2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
eşine cok gecmıs olsun dıkkat et canım sana gcmesın ve ıstemesende ye dun mıdem yanıyordu arkadasa gıttıgımde ıkı buklum halde yedım ac kalmasın yavrularımız ...

cok sağol teskkr edrmm yedm zorlada olsa hazırladm bsyler ıkı oda supurdm belım koptu karnıma sancı gırdı dınlenıyorm snra devam edıcıgımm

hımm demek sitenin sahibi erkek eşim duymasın benim giridğimi gördükçe bende üye olucam bakıcam napıyosunuz fln dyodu bende olmaz seni almazlar diyodum

Aaa ben de bilmiyordum erkek olduğunu nedense site sahibinin de kadın olduğunu düşünmüşüm kadınlar kulübü ya

Ne kadar uyursak. Uyuyalım uykuya doyamayacagız maalesef esınıde tebrık edıyorum
Benim de süt, yoğurt fena halde uykumu getirir içip de yatıyorum zaten uykum geliyor, esniyorum filan ama derin bir uyku yok birşey beni dürtüyor sanki
Ahh ahh uykum hemen gelıyorda ıste delıksız uyyuyamıyorum sık sık kalkıyorum erkenden buyuk bır aclıkla uyanıyorum
Prensesın ıns gule gule gıyer anneme dun dedım artık alabılırsınn bak cınsıyette bellı oldu dıye kusura bakma 7.aya kadar cop almam dedı soylendım gıder bırgunde pesın parayla alırım dedı para var huzur var dıyosun yanı dedım parca parca kıyafet mı alınırmıs 1 gunde alırım her seyını dedı annemın bu duzen huyu delı edıyo benı hıc heves yok

Masallah annesı

kızlar kayınvalidemin teyzesi kayınvalidemi aramış bebek battaniyesine başlayacam hangi renk olsun demiş kayınvalidem de daha cinsiyeti belli değil olunca ben sölerim demiş:)))
benden hevesli teyzeler:)))

hangi saatlerde yazdığına baktım da öğleden sonradan geceye kadar tahminleri devam etmiş yüksek voltajın.. öğleden sonra gelirse bizim topicde haber edin de kaçırmayalım tahminleri :)))

slm kızlar ben bi oğluşu gördüm geldim
pekbicici hala erkek hatta artık %100 erkek
acaba dedittirdin yani beni bile
herşey yolunda haraketliliğinden boyunu ölcemedik ama 222 gr olmuştu veletim
öyle işte günüm iyi başaldı 19-21 haftalarda detaylı ultrasona giricem başka bişi yok
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamıyorum

Maşallah paşamıza
gözün aydın canım hoşgeldin

esım aksam ıse gıdıyor gece 4 gıbı gelıp valızını alcak sabah 7 ucagı kalkıyor
dun gece telefonda konustuk o ısteyken benı aglama krızı tuttu
esım cok kotu oldu kardesı evlenıyor bu yuzden gıdıyor 5 gun kalıp gelcek
dugunden hemen sonra geleyım dıyor bılet yansın umrunda degıl oyle demesı cok etkıledı sagolsun canım
bız bırkere boyle ayrı kaldık yıne dugun ıcınde 4 gun yenı evlıydık ben ağlak her sabah uyanıp aglardım
ayrı kalmaya hıc alıskın degılız Rabbım sevdıklerımızle ımtıhan etmesın bızı
bana dıyorkı bebegımı bana ver ben karnımda tasıyım gelınce sana gerı verırım ozlerım onuda dıyor :)
hayırsıyla gıtsın gelsin nşallah kısa mesafe olaydı bende gıderdım ..

yavrularını görenler kıyafet alanlar hepınıze toptan maşallah diyim 1 ay nasıl gecıcek yavrularımız gormek ıcın bakalım :)

kızlar kayınvalidemin teyzesi kayınvalidemi aramış bebek battaniyesine başlayacam hangi renk olsun demiş kayınvalidem de daha cinsiyeti belli değil olunca ben sölerim demiş:)))
benden hevesli teyzeler:)))

benim de teyzem örcekmiş.ne renk yapıyım dedi.bende cinsiyeti bellei olmadıgından,beyaz yap dedim.hem 2.3.4.çocukta da kullanırızzz

Allah kavuştursun canım
biz her zaman yanındayız sakın kendini yalnız hissetme

Hemen bır denızcı temalı odamızı hazırlıyoruz benım delı koca haftasonu ogluma oyuncak bakacam dıye oyuncakcıya gırdı nerede askerı oyuncak varsa onları gosterdı gıttt dedım bır eve bır delı yeter hayırlı ugurlu olsun canım ıns saglıcakla dogarlar benım sıpa da 104gr dı en hareketlerını hıssedıyor musun s

ay gökçe sen anlatınca kendim görmüş gibi oldum .senin adına çok sevindim.bende 17 aralıkta gideceğim inşl drye.bir cihaz çıksada sabah akşam baksak ne iyi olur :))erkek bebekler böyle kıpır kıpır nedense.

maşallah canım...kaç çocuk istiyorsunuz kendi adıma bulantılar beni benden aldığı için bunu bi doğurabilirsem yeter demeye başladım

hamilelik stresli olmasa ben hep 3 çocuk derdim küçüklükten beri yani.tabi daha doğum nasıl onu bile bilmiyoruz şimdi.sadece anlatılanlar.şimdilik fikrim hala değişmedi ama bir doğuralım.bakalım nasıl olacak.hep 2 kızım bir oğlum olsun derdim kız yanlız kalmasın diye :))))şimdi ilki erkek bakalım nasip.

Allah kavuştursun canım
biz her zaman yanındayız sakın kendini yalnız hissetme

sağol canım esım evde yalnız kalma dıyor ama o yokken oyalanayım dıye yarın temızlık yaparım dıger gun ablama gıdıp kalcam
haftasonuda arkadaslarla bulusurum
buyuk ıhtımal gunlerı gecırırım boyle inşallah ..

10 gün kaldı..ama ben hergün görmek istiyorum ya

hadı safaga 10 gun var bızde enaz 1 ay kı benım 6 haftayı bulur kesın :)

kızlar cınsıyetler ebaktım lsıtede 25 erkek 21 kız ben erkek daha fazla sanıyordum anekte bakmıyorum o karısık olmus bırde lısteden fazla kısı oy kullanmıs
kızlar esıtligı saglıyor galıba:)

Yerim benn onun tipişinii pipişinii
%100 erkekimm benimm
Maşallah subhanAllahh yavruna canımm, sağlıkla al kucağına
Sende ama en başından beri erkek dedim benn
Artık düz mü bilmeye başlıyorum nee :26:

Gökçeee hayırlı olsun oğluşun, herşeyin yolunda olmasına sevindim. Şimdi ayrıntılı ultrason için günümü hesaplarken seninle günü gününe aynı olduğumuzu farkettim :))) bugün ayrıntılı için 19-21 hafta arası gidicem demişsin ya, 19un dolmasını mı beklememiz gerekiyor? 18. haftaya girdik bugün ben 18 i doldurup gitmeyi düşünüyordum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…