2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet bende gitmiştim ikinci gebeligimde con ünlüdür zaten eyüp bey bilmeyen yoktur

Oyy kıyamam ben ona ama biliyorsun kii benim tersim tutarr
Değill göstermemesii yedi cihan görürr her yerinii

Buarada voltaj sana erkek demiş
Rojdaya kız
Zeynebe ne dicek bakalım

sende kiz dedin, cin takvimide, voltaajda
doktorumuzda pipisini esime gosterdi ama biraz pimpirikli oldugu icin yuzde 60 dedi bakalim hayirlisi
bende kendimi bi kiza bi erkege alistirip gideyim doguma kadar

canım evet aslında gereksız birsürü şey olmasından sonra planlamak mantıklı bakalım nasıl olucak onlar oradan alıcaklar ben buradan
evet kesinlikle sağlıklı olsunlarda her ikiside makbul ikisinide yaşadıkmı hayır bosver kimseyi takma kafana canım sen :)
ohh canm masallah ne gzl Allah bozmasn yaslan arkana ızle sana alıcak bısey kalmayacak :):)
canım benimmmm çok teşekkür edrim

Prensesın ıns gule gule gıyer anneme dun dedım artık alabılırsınn bak cınsıyette bellı oldu dıye kusura bakma 7.aya kadar cop almam dedı soylendım gıder bırgunde pesın parayla alırım dedı para var huzur var dıyosun yanı dedım parca parca kıyafet mı alınırmıs 1 gunde alırım her seyını dedı annemın bu duzen huyu delı edıyo benı hıc heves yok

ah ah bu sözler çok tanıdık geldi babamın sözlerıııı annem elıne geçtıkcee alıyor para babamda oda dıyorkı gıdıp son anda toplu alısverısı yapılrı parca parcadan zıyade dıyor bende zorlanırsınz parca parca alın dıyee ama yok annem artık halletmeye calsııyr ufak tefek en sonda babam halledıcek ınsallah :) kalanları

Masallah annesı[/QUOTE]

allah gonlune gore versin canım

merhaba annecikler,bugün foruma girmedik bebeğimle ilk giysisini patiğini ördükannesine cinsiyetini göstermediği için yeşil aldık.bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 563766

cok begendımmm

kizlar biraz uzanayim yatayim dedim sonra yemegi yaparim
uzandim ama ust komsu oyle bi muzigi acmis ki ayni disko oglumda kafasini sallayip oynuyo bu ruslar ne kadar anlayissiz ya uykumda kacti off

Hadı senınkı rus benım ust komsunun oglu sagolsun camları tıtretıyor actıgında oda oda gezıyorum nerde namaz kılabılırım dıye
heryerde muzık sesı

cok haklısın canım bı hayır vardır inşallah haftaya belkı kesın net dıcek
ben randevumu 2 hafta gecıktırıp gıtmıstım net ogrenıyım dıye ıyıkı oyle yapmısım dıyorum hadı bakalım haftaya safak sayıyoruz :)

merhaba annecikler,bugün foruma girmedik bebeğimle ilk giysisini patiğini ördükannesine cinsiyetini göstermediği için yeşil aldık.bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 563766

ya ben bayıldım ama senmi ördün canım çok güzel ya gule gule kullansın yavrun :)

Selam kizlar bebisini hisseden oldu mu cok merak ediyorum sanki arada minik minik pit pitlar oluyo :))

Bi de Istanbul anadolu yakasindan tavsiye edebileceginiz dr veya hastane var mi?

senin yiğen de çok şekermiş..benim de 3.5 yaşında yiğenim var..teyze biliomusun men senin bebeğinin abisi olcammmm ona biberonumla su vercem tamam mı diyo...

eşimi gönderdim gece uğrayıp bavulunu alcak
gıtmeden agır ne varsa kaldırıp yerlestırdı su bıtmemıstı benyokken sucu gelmesın dıye su aldı :)
tupu kontrol etıt o yokken bıterse dıye canım benım ya ağladım yine bol bol
ınsallah gıttıgınde dahada uzatmaz gelısını
cekyatın arkasını temızlemem gerekıyor gece geldıgnde cekıcekmıs cekyatı ben yapmıyım dıye
ya bendemı acayıplık hıc ayrılıga dayanamıyorum yarın kendımı temızlıge verırım bol bol bayagı ısler benı beklıyor kafam dagılır

allah kavustursun canım ne guzel düşünmüş sana iş bırakmamış sende o gelene kadar kendini işe verme annesi bol bol dinlen

ahh benım saskın kocam gıtmıs ogluna tulum almış nasılda hevesli
yalnız aldıgı tulum kalın ve 3 aylık bebek ıcın bizim kuzular yaz başı dogacak 1 kere anca giyer oglum babsının aldıgını

ben anlıyorum cnm ne sorcaktın??

[/COLOR]

tığdan yelek öreceğim de bana yardımcı olur musun diyecektim

ona benzese de benzemese de sevecek ama üç çocuk da anneye benzerse bozuluyor babalar.Gerçi erkeğin esmeri makbul galiba.Sarışın istemem diyorlar.Sağlıklı hayırlı olsunlar da babalarına benzesinler o zaman

bende erkek dedim senin göbüşü görünce

ya ben bayıldım ama senmi ördün canım çok güzel ya gule gule kullansın yavrun :)

evet canım oturdum ördüm bugün yarın da eşini öreceğim sonra yeleğe başlayacağım inşallah.sonra farklı renklerle denemek istiyorum.internettte convers bebe patikleri yazınca çok güzel modelleri çıkıyor

kızlar biliyorum bana kızacaksınız..bu elaal de bulantıdan başka bişi bilmiyo diceksiniz... ama yine de sormak istiyorum...bulantılar hiç tam olarak bitmicek mi...benim azaldı öncekine göre daha rahatım ama hiç bir yemeğimi bulantı olur mu acaba çıkar mı demeden yiyemiyorum..bugün de öleyim..rahat rahat sıvı tüketemiyorum..bunlar az da olsa hep devam mı edecek ya da sizin bittiyse kaçıncı haftada bitti...artık rahatça yemek yemek istiyorummm

doktorum da onu önerdi ama yine de azı forumlarda çok ilgilenmediğini okudum, memnun kalmayanlar olmuş. sizler memnun kaldıysanız ve bu kadar ünlüyse iyidir o zaman:)

evet bende gitmiştim ikinci gebeligimde con ünlüdür zaten eyüp bey bilmeyen yoktur

teşekkrler canım

Selam kizlar bebisini hisseden oldu mu cok merak ediyorum sanki arada minik minik pit pitlar oluyo :))

Bi de Istanbul anadolu yakasindan tavsiye edebileceginiz dr veya hastane var mi?

arkadaşım merhaba ümraniye uyarsa çamlıca hospitalium da bahar besen var ben ona gidiyorum şuan 16. Haftamdayım ben çok memnunum görümcem 2,5 yıl önce onda doğum yapmıştı ilgi ve alakasından çok memnun kaldık şuan bizlm akraba olduğumuzu bilmiyor bilerek söylemedik ilgi alakada farklılık olacakmı diye ama öncesi nasılsa şimdide öyle tavsiye ederim gitmeni

esin uzaga mi gidiyo

Canim ya ne kadar temiz kalplisin bnde cuma gunu ona gidicem ilk defa tavsiye uzerine muayeneside uygun peki normal ultrasyon mu bakiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…