2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

benimde var carpintim doktorum beni zaten 5 ayri bolume yonlendirdi icimiz rahat olsun diye kalpte bunlarin icinde ama benim bildigim hamilelikte carpinti normalinden yuksek oluyo zaten

Son düzenleme:
çok tatlı, incelemek istedim ama bulamadım hangi markanın bu?

Canımm unnado da kampanyasıı

Açıklaması : Bir Amerika markası olan Bright Starts Dünya’ya çocukların gözünden bakıyor... Mutlu, gülen aileler yaratmakta üzerine düşen görevi yerine getirmeyi amaçlayan Bright Starts markası çocukların rahat ve sağlıklı büyümesini hedeflemektedir. Anakucağı, yürüteç ve salıncak gibi birçok ürünün bulunduğu Bright Starts şimdi unnado farkı ile ilk kez sizlerle buluşuyor.

benimde var carpintim doktorum beni zaten 5 ayri bolume yonlendirdi icimiz rahat olsun diye kalpte bunlarin icinde ama benim bildigim hamilelikte carpinti normalinden yuksek oluyo zaten

ne bileyim canım yaa...özellikle uzanınca artıyor..bazen uyumama bile engel oluyor..ben bi gideyim maksat içim rahat olsun...eğer ciddi bişey varsa doğuma bile etkisi oluyor biliyorsun...

pekbicici teşekkür ederim canım, çok güzelmiş gerçekten.. Güzel günlerde kullansın meleğin...

Son düzenleme:
bebegin hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
rus takvimi nasil oluyo
güzel dileklerin için sağol canım hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah eşinin doğum tarihi ve senin doğum tarihin ile alakalı bi takvim
bizde eşimin ailesine söylemedik kaynanam hiç sormadı bile cinsiyetini ,,,çünkü okadar eminlerki erkek olcağına sormuyolar bile annemlede konuştum birazz önce oda bence yanlıştır senin bebğin erkek diyo bi türlü inanmak istemiyorlar :44:

Son düzenleme:

ben de 12 haftalıkken büyük ihtimalle kız olacağını öğrendiğimde kayınvalidem, napalım sağlıklı olsun da demiş eşime, bana sadece hayırlı olsun dedi :)) çok şaşırmıştım. hiç erkek istediğini söylememişti. zaten görümcemin oğlu var, erkek torunu var hala nedir bu erkek sevdası anlamadım gitti. ben de erkek var kız da olsun isterler sevinirler sanmıştım.ben cinsiyeti ne olursa olsun sevinirim o benim yavrum ama onların beklentileri vardı demek ki :)

Beni kv daha hiç bir şekilde aramadı aramıyor
Cinsiyeti bekliyor desem o saatten sonra aramasın zaten söylemem

hem mayıs annesi olucaz hemde mayıs bebeğiymişiz kızlar bende 14 mayıs doğumluyum bebeğimde 18 mayıs gözüküyo şimdilik :)

dsde sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim şükür..

melek04 kızınız hayırlı olsun sağlıkla al kucağına..,

Pekbicici canım ana kucağınız hayırlı olsun güle güle sallayın bebişinizi onunla :) Bu arada forumda cinsiyet tahmini yapılmayan bir ben kaldım sanırım bende isterim bende bende

benim kayınvalidem de kız olduğunu öğrendiğinde
hııııı, sağlıklı olsunda artık napalım canın sağolsun oğlum demişti

Acaba soyunu sürdürme güdüsüyle mi böyle saçma sapan yorumlar yapıyorlar bazen merak ediyorum

Beni kv daha hiç bir şekilde aramadı aramıyor
Cinsiyeti bekliyor desem o saatten sonra aramasın zaten söylemem
bencede aramasın uyuz oluyorum ya ha erkek ha kız ne bu ayrımcılık ya

evet ya ben mutluyum çok şükür size ne oluyor görümcemde sordu.. bende kız dedim hemen teselli cümleleri ...olsun bişey olmaz, bi dahakine erkek olur falan diyo, bende neoluyoruz dedim ya ben memnunum siz mutsuzsunuz dedim bi daha bu cümleleri duymak istemiyorum dedim kapadım sevinmeyenlere kızımı sevdirtmiycem

Son düzenleme:

Canım beklentileri olsa ne yazar cinsiyet kromozomu oğullarından geliyo bizde xx var kardeşim kız istiyolarsa x, erkek istiyolarsa y göndersinler

Canım sana doktor erkek demişti sanırım :26:
Yada ben erkek hissettim

Rabbim bana bu güzelliği yaşatmayı nasip etmişş
Uğraştırmamışş aratmamışş
Sen kim oluyorsun kii burun büküyorsun demek istiyorum böyle kız erkek ayrımı yapanlara!!!
Bide kız olursa kv mırın kırın yaparsa anne cinsiyet babadan kaynaklı oluyormuş,annenin faktörü yokmuş biliyormusun diyeceğim
Vallahide diyeceğim billahide diyeceğimm uyuzz etmesin beni

Teşekkür ederim canımm
Aldık bakalım bizde birşey umarım yararlı ve kullanışlı olurr :26:

Bağımlılık yapıyor ama söylemedi deme :) hele de aldığın şeyleri evde görmek ayrı bir heyecan oluyor ve aldıkça almak istiyorsun :))

Büyük ihtimalle öyle bir durum vardır ama hiççç umrumda değili haftasonu gittik 2 saat oturduk hiç sormadı zorla ee bebiş napio, annen başladı mı kıyafetlerini almaya dedi. Ben de bilmiyorum iyidir herhalde dedim. annem duyduğu günden beri alıyor dedim.

Ben ilk öyle söylediğini duyduğumda görümceme söyledim, bi annem sevinmedi kız olacağına, nedir bu erkek sevdası anlamadım, erkek torunu var ama doyamadı herhalde dedim. Aaa kız olsada bıcır bıcır bişey olsa sevsek diyoduk hep, niye sevinmesin ki falan dedi, söylemiştin annesine.. söylesin die söyledim zaten :))

Bence de arada söylemek lazım, hamile olan biziz, onlar bizi hoş tutacak.. Hem nasıl ayrım yapabiliyorlar anlamıyorum!!

Son düzenleme:
ben deli kadirr uleeeeen söylle valla arkandayım ya bide ben defalarca hap ,iğne ,tedavi, aşılamalar, geçirdim eşim varikosel ameliyatı oldu oturup şükür edeceğinize hala bık bık bık konuşuyosunuuz rabbim bizi şükürsüzlerden eylemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…