- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.541
Gule gule gıdıp gelsın canımesım aksam ıse gıdıyor gece 4 gıbı gelıp valızını alcak sabah 7 ucagı kalkıyor
dun gece telefonda konustuk o ısteyken benı aglama krızı tuttu
esım cok kotu oldu kardesı evlenıyor bu yuzden gıdıyor 5 gun kalıp gelcek
dugunden hemen sonra geleyım dıyor bılet yansın umrunda degıl oyle demesı cok etkıledı sagolsun canım
bız bırkere boyle ayrı kaldık yıne dugun ıcınde 4 gun yenı evlıydık ben ağlak her sabah uyanıp aglardım
ayrı kalmaya hıc alıskın degılız Rabbım sevdıklerımızle ımtıhan etmesın bızı
bana dıyorkı bebegımı bana ver ben karnımda tasıyım gelınce sana gerı verırım ozlerım onuda dıyor :)
hayırsıyla gıtsın gelsin nşallah kısa mesafe olaydı bende gıderdım ..
Iyı yapmıssın canımayh kızlar müdürüme sinir oldum
dün benden bir iş istedi yaptım ona teslim ettim
gelmiş başıma dikilmiş bu bu vardı sana söyledim neden hala halletmedin diyo
dedim size gönderdim bakın mail burda, hayır bana gelmedi demez mi:44:
dedim gönderilenler kutusunda duruyor
sizin b.sayarınza bakalım, ben baktım yok dedi, bir daha bakalım dedim
beraber gittik odasına okumuş mail ona düşmüş o da okumuş
hee gelmiş tamam dedi
bende durdum masasının başında, kafasını kaldırdı, tamam gelmiş dedim dedi
sizden özür bekliyorum herkesin içinde sesinizi yükselterek beni işimi yapmamakla suçladığınız için dedim
suratı kıpkırmızı oldu
tamam pardon dedi
Rica ederim dedim çıktım odasından ama çok sinir oldum
çok kaba bi adam geçen gün diğer bay arkadaşa diyo ki sana acıyorum sürekli hamilelerle çalışıyorsun
şimdi onlar kendilerine acındırır da, herşeyi senden isterler
arkadaş da yok ben hayatımdan memnunum onların sayesinde sürekli bişeyler yiyorum ben halimden memnunum dedi
mort oldu
Gayet normal kı canım ense kalınlıgı bazı doktorlar 3cm kadar yolu var dıyor ıcını ferah tutu sen bence gayet ıyıkızlar 2 drumuz var bizim ...buradaki ense kalınlığı için fazla demişama diğer prof olan 2.5 mm üstündeyse sorun var diyodu kafam karıştı ense kalınlığı 1.9 du bebeğimin ...
ayh kızlar müdürüme sinir oldum
dün benden bir iş istedi yaptım ona teslim ettim
gelmiş başıma dikilmiş bu bu vardı sana söyledim neden hala halletmedin diyo
dedim size gönderdim bakın mail burda, hayır bana gelmedi demez mi:44:
dedim gönderilenler kutusunda duruyor
sizin b.sayarınza bakalım, ben baktım yok dedi, bir daha bakalım dedim
beraber gittik odasına okumuş mail ona düşmüş o da okumuş
hee gelmiş tamam dedi
bende durdum masasının başında, kafasını kaldırdı, tamam gelmiş dedim dedi
sizden özür bekliyorum herkesin içinde sesinizi yükselterek beni işimi yapmamakla suçladığınız için dedim
suratı kıpkırmızı oldu
tamam pardon dedi
Rica ederim dedim çıktım odasından ama çok sinir oldum
çok kaba bi adam geçen gün diğer bay arkadaşa diyo ki sana acıyorum sürekli hamilelerle çalışıyorsun
şimdi onlar kendilerine acındırır da, herşeyi senden isterler
arkadaş da yok ben hayatımdan memnunum onların sayesinde sürekli bişeyler yiyorum ben halimden memnunum dedi
mort oldu
bu arada kızlar doktora kişisel temizlik olayını sordum. kıl-tüy işini. doktor epilatör kullanabilirsin. veet gibi kimyasal içerikliler yasak. rahime çok etkisi olur dedi. çam sakızına da okey verdi.aklınızda olsun.
kızlar ben kaçar okuldaki miniklerim beni bekler...öğrencilerimden biri diyo ki öğretmenim siz şimdi çalışıyosunuz ya o da çalışıyo demi..doğunca okula getirin diyo başkası da oğlum o doğana kadar sen ohoooo liseye gitmiş olursun diyo...hamileliği 10 yıl felan sürüyo sanıyolar:)))))))
Oldukça erken kalkmama rağmen ancak günaydın diyebiliyorum sizeBenim gibi geceleri :2:nefes alamadığı için fenalaşıp uyuyamayan var mı? İnşallah yoktur çok fena oluyorum göğsümü delesim geliyo valla.. Aslında geçen sene filan başlamıştı birazda psikolojik sanırım..Ailemi, işimi büyüdüğüm yeri bırakıp evlenip başka şehire gittim, eşim işinden dolayı sürekli şehir dışına çıktı çok yalnız kaldım..Memur oldum tekrar ailemin olduğu yerdeyim bu defa eşim sık gelemiyo uuuff askerliğiydi, işini oturtmasını beklemeydi derken sinirlerim baya yıpranmış heralde destek almam lazım artık sanırım üzüntüden filan bebeğe zarar veriyorum dertleşmek istedim biraz sizinle
Kızlar benim tahmini doğum 31.05 henüz cinsiyeti öğrenemedik. Yakın tarihlerde olup da öğrenebileniniz var mı?
Oldukça erken kalkmama rağmen ancak günaydın diyebiliyorum sizeBenim gibi geceleri :2:nefes alamadığı için fenalaşıp uyuyamayan var mı? İnşallah yoktur çok fena oluyorum göğsümü delesim geliyo valla.. Aslında geçen sene filan başlamıştı birazda psikolojik sanırım..Ailemi, işimi büyüdüğüm yeri bırakıp evlenip başka şehire gittim, eşim işinden dolayı sürekli şehir dışına çıktı çok yalnız kaldım..Memur oldum tekrar ailemin olduğu yerdeyim bu defa eşim sık gelemiyo uuuff askerliğiydi, işini oturtmasını beklemeydi derken sinirlerim baya yıpranmış heralde destek almam lazım artık sanırım üzüntüden filan bebeğe zarar veriyorum dertleşmek istedim biraz sizinle
​Canım sabahta giriyor ama bugün 10da dr kontrolü var. Gelir birazdan..
Kızlar benim tahmini doğum 31.05 henüz cinsiyeti öğrenemedik. Yakın tarihlerde olup da öğrenebileniniz var mı?
bizim doğum tarihimiz de 31 Mayıs :) 12+0 da büyük ihtimal kız dedi doktorumuz ama bir sonraki randevuya kadar kaptırmak istemiyorum kendimi
kızlar bi anne gün içinde bebeğini düzgün aralıklarla emzirirse 500 kalori yakıyomuş
kızlar bi anne gün içinde bebeğini düzgün aralıklarla emzirirse 500 kalori yakıyomuş
helal olsun canım agzının payını guzelce vermıssın :)
ya emla kremı surmeden ben epılasyon aletını kullanamıyorum n sonudna mecbur jılete basvurucum son aylarda zatı gobek sısıcek bız yapamıcaz ..
yerım ben o tatlı mınıklerı :)
gecmıs olsun cnaım panık atak olmasın ben cok cektım sımdılık kurtuldum .. yanına bırısının gelme ıhtımalı varmı senle kalsa ılgılense ?
evet biliyorum bunu dağ çıkmış inmiş gb kalori yaktırıyomuş diye duymuştum bende
bende çin, rus, pekbicici, bütün takvimler tuttuçin takvimi tuttu mu peki sizlerde?
yani şimdi kilo alsak bile dert etmemmize gerek yook:):) uyandırıp emzirecen bebeği kalori yakmak için :)e bide süt olsun diye yiyeceklerimiz var.hem yicez süt olacak sonra yakacz bu ş çokta karlı gibi görünmüyor :))))))))))aman sağ salim doğsunlarda olmadı spor diye bir şey var.
insallah problemsiz saglikli bir sekilde devam edersiniz bebeginle saglikla kucagina alirsin canim
herkese günaydın...yeni uyanmadık ama yazmaya yeni fırsat bulduk..1 hafta önceye kadar kızımın kıpır kıpır hareketlerini hissedyordum,ama artık hissetmiyorum..sizce bunun için doktora gitmem saçma mı olur?ben de güya tecrübeli anneyim,2.bebeğim,ama endişelenyor insan..doktora gidip hareketleri hissetmyorum dersem kızar mı bana
Tsk ederız teyzesıher bebek farklı telden calıyor ıste en basından berı bana erkekse erken gelısır erken canlanır ve hareketlerını hıssedersın demıslerdı o yuzden sanırım bır de ben hamıle oldugumu o hafta hıssettım adet gecıkmesı beklemedım bıle cınsıyetını ogrendın mı hatırlayamadım ama belkı senın kı de kızdır annesı :) hanımlar nazlı olunca gerıden gelıyorlar saglıkla dogsunlarda ıstedıklerı zaman gelsınler belkı sende hıssetmeye basladın da anlamıyor olabılırmısın ? Dun doktorum ılk gebelıklerde anne anlayamıyo genelde dedı ıstah ve yemek konusuna gelınce 2 saatte bır acıkıyorum ve 5e dogru uyandırıldım bısıler yedım oyle yatakta donup duruyorum uykum tekrarda gelmedı 14.haftam bıtıyo ama daha kılo almadım 2kıloya yakın verdım tatlı yıyemeyınce hep eksı ve acımsı seyler canım ıstıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?