- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.561
Yerim benn onun tipişinii pipişinii
%100 erkekimm benimm
Maşallah subhanAllahh yavruna canımm, sağlıkla al kucağına
Sende ama en başından beri erkek dedim benn
Artık düz mü bilmeye başlıyorum nee :26:
çin takvimi tuttu mu peki sizlerde?
Canım annemlerde kalıyorum..geri dönecem ve yalnız kalmayayım diye ev tutmadık...Düzenim bozuldu kendi annemle sorum yaşıyorum. evlenip gitmemin bunları çekmemin sürekli lafını yapıyo bir de bizi bebeğe alıştırmadan doğmadan git demeye başladı ben zaten çok arada kalmışım orda yaşadıklarımı ve ailemden uzak kalacağımı düşündükçe kötü oluyorum bide o böyle yapınca tam arada kalıyorum..Şaşırdım kaldım insanın öz annesinden gördüğü tavır inanın kv. den 10 katını görse bu kadar zoruna gitmez yani hele hamileyken...
herkese günaydın...yeni uyanmadık ama yazmaya yeni fırsat bulduk..1 hafta önceye kadar kızımın kıpır kıpır hareketlerini hissedyordum,ama artık hissetmiyorum..sizce bunun için doktora gitmem saçma mı olur?ben de güya tecrübeli anneyim,2.bebeğim,ama endişelenyor insan..doktora gidip hareketleri hissetmyorum dersem kızar mı bana
Pekbicici erkek
Papalagi senin kiz sanırım
nisan topiğinden buraya taşıdım.. benimkinden emin olamadı herhalde sanırım eklemiş sonuna ama pekciciye erkek demiş bana pek kesin bir ifade gibi geldi. Doktorlar ikimizinkini de kıza benzetmişti, kesinleştiğinde tahmin doğru mu göreceğiz..
nisan topiğinden buraya taşıdım.. benimkinden emin olamadı herhalde sanırım eklemiş sonuna ama pekciciye erkek demiş bana pek kesin bir ifade gibi geldi. Doktorlar ikimizinkini de kıza benzetmişti, kesinleştiğinde tahmin doğru mu göreceğiz..
kızlar bi anne gün içinde bebeğini düzgün aralıklarla emzirirse 500 kalori yakıyomuş
yani şimdi kilo alsak bile dert etmemmize gerek yook:):) uyandırıp emzirecen bebeği kalori yakmak için :)e bide süt olsun diye yiyeceklerimiz var.hem yicez süt olacak sonra yakacz bu ş çokta karlı gibi görünmüyor :))))))))))aman sağ salim doğsunlarda olmadı spor diye bir şey var.
Canım annemlerde kalıyorum..geri dönecem ve yalnız kalmayayım diye ev tutmadık...Düzenim bozuldu kendi annemle sorum yaşıyorum. evlenip gitmemin bunları çekmemin sürekli lafını yapıyo bir de bizi bebeğe alıştırmadan doğmadan git demeye başladı ben zaten çok arada kalmışım orda yaşadıklarımı ve ailemden uzak kalacağımı düşündükçe kötü oluyorum bide o böyle yapınca tam arada kalıyorum..Şaşırdım kaldım insanın öz annesinden gördüğü tavır inanın kv. den 10 katını görse bu kadar zoruna gitmez yani hele hamileyken...
herkese günaydın...yeni uyanmadık ama yazmaya yeni fırsat bulduk..1 hafta önceye kadar kızımın kıpır kıpır hareketlerini hissedyordum,ama artık hissetmiyorum..sizce bunun için doktora gitmem saçma mı olur?ben de güya tecrübeli anneyim,2.bebeğim,ama endişelenyor insan..doktora gidip hareketleri hissetmyorum dersem kızar mı bana
Ama kendide demişş tahmin işte diyee
Erkek diyen 2. kişi bakalım coğunluk mu tutacak azınlık mı
Hayırlısıyla kucaklarımızda olsunlardaa
Daha 8 Aralıkı bekleyemiyorum bilmem kii 5 ay nasıl beklicemm
Ama kendide demişş tahmin işte diyee
Erkek diyen 2. kişi bakalım coğunluk mu tutacak azınlık mı
Hayırlısıyla kucaklarımızda olsunlardaa
Daha 8 Aralıkı bekleyemiyorum bilmem kii 5 ay nasıl beklicemm
kızlar daha erken ama isim konusunda bana yardımcı olur musunuz? ben GÖKAY diyorum. eşim Doruk diyor. Tuna da hoşuma gidiyor ama onu eşim sevmedi. sizce Gökay ismini sölemek zor mu?
sanırsam yönleri değiştirdin
çin tuttu ama rus tırt
vücut olarakta başta yaşadığım problemlerden mi yoksa artık yeni nesil böylemi bilmiyorum ama
kız gibi kalcam ve bel kemerim çıktı ki kendilerinden nefret ederim
normal cnm zaten hamilesin
ee yanlızda olsan olmuyo bi süreden sonra ana evi bile yabancı kalıyo
bi taraftanda haklılar bebeğin evde olmasına alışırlarsa onalrada zor
gönül koyma onlarıda anlamaya çalış ve sabret her yeni gün bi umutla doğar
elbet birgün herşeyin yoluna girdiğini göreceksin
git cnm kızmaz biizim burda dr kontrolünden önce gebe takip var
onlara demiştim daha önce hissediyordum şimdi hissetmiyorm diye
hemn dr una söyle mutlaka ultrasona gir dedi
ama ben gaz ve kabızlıktan kaynaklandığını tahmin ettiğimden rahattım
sende git rahatlarsın nedeni de belli olur
kızlar daha erken ama isim konusunda bana yardımcı olur musunuz? ben GÖKAY diyorum. eşim Doruk diyor. Tuna da hoşuma gidiyor ama onu eşim sevmedi. sizce Gökay ismini sölemek zor mu?
slm kızlar ben bi oğluşu gördüm geldim
pekbicici hala erkek hatta artık %100 erkek
acaba dedittirdin yani beni bile
herşey yolunda haraketliliğinden boyunu ölcemedik ama 222 gr olmuştu veletim
öyle işte günüm iyi başaldı 19-21 haftalarda detaylı ultrasona giricem başka bişi yok
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamıyorum
Merhaba Gokçe.Gözün aydın maşallah.Seninle aramızda bir gün var benimde 9 mayıs gözüküyor
tahmini doğum tarihim.En son 4 gün önce gittim doktora ve 149 gram dedi bebişime.Doktor
normal dedi ama şimdi seninkini okuyunca acaba zayıfmı kaldı besleyemedim mi diye şüpheye düştüm
üzüldüm(Bundan sonra daha dikkat ederim inş çünkü hala gündüz bulantılarla başım dertte.
Bu arada seninle aynı yerde yaşıyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?