2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gule gule gıdıp gelsın canım
Iyı yapmıssın canım mudur olunca amır olunca kendılerını bısı sanıyorlar
kızlar 2 drumuz var bizim ...buradaki ense kalınlığı için fazla demiş ama diğer prof olan 2.5 mm üstündeyse sorun var diyodu kafam karıştı ense kalınlığı 1.9 du bebeğimin ...
Gayet normal kı canım ense kalınlıgı bazı doktorlar 3cm kadar yolu var dıyor ıcını ferah tutu sen bence gayet ıyı

Oldukça erken kalkmama rağmen ancak günaydın diyebiliyorum size Benim gibi geceleri :2:nefes alamadığı için fenalaşıp uyuyamayan var mı? İnşallah yoktur çok fena oluyorum göğsümü delesim geliyo valla.. Aslında geçen sene filan başlamıştı birazda psikolojik sanırım..Ailemi, işimi büyüdüğüm yeri bırakıp evlenip başka şehire gittim, eşim işinden dolayı sürekli şehir dışına çıktı çok yalnız kaldım..Memur oldum tekrar ailemin olduğu yerdeyim bu defa eşim sık gelemiyo uuuff askerliğiydi, işini oturtmasını beklemeydi derken sinirlerim baya yıpranmış heralde destek almam lazım artık sanırım üzüntüden filan bebeğe zarar veriyorum dertleşmek istedim biraz sizinle

helal olsun canım agzının payını guzelce vermıssın :)

ya emla kremı surmeden ben epılasyon aletını kullanamıyorum n sonudna mecbur jılete basvurucum son aylarda zatı gobek sısıcek bız yapamıcaz ..

yerım ben o tatlı mınıklerı :)

gecmıs olsun cnaım panık atak olmasın ben cok cektım sımdılık kurtuldum .. yanına bırısının gelme ıhtımalı varmı senle kalsa ılgılense ?

Canım ıns kısa zamanda hayatın yoluna gırer bırcogumuzun hayatı maalesef tam oturmadı sabır dıyelım bugunlere de sukur

kızlar bi anne gün içinde bebeğini düzgün aralıklarla emzirirse 500 kalori yakıyomuş

yani şimdi kilo alsak bile dert etmemmize gerek yook:):) uyandırıp emzirecen bebeği kalori yakmak için :)e bide süt olsun diye yiyeceklerimiz var.hem yicez süt olacak sonra yakacz bu ş çokta karlı gibi görünmüyor :))))))))))aman sağ salim doğsunlarda olmadı spor diye bir şey var.

Canım annemlerde kalıyorum..geri dönecem ve yalnız kalmayayım diye ev tutmadık...Düzenim bozuldu kendi annemle sorum yaşıyorum. evlenip gitmemin bunları çekmemin sürekli lafını yapıyo bir de bizi bebeğe alıştırmadan doğmadan git demeye başladı ben zaten çok arada kalmışım orda yaşadıklarımı ve ailemden uzak kalacağımı düşündükçe kötü oluyorum bide o böyle yapınca tam arada kalıyorum..Şaşırdım kaldım insanın öz annesinden gördüğü tavır inanın kv. den 10 katını görse bu kadar zoruna gitmez yani hele hamileyken...

herkese günaydın...yeni uyanmadık ama yazmaya yeni fırsat bulduk..1 hafta önceye kadar kızımın kıpır kıpır hareketlerini hissedyordum,ama artık hissetmiyorum..sizce bunun için doktora gitmem saçma mı olur?ben de güya tecrübeli anneyim,2.bebeğim,ama endişelenyor insan..doktora gidip hareketleri hissetmyorum dersem kızar mı bana

fazla anne sütü vermekten bişey olmaz sanırım ayrıca anne sütünü arttırmak için su ve sıvı şeyler tüketmek gerekirmiş

tabi işin içine nefis girerse onu bilemem ama dediğin gibi sağlıklı olsunlarda peşlerinden koşarken yakarız bizde yağları

canım belki uyuyordur ama aklın kalıcaksa git gör bebeğini istersenhem kızıcak ne var benim drum kafana ne takılırsa gel sor dedi bişey olamaz yani

canım doktor kücük bi çıkıntı var sanki erkek dedi ama 1 ay sonra belli olur kesin değil dedi ama erkeğe dair hiçbir belirti yok sen zayıflamışsın ama göbeğin çıkmış ben 2,5 kilo aldım göbek sıfır nerrde bu bebek bilmiyom:) eğer erkekse pek bi püsür olcak herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…