2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Yerim benn onun tipişinii pipişinii
%100 erkekimm benimm
Maşallah subhanAllahh yavruna canımm, sağlıkla al kucağına
Sende ama en başından beri erkek dedim benn
Artık düz mü bilmeye başlıyorum nee :26:

sanırsam yönleri değiştirdin

çin takvimi tuttu mu peki sizlerde?

çin tuttu ama rus tırt
vücut olarakta başta yaşadığım problemlerden mi yoksa artık yeni nesil böylemi bilmiyorum ama
kız gibi kalcam ve bel kemerim çıktı ki kendilerinden nefret ederim

normal cnm zaten hamilesin
ee yanlızda olsan olmuyo bi süreden sonra ana evi bile yabancı kalıyo
bi taraftanda haklılar bebeğin evde olmasına alışırlarsa onalrada zor
gönül koyma onlarıda anlamaya çalış ve sabret her yeni gün bi umutla doğar
elbet birgün herşeyin yoluna girdiğini göreceksin

git cnm kızmaz biizim burda dr kontrolünden önce gebe takip var
onlara demiştim daha önce hissediyordum şimdi hissetmiyorm diye
hemn dr una söyle mutlaka ultrasona gir dedi
ama ben gaz ve kabızlıktan kaynaklandığını tahmin ettiğimden rahattım
sende git rahatlarsın nedeni de belli olur

Pekbicici erkek
Papalagi senin kiz sanırım

nisan topiğinden buraya taşıdım.. benimkinden emin olamadı herhalde sanırım eklemiş sonuna ama pekciciye erkek demiş. Doktorlar ikimizinkini de kıza benzetmişti, kesinleştiğinde tahmin doğru mu göreceğiz..

Son düzenleme:

Ama kendide demişş tahmin işte diyee
Erkek diyen 2. kişi bakalım coğunluk mu tutacak azınlık mı
Hayırlısıyla kucaklarımızda olsunlardaa
Daha 8 Aralıkı bekleyemiyorum bilmem kii 5 ay nasıl beklicemm

sordum o tahmin diye eklemiş sonundaki sanırım lafını :)) nasıl da garantici oldum. usg var sanki kadının elinde :))) neyse hanımlar hala öğrenemeyenler pekbicicimin ters yorumlarını aldıktan sonra yüksek voltajın yeni topiğine göz atabilir :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...d-tarihi-tahminleri-yapiyor.html#post27514440

kızlar bi anne gün içinde bebeğini düzgün aralıklarla emzirirse 500 kalori yakıyomuş

kızlar evet sut emzırmek kalorı yakarda yaglı zararlı seylerı yersek kg vermek hayal olur
ama bu donemde dıkkat edılırse asırı kılo alınmamıssa verılır bakalım yasayıp görücez:)
spor yapıcak hal bırakırsa ılk zamanlarda yumurcaklarımız kosu bandımla ıstedıgım kosmaya baslarım o gunlerı ıple cekıyorum :)

bu donemde annenın daha yapıcı olması gerekırdı uzuldum canım
aslında senın duzenın kurulmus halde evlenmenı ıster ıyılıgını dusunuyorda bu donemde ıste ..
Rabbım bır cıkıs kapısı acsın bıranonce kendı duzenınde ol inşallah tek olsanda ıcın rahat olur canım ..

canım bende 2 3 gun hıssetmedım normal netten arastırdıgımda bu donemlerde sık sık hıssedılmıyor bence relax rahat ol dıcem ama ıcın ıcını yıcekse
gıt doktora canım ..

haklısın canım, işin gırgırındayız zaten :)) sağlıklı olsunlar da kız erkek ne fark eder.. benim doktor ve çevremdeki herkesler kız diyor, emin değilim ama sen erkek demiştin sanki(tersi olduğunu düşünürsek o da tamam) ama ben annelerin hissettiğine çok inanırdım ve annem erkek dedi bi daha demedi. kv de erkek istediğinden erkek dedi. bizde azınlıktakiler anneler, dediğin gibi bakalım hangisi tutturacak :)))

canım hayırlı olsun senin kızzın pipişi çıkmış sanırsam

ama bencede senden bi sürpriz gelicek cinsiyet konusunda öyle hissediyorum seninde değin gibi hayırlısı hangisiyse o olsun

1makına çamasır yıkandı asıldı 2. yıkanıyor yemek hazırlıgınada basladım ufaktan ufaktan azcık yuruyus yapayım kosu bandında
esım uyanana kadar hepınızı optum ben kacar kızlar

kızlar daha erken ama isim konusunda bana yardımcı olur musunuz? ben GÖKAY diyorum. eşim Doruk diyor. Tuna da hoşuma gidiyor ama onu eşim sevmedi. sizce Gökay ismini sölemek zor mu?

gökçem hayırlı olsun ogluşun maşallhh

Merhaba Gokçe.Gözün aydın maşallah.Seninle aramızda bir gün var benimde 9 mayıs gözüküyor
tahmini doğum tarihim.En son 4 gün önce gittim doktora ve 149 gram dedi bebişime.Doktor
normal dedi ama şimdi seninkini okuyunca acaba zayıfmı kaldı besleyemedim mi diye şüpheye düştüm
üzüldüm(Bundan sonra daha dikkat ederim inş çünkü hala gündüz bulantılarla başım dertte.
Bu arada seninle aynı yerde yaşıyoruz:))

yok cnm 4 gün önce diyosun
bu haftalarda çok hızlı büyüyolar
seninkide gayet normal bence
bide malüm boyu bana benzerse hiç bi normale uymamalı
sende gölcükte miisn yada kocaelide
ne güel çoğalıyoruz

Gökçe'cim gözün aydınnn, maşşallah ogluşuna

cinsiyet öğrenemeyen bi ben kaldım heralde, hiçbi tahmin yok
sizlerin yaptıkları dışında tabi
cuma günü gidicem kısmetse
son 2 günnnnnnnnnn
ve zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…