- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.721
Canım ayrıntılı ultrason için Ankara'da en iyi hoca Eyüp ekici. Gitmek istersen bi araştır derim. Fiyatı biraz fazla ama şehir dışından bile çok fazla gelen var. Ben ilk bebeğimde HRS hastanesine gittiğim için orda bakmıştı radyolog ayrıntılı ultrasonada. Orada memnun kalmıştım
Oyy kıyamam ben ona ama biliyorsun kii benim tersim tutarr
Değill göstermemesii yedi cihan görürr her yerinii
Buarada voltaj sana erkek demiş
Rojdaya kız
Zeynebe ne dicek bakalım
evet bende gitmiştim ikinci gebeligimde con ünlüdür zaten eyüp bey bilmeyen yoktur
canım evet aslında gereksız birsürü şey olmasından sonra planlamak mantıklı bakalım nasıl olucak onlar oradan alıcaklar ben buradanMaşallah canım, çok hoş hazırlıklar bunlar, liste yapmışsın ya aklıma geldi yanlarına da hangi aylarda giyilebileceğini ve adetlerini yazarak liste yapmak alısverişte gereksiz şeyleri ayırt etmeyi kolaylaştırabilir ya da alınmamışları fark edip eksikleri tamamlayabilirsin.
Benim annem de hamile olduğumu öğrendiğim hafta alt açma, tulum, çıtçıtlı badiler falan almıştı. Kayınvalidemde hala tık yok, doktor kız dedi ama kesin değil diye o erkek umuduyla bekliyor sanırım. Cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun yavrum başka bişey istemem ama bu düşüncede biri olması beni sinir ettiğinden kız olsun da sevinmesin istiyorum içten içe.. çok mu kötüyüm ki ben yaa
canım benimmmm çok teşekkür edrimohh canm masallah ne gzl Allah bozmasn yaslan arkana ızle sana alıcak bısey kalmayacak :):)
ıyı aksamlar kızlar ben çıkıyorum..yarın görüşmek üzere,hepinize iyi geceler...
allah gonlune gore versin canımKızlar bu merakımın sebebı benden sonra dogum yapacakların cınsıyetını ogrenıpte benım hala öğrenememıs olmamdan kaynaklanıyor:))) listeye baktım neredeyse dolmuş.. Benımde rumuzum yanında cınsıyetı ''kızımız gelıyor Adı. :ZEynepNur yazsın istiyorum
merhaba annecikler,bugün foruma girmedik bebeğimle ilk giysisini patiğini ördükannesine cinsiyetini göstermediği için yeşil aldık.bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 563766
kizlar biraz uzanayim yatayim dedim sonra yemegi yaparim
uzandim ama ust komsu oyle bi muzigi acmis ki ayni disko oglumda kafasini sallayip oynuyo bu ruslar ne kadar anlayissiz ya uykumda kacti off
kızlar bugun aksılıkler peşimi bırakmadı... ıkı hastaneye gıttım ne hıkmetse ıkısındede muayne olamadım ..ayrıntılara gırmeden kısaca cınsıyetını hala ogrenemedım(( her şerde bir hayırvardır dusuncesıyle kafama takmamaya calısıyorum... haftaya 3 boyutlu ultrasonu olan hastane belırledım oraya gıdıcegım ...:) anlayacagınız haftaya kaldı merakımızı dındırmemız :)[/I][/B]
merhaba annecikler,bugün foruma girmedik bebeğimle ilk giysisini patiğini ördükannesine cinsiyetini göstermediği için yeşil aldık.bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 563766
Çok tatlılar yaa :)) büyüklük küçüklük onlar için önemli meseleler ne kadar kafaları tam basmasa da:) benim yiğenim de 3 yaşında, bana soruyorlar onun yanında kaç aylık oldu bebek diye, ben 4 diyorum bizimki bozuluyor, ıı hala o çüçük, o üş ben beş diyor :)) ödü koptu kendisi 3ken benim minik 4 olacak diye :))
eşimi gönderdimgece uğrayıp bavulunu alcak
gıtmeden agır ne varsa kaldırıp yerlestırdı su bıtmemıstı benyokken sucu gelmesın dıye su aldı :)
tupu kontrol etıt o yokken bıterse dıye canım benım ya ağladım yine bol bol
ınsallah gıttıgınde dahada uzatmaz gelısını
cekyatın arkasını temızlemem gerekıyor gece geldıgnde cekıcekmıs cekyatı ben yapmıyım dıye
ya bendemı acayıplık hıc ayrılıga dayanamıyorum yarın kendımı temızlıge verırım bol bol bayagı ısler benı beklıyor kafam dagılır
ben anlıyorum cnm ne sorcaktın??
[/COLOR]
merakla beklıyorum kıme benzıcek erkek yegenım dogdugunda benım bebeklıgım kopyasıydı
buyudukce babasının tarafına cektı aynı amcasının oğlunun kopyası oldu
oglum esımın bazı huyları varkı onları almasını ısterım ve yuzu ona benzesın cok mutlu olurum
bılıyorumkı esım bundan cok mutlu olur benım bı parcam olması zatı bana yeterbakalım 6 ay sonra ögrenıcez:)
Ama kendide demişş tahmin işte diyee
Erkek diyen 2. kişi bakalım coğunluk mu tutacak azınlık mı
Hayırlısıyla kucaklarımızda olsunlardaa
Daha 8 Aralıkı bekleyemiyorum bilmem kii 5 ay nasıl beklicemm
ya ben bayıldım ama senmi ördün canım çok güzel ya gule gule kullansın yavrun :)
Canım ayrıntılı ultrason için Ankara'da en iyi hoca Eyüp ekici. Gitmek istersen bi araştır derim. Fiyatı biraz fazla ama şehir dışından bile çok fazla gelen var. Ben ilk bebeğimde HRS hastanesine gittiğim için orda bakmıştı radyolog ayrıntılı ultrasonada. Orada memnun kalmıştım
evet bende gitmiştim ikinci gebeligimde con ünlüdür zaten eyüp bey bilmeyen yoktur
Selam kizlar bebisini hisseden oldu mu cok merak ediyorum sanki arada minik minik pit pitlar oluyo :))
Bi de Istanbul anadolu yakasindan tavsiye edebileceginiz dr veya hastane var mi?
eşimi gönderdimgece uğrayıp bavulunu alcak
gıtmeden agır ne varsa kaldırıp yerlestırdı su bıtmemıstı benyokken sucu gelmesın dıye su aldı :)
tupu kontrol etıt o yokken bıterse dıye canım benım ya ağladım yine bol bol
ınsallah gıttıgınde dahada uzatmaz gelısını
cekyatın arkasını temızlemem gerekıyor gece geldıgnde cekıcekmıs cekyatı ben yapmıyım dıye
ya bendemı acayıplık hıc ayrılıga dayanamıyorum yarın kendımı temızlıge verırım bol bol bayagı ısler benı beklıyor kafam dagılır
arkadaşım merhaba ümraniye uyarsa çamlıca hospitalium da bahar besen var ben ona gidiyorum şuan 16. Haftamdayım ben çok memnunum görümcem 2,5 yıl önce onda doğum yapmıştı ilgi ve alakasından çok memnun kaldık şuan bizlm akraba olduğumuzu bilmiyor bilerek söylemedik ilgi alakada farklılık olacakmı diye ama öncesi nasılsa şimdide öyle tavsiye ederim gitmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?