- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.701
yok canım ya ogrenmıs olsaydım ılk arayacagım kişi sen olacaktın ..:) sen aradıgında o anda araştırma hastanesınde randevumu ıptal edıyordum ....neden ıptal ettıgımı sorarsanız... ben her zaman randevu aldıgımda kadın dogum bolumu ıcın randevu alırım muhakkak sızlerde oyle... neymıs efendım burası jınokolojı bolumu siz gebe polikliniği bolumunden alacaktınız demezmi..randevuyu ıptal edıp diğer hastaneye gectım .. sonuc hala cınsıyetsiziz
Kızlarrrr size doyum olmaz ben artık kaçayım
adam gelecek nerdeyse daha anca bi yemek yaptım
çorbası var bilmem nesi var, niloş gibi yaymiyim bende
öpüyorum hepinizi ve minişlerinizi, haydi görüşürüzzzzzz sonra
Bende ilk defa duydumm
Gebe polikliniğimi varmışş :26::26:
Neyse sayende bunu öğrenmiş oldukBak hayıra işte
iLK Teyzesine söyliceksin tabiside
Kutuşunu kutuşunuu ısırcam ben onun
Bukadar bekletti inşAllah kutuşturr
Ben senden önce öğreneceğim yani bu durumda
aynenn :) bende ne giyiceksem onu ütülerim çünkü benimki de beden eğitimci :) garibim bi resmi bayramlarda takım giyiyo onun gömleğini ütülerken bile dın dın ediyorum
ben 14 günlük aşılama süresince ve 14 haftalık hamileliğim boyunca ütü ,ev süpürmesi ,bulaşık ,çamaşır ,yapmış değilim bitek yeni yeni yemek ve çay yapıyorumeşime ben yapayım diyorum yok ben yaparım diyor bende totomu yayıp oturuyorum
evet yaa bayramdaaan bayrama...23 nisana kadar rahatız..
HayırrrrrrrrrrrrrrrrBen 14 aralıktakı randevuyu iptal edıcem o hastaneye gıtmıcem... haftaya daha belırgın olur dusuncesıyle 3 boyutlu ultrasonu olan hastaneye gıdıcem ...Duramamkı 14'une kadar anlayacagın senden önce ogrenıcem +
İllaaa öğreneceğim diyorsunn
Vallahi bu azmin karşısında saygıyla eğilirim kuzum
Seninki inat cıkıyormuşş ozamanda öğrenemiyormuşunn ne gülerim
kıs ağzına hayra aç
kıyamam hırs yaptı zaten
ama açıkca söyliyeyim benimde 2.3. çocuğum olsaydı aynısı yapardım
kızlar ankarada ayrıntılı ultrasona girenler var mı? memnun kaldınız mı acabaaa?
Oyy kıyamam ben ona ama biliyorsun kii benim tersim tutarr
Değill göstermemesii yedi cihan görürr her yerinii
Buarada voltaj sana erkek demiş
Rojdaya kız
Zeynebe ne dicek bakalım
cnm ben y.mahallede lina kadın doğuma girmiştim 4 boyutlu... açıkcası memnun kaldım mı hayır derim... 13. haftanın içindeyken girdik, biz hani 4 boyutlu görelim diye merak içindeydikte doktor 2 boyutlu olanda daha net diye hep ordan gösterdi 2 sefer 4 boyuta geçebildi... Belki normaldir de biz hani hep daha net görcez diye odaklandık ya ondan oldu sanırım... ama bebek büyüdükçe daha keyifli olur 4d.
Doktorumu aradım, ayrıntılı usg için ne zaman geleyim, 19 a girince yapılıyormuş diye soruyorum dedim. 20yi geçsn 21.haftanda gel dedi( ama ben o zamana kadar cinsiyetini öğrenmek istiyoruuuummm..
İkili testimi zamanı geçmesin diye bayram tatili için ailemin yaşadığı şehire gittiğimizde yaptırmıştım. ordaki usg cihazını görünce benim doktor kullandığı usg'nin ne kadar kötü olduğunu farkettim. şimdi doktorun dediği zamanda ayrıntılıya gidersem ve yine içime sinmezse başka bir yerden randevu alana kadar zamanı geçer diye korkuyorum.
gökche, sen hangi hastaneye, doktora gidiyorsun? gölcükte gidiyorum demiştin sanki ama memnunsan ben ayrıntılı usg için farklı bir yerden daha randevu alıp gitmeyi düşünüyorum. tavsiye edebileceğin bir yer var mı?
kızlar bugun aksılıkler peşimi bırakmadı... ıkı hastaneye gıttım ne hıkmetse ıkısındede muayne olamadım ..ayrıntılara gırmeden kısaca cınsıyetını hala ogrenemedım(( her şerde bir hayırvardır dusuncesıyle kafama takmamaya calısıyorum... haftaya 3 boyutlu ultrasonu olan hastane belırledım oraya gıdıcegım ...:) anlayacagınız haftaya kaldı merakımızı dındırmemız :)[/I][/B]
kızlar ankarada ayrıntılı ultrasona girenler var mı? memnun kaldınız mı acabaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?