmem hayirlisi olsn cnm
Kızlar 5-6 aya kadar bişey almayacağım dedim ama bugün unnadodaki ana kucağına dayanamadım
Çünkü aynısını biz e-bebekte görmüştük ve cok beğenmiştikk ozaman 279 tl demişlerdii bide indirimli fiyatı öyleymiş
Aynı ürün aynı marka ana kucağı bugün unnadoda vardı ve eşime söyledim al kaçırmayalım dedii
Sonucta alacağım birşeydii ilk siftahımızı yapmış olduk vatana millete hayırlı olsun
Eki Görüntüle 561049
eee annesi cikolatayi her cocuk sever
enerji doluyor bebisin
kizlar alinti yapamadim tek tek tesekkur ederim ben dinlenicem simdi arkadasim geldi vedalasik oturduk baya
yol gozumde cok buyuyor cok yoruluyorum
korkuyorum, umarim hersey yolunda gider rahatca geliriz
bebis neyseki artik guclu tekmeliyor icim rahatlar tekme yedikce insallah
güle güle sağlıkla sıhatle yatsın şu 150 lira olanımı aldın canım bayağı güzele benziyor gelince bizede fikri yaz olurmu
acaba kaç aylık olana kadar yatar biraz küçük duruyor
pardon canım resmi görmemişim evet çok güzel
hayırlı olsun ilk alışverişin cnm
iyi günelrde huzurla kullanın inş
anaam biz 8 aralıka kadar çatlarız heraldeseninde dediğin gibi sağlıklı ve en önemlisi hayırlı evlat olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?