- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.521
Maşallahh subhanAllahh meleğine canımm
Bende çok ama çokk özledim pıtırcığımı
evet cnm admın
tmm bakıcam bı ara oglum bana ne yazmıs gorelım:)
gunaydın canımmm once maşallahhh dıyeyımmmgozun aydın ınsallah sonucların da ıyı cıkar
kocaman bir Amin diyorum, bende sevindim canım
hamileliğim kocama yaradı
Maşallah canım, Inşallah test sonuçların da iyi çıkar sevincin 2 ye katlanır
maşallah kuzucuğuna ve sana canım :)) fotoğrafını görmek çokk heyecan vericidir eminim, ben de bugün 18. haftama girdim. 4 boyutlu için 5. ayı beklemem gerektiğini sanıyordum, 18den itibaren yapıyorlar demek ki? ben de doktorumu arayıp bu haftasonu gitmek istediğimi söyleyim en iyisi :)))
maşallah canımmgozumn onunde canlandı o hallerı ayyy yerm ben onu yaa naslda kıpırkıpır oluyolr kucucukler yaa ayy nasıl duygulandm anlatamam :17 inşallah 3lü testin sonucuda temz ckar cnm
maşallah canım...kaç çocuk istiyorsunuzkendi adıma bulantılar beni benden aldığı için bunu bi doğurabilirsem yeter demeye başladım
Hemen bır denızcı temalı odamızı hazırlıyoruzbenım delı koca haftasonu ogluma oyuncak bakacam dıye oyuncakcıya gırdı nerede askerı oyuncak varsa onları gosterdı gıttt dedım bır eve bır delı yeter hayırlı ugurlu olsun canım ıns saglıcakla dogarlar benım sıpa da 104gr dı en hareketlerını hıssedıyor musun s
hamilelik stresli olmasa ben hep 3 çocuk derdim küçüklükten beri yani.tabi daha doğum nasıl onu bile bilmiyoruz şimdi.sadece anlatılanlar.şimdilik fikrim hala değişmedi ama bir doğuralım.bakalım nasıl olacak.hep 2 kızım bir oğlum olsun derdim kız yanlız kalmasın diye :))))şimdi ilki erkek bakalım nasip.
walla canım durumum olsa 4 tane yapardım.ben kalabalık aileleri seviyorum.hepsinin yaşları yakın olunca ev cümbüş gibi olur..arkadasa ihtiyaç duymazlar birbirlerine yeterler..biz 3 kardeşiz ablamla aramda 2 yaş bile yok.arkadaş gibi büyüdük..
ama hayat şartları zor o yuzden 2-3 tane yapabilsek bile yeter...ama seviyorum çocukları napıyııımmm
Hemen bır denızcı temalı odamızı hazırlıyoruzbenım delı koca haftasonu ogluma oyuncak bakacam dıye oyuncakcıya gırdı nerede askerı oyuncak varsa onları gosterdı gıttt dedım bır eve bır delı yeter hayırlı ugurlu olsun canım ıns saglıcakla dogarlar benım sıpa da 104gr dı en hareketlerını hıssedıyor musun s
ayh kızlar müdürüme sinir oldum
dün benden bir iş istedi yaptım ona teslim ettim
gelmiş başıma dikilmiş bu bu vardı sana söyledim neden hala halletmedin diyo
dedim size gönderdim bakın mail burda, hayır bana gelmedi demez mi:44:
dedim gönderilenler kutusunda duruyor
sizin b.sayarınza bakalım, ben baktım yok dedi, bir daha bakalım dedim
beraber gittik odasına okumuş mail ona düşmüş o da okumuş
hee gelmiş tamam dedi
bende durdum masasının başında, kafasını kaldırdı, tamam gelmiş dedim dedi
sizden özür bekliyorum herkesin içinde sesinizi yükselterek beni işimi yapmamakla suçladığınız için dedim
suratı kıpkırmızı oldu
tamam pardon dedi
Rica ederim dedim çıktım odasından ama çok sinir oldum
çok kaba bi adam geçen gün diğer bay arkadaşa diyo ki sana acıyorum sürekli hamilelerle çalışıyorsun
şimdi onlar kendilerine acındırır da, herşeyi senden isterler
arkadaş da yok ben hayatımdan memnunum onların sayesinde sürekli bişeyler yiyorum ben halimden memnunum dedi
mort oldu
biz de 3 kardeşiz ben de kalabalık seviyorum da kendimi güçlü hissetmiyorum...zaten 28 yaşındayım okuldu evlilikti derken bu yaşa geldim en fazla 2 olur herhalde o da ALLAH kısmet ederse...
bende 30 yaşındayım canım hatta1 ay sonra 31 ve ilk çocuk ama azimliyim
bu arada kızlar doktora kişisel temizlik olayını sordum. kıl-tüy işini. doktor epilatör kullanabilirsin. veet gibi kimyasal içerikliler yasak. rahime çok etkisi olur dedi. çam sakızına da okey verdi.aklınızda olsun.
gökçecim oğlun hayırlı uğurlu olsunslm kızlar ben bi oğluşu gördüm geldim
pekbicici hala erkek hatta artık %100 erkek
acaba dedittirdin yani beni bile
herşey yolunda haraketliliğinden boyunu ölcemedik ama 222 gr olmuştu veletim
öyle işte günüm iyi başaldı 19-21 haftalarda detaylı ultrasona giricem başka bişi yok
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamıyorum
benim de teyzem örcekmiş.ne renk yapıyım dedi.bende cinsiyeti bellei olmadıgından,beyaz yap dedim.hem 2.3.4.çocukta da kullanırızzz
ben hep sir yaptırıyorum canım.doktora sormakta aklıma gelmedi.. :18:
bide dün diş doktorum gargara verdi sizce hamileler kullanabilir mi..
gerçi kendi doktorumu arıcam birazdan ama siz duydunuz mu böyle bişey merak ettim..:44::44:
kızlar ben kaçar okuldaki miniklerim beni bekler...öğrencilerimden biri diyo ki öğretmenim siz şimdi çalışıyosunuz ya o da çalışıyo demi..doğunca okula getirin diyo başkası da oğlum o doğana kadar sen ohoooo liseye gitmiş olursun diyo...hamileliği 10 yıl felan sürüyo sanıyolar:)))))))
hangi saatlerde yazdığına baktım da öğleden sonradan geceye kadar tahminleri devam etmiş yüksek voltajın.. öğleden sonra gelirse bizim topicde haber edin de kaçırmayalım tahminleri :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?