- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.501
eşine cok gecmıs olsun dıkkat et canım sana gcmesın ve ıstemesende ye dun mıdem yanıyordu arkadasa gıttıgımde ıkı buklum halde yedım ac kalmasın yavrularımız ...
hımm demek sitenin sahibi erkek eşim duymasınbenim giridğimi gördükçe bende üye olucam bakıcam napıyosunuz fln dyodu bende olmaz seni almazlar diyodum
kızlar bu aralar uyuyabildiğiniz kadar uyuyun
2 haftalık bebeği olan arkadaşımla konuştum dün, kız diyo ki 2 saat uyusam kendimi şanslı hissediyorum
kızı baya gazlıymış sürekli ağlıyormuş ve uyumuyormuş
emziriyorum devamlı ve yediğim herşeye dikkat ediyorum diyor, hamileliği özledim ne kadar rahatmışım meğer dedi
sonra da korkma seninki de böyle olacak diye bi kaide yok dediama ben korktum bi kere
eşime dedim uyuduğum zaman bana hiç dokunma
aç susuz kalayım ama uykusuz kalmayayım
bu arada kızlar, dün eşim kızımıza patik almış... özür dilerim karıcım düşündüm de senin gibi hassas birine ve bebeği için kendinden vazgeçen birine onu kaybetme olasılığını hatırlatmam çok yanlıştı
Allah korusun bebeğimizi dedi
bende duygusallığın dibine vurdumağladım biraz sonra kendime geldim
çok şükür bu günlerimize
Ahh ahh uykum hemen gelıyorda ıste delıksız uyyuyamıyorumBenim de süt, yoğurt fena halde uykumu getirir içip de yatıyorum zaten uykum geliyor, esniyorum filan ama derin bir uyku yok birşey beni dürtüyor sanki
Prensesın ıns gule gule gıyer anneme dun dedım artık alabılırsınn bak cınsıyette bellı oldu dıye kusura bakma 7.aya kadar cop almam dedı soylendım gıder bırgunde pesın parayla alırım dedı para var huzur var dıyosun yanı dedım parca parca kıyafet mı alınırmıs 1 gunde alırım her seyını dedı annemın bu duzen huyu delı edıyo benıMerhaba arkadaşlar hepinize günaydın hepinizee sevgi dolu bir gün diliyorummmm
Ailen Ankarada biliyorsunuzdur bilmeyenler :) de öğrendi
Malum onlar Prensesimizi öğrenince hazırlıklaraa ufaktan başladılar telefonda anlata anlata bitiremiyorlardı bende meraktan çatlıyordum derken dün her iki ailemdelede internetten görüşüp bebeişimize aldıklarını gördüm.
Allahım maşallah subhanallah :) nekadar şeker şeylerdi onlar
annesi henüz deli gibi isteyip birşey alamasada onlara bakmak görmek bayıldım manyaktı benim meleğim mi olucak içinde diye heveslendim :)
Kayınvalidemin aldıkları
çıt çıtlı badiler
zıbınlar
ağız silme mendili
badiler
alt pijamaları
iki adet battanaye
haklarım adlı zıbınlar
annem alarm lı zıbınlar
hastane çıkışı
annemin aldıkları
atlet
ağız silme mendiki
minnak çoraplar
tulum
çıt çıtlı badiler
zıbınlar
alt pijamaları
alt üst penye takımı
sarı beyaz yelek
aman yarabbim hepsi nasılda güzeldi bir fırsat bulursam kayınvalidemin aldıklarını resmini istedim çekip verdi büşra ondan ekleyebileceğim
ben hepsine bayıldım
babamlarn bluetotları olmadıgı ıcın onlardan alamadım
onlara kavuşmak için sabırsızlanıyorum ben :) aamaa daha birikip öyle gelicek inşallah
çok mutlu oldum kızlar neredeyse arkamı yaslayıp izleyeceğim maşlalh benim iki hatun çok zevkle hallediyorlar
Maşallah maşallah diyelim inşallah.
herkese günaydın kızlar,
bugün çok mutluyum şükürler olsun. dün doktora gittik.gitmeden babamız çikolata yedirttiğinden, minikim kıpır kıpırdı.delirtti çocuğu. en sonunda uyudu kaldı. doktor hah uyudu kaldı. yoruldu tabi, dedi. kuzumun dört boyutlu resmi aynı benim küçüklüğüm. bu kadar olmaz yaa. o kadar mı benzer? anneme telefonda benim mavi kadife tulumlu fotoğrafım gibi diyorum. annem de başladı duygu seli...:))) parmaklarını bile tek tek gördük. ağzını falan açtı kapattı yavrum.çoook tatlı. ben artık çok sabırsızlanıyorum. babamız, ben daha şimdiden özledim diyor:))) sonra da 3lü test için kan verdik.haftaya belli olcak. doktor elevit yanında bir de kan hapı verdi. şükürler olsun herşey yolunda.şimdi herkes bi maşallah desin nolur:)))
slm kızlar ben bi oğluşu gördüm geldim
pekbicici hala erkek hatta artık %100 erkek
acaba dedittirdin yani beni bile
herşey yolunda haraketliliğinden boyunu ölcemedik ama 222 gr olmuştu veletim
öyle işte günüm iyi başaldı 19-21 haftalarda detaylı ultrasona giricem başka bişi yok
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamıyorum
kızlar kayınvalidemin teyzesi kayınvalidemi aramış bebek battaniyesine başlayacam hangi renk olsun demiş kayınvalidem de daha cinsiyeti belli değil olunca ben sölerim demiş:)))
benden hevesli teyzeler:)))
esım aksam ıse gıdıyor gece 4 gıbı gelıp valızını alcak sabah 7 ucagı kalkıyor
dun gece telefonda konustuk o ısteyken benı aglama krızı tuttu
esım cok kotu oldu kardesı evlenıyor bu yuzden gıdıyor 5 gun kalıp gelcek
dugunden hemen sonra geleyım dıyor bılet yansın umrunda degıl oyle demesı cok etkıledı sagolsun canım
bız bırkere boyle ayrı kaldık yıne dugun ıcınde 4 gun yenı evlıydık ben ağlak her sabah uyanıp aglardım
ayrı kalmaya hıc alıskın degılız Rabbım sevdıklerımızle ımtıhan etmesın bızı
bana dıyorkı bebegımı bana ver ben karnımda tasıyım gelınce sana gerı verırım ozlerım onuda dıyor :)
hayırsıyla gıtsın gelsin nşallah kısa mesafe olaydı bende gıderdım ..
yavrularını görenler kıyafet alanlar hepınıze toptan maşallah diyim 1 ay nasıl gecıcek yavrularımız gormek ıcın bakalım :)
öyle işte günüm iyi başaldı 19-21 haftalarda detaylı ultrasona giricem başka bişi yok
benim de teyzem örcekmiş.ne renk yapıyım dedi.bende cinsiyeti bellei olmadıgından,beyaz yap dedim.hem 2.3.4.çocukta da kullanırızzz
ay gökçe sen anlatınca kendim görmüş gibi oldum .senin adına çok sevindim.bende 17 aralıkta gideceğim inşl drye.bir cihaz çıksada sabah akşam baksak ne iyi olur :))erkek bebekler böyle kıpır kıpır nedense.slm kızlar ben bi oğluşu gördüm geldim
benim de teyzem örcekmiş.ne renk yapıyım dedi.bende cinsiyeti bellei olmadıgından,beyaz yap dedim.hem 2.3.4.çocukta da kullanırızzz
maşallah canım...kaç çocuk istiyorsunuzkendi adıma bulantılar beni benden aldığı için bunu bi doğurabilirsem yeter demeye başladım
Allah kavuştursun canım
biz her zaman yanındayız sakın kendini yalnız hissetme
10 gün kaldı..ama ben hergün görmek istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?