- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #14.941
kızlar bizim bugün dr. amcamızla randevumuz var bize şans dileyin....bakalım bebişim size slm söyleyecek miama önce kardiyolojiye bi gideyim diyorum..benim çarpıntılarım geçmedi hala çünkü..sizden de aynı durumda olan var mı?
çok tatlı, incelemek istedim ama bulamadım hangi markanın bu?
benimde var carpintim doktorum beni zaten 5 ayri bolume yonlendirdi icimiz rahat olsun diye kalpte bunlarin icinde ama benim bildigim hamilelikte carpinti normalinden yuksek oluyo zaten
evet muhakkak ihmal etme dogum icin onemli doktoruna hic soyledin mine bileyim canım yaa...özellikle uzanınca artıyor..bazen uyumama bile engel oluyor..ben bi gideyim maksat içim rahat olsun...eğer ciddi bişey varsa doğuma bile etkisi oluyor biliyorsun...
güzel dileklerin için sağol canım hepimiz sağlıkla doğuralım inşallahbebegin hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
rus takvimi nasil oluyo
bizde eşimin ailesine söylemedikKızlar teşekkür ederimm inşAllah sağlıkla sıhatle kullanırız
11 Kg kadar taşıyormuş bu demek oluyor ki 8-10 aylığa kadar kısmetse kullanabiliyor
Bide hafif ve cok yer kaplayan cinsden olmaması annenin salladığı tarzda sallamasııı beni cezbetti acıkcası
Ve tabii fiyatı
Gelince bi bebek yatırır yorumları alır ve sizle paylaşırım canlarım
Canım cok geçmiş olsunn,Rabbim acil şifalar versinnn
Çok şükür temiz cıkmışş
Eşime diyorum kii biz kısmetse sağlıklı haberini öğrenip cinsiyetide öğrenirsek
Ogün telefonları kapayalımYılbaşında söyleyelim herkese diyorumm
Çok sadistsin diyor eşimm
pekbicici teşekkür ederim canım, çok güzelmiş gerçekten.. Güzel günlerde kullansın meleğin...
güzel dileklerin için sağol canım hepimiz sağlıkla doğuralım inşallaheşinin doğum tarihi ve senin doğum tarihin ile alakalı bi takvim
bizde eşimin ailesine söylemedikkaynanam hiç sormadı bile cinsiyetini ,,,çünkü okadar eminlerki erkek olcağına sormuyolar bile annemlede konuştu birazz önce oda bence yanlıştır senin bebğin erkek diyo bi türlü inanmak istemiyorlar :44:
evet muhakkak ihmal etme dogum icin onemli doktoruna hic soyledin mi
güzel dileklerin için sağol canım hepimiz sağlıkla doğuralım inşallaheşinin doğum tarihi ve senin doğum tarihin ile alakalı bi takvim
bizde eşimin ailesine söylemedikkaynanam hiç sormadı bile cinsiyetini ,,,çünkü okadar eminlerki erkek olcağına sormuyolar bile annemlede konuştu birazz önce oda bence yanlıştır senin bebğin erkek diyo bi türlü inanmak istemiyorlar :44:
Sağol canım... seninde hayırlı olsun bebişin.... ben imkanım olsa biraz daha doğumu geç olsun isterim bikaç gün yeter çünkü benim doğum tarihim 27 si öyle olmasını çok isterim ama bebeğin sağlığı daha önemli benim için...
ben de 12 haftalıkken büyük ihtimalle kız olacağını öğrendiğimde kayınvalidem, napalım sağlıklı olsun da demiş eşime, bana sadece hayırlı olsun dedi :)) çok şaşırmıştım. hiç erkek istediğini söylememişti. zaten görümcemin oğlu var, erkek torunu var hala nedir bu erkek sevdası anlamadım gitti. ben de erkek var kız da olsun isterler sevinirler sanmıştım.ben cinsiyeti ne olursa olsun sevinirim o benim yavrum ama onların beklentileri vardı demek ki :)
bencede aramasınBeni kv daha hiç bir şekilde aramadı aramıyor
Cinsiyeti bekliyor desem o saatten sonra aramasın zaten söylemem
ben de 12 haftalıkken büyük ihtimalle kız olacağını öğrendiğimde kayınvalidem, napalım sağlıklı olsun da demiş eşime, bana sadece hayırlı olsun dedi :)) çok şaşırmıştım. hiç erkek istediğini söylememişti. zaten görümcemin oğlu var, erkek torunu var hala nedir bu erkek sevdası anlamadım gitti. ben de erkek var kız da olsun isterler sevinirler sanmıştım.ben cinsiyeti ne olursa olsun sevinirim o benim yavrum ama onların beklentileri vardı demek ki :)
dsde sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim şükür..
melek04 kızınız hayırlı olsun sağlıkla al kucağına..,
Pekbicici canım ana kucağınız hayırlı olsun güle güle sallayın bebişinizi onunla :) Bu arada forumda cinsiyet tahmini yapılmayan bir ben kaldım sanırımbende isterim bende bende
bencede aramasınuyuz oluyorum ya ha erkek ha kız ne bu ayrımcılık ya
evet ya ben mutluyum çok şükürsize ne oluyor bide görümcem soruyo.. bende kız dedim hemen teselli cümleleri ...olsun bişey olmaz, bi dahakine erkek olur falan diyo, bende neoluyoruz dedim ya ben memnunum sizi mutsuzsunuz dedim bi daha bu cümleleri duymak istemiyorum dedim kapadım sevinmeyenlere kızımı sevdirtmiycem
Teşekkür ederim canımm
Aldık bakalım bizde birşey umarım yararlı ve kullanışlı olurr :26:
benim kayınvalidem de kız olduğunu öğrendiğinde
hııııı, sağlıklı olsunda artık napalım canın sağolsun oğlum demişti
Acaba soyunu sürdürme güdüsüyle mi böyle saçma sapan yorumlar yapıyorlar bazen merak ediyorum
bencede aramasınuyuz oluyorum ya ha erkek ha kız ne bu ayrımcılık ya
evet ya ben mutluyum çok şükürsize ne oluyor bide görümcem soruyo.. bende kız dedim hemen teselli cümleleri ...olsun bişey olmaz, bi dahakine erkek olur falan diyo, bende neoluyoruz dedim ya ben memnunum sizi mutsuzsunuz dedim bi daha bu cümleleri duymak istemiyorum dedim kapadım sevinmeyenlere kızımı sevdirtmiycem
ben deli kadirr uleeeeenCanım sana doktor erkek demişti sanırım :26:
Yada ben erkek hissettim
Rabbim bana bu güzelliği yaşatmayı nasip etmişş
Uğraştırmamışş aratmamışş
Sen kim oluyorsun kii burun büküyorsun demek istiyorum böyle kız erkek ayrımı yapanlara!!!
Bide kız olursa kv mırın kırın yaparsa anne cinsiyet babadan kaynaklı oluyormuş,annenin faktörü yokmuş biliyormusun diyeceğim
Vallahide diyeceğim billahide diyeceğimm uyuzz etmesin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?