2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Maşallahh subhanAllahh meleğine canımm
Bende çok ama çokk özledim pıtırcığımı

evet cnm admın

tmm bakıcam bı ara oglum bana ne yazmıs gorelım:)

gunaydın canımmm once maşallahhh dıyeyımmmgozun aydın ınsallah sonucların da ıyı cıkar

kocaman bir Amin diyorum, bende sevindim canım
hamileliğim kocama yaradı

Maşallah canım, Inşallah test sonuçların da iyi çıkar sevincin 2 ye katlanır

maşallah canımm gozumn onunde canlandı o hallerı ayyy yerm ben onu yaa naslda kıpırkıpır oluyolr kucucukler yaa ayy nasıl duygulandm anlatamam :17 inşallah 3lü testin sonucuda temz ckar cnm

hepinize tek tek teşekkür ederiz teyzeleri. allah hepimize yardımcı olsun. nasıl bir mucizedir bu yaaa.insan doyamıyor görmeye. doktora gidince, oğluşumu görünce, soracağım herşeyi unuttum...:))

maşallah canım...kaç çocuk istiyorsunuz kendi adıma bulantılar beni benden aldığı için bunu bi doğurabilirsem yeter demeye başladım

walla canım durumum olsa 4 tane yapardım.ben kalabalık aileleri seviyorum.hepsinin yaşları yakın olunca ev cümbüş gibi olur..arkadasa ihtiyaç duymazlar birbirlerine yeterler..biz 3 kardeşiz ablamla aramda 2 yaş bile yok.arkadaş gibi büyüdük..
ama hayat şartları zor o yuzden 2-3 tane yapabilsek bile yeter...ama seviyorum çocukları napıyııımmm

yok cnm bnm bağırsaklarla ilgili soruın olduğundan çok hissedemiyorum
bide iş yerim soğuk klima ile idare ediyoruız ayakalr buz gaz tavan bende
aman ii olsunda napalım ilkini 12 haftada hissettirmişti veledim o bile yetti

ben daha doğum olayını görmeden böle düşünmeye başladım hesap et artık:))zaten yaşım 28 en fazla 2 olur o da cesaret edebilirsem...kısmet

biz de 3 kardeşiz ben de kalabalık seviyorum da kendimi güçlü hissetmiyorum...zaten 28 yaşındayım okuldu evlilikti derken bu yaşa geldim en fazla 2 olur herhalde o da ALLAH kısmet ederse...

ayh kızlar müdürüme sinir oldum
dün benden bir iş istedi yaptım ona teslim ettim
gelmiş başıma dikilmiş bu bu vardı sana söyledim neden hala halletmedin diyo
dedim size gönderdim bakın mail burda, hayır bana gelmedi demez mi:44:
dedim gönderilenler kutusunda duruyor
sizin b.sayarınza bakalım, ben baktım yok dedi, bir daha bakalım dedim
beraber gittik odasına okumuş mail ona düşmüş o da okumuş

hee gelmiş tamam dedi

bende durdum masasının başında, kafasını kaldırdı, tamam gelmiş dedim dedi
sizden özür bekliyorum herkesin içinde sesinizi yükselterek beni işimi yapmamakla suçladığınız için dedim
suratı kıpkırmızı oldu
tamam pardon dedi
Rica ederim dedim çıktım odasından ama çok sinir oldum

çok kaba bi adam geçen gün diğer bay arkadaşa diyo ki sana acıyorum sürekli hamilelerle çalışıyorsun
şimdi onlar kendilerine acındırır da, herşeyi senden isterler
arkadaş da yok ben hayatımdan memnunum onların sayesinde sürekli bişeyler yiyorum ben halimden memnunum dedi

mort oldu

oyyy oyyyy oyuncaklar bile seçilmeye başlanmış.geçende annemle babam havaalanında, benim miniğe oyuncak alalım diye girmişler. çıngırak sorduk diyor pahalı diye almamışlar.45 lira demiş.:))) bizimkiler hemen topuklamışlar:))) annanne dede olmak böyle birşey işte...havaalanından oyuncak alcaklar:))

Ayy o cocuğu tebrik ediyorumm
Cuukkk diye oturtmuşş lafıı
Bizde de muhasebe müdürümüz
Benle beraber yiyorr bide diyor kii ayy kilo alacağımm ama canım mandalina çekti var mı sende diyor
Karşılıklı soyup soyup yiyoruzz
Dün aramız pekbicici xxxxx şeye aşerdim alalım mı diyor
Buarada muhasebe müdürümüz erkek

Son düzenleme:
bu arada oğluşum dayısı gibi enli boylu olcak sanırım. son iki kontrolden beri, kilosu fazla çıkıyor. tobişim benim. mesela bende bugün 210 gr diyor.dün doktor 245 gr dedi. ben onun balkon göbişini yerim...:)))

bu arada kızlar doktora kişisel temizlik olayını sordum. kıl-tüy işini. doktor epilatör kullanabilirsin. veet gibi kimyasal içerikliler yasak. rahime çok etkisi olur dedi. çam sakızına da okey verdi.aklınızda olsun.

merhaba ciciş anneler:))))))))))))
hepimizin günü güzel geçsin yazdıklarınızı ancak okuyorum ve aynen bende dr kontrolümü çok zor bekliyorum çokkk ösledim yavrumu gel 8 aralık gellllll:)
ben çok bulantılı bir hamilelik geçiridim şimdi azaldı arada gene oluyor ama şükür bugünüme...
iştahım da yeni yeni açılmasına rağmen kilo aldım ben karnım belli yani bir de sol tarafımda dayanaılmıycak gibi olmasa da ağrı oluyor gazdan mıdır size? sonuçta meyve ve süt yoğurt yiyor içiyoruz yani. Var mı benim gibi olan? Bir de bulantım olmasaydı nolcaktı diyorum ama sanırım elevit te kilo yapıyor bir de bulantı olmasın diye az da yense kuru şeyler yendi kiloyu aldım:) bebişim sağlıklı olsun ben çok takmıyorum sonra veririz kısmetse ama sizlerden hiç belli değil karnım falan diyen olunca merak ettim sorayım dedim. şişliğimi dr uma da sorucam bu gidişte aksilik olmazsa 4 lü tarama tesi de olucaz inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız, hepimize sağlıklar diliyorum cicişler:) sık sık görüşmek üzere valla okuduğum kadarıyla paylaşımlarımız süper aranızda olduğuma mutluyum Allahım hepimizin yardımcısı olsun bebişlere ve bize sağlık versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bu arada benim kv de de kız olursa düşündüğümüz ismi beğenmiyor bir de sürekli kız istiyor o öyle dedikçe paso içimden dua ediyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin en önemlisi bu... napalım işte ilginçler:) bir de henüz ne ben ne bir başkası henüz bebişime bişey almadık maşallah siz de almış olanlara:) ama sanırım cinsiyet belli olunca tutamayız kendimizi allahım maddi açıdan da yardımcımız osssunnnn artık:)

ben hep sir yaptırıyorum canım.doktora sormakta aklıma gelmedi.. :18:
bide dün diş doktorum gargara verdi sizce hamileler kullanabilir mi..
gerçi kendi doktorumu arıcam birazdan ama siz duydunuz mu böyle bişey merak ettim..:44::44:

kızlar ben kaçar okuldaki miniklerim beni bekler...öğrencilerimden biri diyo ki öğretmenim siz şimdi çalışıyosunuz ya o da çalışıyo demi..doğunca okula getirin diyo başkası da oğlum o doğana kadar sen ohoooo liseye gitmiş olursun diyo...hamileliği 10 yıl felan sürüyo sanıyolar:)))))))

dün gece saat 10 dan bu saate kadar uyudum bitek süt içmek için uyandım aşırı doz uykudan zehirlenmem umarım bu arada gününüz güzel geçsin anneler hep güzel haberler alalım gökçecim oğlun hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin paşacık

kızlar 2 drumuz var bizim ...buradaki ense kalınlığı için fazla demiş ama diğer prof olan 2.5 mm üstündeyse sorun var diyodu kafam karıştı ense kalınlığı 1.9 du bebeğimin ...

benim de teyzem örcekmiş.ne renk yapıyım dedi.bende cinsiyeti bellei olmadıgından,beyaz yap dedim.hem 2.3.4.çocukta da kullanırızzz

ben okudum bi yerde tavsiye edilmiyo canım doktoruna sor yine de ama

Çok tatlılar yaa :)) büyüklük küçüklük onlar için önemli meseleler ne kadar kafaları tam basmasa da:) benim yiğenim de 3 yaşında, bana soruyorlar onun yanında kaç aylık oldu bebek diye, ben 4 diyorum bizimki bozuluyor, ıı hala o çüçük, o üş ben beş diyor :)) ödü koptu kendisi 3ken benim minik 4 olacak diye :))

hangi saatlerde yazdığına baktım da öğleden sonradan geceye kadar tahminleri devam etmiş yüksek voltajın.. öğleden sonra gelirse bizim topicde haber edin de kaçırmayalım tahminleri :)))

​Canım sabahta giriyor ama bugün 10da dr kontrolü var. Gelir birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…