2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bende ilk defa duydumm
Gebe polikliniğimi varmışş :26::26:
Neyse sayende bunu öğrenmiş olduk Bak hayıra işte
iLK Teyzesine söyliceksin tabiside
Kutuşunu kutuşunuu ısırcam ben onun
Bukadar bekletti inşAllah kutuşturr
Ben senden önce öğreneceğim yani bu durumda

kızlar sizi ve tatlı muhabbetinizi bırakmak zor olcak ama bende çıkayım artık

birazdan eşim gelir

herkese hayırlı akşamlar

sizi ve kızımın minnak arkadaşlarını çok çok öpüyorum

Selametle canım .... Bende çok acıkmısım cıkolatalı mısır patlagı'm meyve suyum meyvem hepsını masaya serdım bı yandan tıkınıp, bır yandan size yazıyorum :)))

Hayırrrrrrrrrrrrrrrr Ben 14 aralıktakı randevuyu iptal edıcem o hastaneye gıtmıcem... haftaya daha belırgın olur dusuncesıyle 3 boyutlu ultrasonu olan hastaneye gıdıcem ...Duramamkı 14'une kadar anlayacagın senden önce ogrenıcem +

merhaba değerli mayıs anneleri:) ben de mayısta anne olacağım ve sizlerin muhabbetine katılmak istedim. henüz cinsiyet öğrenemedim :) umarım bir sonraki ultrasonda gösterir. mayıs 5 tahmini doğum gunumuzmüş:)

ohh sefan olsun boş ver yay totonu otur
bebişin iyi olsun her iş yapılır elbet

İllaaa öğreneceğim diyorsunn
Vallahi bu azmin karşısında saygıyla eğilirim kuzum
Seninki inat cıkıyormuşş ozamanda öğrenemiyormuşunn ne gülerim

kıs ağzına hayra aç
kıyamam hırs yaptı zaten
ama açıkca söyliyeyim benimde 2.3. çocuğum olsaydı aynısı yapardım

Oyy kıyamam ben ona ama biliyorsun kii benim tersim tutarr
Değill göstermemesii yedi cihan görürr her yerinii

Buarada voltaj sana erkek demiş
Rojdaya kız
Zeynebe ne dicek bakalım

kızlar ankarada ayrıntılı ultrasona girenler var mı? memnun kaldınız mı acabaaa?

cnm ben y.mahallede lina kadın doğuma girmiştim 4 boyutlu... açıkcası memnun kaldım mı hayır derim... 13. haftanın içindeyken girdik, biz hani 4 boyutlu görelim diye merak içindeydikte doktor 2 boyutlu olanda daha net diye hep ordan gösterdi 2 sefer 4 boyuta geçebildi... Belki normaldir de biz hani hep daha net görcez diye odaklandık ya ondan oldu sanırım... ama bebek büyüdükçe daha keyifli olur 4d.

hmmm bir arkadaşım için o hastaneye gitmiştim. ayrıntılı ultrasonra öğrenicez bu gidişle bebeğin cinsiyetini. istediğim sağlıklı olup olmadığına baksınlar bir de cinsiyet merakımı gidersinler biraz da ilgili olsunlar yeter. devlet hastanesine gidicem en kolay ama devlette eşleri almıyorlar diye biliyorum. bir de çok ilgilenmezlerse üzülürüm boşa geçen zamana diye düşünüyorum. sen birdaha girecek misin ayrıntılı ultrasona?

Doktorumu aradım, ayrıntılı usg için ne zaman geleyim, 19 a girince yapılıyormuş diye soruyorum dedim. 20yi geçsn 21.haftanda gel dedi ( ama ben o zamana kadar cinsiyetini öğrenmek istiyoruuuummm..

İkili testimi zamanı geçmesin diye bayram tatili için ailemin yaşadığı şehire gittiğimizde yaptırmıştım. ordaki usg cihazını görünce benim doktor kullandığı usg'nin ne kadar kötü olduğunu farkettim. şimdi doktorun dediği zamanda ayrıntılıya gidersem ve yine içime sinmezse başka bir yerden randevu alana kadar zamanı geçer diye korkuyorum.

gökche, sen hangi hastaneye, doktora gidiyorsun? gölcükte gidiyorum demiştin sanki ama memnunsan ben ayrıntılı usg için farklı bir yerden daha randevu alıp gitmeyi düşünüyorum. tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

cnm ben devlet hastenesine gidiyorum dr dan memlunum
ama detaylı ultrason için aile tıbı önerdi
burdada yapılıyo ama orayı da tavsiye edeirm dedi
konak hastanesindede bi bey var erkan dı sanırım
birkaç arkadaşım ona gidiyo ve memnun 4 boyutlu ultrasonu
ama tek sorun randevulu olmasına ramen bekleniliyormuş

Son düzenleme:
merhaba annecikler,bugün foruma girmedik bebeğimle ilk giysisini patiğini ördükannesine cinsiyetini göstermediği için yeşil aldık.bakalım beğenecek misiniz?

Kız sen bosuna merak edıyosun KIZIN olacak ısın sakası herseyde annesı sız saglıklı olunda nasılsa cınsıyet ogrenılır

kızlar ankarada ayrıntılı ultrasona girenler var mı? memnun kaldınız mı acabaaa?

Canım ayrıntılı ultrason için Ankara'da en iyi hoca Eyüp ekici. Gitmek istersen bi araştır derim. Fiyatı biraz fazla ama şehir dışından bile çok fazla gelen var. Ben ilk bebeğimde HRS hastanesine gittiğim için orda bakmıştı radyolog ayrıntılı ultrasonada. Orada memnun kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…