- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.681
Aaaa kim demiş öyleeBende meltem gitti demiştimm
Canımm menejerimm benimm tabikidee gitmee kaçma sen bana lazımsın kuzum
İyi bii pazarlanmam lazımmzira devreler yandı bende rakibimin reklamını yapıyorum şuracıkta
kürenin pilleri
bu haliyle sanırım daha doğru gösteriyo
demekki iş pildeymiş, bizde sana boşuna bıdı bıdı ettik
ne korkcan kızzzzz onlar korksun senden
pekbiciciiiiiiii bence senin oğlun olacak, benimde içime öyle doğuyor nedense.
hahh işte sektöre yalandan bi adım attım bende, ama kesin tutmaz söyliyim
bide oğlak burçlarının 6. hissi çok kuvvetli derler, peeeh
kızlar bugun aksılıkler peşimi bırakmadı... ıkı hastaneye gıttım ne hıkmetse ıkısındede muayne olamadım ..ayrıntılara gırmeden kısaca cınsıyetını hala ogrenemedım(( her şerde bir hayırdır dusuncesıyle kafama takmamaya calısıyorum... haftaya 3 boyutlu ultrasonu olan hastane belırledım oraya gıdıcegım ...:) anlayacagınız haftaya kaldı merakımızı dındırmemız :)
Bende eşimi düşünerek ufak olamaz diye kuruyorum kafamda galiba.
Haklısın dont panic :))Gölcükteyim canım evet maşallah diyelim.
ayy kızlar benim geçen haftadan beri göbek deliğim felaket acıyor
içeriden böyle iğneler mi batıyo desem biri çekiştiriyomu desem
hareket ederken yada ne bileyim gülerken hapşurup öksürünce falan daha beter
bu velet neler ediyor içeride acaba :44:
sizede oldumuuuuu böyle
kızlar bugun aksılıkler peşimi bırakmadı... ıkı hastaneye gıttım ne hıkmetse ıkısındede muayne olamadım ..ayrıntılara gırmeden kısaca cınsıyetını hala ogrenemedım(( her şerde bir hayırdır dusuncesıyle kafama takmamaya calısıyorum... haftaya 3 boyutlu ultrasonu olan hastane belırledım oraya gıdıcegım ...:) anlayacagınız haftaya kaldı merakımızı dındırmemız :)
kızlar bugun aksılıkler peşimi bırakmadı... ıkı hastaneye gıttım ne hıkmetse ıkısındede muayne olamadım ..ayrıntılara gırmeden kısaca cınsıyetını hala ogrenemedım(( her şerde bir hayırvardır dusuncesıyle kafama takmamaya calısıyorum... haftaya 3 boyutlu ultrasonu olan hastane belırledım oraya gıdıcegım ...:) anlayacagınız haftaya kaldı merakımızı dındırmemız :)[/I][/B]
böyle yazdıklarınızı okuyunca imreniyorum.benimki hiçbişey yapmıyo..gerçi bende yapmıyorum ütü.ne giyceğime karar verip sadece onu ütülüyorum.doğal olarak eşim de kendi tişörtlerini ütülüyo..neyseki eşim beden eğt.öğrt. o yuzden gömlek pantolon derdim yok
cnmmm lazımmız tabii birbirimize...
bu arada nisan anneleri epey bi geyik modunda benim kaçasım geldi ordan yaw...
kızlar bugun aksılıkler peşimi bırakmadı... ıkı hastaneye gıttım ne hıkmetse ıkısındede muayne olamadım ..ayrıntılara gırmeden kısaca cınsıyetını hala ogrenemedım(( her şerde bir hayırvardır dusuncesıyle kafama takmamaya calısıyorum... haftaya 3 boyutlu ultrasonu olan hastane belırledım oraya gıdıcegım ...:) anlayacagınız haftaya kaldı merakımızı dındırmemız :)[/I][/B]
canım benim biz de 4 gözle seni bekliyorduk
Bebiş ve sen sağlıklı olun da başka bişey istemiyoruz
kısmet canım sağlığı yerinde olsunda biz bekleriz 1 ay dahahiç olmadı doğunca öğreniriz kaçışı yok istediği kadar saklasın kukuşu_pipişi
böyle yazdıklarınızı okuyunca imreniyorum.benimki hiçbişey yapmıyo..gerçi bende yapmıyorum ütü.ne giyceğime karar verip sadece onu ütülüyorum.doğal olarak eşim de kendi tişörtlerini ütülüyo..neyseki eşim beden eğt.öğrt. o yuzden gömlek pantolon derdim yok
ohh bee 3 kişi olduk desene, istesek kocaeli toplaşması bile yapabiliriz :))
Evet yaa, aynı dert bende de var, eşim nasıl bir ağrı diye sorduğunda aynı senin gibi tarif etmiştim. bebişin göbek kordonunun bir ucu sanki benim göbek değilimde, o da eline dolayıp aşağı doğru çekeleyip duruyormuş gibi hissediyorum :)
[ı]kızlar bugun aksılıkler peşimi bırakmadı... ıkı hastaneye gıttım ne hıkmetse ıkısındede muayne olamadım ..ayrıntılara gırmeden kısaca cınsıyetını hala ogrenemedım(( her şerde bir hayırvardır[/ı] dusuncesıyle kafama takmamaya calısıyorum... Haftaya 3 boyutlu ultrasonu olan hastane belırledım oraya gıdıcegım ...:) anlayacagınız haftaya kaldı merakımızı dındırmemız :)[/ı][/b]
Sen daha şanlısın iştee
Gömlek yok pantolon yokk
No panic no ütü
Ohh my god
evet biz bize yeteriz canımm
Bende biraz large buldum
İşimi gördüm çıktım
Neyse sağlık olsun canımcımm
Siz iyi olunda 3 hafta sonra öğrenin artıkk
Bende acmayınca öğrendi meraklandırıyor dedim
aynenn :) bende ne giyiceksem onu ütülerim çünkü benimki de beden eğitimci :) garibim bi resmi bayramlarda takım giyiyo onun gömleğini ütülerken bile dın dın ediyorum
cnm bnm boşver dediğin gibi vardır bundada bi hayır
hem belki yine ihtimalli söyleyecekelrdi
haftana göre gayet normal benim ki bnile 12 haftadan beri galiba herhaldeydi
hayırlı evlat olsun gönlümüze göre olsun ama sağlıklı olsun
hiç sıkma canını sinirlenmede boşverrr
Kız sen bosuna merak edıyosun KIZIN olacakısın sakası herseyde annesı sız saglıklı olunda nasılsa cınsıyet ogrenılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?