2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnmmm lazımmız tabii birbirimize...

bu arada nisan anneleri epey bi geyik modunda benim kaçasım geldi ordan yaw...

kızlar bugun aksılıkler peşimi bırakmadı... ıkı hastaneye gıttım ne hıkmetse ıkısındede muayne olamadım ..ayrıntılara gırmeden kısaca cınsıyetını hala ogrenemedım (( her şerde bir hayırvardır dusuncesıyle kafama takmamaya calısıyorum... haftaya 3 boyutlu ultrasonu olan hastane belırledım oraya gıdıcegım ...:) anlayacagınız haftaya kaldı merakımızı dındırmemız :)[/I][/B]

Son düzenleme:
kürenin pilleri
bu haliyle sanırım daha doğru gösteriyo
demekki iş pildeymiş, bizde sana boşuna bıdı bıdı ettik

ne korkcan kızzzzz onlar korksun senden

Ay sonuu cepte para yok, pil yokk, düz var, ters yok

Bende balık burcuyumm asıl balıklardan medyum memişler çıkarmışşş
Gel gör benim medyumlukk tersten tutmuş
Nee peehh nee pehhh
Sağlıklı olsun sıpamm ben onun kukuşunuda yirimm pipişinidee

Son düzenleme:

canım benim biz de 4 gözle seni bekliyorduk
Bebiş ve sen sağlıklı olun da başka bişey istemiyoruz

Bende eşimi düşünerek ufak olamaz diye kuruyorum kafamda galiba.
Haklısın dont panic :))Gölcükteyim canım evet maşallah diyelim.

ohh bee 3 kişi olduk desene, istesek kocaeli toplaşması bile yapabiliriz :))

Evet yaa, aynı dert bende de var, eşim nasıl bir ağrı diye sorduğunda aynı senin gibi tarif etmiştim. bebişin göbek kordonunun bir ucu sanki benim göbek değilimde, o da eline dolayıp aşağı doğru çekeleyip duruyormuş gibi hissediyorum :)

kısmet canım sağlığı yerinde olsunda biz bekleriz 1 ay daha hiç olmadı doğunca öğreniriz kaçışı yok istediği kadar saklasın kukuşu_pipişi

hay allah ya aksiliğe bak sen
neyse aman cnm siz iyi olunda, dedigin gibi herşeyde bir hayır vardır.
beklemeye devammmm

Sen daha şanlısın iştee
Gömlek yok pantolon yokk
No panic no ütü
Ohh my god

cnmmm lazımmız tabii birbirimize...

bu arada nisan anneleri epey bi geyik modunda benim kaçasım geldi ordan yaw...

evet biz bize yeteriz canımm
Bende biraz large buldum
İşimi gördüm çıktım

Neyse sağlık olsun canımcımm
Siz iyi olunda 3 hafta sonra öğrenin artıkk
Bende acmayınca öğrendi meraklandırıyor dedim

canım benim biz de 4 gözle seni bekliyorduk
Bebiş ve sen sağlıklı olun da başka bişey istemiyoruz

kısmet canım sağlığı yerinde olsunda biz bekleriz 1 ay daha hiç olmadı doğunca öğreniriz kaçışı yok istediği kadar saklasın kukuşu_pipişi

Bende bugun gıdıcem dedım ve sozumu yememek ıcın farklı bır hastaneye gıttim.. önce doktorla konustum daha sonra vezneye ındım .... pos makınası bozuk demezmi.... nasıl sınırlendım anlatamam birileri tarafından düşünülmek cok guzel bır duygu sagolun kızlar :)

aynenn :) bende ne giyiceksem onu ütülerim çünkü benimki de beden eğitimci :) garibim bi resmi bayramlarda takım giyiyo onun gömleğini ütülerken bile dın dın ediyorum

bizim kordonları tutmuş ip atlıyo bunlar içeride heralde

cnm bnm boşver dediğin gibi vardır bundada bi hayır
hem belki yine ihtimalli söyleyecekelrdi
haftana göre gayet normal benim ki bnile 12 haftadan beri galiba herhaldeydi
hayırlı evlat olsun gönlümüze göre olsun ama sağlıklı olsun
hiç sıkma canını sinirlenmede boşverrr

her işte vardır bi hayır :) sıkma canını takma o kadar :)

yok canım ya ogrenmıs olsaydım ılk arayacagım kişi sen olacaktın ..:) sen aradıgında o anda araştırma hastanesınde randevumu ıptal edıyordum ....neden ıptal ettıgımı sorarsanız... ben her zaman randevu aldıgımda kadın dogum bolumu ıcın randevu alırım muhakkak sızlerde oyle... neymıs efendım burası jınokolojı bolumu siz gebe polikliniği bolumunden alacaktınız demezmi..randevuyu ıptal edıp diğer hastaneye gectım .. sonuc hala cınsıyetsiziz

aynenn :) bende ne giyiceksem onu ütülerim çünkü benimki de beden eğitimci :) garibim bi resmi bayramlarda takım giyiyo onun gömleğini ütülerken bile dın dın ediyorum

ben 14 günlük aşılama süresince ve 14 haftalık hamileliğim boyunca ütü ,ev süpürmesi ,bulaşık ,çamaşır ,yapmış değilim bitek yeni yeni yemek ve çay yapıyorum eşime ben yapayım diyorum yok ben yaparım diyor bende totomu yayıp oturuyorum

ne kadar şanslısın benim herif evlenmeden önce hastane bilgi işlemindeydi rahat giyinirdi
evlendik büyük bir şirkete girdi beyaz gömlek takım elbise takılıyor bendeniz bahtsız bedevi

Kız sen bosuna merak edıyosun KIZIN olacak ısın sakası herseyde annesı sız saglıklı olunda nasılsa cınsıyet ogrenılır

Kızlarrrr size doyum olmaz ben artık kaçayım
adam gelecek nerdeyse daha anca bi yemek yaptım
çorbası var bilmem nesi var, niloş gibi yaymiyim bende

öpüyorum hepinizi ve minişlerinizi, haydi görüşürüzzzzzz sonra

Kız sen bosuna merak edıyosun KIZIN olacak ısın sakası herseyde annesı sız saglıklı olunda nasılsa cınsıyet ogrenılır

Kızlar bu merakımın sebebı benden sonra dogum yapacakların cınsıyetını ogrenıpte benım hala öğrenememıs olmamdan kaynaklanıyor:))) listeye baktım neredeyse dolmuş.. Benımde rumuzum yanında cınsıyetı ''kızımız gelıyor Adı. :ZEynepNur yazsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…